Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:46:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je Če pa mi je rekla mama,da je Jana,pa trgovino za male živali ma v Turnerjevi.Al pa ma tvoja mama sestro in ji je tudi ime Jana! ok, Jana je, nima pa trgovine v Turnerjevi, tam samo Andrej dela kot poslovodja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:46:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...do petka boš imela porihtano..baje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:46:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pa bi rada šla delat ali bi raje videla, da te "zavrnejo"? ne..ne bi šla ...me delovnik j....)))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:47:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...do petka boš imela porihtano..baje upam,da se ni tvoj preveč razburjal.. ...tak brzinsko vse..pa to
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:48:12
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je Če pa mi je rekla mama,da je Jana,pa trgovino za male živali ma v Turnerjevi.Al pa ma tvoja mama sestro in ji je tudi ime Jana! ok, Jana je, nima pa trgovine v Turnerjevi, tam samo Andrej dela kot poslovodja Ups,te pa sem jaz zaštrikala.Toto Jano moja2 poznata.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:48:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je Če pa mi je rekla mama,da je Jana,pa trgovino za male živali ma v Turnerjevi.Al pa ma tvoja mama sestro in ji je tudi ime Jana! ok, Jana je, nima pa trgovine v Turnerjevi, tam samo Andrej dela kot poslovodja ma ita v kišto....slabo detektivsko žilico imata
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:49:09
|
|
|
|
katy83
|
Saraya, boš rabla posteljico? Kdaj greš na morje, da ti jo dopstavim, če jo boš imela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:49:16
|
|
|
|
Sacherca
|
Cer babike Vas vse prebrala....Marta 82 jaz bi tudi kaksen tvoj primer vloge za sluzbo rada prebrala .....Meni pa se je odprla ena moznost....ker pa bo treba potegniti zelo mocne veze ne bom nic razlagala kako in kaj...Bi z veseljem delala to,nima pa nobene veze z mojim fohom - kemijo ...Ce se kaj izcimi te itak povem.... Mi v pakiranju...V soboto zvecer gremo in uzivamo do 30ga na morju ...Pa se eni kolegi gredo zravem,tako,da bo skrat imel druzbo .... Matcar,upam,da porihtas registracijo in da si z moezekom privoscita vikend uzivanja Aja pa prebrala 3.stopnjo....Ta Patterson me je cisto obsedel ...Za morje imam 8knjig pripravljenih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:49:25
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Saraya pa bi rada šla delat ali bi raje videla, da te "zavrnejo"? ne..ne bi šla ...me delovnik j....))) Potem se pa nič kaj ne trudi s prijavo. Zavrnit ne smeš, moraš "sčarat" da ti njim ne ustrezaš. Če veš, kaj mislim povedat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:49:35
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo? Ju3 delam od 10-15, v petek pa od 6-11.Pa če bom si lahko uspela registrirat avto,grema z mojim na morje za vikend! torej je odgovor ne? kaj pa grem sama? Ne vem,kak hočeš.Drugi teden pa si že na morju,ne? saj zato ja...te pa ti en dan ostane...ne? Pa verjetno nočeš sama it...povej..se prilagajam tebi Ne vem še kak delam naslednji teden.te pa idi ti sama ju3.Bom pač jaz ven en teden spustla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:49:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je Če pa mi je rekla mama,da je Jana,pa trgovino za male živali ma v Turnerjevi.Al pa ma tvoja mama sestro in ji je tudi ime Jana! ok, Jana je, nima pa trgovine v Turnerjevi, tam samo Andrej dela kot poslovodja Ups,te pa sem jaz zaštrikala.Toto Jano moja2 poznata. Tisto trgovina pa ima Suza.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:50:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj Browna si že prebrala? Ne,mi ga je moj vzel,ko sem ga domov prinesla,pol pa še Slepe miši.Vmes pa sem si Dalijo sposodla,da sem slpoh kaj mela za čitat.Tak,da danes začnem z Braunom.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:51:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je Če pa mi je rekla mama,da je Jana,pa trgovino za male živali ma v Turnerjevi.Al pa ma tvoja mama sestro in ji je tudi ime Jana! ok, Jana je, nima pa trgovine v Turnerjevi, tam samo Andrej dela kot poslovodja ma ita v kišto....slabo detektivsko žilico imata aha...Kerensa to bolj obvlada
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:51:26
|
|
|
|
marta82
|
