|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
13.8.2010 10:43:32   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete....user posted image

M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj priuser posted image  je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele nočiuser posted image ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven slišiuser posted image

Kaki pridni otroci...user posted image

Kaj pa če je vremensko občutljiva?
Ker se mi vse bolj dozdeva,da sta moja dva tudi,no,S. bolj kot pa M.Že par dni mamo spet čago ponoči-lačna,lulat mora it,tv bi gledla ob treh ponočiuser posted image ...
Ne vem,se mi zdi,da so eni otroci bolj dovzetni za ze spremembe vremena kot drugi in dejansko sem prebrala,da bo danes težek dan za vremensko občutljive ljudi...

pa saj takrat so najboljši filmi po TVuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4901
13.8.2010 10:45:06   
arabela*

...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete....user posted image

M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj priuser posted image  je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele nočiuser posted image ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven slišiuser posted image

Ker se mi vse bolj dozdeva,da sta moja dva tudi,no,S. bolj kot pa M.Že par dni mamo spet čago ponoči-lačna,lulat mora it,tv bi gledla ob treh ponočiuser posted image ...
Ne vem,se mi zdi,da so eni otroci bolj dovzetni za ze spremembe vremena kot drugi in dejansko sem prebrala,da bo danes težek dan za vremensko občutljive ljudi...

ma ne....pri nas je to že lep čas...vsak danuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4902
13.8.2010 10:46:03   
ly117

Jupi, te pa ni čudno da sem se cela polomljena zjutraj vsala.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4903
13.8.2010 10:46:08   
arabela*
še...osem dni...)))

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4904
13.8.2010 10:46:39   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Jupi, te pa ni čudno da sem se cela polomljena zjutraj vsala.

jaz pa nabita z energijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4905
13.8.2010 10:47:06   
katy83

še...osem dni...)))

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4906
13.8.2010 10:48:14   
sami0804

Kuhala pa najrajše ne bi nič,sem zgleda tudi vremensko občutljiva...user posted image

V hladilniku mam govejo juho,od včeraj so nam ostale "očkove posebne polnjene paprike"(njami),solata bo standardna za ta letni čas(paradižnik+paprika+čebula+olje+kis+smetana),če pa sem bo dalo,bom pa naredla še par gobovih kanelonov.so se mi nekaj zluštali...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4907
13.8.2010 10:49:43   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

pa ne za male froce user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4908
13.8.2010 10:50:50   
sami0804

še...osem dni...)))

user posted image user posted image komaj čakaš,ne?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4909
13.8.2010 10:51:35   
katy83

pa ne za male froce user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4910
13.8.2010 10:52:15   
katy83

Kuhala pa najrajše ne bi nič,sem zgleda tudi vremensko občutljiva...user posted image

V hladilniku mam govejo juho,od včeraj so nam ostale "očkove posebne polnjene paprike"(njami),solata bo standardna za ta letni čas(paradižnik+paprika+čebula+olje+kis+smetana),če pa sem bo dalo,bom pa naredla še par gobovih kanelonov.so se mi nekaj zluštali...

se mi že sline cedijouser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4911
13.8.2010 10:52:58   
arabela*

še...osem dni...)))

veš dauser posted image ...grem iskat morje...jeeeeeeeuser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4912
13.8.2010 10:53:10   
koala
sami sem prebrala da boš delala groboveuser posted image user posted image kanelone, pasem že čudno gledala.

Tak btw a se slišiš kaj z dedaegon? Kako so?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4913
13.8.2010 10:54:06   
sami0804

še...osem dni...)))

veš dauser posted image ...grem iskat morje...jeeeeeeeuser posted image user posted image

user posted image user posted image iskala morje,našla mlakužo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4914
13.8.2010 10:55:34   
katy83
Evo našo zaspano žabicouser posted image :

user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4915
13.8.2010 10:56:12   
katy83

še...osem dni...)))

user posted image user posted image iskala morje,našla mlakužo user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4916
13.8.2010 10:56:49   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: koala

sami sem prebrala da boš delala groboveuser posted image user posted image kanelone, pasem že čudno gledala.

Tak btw a se slišiš kaj z dedaegon? Kako so?

Zaj si me pa doblauser posted image ...mam že pošteno slabo vest,nisma trenutno nič na vezi...
Je pa puno zaposlena s šivanjem,to pa vem.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4917
13.8.2010 10:58:14   
sami0804

Evo našo zaspano žabicouser posted image :

user posted image

Pluj,pluj,barčica,
nežno čez vodo....user posted image srček mali...

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4918
13.8.2010 11:01:59   
arabela*

user posted image user posted image user posted image ...bomo pa malo riti namakali..v mlakužiuser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4919
13.8.2010 11:02:16   
koala
katy lepa slikicauser posted image user posted image user posted image

sami nisem hotela vzbujati salbe vesti, sem se spomnila na njo pa sem pač vprašala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4920
13.8.2010 11:04:21   
katy83

user posted image user posted image user posted image ...bomo pa malo riti namakali..v mlakužiuser posted image user posted image

se vsaj ne rabomo sekirat, če bo mrzla voda, mlakuže so vedno topleuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4921
13.8.2010 11:04:22   
Blueberry
Študiram zdravstveno nego. Na fakulteti za zdravstvene vede v Mb-ju. Že komaj čakam da končam.. Nam skozi nekaj spreminjajo.. Pa past skoraj ne smemo ker so za nami bolonjci. In potem moramo vse na novo delat. No, nekateri izpiti se nam priznajo. katy83 lepega mišeka maš. user posted image Ti tudi študiraš?

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4922
13.8.2010 11:06:11   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Študiram zdravstveno nego. Na fakulteti za zdravstvene vede v Mb-ju. Že komaj čakam da končam.. Nam skozi nekaj spreminjajo.. Pa past skoraj ne smemo ker so za nami bolonjci. In potem moramo vse na novo delat. No, nekateri izpiti se nam priznajo. katy83 lepega mišeka maš. user posted image Ti tudi študiraš?

hvalauser posted image

ja, jaz sem absolventka, zdaj "pišem" diplomo na Pedagoški fakulteti smer razredni pouk. user posted image

uuuuuu, zdravstvena. To se pa ne boš rabla zdaj bat, da ne bi službe dobla, jih kar iščejo, ne?

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4923
13.8.2010 11:06:35   
katy83
nič, babike, pičim jaz.
lep dan

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4924
13.8.2010 11:07:35   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: koala

katy lepa slikicauser posted image user posted image user posted image

sami nisem hotela vzbujati salbe vesti, sem se spomnila na njo pa sem pač vprašala.

Vem,da neuser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  195 196 [197] 198 199   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?