Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:57:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pa bi rada šla delat ali bi raje videla, da te "zavrnejo"? ne..ne bi šla ...me delovnik j....))) Potem se pa nič kaj ne trudi s prijavo. Zavrnit ne smeš, moraš "sčarat" da ti njim ne ustrezaš. Če veš, kaj mislim povedat. ja samo to njim poslat
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:58:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te pa jo je prej imela.Ker sem bla že tam z njima,pa so se menli,pa tikali,pa ko da se 100 let poznajo.Je pa resmda je od tega že ziher 10 let. aja, te pa možno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:59:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pa bi rada šla delat ali bi raje videla, da te "zavrnejo"? ne..ne bi šla ...me delovnik j....))) Potem se pa nič kaj ne trudi s prijavo. Zavrnit ne smeš, moraš "sčarat" da ti njim ne ustrezaš. Če veš, kaj mislim povedat. ja samo to njim poslat Moraš jim,ker te bodo drugače iz borze vrgli,ker si od njih dobila.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:59:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj Browna si že prebrala? Ne,mi ga je moj vzel,ko sem ga domov prinesla,pol pa še Slepe miši.Vmes pa sem si Dalijo sposodla,da sem slpoh kaj mela za čitat.Tak,da danes začnem z Braunom. Ni panike. Bo moj še pač malo počakal. Aja,te pa reči,da jo rabiš.Upam,da mi do kafetkanja rata prebrat.da ti jo vrnem. Kdo pa je reko da jo jaz rabim, če jo moj čita. Pa saj ni panike.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:59:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Te pa jo je prej imela.Ker sem bla že tam z njima,pa so se menli,pa tikali,pa ko da se 100 let poznajo.Je pa resmda je od tega že ziher 10 let. aja, te pa možno No,vglavnem,sma zaj na čistem.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:00:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo? Ju3 delam od 10-15, v petek pa od 6-11.Pa če bom si lahko uspela registrirat avto,grema z mojim na morje za vikend! torej je odgovor ne? kaj pa grem sama? Ne vem,kak hočeš.Drugi teden pa si že na morju,ne? saj zato ja...te pa ti en dan ostane...ne? Pa verjetno nočeš sama it...povej..se prilagajam tebi Ne vem še kak delam naslednji teden.te pa idi ti sama ju3.Bom pač jaz ven en teden spustla. jaz grem komaj v nedeljo na morje samo ne bom mogla it trikrat tedensko, ker ne vem kak bo z varstvom )) kaj pa če v petek po tvoji službi grema?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:00:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, boš rabla posteljico? Kdaj greš na morje, da ti jo dopstavim, če jo boš imela. voučer sem dobila.. ej imajo smotano..prijava ob 15..uri...odjava pa že ob 10..uri....bedarija.. ja piše, da imajo posteljice...misliš, da jim je za verjet sem vedla to, ja. Prijava nam paše, ker smo itak še prej v Izoli, odhod pa...upam, da ne bo vroče, drugače se bomo do večera še kam skrili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:00:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj Browna si že prebrala? Ne,mi ga je moj vzel,ko sem ga domov prinesla,pol pa še Slepe miši.Vmes pa sem si Dalijo sposodla,da sem slpoh kaj mela za čitat.Tak,da danes začnem z Braunom. Ni panike. Bo moj še pač malo počakal. Aja,te pa reči,da jo rabiš.Upam,da mi do kafetkanja rata prebrat.da ti jo vrnem. Kdo pa je reko da jo jaz rabim, če jo moj čita. Pa saj ni panike. Saj to sem mislila.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:01:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aha...Kerensa to bolj obvlada itak
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:01:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, boš rabla posteljico? Kdaj greš na morje, da ti jo dopstavim, če jo boš imela. voučer sem dobila.. ej imajo smotano..prijava ob 15..uri...odjava pa že ob 10..uri....bedarija.. ja piše, da imajo posteljice...misliš, da jim je za verjet sem vedla to, ja. Prijava nam paše, ker smo itak še prej v Izoli, odhod pa...upam, da ne bo vroče, drugače se bomo do večera še kam skrili za posteljice pa ne vem , če piše da so, potem bi mogle bit. Jaz sem sicer ziheraš, tak da bi jo vseeno zraven vzela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:01:30
