Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 16:01:00
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Pozdravljene! Se opravičujem da takole vdiram, imam samo eno prošnjo, če imate čas prebrati,kliknite..zeleno povezavo, drugače pa se ne dat motit Hvala v naprej...pa vse lepo vsem skupaj http://www.ringaraja.net/forum/m_5288907/mpage_1/key_/tm.htm#5288907 _____________________________ hej, Čmrlika, žal nimam teh bonov. Si pogledala kakšna je cena tega mleka v Avstriji? Jaz sem namreč bebo tam dobla za 5€ bolj poceni, Novalac pa je tam ista cena za 800g kot pri nas za 400g. Se ti splača it pogledat kako je z vašim mlekom. btw, ti si tudi iz Mb, javi se večkrat. Pa upam, da čimprej porihtate z refluksom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 16:05:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro tudi od mene Prebrala sem clanek v Slovenskih novicah o Rubin in druzini in me se kar stiska pri srcu Res zalostno.... Zdaj na hitro spijem kavo pa pripravim za kosili,danes zopet oba skupaj paziva...Pa se je ze zacelo,jaz sem prvi,to je moje,ona me je prva........ Se oglasim proti veceru spet iz radovednosti sem si šla Novice kupit, pa mi je žal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 17:10:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro tudi od mene Prebrala sem clanek v Slovenskih novicah o Rubin in druzini in me se kar stiska pri srcu Res zalostno.... Zdaj na hitro spijem kavo pa pripravim za kosili,danes zopet oba skupaj paziva...Pa se je ze zacelo,jaz sem prvi,to je moje,ona me je prva........ Se oglasim proti veceru spet iz radovednosti sem si šla Novice kupit, pa mi je žal kaj spet?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 17:11:27
|
|
|
|
arabela*
|
Me pa smo se sedaj sladoleda najedle....potem pa tak ven pičimo..ko moj pride...nekam malo v naravo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 18:17:48
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro tudi od mene Prebrala sem clanek v Slovenskih novicah o Rubin in druzini in me se kar stiska pri srcu Res zalostno.... Zdaj na hitro spijem kavo pa pripravim za kosili,danes zopet oba skupaj paziva...Pa se je ze zacelo,jaz sem prvi,to je moje,ona me je prva........ Se oglasim proti veceru spet iz radovednosti sem si šla Novice kupit, pa mi je žal kaj spet? Kaj piše?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:03:05
|
|
|
|
matcar
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:05:21
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem danes razturala na kasi,sem prišla čez 45 pozicij! Pa Lei sem telefon poslala v Poreč kr priporočeno,ker mi je reko,da hodi 2 dni dol,po hitri pošti tudi,s tem,da je razlika v ceni zeloooo očitna! Pa po Saš-a sem šla.Zaj pa sem tu.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:05:48
|
|
|
|
matcar
|
Ki pa ste vse?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:10:56
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:11:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa ste vse? Zdaj sem tu.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:18:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa ste vse? Zdaj sem tu. Končno ena!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:32:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa ste vse? tukaj mati
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:32:39
|
|
|
|
katy83
|
čer. jaz vas samo pozdravim, sva imela zdaj obisk, pa moram pospravit malo, pa pripravit za jutri, ker imamo piknik za familijo od mojega očima, ker še niso T vidli, pa smo zdaj tak zrihtali, da te vsi naenkrat pridejo, da jih nimam tu vsakega posebej. Mama vse časti, mi smo gostitelji. Tak da, jutri me verjetno tudi ne bo gor, mogoče pridem samo pozdravit. Lepo nedeljo vam želim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:35:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...v ponedeljek bi jaz šla okol osme že na fitnes...ker imam kasneje opravke...javi,če ti znese ja ali ne... ?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:36:00
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. jaz vas samo pozdravim, sva imela zdaj obisk, pa moram pospravit malo, pa pripravit za jutri, ker imamo piknik za familijo od mojega očima, ker še niso T vidli, pa smo zdaj tak zrihtali, da te vsi naenkrat pridejo, da jih nimam tu vsakega posebej. Mama vse časti, mi smo gostitelji. Tak da, jutri me verjetno tudi ne bo gor, mogoče pridem samo pozdravit. Lepo nedeljo vam želim. Lepo se imejte. Pa naj ti ne požrejo preveč živcev (ker veliko sorodnilov na kupu poleg malega otroka zna bit ubitačno).