Tortica daj mail na zs pa ti kar te posredujem, ko sem jih Katy poslala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:51:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya matcar...do petka boš imela porihtano..baje upam,da se ni tvoj preveč razburjal.. ...tak brzinsko vse..pa to Ma,moj zna včasih bit tam pameten,ko slpoh veze nima.Zato pa me je razkuro tak danes.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:52:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Cer babike Vas vse prebrala....Marta 82 jaz bi tudi kaksen tvoj primer vloge za sluzbo rada prebrala .....Meni pa se je odprla ena moznost....ker pa bo treba potegniti zelo mocne veze ne bom nic razlagala kako in kaj...Bi z veseljem delala to,nima pa nobene veze z mojim fohom - kemijo ...Ce se kaj izcimi te itak povem.... Mi v pakiranju...V soboto zvecer gremo in uzivamo do 30ga na morju ...Pa se eni kolegi gredo zravem,tako,da bo skrat imel druzbo .... Matcar,upam,da porihtas registracijo in da si z moezekom privoscita vikend uzivanja Aja pa prebrala 3.stopnjo....Ta Patterson me je cisto obsedel ...Za morje imam 8knjig pripravljenih
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:53:19
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Tortica daj mail na zs pa ti kar te posredujem, ko sem jih Katy poslala. Poslala.Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:53:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je Če pa mi je rekla mama,da je Jana,pa trgovino za male živali ma v Turnerjevi.Al pa ma tvoja mama sestro in ji je tudi ime Jana! ok, Jana je, nima pa trgovine v Turnerjevi, tam samo Andrej dela kot poslovodja Ups,te pa sem jaz zaštrikala.Toto Jano moja2 poznata. Tisto trgovina pa ima Suza. Te pa jo je prej imela.Ker sem bla že tam z njima,pa so se menli,pa tikali,pa ko da se 100 let poznajo.Je pa resmda je od tega že ziher 10 let.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:54:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj Browna si že prebrala? Ne,mi ga je moj vzel,ko sem ga domov prinesla,pol pa še Slepe miši.Vmes pa sem si Dalijo sposodla,da sem slpoh kaj mela za čitat.Tak,da danes začnem z Braunom. Presneti kradljivec...jaz vsaj s tem nimam problemov,moj knjig ne bi "ni štapom ta'ko"
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:54:27
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Aja pa prebrala 3.stopnjo....Ta Patterson me je cisto obsedel ...Za morje imam 8knjig pripravljenih Jaz sem se odločila, da ne bom zdaj brala tega 7. primera. Grem po vrsti. Preberem še tega idiota pol pa v knjižnico po 2. priložnost pa še 3. če bojo imeli. Al pa vsaj prvi primer tega detektiva. Pa za na morje se moram malo oborožit. Bo nekaj časa, ko bo Tinej spal pa ko se ne bom z možekom ukvarjala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:55:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Cer babike Vas vse prebrala....Marta 82 jaz bi tudi kaksen tvoj primer vloge za sluzbo rada prebrala .....Meni pa se je odprla ena moznost....ker pa bo treba potegniti zelo mocne veze ne bom nic razlagala kako in kaj...Bi z veseljem delala to,nima pa nobene veze z mojim fohom - kemijo ...Ce se kaj izcimi te itak povem.... Mi v pakiranju...V soboto zvecer gremo in uzivamo do 30ga na morju ...Pa se eni kolegi gredo zravem,tako,da bo skrat imel druzbo .... Matcar,upam,da porihtas registracijo in da si z moezekom privoscita vikend uzivanja Aja pa prebrala 3.stopnjo....Ta Patterson me je cisto obsedel ...Za morje imam 8knjig pripravljenih še od mene.Pa ja,upam,da bo ratalo,ker sma se glih danes menla zjutraj,da zgleda ne bo iz te moke kruha.Pa se je stvar malo obrnila zaj.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:56:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj Browna si že prebrala? Ne,mi ga je moj vzel,ko sem ga domov prinesla,pol pa še Slepe miši.Vmes pa sem si Dalijo sposodla,da sem slpoh kaj mela za čitat.Tak,da danes začnem z Braunom. Ni panike. Bo moj še pač malo počakal.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:56:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, boš rabla posteljico? Kdaj greš na morje, da ti jo dopstavim, če jo boš imela. voučer sem dobila.. ej imajo smotano..prijava ob 15..uri...odjava pa že ob 10..uri....bedarija.. ja piše, da imajo posteljice...misliš, da jim je za verjet
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:56:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj Browna si že prebrala? Ne,mi ga je moj vzel,ko sem ga domov prinesla,pol pa še Slepe miši.Vmes pa sem si Dalijo sposodla,da sem slpoh kaj mela za čitat.Tak,da danes začnem z Braunom. Presneti kradljivec...jaz vsaj s tem nimam problemov,moj knjig ne bi "ni štapom ta'ko" Moj pa ful bere,pa prej prebere ko jaz.jaz si pač cajt vzamem,pa lepo počasi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:57:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj Browna si že prebrala? Ne,mi ga je moj vzel,ko sem ga domov prinesla,pol pa še Slepe miši.Vmes pa sem si Dalijo sposodla,da sem slpoh kaj mela za čitat.Tak,da danes začnem z Braunom. Ni panike. Bo moj še pač malo počakal. Aja,te pa reči,da jo rabiš.Upam,da mi do kafetkanja rata prebrat.da ti jo vrnem.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?