|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
6.8.2010 22:39:11   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

user posted image user posted image user posted image zdaj pa delauser posted image user posted image user posted image
te pa sem nazaj

Hej,a nisi ti mislila it spat???
user posted image user posted image user posted image user posted image Ja,saj vem...jaz tudi noter spravljam za včeraj...

jaz ne spravljam not za včeraj ampak za celi prejšnji tedenuser posted image

katy...a jogi od kinderpeta pa ne paše v tisto posteljicouser posted image

nisem probala, ampak moral bi, glede na to, da so mere 60x120

hm...potem moj jogi ne bi, ke je 90X130

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
6.8.2010 22:39:59   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ceer

Za Jana user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Sarayo in Katy user posted image user posted image user posted image

Prebrala 1.umor -  kaj si ti ja nor,kako dobra knjiga user posted image user posted image user posted image 2.priloznost ze cakauser posted image

Zascita...jaz sem sedaj 3leta bila na depo provero,sedaj pa pol leta nic je G rekla....Upam,da se ne bo kaj ponesrecilo...

Zdaj grem pa Mentalista gledat,pol malo brat in spat....

Jaz sem danes začela. A 2. priložnost je nadaljevanje? Imam pa še Vijolice so modre, ampak sem prepozno videla, da gre za (mislim da) 7. primer tega detektiva. A moram po vrsti brat? Se nadaljuje al je vseeno?

Koliko vem niso po vrsti.Vendar je po moje vseeno fajn,če bereš po vrsti,ker se nekateri dogodki v Crossovem življenju časovno nadaljujejo(jaz sem prebrala samo Slepe miši,tak da zdaj vem,da je vdovec,vendar nikjer ne piše kako je umrla njegova žena in podobne zadeve)

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
6.8.2010 22:40:35   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Saraya,hvala da si me spomnila.Bom se tja zapeljala.

BDW...čestitke za toooooolko objav!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ni kajuser posted image

objave...niti ne gledam v oni kotuser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
6.8.2010 22:41:28   
sami0804

...bila na praskipraski......user posted image

kdo koga?user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
6.8.2010 22:43:02   
arabela*

kaj se režiš opetuser posted image user posted image
ja moj mene...vedno je takouser posted image , jaz samo ležim in uživam....vsake tolko pa jih poslušamuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
6.8.2010 22:47:43   
sami0804

ja moj mene...vedno je takouser posted image , jaz samo ležim in uživam....vsake tolko pa jih poslušamuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi imela mojega na grbi,bi pa imela problem....
Pri naši hiši sem jaz tista,ki praskauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
6.8.2010 22:48:54   
sami0804

Aja,pa pri bonbonih se je prav zanimiva debata razvila...spet.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
6.8.2010 23:03:17   
arabela*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Če bi imela mojega na grbi,bi pa imela problem....
Pri naši hiši sem jaz tista,ki praskauser posted image user posted image user posted image

joj umreš od smehauser posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
6.8.2010 23:03:34   
arabela*

je..neuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
6.8.2010 23:07:15   
sami0804

je..neuser posted image

Mater si se razpištoljila user posted image user posted image ,sem misla dvakrat komentirat,pa ste ble tak hitre,da sem komaj z branjem dohajala...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4085
6.8.2010 23:09:23   
arabela*

je..neuser posted image

Mater si se razpištoljila user posted image user posted image ,sem misla dvakrat komentirat,pa ste ble tak hitre,da sem komaj z branjem dohajala...

ma ne...malo mi jeuser posted image ..pa prave patronke so na kupuuser posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
6.8.2010 23:12:50   
sami0804

ma ne...malo mi jeuser posted image ..pa prave patronke so na kupuuser posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
7.8.2010 8:45:10   
sami0804

Dobro jutro,drage moje!

Mislim,da se zdaj že lahko pohvalim,da smo plenice čez dan pospravili.S. že kaki teden hodi redno lulat na wc,po novem tudi kakat.Če bo šlo tak lepo naprej,bomo lahko ukinili tudi sirup (Prorektal),ker res redno vsaki dak kaka.

Tak,zdaj pa bežim,danes nas čakata dva rojstna dneva...bomo se znebili dinarčkov,pa z veliiiko žlico bomo jedliuser posted image user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
7.8.2010 8:53:06   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Ceer

Za Jana user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Sarayo in Katy user posted image user posted image user posted image

Prebrala 1.umor -  kaj si ti ja nor,kako dobra knjiga user posted image user posted image user posted image 2.priloznost ze cakauser posted image

Zascita...jaz sem sedaj 3leta bila na depo provero,sedaj pa pol leta nic je G rekla....Upam,da se ne bo kaj ponesrecilo...

Zdaj grem pa Mentalista gledat,pol malo brat in spat....

Jaz sem danes začela. A 2. priložnost je nadaljevanje? Imam pa še Vijolice so modre, ampak sem prepozno videla, da gre za (mislim da) 7. primer tega detektiva. A moram po vrsti brat? Se nadaljuje al je vseeno?

