|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
13.8.2010 7:50:55   
botrca
Jutro user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
13.8.2010 7:53:27   
botrca
Tak sem user posted image ...Jan me že dve noči zeza in pri meni spi...jaz pa posledično nenaspana in utrujena...kot povožena user posted image . Drugače smo ok, še en teden pa damo gips dol user posted image , komaj čakam. Imamo super vreme, toplo in sončno user posted image .

Kavo sem tudi že spila, zdaj pa grem počasi naredit zajtrk pol pa na izi. Lep dan vsem user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
13.8.2010 8:08:14   
ly117
Jutro! user posted image

Jaz bi tudi še spala. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
13.8.2010 8:59:41   
koala
Jutro!

Lenči pri mojem je ful palilo /da se ni zbujal ko sem ga položila v posteljo/ da sem ga položila na plenico /ko sem ga dojila/ in ga potem skupaj z plenico položila v posteljo. Zbujati pa se je nehal ponoči šele ko je opustil dudo.
Za hranjenje pa se je zbujal do 18-ega meseca in ga ni nič pomirilo razen mleka. Potem je bil mir dokler nisva šla v bolnico, tam pa sem bila sreča da je sploh kaj pojedel ali spil in je spet pil mleko ponoči.

botrca jutro!

tortica uživaj na dopustu.

sami super za novo pridobitev.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
13.8.2010 9:29:08   
Blueberry
Hvala vsem za dobrodošlico. user posted image Ste gledale včeraj zvezdne utrinke oz. meteorski dež? Kak je blo lepo za videt. Jaz sem jih vidla 11, pol pa sem šla spat, ker sem že na balkonu skoraj zaspala. user posted image Drugače pa se pripravljam na zadnji izpit za to leto. Upam da mi ga uspe naredit. Je res taka smotana snov, pa dosti jo je.. Ga imam v ponedeljek. Sicer pa še imam 2 roka. Kaj boste danes dobrega kuhale?user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4880
13.8.2010 9:34:47   
arabela*
jutrouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
13.8.2010 9:36:43   
arabela*
...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete....user posted image

M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj priuser posted image  je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele nočiuser posted image ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven slišiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
13.8.2010 9:38:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Drugače pa se pripravljam na zadnji izpit za to leto. Upam da mi ga uspe naredit. Je res taka smotana snov, pa dosti jo je.. Ga imam v ponedeljek. Sicer pa še imam 2 roka. Kaj boste danes dobrega kuhale?user posted image

kateri letnik si ti? Je kar razlika med vama z M, ne?

kuhala...ne vem še....ne bi ničuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4883
13.8.2010 9:39:16   
arabela*

Ste gledale včeraj zvezdne utrinke oz. meteorski dež? Kak je blo lepo za videt.

kje, kdaj...nič vedelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4884
13.8.2010 9:39:54   
arabela*
spet ga vreme biksa.....bo menda dež...A pa bi se tak rada šla kopat spetuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4885
13.8.2010 9:43:12   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

...ob kavici...smrklje sta se vstale ob osmih...mene pustile spat do devete....user posted image

M je od enih dalje bila pri meni, nemirna,stokala,jokala..ma kaj priuser posted image  je to? eni pravijo, da raste in baje boli, zato stoka cele nočiuser posted image ...pa še okno imam odprto, pa jo itak cela ulica ven slišiuser posted image

Pa ti kaj reče kaj jo boli? Ker mene so noge nenormalno bolele najbolj ponoči ali pa zgodaj zjutraj.

Bluberry dobordošla še z moje stran. Pa veliko "lederzica" ti želim. Kuham pa jaz danes ne, ker nas je babi na kosilo povabla, bomo kel jedli. 

Nisem vedela

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
13.8.2010 9:48:24   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Pa ti kaj reče kaj jo boli?

ne..pravi da nič...user posted image ..ampak stoka itak v spanju..ali polsnu..pomojem se niti ne zavedauser posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
13.8.2010 10:03:55   
koala
Meni je proti tem bolečinam ful pomagala ene emulzija za športike, Maratonik se ji je reklo in se mi zdi da sem to zadevo še nedolgo nazaj nekje videla. Mogoče pa bi ji pomagalo če bi jo namazala?

Nisem vedela

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4888
13.8.2010 10:18:05   
ly117
Jaz sem pa svojo današnjo delovno kvoto že izpolnila. user posted image Sem si že šla po ene papirje pa v trgovini sem že bla, glede na to da bo verjetno dež pa itak ni za ven it. Tak da kaka hišna opravila tudi odpadejo. Jupi.
Jedlo pa se bo danes pri nas piščanjčji paprikaš, kuhal bo pa ata. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4889
13.8.2010 10:20:59   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117
kuhal bo pa ata. user posted image user posted image user posted image

kak je enim lepouser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4890
13.8.2010 10:23:53   
Blueberry
Sem 2. letnik. Ja, je kr razlika. user posted image 10 let. Razumeli pa sma se vedno fajn. Včeraj od 00.00 do 6.00 al 7.00 nekje so se najbolj videli utrinki.

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4891
13.8.2010 10:29:08   
ly117

kuhal bo pa ata. user posted image user posted image user posted image

kak je enim lepouser posted image

Saj če je na dopustu ne pomeni da ne bo nič delal. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
13.8.2010 10:29:59   
katy83
dobro jutro.

Torej noč brez T sem preživela, zjutraj sem se itak ob njegovi uri (5-ih) zbudila, pa mi je blo tak čudno. user posted image No, sem pa kar hitro izkoristla in nazaj zaspala. user posted image Me je prej mama klicala, da je spal do 6-ih, ga je previla, mu dala flaša, ga dala k očimu spat in je spal do 9.30. user posted image user posted image user posted image Pa baje se samo nekaj smejčka. Skratka, to ima očitno po meni, Jaz sem bila najbolj srečen otrok, če sem lahko kje prespala. user posted image

Jaz pa zdaj počasi, pa res počasi, grem v mesto, malo šopingirat brez denarjauser posted image , pa morje plačat, pa k sestrični na kavo, ker se je v MB preselilauser posted image , potem pa po micenega.

Blueberry, dobrodošla tudi z moje strani. user posted image user posted image user posted image   Sprašuješ kaj bomo kuhale? Jaz bom danes kr Mc Donalds. user posted image   Aja, kaj pa študiraš?

no, uživajte danes na petek 13-egauser posted image . ta dan je meni vedno bil najboljši. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
13.8.2010 10:30:08   
ly117
Ga imam v ponedeljek. Sicer pa še imam 2 roka.

Skoraj pozabla, veliko sreče.

Neposredna povezava do sporočila: 4894
13.8.2010 10:31:09   
katy83

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
13.8.2010 10:31:30   
katy83

podpisuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
13.8.2010 10:32:41   
ly117
Katy bo treba T-ja večkrat dan na počitnice.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
13.8.2010 10:37:08   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

podpisuser posted image

Še en podpisuser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4898
13.8.2010 10:39:43   
katy83

Katy bo treba T-ja večkrat dan na počitnice.

ja, očitno resuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4899
13.8.2010 10:42:28   
sami0804

Kaki pridni otroci...user posted image

Kaj pa če je vremensko občutljiva?
Ker se mi vse bolj dozdeva,da sta moja dva tudi,no,S. bolj kot pa M.Že par dni mamo spet čago ponoči-lačna,lulat mora it,tv bi gledla ob treh ponočiuser posted image ...
Ne vem,se mi zdi,da so eni otroci bolj dovzetni za ze spremembe vremena kot drugi in dejansko sem prebrala,da bo danes težek dan za vremensko občutljive ljudi...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?