Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:43:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete.... M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj pri je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele noči ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven sliši Kaki pridni otroci... Kaj pa če je vremensko občutljiva? Ker se mi vse bolj dozdeva,da sta moja dva tudi,no,S. bolj kot pa M.Že par dni mamo spet čago ponoči-lačna,lulat mora it,tv bi gledla ob treh ponoči ... Ne vem,se mi zdi,da so eni otroci bolj dovzetni za ze spremembe vremena kot drugi in dejansko sem prebrala,da bo danes težek dan za vremensko občutljive ljudi... pa saj takrat so najboljši filmi po TV
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:45:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete.... M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj pri je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele noči ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven sliši Kaki pridni otroci... Kaj pa če je vremensko občutljiva? Ker se mi vse bolj dozdeva,da sta moja dva tudi,no,S. bolj kot pa M.Že par dni mamo spet čago ponoči-lačna,lulat mora it,tv bi gledla ob treh ponoči ... Ne vem,se mi zdi,da so eni otroci bolj dovzetni za ze spremembe vremena kot drugi in dejansko sem prebrala,da bo danes težek dan za vremensko občutljive ljudi... ma ne....pri nas je to že lep čas...vsak dan
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:46:03
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete.... M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj pri je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele noči ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven sliši Kaki pridni otroci... Kaj pa če je vremensko občutljiva? Ker se mi vse bolj dozdeva,da sta moja dva tudi,no,S. bolj kot pa M.Že par dni mamo spet čago ponoči-lačna,lulat mora it,tv bi gledla ob treh ponoči ... Ne vem,se mi zdi,da so eni otroci bolj dovzetni za ze spremembe vremena kot drugi in dejansko sem prebrala,da bo danes težek dan za vremensko občutljive ljudi... Jupi, te pa ni čudno da sem se cela polomljena zjutraj vsala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:46:08
|
|
|
|
arabela*
|
še...osem dni...)))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:46:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete.... M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj pri je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele noči ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven sliši Kaki pridni otroci... Kaj pa če je vremensko občutljiva? Ker se mi vse bolj dozdeva,da sta moja dva tudi,no,S. bolj kot pa M.Že par dni mamo spet čago ponoči-lačna,lulat mora it,tv bi gledla ob treh ponoči ... Ne vem,se mi zdi,da so eni otroci bolj dovzetni za ze spremembe vremena kot drugi in dejansko sem prebrala,da bo danes težek dan za vremensko občutljive ljudi... Jupi, te pa ni čudno da sem se cela polomljena zjutraj vsala. jaz pa nabita z energijo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:47:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še...osem dni...)))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:48:14
|
|
|
|
sami0804
|
Kuhala pa najrajše ne bi nič,sem zgleda tudi vremensko občutljiva... V hladilniku mam govejo juho,od včeraj so nam ostale "očkove posebne polnjene paprike"(njami),solata bo standardna za ta letni čas(paradižnik+paprika+čebula+olje+kis+smetana),če pa sem bo dalo,bom pa naredla še par gobovih kanelonov.so se mi nekaj zluštali...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:51:35
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa saj takrat so najboljši filmi po TV pa ne za male froce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:52:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kuhala pa najrajše ne bi nič,sem zgleda tudi vremensko občutljiva... V hladilniku mam govejo juho,od včeraj so nam ostale "očkove posebne polnjene paprike"(njami),solata bo standardna za ta letni čas(paradižnik+paprika+čebula+olje+kis+smetana),če pa sem bo dalo,bom pa naredla še par gobovih kanelonov.so se mi nekaj zluštali... se mi že sline cedijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:52:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še...osem dni...))) komaj čakaš,ne? veš da ...grem iskat morje...jeeeeeee
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:53:10
|
|
|
|
koala
|
sami sem prebrala da boš delala grobove kanelone, pasem že čudno gledala. Tak btw a se slišiš kaj z dedaegon? Kako so?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:55:34
|
|
|
|
katy83
|
Evo našo zaspano žabico :
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:56:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya še...osem dni...))) komaj čakaš,ne? veš da ...grem iskat morje...jeeeeeee iskala morje,našla mlakužo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 10:56:49
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala sami sem prebrala da boš delala grobove kanelone, pasem že čudno gledala. Tak btw a se slišiš kaj z dedaegon? Kako so? Zaj si me pa dobla ...mam že pošteno slabo vest,nisma trenutno nič na vezi... Je pa puno zaposlena s šivanjem,to pa vem.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 11:01:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 iskala morje,našla mlakužo ...bomo pa malo riti namakali..v mlakuži
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 11:02:16
|
|
|
|
koala
|
katy lepa slikica sami nisem hotela vzbujati salbe vesti, sem se spomnila na njo pa sem pač vprašala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 11:04:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 iskala morje,našla mlakužo ...bomo pa malo riti namakali..v mlakuži se vsaj ne rabomo sekirat, če bo mrzla voda, mlakuže so vedno tople
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 11:04:22
|
|
|
|
Blueberry
|
Študiram zdravstveno nego. Na fakulteti za zdravstvene vede v Mb-ju. Že komaj čakam da končam.. Nam skozi nekaj spreminjajo.. Pa past skoraj ne smemo ker so za nami bolonjci. In potem moramo vse na novo delat. No, nekateri izpiti se nam priznajo. katy83 lepega mišeka maš. Ti tudi študiraš?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 11:06:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Študiram zdravstveno nego. Na fakulteti za zdravstvene vede v Mb-ju. Že komaj čakam da končam.. Nam skozi nekaj spreminjajo.. Pa past skoraj ne smemo ker so za nami bolonjci. In potem moramo vse na novo delat. No, nekateri izpiti se nam priznajo. katy83 lepega mišeka maš. Ti tudi študiraš? hvala ja, jaz sem absolventka, zdaj "pišem" diplomo na Pedagoški fakulteti smer razredni pouk. uuuuuu, zdravstvena. To se pa ne boš rabla zdaj bat, da ne bi službe dobla, jih kar iščejo, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 11:06:35
|
|
|
|
katy83
|
nič, babike, pičim jaz. lep dan
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?