Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Se opravičujem da takole vdiram, imam samo eno prošnjo, če imate čas prebrati,kliknite..zeleno povezavo, drugače pa se ne dat motit Hvala v naprej...pa vse lepo vsem skupaj
hej, Čmrlika, žal nimam teh bonov. Si pogledala kakšna je cena tega mleka v Avstriji? Jaz sem namreč bebo tam dobla za 5€ bolj poceni, Novalac pa je tam ista cena za 800g kot pri nas za 400g. Se ti splača it pogledat kako je z vašim mlekom. btw, ti si tudi iz Mb, javi se večkrat. Pa upam, da čimprej porihtate z refluksom.
bom itak potem če bo še potreba kupovala v avstriji ja...je ceneje ja, smo že pri prvi ugotovili:) aja, veš sem že bila nekoč na tej temi, pa...kaj te vem kaj je blo
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Kak je zaj za kafe naslednji teden? Ob kolkih pa kje bi se lahko dobile?
Jaz še ne vem kako bom, ker se bo Tinej uvajal in ne vem koliko časa bo kater dan. Če bova lahko pa vsekakor prideva (aja pa v pon. ima popoldan posvetovalnico tak da takrat tudi ne moreva). Sem pa najbolj za Mitnico ali Kalvarijo - ali kjerkoli kjer so igrala, ograja in park plac.
Kak je zaj za kafe naslednji teden? Ob kolkih pa kje bi se lahko dobile?
Jaz še ne vem kako bom, ker se bo Tinej uvajal in ne vem koliko časa bo kater dan. Če bova lahko pa vsekakor prideva (aja pa v pon. ima popoldan posvetovalnico tak da takrat tudi ne moreva). Sem pa najbolj za Mitnico ali Kalvarijo - ali kjerkoli kjer so igrala, ograja in park plac.
jaz sem za mitnico...mi pa je vseeno kateri dan..razen v četrtek ne bi
Pri nas ni nič novega, včeraj smo bili na mestni plaži in se sprehajali ob reki Savi . Saraya narava pa to . Jan uživa maksimalno, ima energije toliko da zvečer kar hitro zaspi.
Za kosilo imamo pohanega piščanca, pražen krompir in riž, juha ter zeljna solata. Jan se je zbudil, jaz imam še nekaj kave za spit pol pa zajtrk in sprehod.
Lepo nedeljo!
< Sporočilo je popravil botrca -- 8.8.2010 8:42:38 >
Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.