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:36:06
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. jaz vas samo pozdravim, sva imela zdaj obisk, pa moram pospravit malo, pa pripravit za jutri, ker imamo piknik za familijo od mojega očima, ker še niso T vidli, pa smo zdaj tak zrihtali, da te vsi naenkrat pridejo, da jih nimam tu vsakega posebej. Mama vse časti, mi smo gostitelji. Tak da, jutri me verjetno tudi ne bo gor, mogoče pridem samo pozdravit. Lepo nedeljo vam želim. uživajte
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:36:23
|
|
|
|
marta82
|
Aja pa čer.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:36:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dobro jutro tudi od mene Prebrala sem clanek v Slovenskih novicah o Rubin in druzini in me se kar stiska pri srcu Res zalostno.... Zdaj na hitro spijem kavo pa pripravim za kosili,danes zopet oba skupaj paziva...Pa se je ze zacelo,jaz sem prvi,to je moje,ona me je prva........ Se oglasim proti veceru spet iz radovednosti sem si šla Novice kupit, pa mi je žal kaj spet? Kaj piše? pač predstavljena je cela zgodba, o Gaji pa Zoji, pa zdaj to z dežjem oz. plazovi. Pa ko sem brala sem kar jokala. Mislim, življenje pa je do enih res kruto. Rubin, če nas slučajno bereš. Vsa čast, da se še tako dobro držiš in pozitivno strmiš naprej. No, saj verjetno ti v taki situaciji ne preostane druga.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:38:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. jaz vas samo pozdravim, sva imela zdaj obisk, pa moram pospravit malo, pa pripravit za jutri, ker imamo piknik za familijo od mojega očima, ker še niso T vidli, pa smo zdaj tak zrihtali, da te vsi naenkrat pridejo, da jih nimam tu vsakega posebej. Mama vse časti, mi smo gostitelji. Tak da, jutri me verjetno tudi ne bo gor, mogoče pridem samo pozdravit. Lepo nedeljo vam želim. Lepo se imejte. Pa naj ti ne požrejo preveč živcev (ker veliko sorodnilov na kupu poleg malega otroka zna bit ubitačno). glede na to, da bosta še 2 otroka zraven, njihova prava sorodnika, resnično upam, da ne bodo Timoteja full oblegali. Čeprav on uživa v gužvi, ampak ponoči pa je po takih "stresnih situacijah" kar hudo včasih. Bomo pa poskusli, da bomo uživali.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:40:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem danes razturala na kasi,sem prišla čez 45 pozicij! Pa Lei sem telefon poslala v Poreč kr priporočeno,ker mi je reko,da hodi 2 dni dol,po hitri pošti tudi,s tem,da je razlika v ceni zeloooo očitna! Pa po Saš-a sem šla.Zaj pa sem tu. vau, super. Moja teta mi je razlagala (je delala v Lidlu včasih) kako to poteka. Super si.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:41:38
|
|
|
|
katy83
|
aja, še to vam moram povedat ...ne morem nehat Sem danes zvečer dala T v mleku te plasmon kekse. Mislite, da je prehitro? No, saj vseeno, kak je papcal. Ga je blo pravo veselje gledat. grem, nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:42:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Super si. podpis
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:43:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...v ponedeljek bi jaz šla okol osme že na fitnes...ker imam kasneje opravke...javi,če ti znese ja ali ne... ? Jap,važi!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:44:34
|
|
|
|
arabela*
|
Mi pa smo bili na Treh ribnikih...kak je pasalo, svež zrak, pa narava, pa želvice in ribice smo gledali...pa malo na igrala...ampak ne dolgo, ker M bi kar na vrh vsega plezala, sploh nima občutka za višino....ona kar gre povsod Kje še je v MB tak fajn za sprehajat..razen Čolnarne in Pohorja
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 7.8.2010 21:45:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Matcar...v ponedeljek bi jaz šla okol osme že na fitnes...ker imam kasneje opravke...javi,če ti znese ja ali ne... ? Jap,važi! okidoki...ob osmih pred P
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?