Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:31:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa smo že 3 take,samo sem jaz 2000 pustla vse skupaj,pa jih nekam poslala pa šla. ma jaz sem s toto šolo čist mimo brcnila. Fora je, da sem hodla na 2.gimnazijo, pa me je puberteta fajn matrala, pa sem se razkurla pa šla na tekstilno. No, in tam razturala, bila naj dijakinja , pa nekaj sem si zašila...in to je to. Pol pa sem prišla nazaj k sebi in šla po začrtani poti. u, to pa se zdaj full hvalim. Ja,saj sem jaz tudi,oz.sem hotla it na trgovsko,pa mi je pol pike manjkalo in so me vrgli na tekstilno.Zato pa sem več v Labela hodla,ko v šolo. Ko pa sem zanosla,pa sem šla v večerno trgovsko in jo v 1 letu naredla(traja pa 2 leti),pol pa šla naprej PTI,pa sem mogla pustit,ker nisem mela dnara,da bi plačevala šolanje.Sem hodla kot samoplačnik.Pa Leo sem že tudi mela takrat!
< Sporočilo je popravil matcar -- 11.8.2010 22:32:36 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:32:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa smo že 3 take,samo sem jaz 2000 pustla vse skupaj,pa jih nekam poslala pa šla. ma jaz sem s toto šolo čist mimo brcnila. Fora je, da sem hodla na 2.gimnazijo, pa me je puberteta fajn matrala, pa sem se razkurla pa šla na tekstilno. No, in tam razturala, bila naj dijakinja , pa nekaj sem si zašila...in to je to. Pol pa sem prišla nazaj k sebi in šla po začrtani poti. u, to pa se zdaj full hvalim. Ja,saj sem jaz tudi,oz.sem hotla it na trgovsko,pa mi je pol pike manjkalo in so me vrgli na tekstilno.Zato pa sem več v Labela hodla,ko v šolo. Label je zakon.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:34:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:34:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ta bo na tržnici ali kje drugje. Zdaj sem pa jaz radovedna. kaki tržnici? Ja na mariborski. Ker bojo zdaj tam odprli svojo trgovino. Ampak kot vidim da tam drogeriej ne bo. tuš bo imel tam štacuno?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:34:55
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa smo že 3 take,samo sem jaz 2000 pustla vse skupaj,pa jih nekam poslala pa šla. ma jaz sem s toto šolo čist mimo brcnila. Fora je, da sem hodla na 2.gimnazijo, pa me je puberteta fajn matrala, pa sem se razkurla pa šla na tekstilno. No, in tam razturala, bila naj dijakinja , pa nekaj sem si zašila...in to je to. Pol pa sem prišla nazaj k sebi in šla po začrtani poti. u, to pa se zdaj full hvalim. Ja,saj sem jaz tudi,oz.sem hotla it na trgovsko,pa mi je pol pike manjkalo in so me vrgli na tekstilno.Zato pa sem več v Labela hodla,ko v šolo. Label je zakon.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:36:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ta bo na tržnici ali kje drugje. Zdaj sem pa jaz radovedna. kaki tržnici? Ja na mariborski. Ker bojo zdaj tam odprli svojo trgovino. Ampak kot vidim da tam drogeriej ne bo. tuš bo imel tam štacuno? Ja, tak ko so prej cote prodavali zdaj je pa odspodi garaža, gori bo pa trgovina.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:37:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:37:01
|
|
|
|
matcar
|
kak pa me roke bolijo? Smo zaj 3 večere čohale nalepke dol z poda,tiste stopinje,ko smo jih meli zarasi SP-ja nalimane. Vse mam žulavo,sem ko kaka kmetica,ko ma kramp pa lopato celi dan v rokah.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:38:23
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo? Ju3 delam od 10-15, v petek pa od 6-11.Pa če bom si lahko uspela registrirat avto,grema z mojim na morje za vikend!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:39:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa smo že 3 take,samo sem jaz 2000 pustla vse skupaj,pa jih nekam poslala pa šla. ma jaz sem s toto šolo čist mimo brcnila. Fora je, da sem hodla na 2.gimnazijo, pa me je puberteta fajn matrala, pa sem se razkurla pa šla na tekstilno. No, in tam razturala, bila naj dijakinja , pa nekaj sem si zašila...in to je to. Pol pa sem prišla nazaj k sebi in šla po začrtani poti. u, to pa se zdaj full hvalim. Ja,saj sem jaz tudi,oz.sem hotla it na trgovsko,pa mi je pol pike manjkalo in so me vrgli na tekstilno.Zato pa sem več v Labela hodla,ko v šolo. Ko pa sem zanosla,pa sem šla v večerno trgovsko in jo v 1 letu naredla(traja pa 2 leti),pol pa šla naprej PTI,pa sem mogla pustit,ker nisem mela dnara,da bi plačevala šolanje.Sem hodla kot samoplačnik.Pa Leo sem že tudi mela takrat! joj..moram tiho tipkat.... jaz sem tud zasejala....sedaj pa ko vem kaj bi rada..pa...eh daens sem v solariju srečala..tisto našo taglavno iz šole...pa mi je spet dala za mislit...ma cel tedn že študiram v kero smer bi se vpisala, če bi se...))))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:39:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:41:39