|
|
|
|
ly117
|
Saraya pa pošlji jim eno "suhoparno" vlogo pol pa če te izberejo na razgovor pa se tam pač zmeniš da dela ne boš zavrnila, nebi pa delala pri njih.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:01:37
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo? Ju3 delam od 10-15, v petek pa od 6-11.Pa če bom si lahko uspela registrirat avto,grema z mojim na morje za vikend! torej je odgovor ne? kaj pa grem sama? Ne vem,kak hočeš.Drugi teden pa si že na morju,ne? saj zato ja...te pa ti en dan ostane...ne? Pa verjetno nočeš sama it...povej..se prilagajam tebi Ne vem še kak delam naslednji teden.te pa idi ti sama ju3.Bom pač jaz ven en teden spustla. jaz grem komaj v nedeljo na morje samo ne bom mogla it trikrat tedensko, ker ne vem kak bo z varstvom )) kaj pa če v petek po tvoji službi grema? Če pa si moram avto registrirat it do konca,je že tak moj bolo,ker je jmislo,da bi kuj pičla za morje,ko končam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:01:45
|
|
|
|
marta82
|
Tortica sem ti poslala mail.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:01:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica daj mail na zs pa ti kar te posredujem, ko sem jih Katy poslala. bi še lahko meni?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:02:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja piše, da imajo posteljice...misliš, da jim je za verjet jaz jim verjamem...pred petimi leti so jih imeli Je pa res,da so bolj stajicam podobne kot posteljicam... ma samo, da se spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:02:34
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica daj mail na zs pa ti kar te posredujem, ko sem jih Katy poslala. bi še lahko meni?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:03:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa prebrala 3.stopnjo....Ta Patterson me je cisto obsedel ...Za morje imam 8knjig pripravljenih Jaz sem se odločila, da ne bom zdaj brala tega 7. primera. Grem po vrsti. Preberem še tega idiota pol pa v knjižnico po 2. priložnost pa še 3. če bojo imeli. Al pa vsaj prvi primer tega detektiva. Pa za na morje se moram malo oborožit. Bo nekaj časa, ko bo Tinej spal pa ko se ne bom z možekom ukvarjala. jaz pa berem šesti čut
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:03:37
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya pa pošlji jim eno "suhoparno" vlogo pol pa če te izberejo na razgovor pa se tam pač zmeniš da dela ne boš zavrnila, nebi pa delala pri njih. malo heca: Reči, da si alergična na parfume, da full kihaš ob teh vonjih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:03:44
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica daj mail na zs pa ti kar te posredujem, ko sem jih Katy poslala. bi še lahko meni? ja daj mail na zs
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:04:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica daj mail na zs pa ti kar te posredujem, ko sem jih Katy poslala. bi še lahko meni? Te pa bodi tak prijazna pa še meni.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:04:33
|
|
|
|
katy83
|
grem pod tuš, pridem nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:04:33
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica sem ti poslala mail. Dobila,hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:04:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica daj mail na zs pa ti kar te posredujem, ko sem jih Katy poslala. bi še lahko meni? Te pa bodi tak prijazna pa še meni. Face ste!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 23:05:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa prebrala 3.stopnjo....Ta Patterson me je cisto obsedel ...Za morje imam 8knjig pripravljenih Jaz sem se odločila, da ne bom zdaj brala tega 7. primera. Grem po vrsti. Preberem še tega idiota pol pa v knjižnico po 2. priložnost pa še 3. če bojo imeli. Al pa vsaj prvi primer tega detektiva. Pa za na morje se moram malo oborožit. Bo nekaj časa, ko bo Tinej spal pa ko se ne bom z možekom ukvarjala. jaz pa berem šesti čut Jaz pa "Ženska,ki se je zaletela v vrata"
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?