Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:00:09
|
|
|
|
arabela*
|
grem..dragi se je zbudil
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:01:00
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju absolutno Super . Naj še meni ena javi dan in uro - če boste popoldan, da malce poklepetam z mojimi oz. Gajinimi zvestimi navijačkami . Imejte se skrajno lepo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:01:15
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju jaz bi te tudi rada spoznala.pa Rubin in Blueberry tudi Ja bom prišla pa sestro cuj vzela
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:02:53
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya staro cifro še imaš? Jap
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:04:11
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju Joj Saraya ne prestraši je, sej vidiš da jo je že v parku bilo strah . Ja, rep med noge pa gasa........... ne, takrat mi je iz glave padlo tvoje ime, pa bi blo malo noro če bi te po nicku vprašala...... saj razumeš Ne boš verjela - ne bi bila prva . Pa brez skrbi me nič ne moti. Sem pa tudi jaz srečala Frutko, pa sem jo kar tako poklicala . Kaj češ RR ima VELIK vpliv. Sami - jaz tudi .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:04:26
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Nič, jaz tudi grem. Pridne bodite in se slišimo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:06:54
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju Joj Saraya ne prestraši je, sej vidiš da jo je že v parku bilo strah . Ja, rep med noge pa gasa........... ne, takrat mi je iz glave padlo tvoje ime, pa bi blo malo noro če bi te po nicku vprašala...... saj razumeš Ne boš verjela - ne bi bila prva . Pa brez skrbi me nič ne moti. Sem pa tudi jaz srečala Frutko, pa sem jo kar tako poklicala . Kaj češ RR ima VELIK vpliv. Sami - jaz tudi . Eja, Frutko pa tudi jaz sto let nisem vidla. Kaj že dela al je še v porodniški? Ja verjame da je RR zelo popularen
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 17:08:15
|
|
|
|
Blueberry
|
No, mogoče pa se vam tudi jaz pridružim. Rubin. super za Gajo. Sem vesela za vas.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?