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ta bo na tržnici ali kje drugje. Zdaj sem pa jaz radovedna. kaki tržnici? Ja na mariborski. Ker bojo zdaj tam odprli svojo trgovino. Ampak kot vidim da tam drogeriej ne bo. tuš bo imel tam štacuno? Ja, tak ko so prej cote prodavali zdaj je pa odspodi garaža, gori bo pa trgovina. tam zgoraj na ploščad pa naše smrkljice hodita energijo vun kurit
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:41:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je Če pa mi je rekla mama,da je Jana,pa trgovino za male živali ma v Turnerjevi.Al pa ma tvoja mama sestro in ji je tudi ime Jana!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:42:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar kak pa me roke bolijo? Smo zaj 3 večere čohale nalepke dol z poda,tiste stopinje,ko smo jih meli zarasi SP-ja nalimane. Vse mam žulavo,sem ko kaka kmetica,ko ma kramp pa lopato celi dan v rokah. To misliš Svetvonega prvenstva v žogobrcanju.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:42:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo? Ju3 delam od 10-15, v petek pa od 6-11.Pa če bom si lahko uspela registrirat avto,grema z mojim na morje za vikend! torej je odgovor ne? kaj pa grem sama?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:43:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar kak pa me roke bolijo? Smo zaj 3 večere čohale nalepke dol z poda,tiste stopinje,ko smo jih meli zarasi SP-ja nalimane. Vse mam žulavo,sem ko kaka kmetica,ko ma kramp pa lopato celi dan v rokah. To misliš Svetvonega prvenstva v žogobrcanju. Jap.Mogoče se spomniš,ko so ble po podu take velike stopinje nalimane.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:43:27
|
|
|
|
arabela*
|
matcar...do petka boš imela porihtano..baje
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:43:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo? Ju3 delam od 10-15, v petek pa od 6-11.Pa če bom si lahko uspela registrirat avto,grema z mojim na morje za vikend! torej je odgovor ne? kaj pa grem sama? Ne vem,kak hočeš.Drugi teden pa si že na morju,ne?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:44:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Matcar si že pogruntala od kod se "poznamo"? Moji mami ni blo danes nič jasno. Odkrito povedano,sem vidla samo fotra danes,pa še to 5 min,ko sem iz fitnesa prišla in je bil moj z Maksom na hofu.Tak,da bom ju3 vprašala še enkrat.Kaj pa je rekla? da so ji vsa imena, ki jih omenjam neznana Zdaj al tvoji ne pozanjo moje mame, pa sva midve kaj zamešali, al pa...kaj te vem...hecno mi je meni tudi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:44:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar kak pa me roke bolijo? Smo zaj 3 večere čohale nalepke dol z poda,tiste stopinje,ko smo jih meli zarasi SP-ja nalimane. Vse mam žulavo,sem ko kaka kmetica,ko ma kramp pa lopato celi dan v rokah. To misliš Svetvonega prvenstva v žogobrcanju. Jap.Mogoče se spomniš,ko so ble po podu take velike stopinje nalimane. Ja se spomnim. In to samo zato ker jih je ena pred časom dol čohala, drugač tak ne.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:44:51
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Sami čer. podpis Sami, reči kako Bom,ko bom uspela vse skupaj prebrat... Pa dober večer Čer,Sami! Črno Dalijo sem prebrala in se svetska knjiga!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:45:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pol pa je res najboljše,da se za naslednji teden zmenimo za en dan.Jaz tak ju3 dobim urnik,pa bom vidla,kak delam. matcar...jutri ali v petek....bi jaz lahko šla po enajsti uri na fitnes...bi ti zneslo? Ju3 delam od 10-15, v petek pa od 6-11.Pa če bom si lahko uspela registrirat avto,grema z mojim na morje za vikend! torej je odgovor ne? kaj pa grem sama? Ne vem,kak hočeš.Drugi teden pa si že na morju,ne? saj zato ja...te pa ti en dan ostane...ne? Pa verjetno nočeš sama it...povej..se prilagajam tebi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:46:05
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar kak pa me roke bolijo? Smo zaj 3 večere čohale nalepke dol z poda,tiste stopinje,ko smo jih meli zarasi SP-ja nalimane. Vse mam žulavo,sem ko kaka kmetica,ko ma kramp pa lopato celi dan v rokah. To misliš Svetvonega prvenstva v žogobrcanju. Jap.Mogoče se spomniš,ko so ble po podu take velike stopinje nalimane. Ja se spomnim. In to samo zato ker jih je ena pred časom dol čohala, drugač tak ne. Saj sem jih jaz tudi takrat,me je pol ona zamenjala,ker sem jaz bla fertik z šihtom.Dol pa ni spravla nič,zato pa smo me zaj 3 večere čohale ko zmešane.Ker do ju3 jih ne sme bit več nalimanih!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 11.8.2010 22:46:21
|
|
|
|
ly117
|
Kaj Browna si že prebrala?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?