Koliko vem niso po vrsti.Vendar je po moje vseeno fajn,če bereš po vrsti,ker se nekateri dogodki v Crossovem življenju časovno nadaljujejo(jaz sem prebrala samo Slepe miši,tak da zdaj vem,da je vdovec,vendar nikjer ne piše kako je umrla njegova žena in podobne zadeve)

Ne,ne nadaljuje se.Kot pa je Sami napisala zaradi casovnih sledij kluba preiskovalk... Primer pa se zakljuci,ampak,kaksen konec...Same pohvale!

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
7.8.2010 8:55:16   
Sacherca
Dobro jutro tudi od meneuser posted image

Prebrala sem clanek v Slovenskih novicah o Rubin in druzini in me se kar stiska pri srcu user posted image Res zalostno....

Zdaj na hitro spijem kavo pa pripravim za kosili,danes zopet oba skupaj paziva...Pa se je ze zacelo,jaz sem prvi,to je moje,ona me je prva........

Se oglasim proti veceru spet user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
7.8.2010 11:50:07   
arabela*
Danuser posted image
Spali odlično..zjutraj mi je moj kavico pripravil in otroke porihtal..jaz pa sem še malo dremalauser posted image

Bili v mestu že...kar fajn vreme....zdaj pa bomo doma, ker mene tak šraufa da je joj.....in ponavadi tisti drugi dan itak nikamor ne gremuser posted image

Moj je šel k mami avto nekaj rihtat...jaz pa se spraljam kuhat repo in pečen krompir z ocvirkiuser posted image ..malečke pa pridne...poslušata inštrumentalno glasbo in rišetauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
7.8.2010 11:50:55   
arabela*
Matcar...v ponedeljek bi jaz šla okol osme že na fitnes...ker imam kasneje opravke...javi,če ti zneseuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
7.8.2010 11:53:31   
katy83

Danuser posted image
Spali odlično..zjutraj mi je moj kavico pripravil in otroke porihtal..jaz pa sem še malo dremalauser posted image

Bili v mestu že...kar fajn vreme....zdaj pa bomo doma, ker mene tak šraufa da je joj.....in ponavadi tisti drugi dan itak nikamor ne gremuser posted image

Moj je šel k mami avto nekaj rihtat...jaz pa se spraljam kuhat repo in pečen krompir z ocvirkiuser posted image ..malečke pa pridne...poslušata inštrumentalno glasbo in rišetauser posted image

ti pa si res grozna, otroci morajo instrumentalno glasbo poslušat, pa bonbonov ne smejo jestuser posted image user posted image user posted image

Sem vidla da se je fajn debata razvila včeraj na oni temi. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
7.8.2010 11:56:03   
katy83
midva s tamalim zdaj tudi pičiva na en sprehod, moram it v lekarno, pa po kozarec na pumpo, pa enga Sharka si bom privoščla, ker se mi taaaaaaaaaak luštauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
7.8.2010 11:59:44   
ly117

Danuser posted image

ti pa si res grozna, otroci morajo instrumentalno glasbo poslušat, pa bonbonov ne smejo jestuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
7.8.2010 12:24:07   
arabela*

veš kak ju umirja.....prav vidi se da uživata...smo si v knjižnici cd sposodleuser posted image

ja debata...ma zgleda da vse filajo otroke s cukri.....pol pa se čudijo odkod #cukr# in piškavi zobiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
7.8.2010 12:25:14   
arabela*

midva s tamalim zdaj tudi pičiva na en sprehod, moram it v lekarno, pa po kozarec na pumpo, pa enga Sharka si bom privoščla, ker se mi taaaaaaaaaak luštauser posted image

mačkona in kekseka več ni za dobit...če kje zaslediš..mi javi....še moram tri kozarce dvignit...pa imajo povsod samo shreke in osle....user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
7.8.2010 14:21:30   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kar je se je slabega danes zgodila,pa je to,da sem ugotovila,da Lea nima zraven gsm-ja,tak da bom znorela,ker se ne morema slišat.user posted image user posted image user posted image user posted image In zdaj razmišljam,da bi ji po hitri pošti to tja poslala,pa ne vem,kolčko me bo prišlo in v kolkem času bo ga dobila.user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kakšna njena kolegica ga nima? Pa da bi njene starše za št. prosila?
Je vse na novo spoznala,tako,da jih tudi jaz ne poznam.ostali otroci,ki pa jih poznam,pa niso v njeni skupini,pa za 2 vem,da nimata gsm-ja zraven!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
7.8.2010 14:26:55   
matcar
Tak,jaz pa malo prej iz šihta.zaj pa do ponedeljka relax!user posted image user posted image user posted image Pol še na pošto letim,da pošljem telefon Lei,pa po saš-a k tašči.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
7.8.2010 15:41:34   
Čmrlika
Pozdravljene!

Se opravičujem da takole vdiram, imam samo eno prošnjo, če imate čas prebrati,kliknite..zeleno povezavo, drugače pa se ne dat motituser posted image
Hvala v naprej...pa vse lepo vsem skupajuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_5288907/mpage_1/key_/tm.htm#5288907

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?