Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:00:09
|
|
|
|
arabela*
|
grem..dragi se je zbudil
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:01:00
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju absolutno Super . Naj še meni ena javi dan in uro - če boste popoldan, da malce poklepetam z mojimi oz. Gajinimi zvestimi navijačkami . Imejte se skrajno lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:01:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju jaz bi te tudi rada spoznala.pa Rubin in Blueberry tudi Ja bom prišla pa sestro cuj vzela
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:02:53
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya staro cifro še imaš? Jap
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:04:11
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju Joj Saraya ne prestraši je, sej vidiš da jo je že v parku bilo strah . Ja, rep med noge pa gasa........... ne, takrat mi je iz glave padlo tvoje ime, pa bi blo malo noro če bi te po nicku vprašala...... saj razumeš Ne boš verjela - ne bi bila prva . Pa brez skrbi me nič ne moti. Sem pa tudi jaz srečala Frutko, pa sem jo kar tako poklicala . Kaj češ RR ima VELIK vpliv. Sami - jaz tudi .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:04:26
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Nič, jaz tudi grem. Pridne bodite in se slišimo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:06:54
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju Joj Saraya ne prestraši je, sej vidiš da jo je že v parku bilo strah . Ja, rep med noge pa gasa........... ne, takrat mi je iz glave padlo tvoje ime, pa bi blo malo noro če bi te po nicku vprašala...... saj razumeš Ne boš verjela - ne bi bila prva . Pa brez skrbi me nič ne moti. Sem pa tudi jaz srečala Frutko, pa sem jo kar tako poklicala . Kaj češ RR ima VELIK vpliv. Sami - jaz tudi . Eja, Frutko pa tudi jaz sto let nisem vidla. Kaj že dela al je še v porodniški? Ja verjame da je RR zelo popularen
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:08:15
|
|
|
|
Blueberry
|
No, mogoče pa se vam tudi jaz pridružim. Rubin. super za Gajo. Sem vesela za vas.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.