Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:29:16
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Ja, čas je da se te še jaz malo oglasim. Če me že sestra priganja, no . Pa saj sploh ne pridem več do računalnika. Čisto sem ven padla. Enostavno mi več ni zneslo nič pisati, potem pa sem se odvadila.......... in me je sfalilo. Drugače pa smo pri nas po starem. No, malo smo zrastli pa malo smo bolj žleht. Zdaj ko so počitnice je pri nas pravi kaos, ker je sploh L zeloooo tečno in ji tak nič ne paše, samo pravi da gnjavim, pa nebi to delala, pa nebi ono delala, nič od nič vglavnem. In posledično tudi V tečnari ........... Ja, če se boste kaj dobile na kakem kofetku se z veseljem pridružim. Še naslednji teden sem doma, tako da naj mi ena kaki SMS pošlje. Pa številke sem vaše nekaj zabluzila ko sem si telefon menjavala, tako da nimam nobene več . No, se kaj oglasim še.............. pozdravček
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:43:25
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa me je skoraj s stola vrglo.... .... izgubljena
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:44:36
|
|
|
|
Vrtnica79
|
ja, kak si kaj?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:45:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Pa saj sploh ne pridem več do računalnika. Čisto sem ven padla. Enostavno mi več ni zneslo nič pisati, potem pa sem se odvadila.......... in me je sfalilo. Drugače pa smo pri nas po starem. No, malo smo zrastli pa malo smo bolj žleht. Zdaj ko so počitnice je pri nas pravi kaos, ker je sploh L zeloooo tečno in ji tak nič ne paše, samo pravi da gnjavim, pa nebi to delala, pa nebi ono delala, nič od nič vglavnem. In posledično tudi V tečnari ........... vidiš, pri nas pa ravno obratno....Full uživa A doma....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:46:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ja, kak si kaj? vredik...kavico pijem...moj dremucka...tak da sem malo škilit prišla..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:48:25
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, če se boste kaj dobile na kakem kofetku se z veseljem pridružim. Jaz bi te tudi bila vesela . Nisem čist zih, če bi te prepoznala . Vidim da je še Saraya tu - kako si mi ti kaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:49:12
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Aha, jaz sem tudi malo prej ruknila en kofe. L ima obisk in je malo mira.......... samo zato pa bo pol katastrofa za pospravljat . Aja, na nedonošenčkih je Rubin pravkar sporočila lepo novico
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:50:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Vidim da je še Saraya tu - kako si mi ti kaj? ooo...izgubljena...vredu sem..In ti?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:50:55
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Aja, na nedonošenčkih je Rubin pravkar sporočila lepo novico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:51:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Aha, jaz sem tudi malo prej ruknila en kofe. L ima obisk in je malo mira.......... samo zato pa bo pol katastrofa za pospravljat . Aja, na nedonošenčkih je Rubin pravkar sporočila lepo novico
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:51:43
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Vidim da je še Saraya tu - kako si mi ti kaj? ooo...izgubljena...vredu sem..In ti? Najboljše letos .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:52:00
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, če se boste kaj dobile na kakem kofetku se z veseljem pridružim. Jaz bi te tudi bila vesela . Nisem čist zih, če bi te prepoznala . Vidim da je še Saraya tu - kako si mi ti kaj? ja ne, spoznala ali ne- to je zdaj vprašanje. Se mi zdi da sem te parkrat v parku vidla na otroškem Lentu, pa nisem bila ziher če si ti in nisem upala pristopit
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:53:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Vidim da je še Saraya tu - kako si mi ti kaj? ooo...izgubljena...vredu sem..In ti? Najboljše letos . super za Gajo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:54:37
|
|
|
|
arabela*
|
vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:54:53
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Ja, če se boste kaj dobile na kakem kofetku se z veseljem pridružim. Jaz bi te tudi bila vesela . Nisem čist zih, če bi te prepoznala . Vidim da je še Saraya tu - kako si mi ti kaj? ja ne, spoznala ali ne- to je zdaj vprašanje. Se mi zdi da sem te parkrat v parku vidla na otroškem Lentu, pa nisem bila ziher če si ti in nisem upala pristopit E daj, sej pa ne zgledam tako grozno . Ja sva bili z Malo miss stalni abonentki, tak da sem bila jaz čist 100%.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:55:35
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...čakam...čakam...čakam...)))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:56:05
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju Joj Saraya ne prestraši je, sej vidiš da jo je že v parku bilo strah .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:56:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju Joj Saraya ne prestraši je, sej vidiš da jo je že v parku bilo strah . ..tak se je distancirala....pjejo je treba malo na ojštro
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:57:07
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...čakam...čakam...čakam...))) Danes sem videla njenega najmlajšega princa - je peljal babico na sprehod.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:57:18
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju absolutno
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:58:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Danes sem videla njenega najmlajšega princa - je peljal babico na sprehod.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:58:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju absolutno staro cifro še imaš?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 13.8.2010 16:59:29
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: Saraya vrtnica drug tedn da se nacrtaš na kofeju Joj Saraya ne prestraši je, sej vidiš da jo je že v parku bilo strah . Ja, rep med noge pa gasa........... ne, takrat mi je iz glave padlo tvoje ime, pa bi blo malo noro če bi te po nicku vprašala...... saj razumeš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.