Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:52:03
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ooo, botrca, dober večer čer, čer Pa čer še od mene!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:52:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya, si se zgubla v sladoledu? Joke. Mogoče pa perilo vesi s svojim. Če je šou vun na piti! Mogoče je pa že domov prišel. ja, ja, pa zdaj vuni na dežu perilo vesita. Al pa zmrzovalnik pucata. sem vedla, da boš to komentirala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:52:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ooo, botrca, dober večer čer, čer Botrca še od mene čer.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:53:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se Sami danes skriva? bere in lubenico je
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:53:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se Sami danes skriva? To se jaz že tudi celo večer sprašujem. ravnokar sem tudi jaz hotla to vprašat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:54:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,jaz pa sem mislila,da si ga spregledala,ker nisi nič komentirala.Ja,če boš kaj našla pametnega,mi javi. Kaj to že zdaj hitro rabiš al se da malo še počakat. Ker imam te stvari še pri tašči, tja pa zadnje čase dost ne zahajam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:54:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se Sami danes skriva? bere in lubenico je Čisto možno!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:54:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ooo, botrca, dober večer čer, čer Botrca še od mene čer.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:54:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se Sami danes skriva? bere in lubenico je pa o kamp opremi razmišlja si pozabla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:54:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se Sami danes skriva? bere in lubenico je pa o kamp opremi razmišlja si pozabla točno...bo dobila idejo kam it kampirat...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:54:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,jaz pa sem mislila,da si ga spregledala,ker nisi nič komentirala.Ja,če boš kaj našla pametnega,mi javi. Kaj to že zdaj hitro rabiš al se da malo še počakat. Ker imam te stvari še pri tašči, tja pa zadnje čase dost ne zahajam. zakaj te ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:55:08
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,jaz pa sem mislila,da si ga spregledala,ker nisi nič komentirala.Ja,če boš kaj našla pametnega,mi javi. Kaj to že zdaj hitro rabiš al se da malo še počakat. Ker imam te stvari še pri tašči, tja pa zadnje čase dost ne zahajam. Ne,se ne mudi.Samo,ker sma se ravno danes menle,pa sem se spomnila,drugače bi tak pozabla!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:55:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ki pa se Sami danes skriva? bere in lubenico je pa o kamp opremi razmišlja si pozabla točno...bo dobila idejo kam it kampirat... al pa se je ona tud spravla zmrzovalnik pucat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:56:52
|
|
|
|
katy83
|
bejbe, grem jaz tudi pod tuš, pa še kakih 10 strani knjige prebrat, pa spat nočka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:58:00
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, grem jaz tudi pod tuš, pa še kakih 10 strani knjige prebrat, pa spat nočka Nočko katy.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:58:34
|
|
|
|
botrca
|
Babike moje, vidla sem vas zdaj pa grem počasi spat...lepo mi čvekajte še naprej pa se jutri naprej tipkamo. Nočko
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:58:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,jaz pa sem mislila,da si ga spregledala,ker nisi nič komentirala.Ja,če boš kaj našla pametnega,mi javi. Kaj to že zdaj hitro rabiš al se da malo še počakat. Ker imam te stvari še pri tašči, tja pa zadnje čase dost ne zahajam. zakaj te ne? Ker nimam kaj pametnega za počet tam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:59:07
|
|
|
|
ly117
|
Botrca tudi tebi nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 23:00:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,jaz pa sem mislila,da si ga spregledala,ker nisi nič komentirala.Ja,če boš kaj našla pametnega,mi javi. Kaj to že zdaj hitro rabiš al se da malo še počakat. Ker imam te stvari še pri tašči, tja pa zadnje čase dost ne zahajam. Ne,se ne mudi.Samo,ker sma se ravno danes menle,pa sem se spomnila,drugače bi tak pozabla! Ok te. Ja tak kot sem prej rekla se bo najšlo kaj. Če ne drugega vrnem kaj si mi ti dala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 23:00:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 bejbe, grem jaz tudi pod tuš, pa še kakih 10 strani knjige prebrat, pa spat nočka Nočko katy. Pa še od mene nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 23:01:05
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi počasi proti pojstli. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 23:01:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Babike moje, vidla sem vas zdaj pa grem počasi spat...lepo mi čvekajte še naprej pa se jutri naprej tipkamo. Nočko Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 23:01:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz tudi počasi proti pojstli. Nočko. Jaz pa takoj za tabo! Nočko,Ly!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 23:05:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem jaz tudi počasi proti pojstli. Nočko. Jaz pa takoj za tabo! Nočko,Ly! Tebi tudi nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 6.8.2010 5:31:05
|
|
|
|
rina22
|
Jutro Danes sem zgodnja, ker moram do konca zlikat, pa spakirat. da kaj ne pozabimo (ju3 imamo krst) Pa sem vas prišla malo pogledat IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Dodajam,da se zelim spoznati Rino22 Hvala, tudi jaz tebe in vse ostale, ki jih še ne poznam elevitka, uživajte Joooooooooj, babike moje, kar ne morem verjeti, da sem lani takega časa že vstala cela živčna, da moram it v P Ja, moja punčka je danes stara 1 leto Uživajte, zdaj pa šibam likat
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?