Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:39:49
|
|
|
|
matcar
|
Mene pa je pošteno dež opral ko sem šla domov.Ker jaz trola,grem čisto na koncu avto parkirat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:40:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? ja če pa je bila tuga tu... sem pospravljala omare,pa nohte lakirala,pa juhico sem si skuhala in kaj si ugotovila? Da imaš/imate full preveč cot. Jaz bi to tud mogla jutri naredit. Ima katera kako sestro/sestrično/kogarkoli, ki rabi kake majčke velikost s ali m. Jaz imam kar nekaj tega, pa nekak ne bom več nosla ali pa mi ni prav. So pa vse lepe in ohranjene, tak da rečite, če ne bom dala na temo podarim. Jaz se javljam za cote. Nosim M št zaj,ko sem nekaj kg zgubla. res boš imela? No, bom jutri skup zbasala, pa dobiš. Ene so tak za doma, pač navadne, ene pa lepe, ki mi jih je škoda, ampak jih pač ne dobim nase, pa res ne vem kaj naj z njimi. Pa še izgovor imam, da si lahko kaj novega kupim, ko bo omara malo bolj "prazna".
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:42:13
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je pošteno dež opral ko sem šla domov.Ker jaz trola,grem čisto na koncu avto parkirat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:42:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,super da si vse dobila.jaz bom tudi nekaj stvari probala nakupit kr za bodočega nečaka,ker imamo ful lepe stvrai za dojenčke! Se mi zdi da sem bodije doblia zadjo št. 86/92. Je pa blo še dosti bodijev za punčke.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:44:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Mene pa je pošteno dež opral ko sem šla domov.Ker jaz trola,grem čisto na koncu avto parkirat.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:47:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? ja če pa je bila tuga tu... sem pospravljala omare,pa nohte lakirala,pa juhico sem si skuhala in kaj si ugotovila? Da imaš/imate full preveč cot. Jaz bi to tud mogla jutri naredit. Ima katera kako sestro/sestrično/kogarkoli, ki rabi kake majčke velikost s ali m. Jaz imam kar nekaj tega, pa nekak ne bom več nosla ali pa mi ni prav. So pa vse lepe in ohranjene, tak da rečite, če ne bom dala na temo podarim. Jaz se javljam za cote. Nosim M št zaj,ko sem nekaj kg zgubla. res boš imela? No, bom jutri skup zbasala, pa dobiš. Ene so tak za doma, pač navadne, ene pa lepe, ki mi jih je škoda, ampak jih pač ne dobim nase, pa res ne vem kaj naj z njimi. Pa še izgovor imam, da si lahko kaj novega kupim, ko bo omara malo bolj "prazna". Ja,če ti rečem.Bom mela z veseljem! Itak nimam kaj oblečt.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:49:16
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,super da si vse dobila.jaz bom tudi nekaj stvari probala nakupit kr za bodočega nečaka,ker imamo ful lepe stvrai za dojenčke! Se mi zdi da sem bodije doblia zadjo št. 86/92. Je pa blo še dosti bodijev za punčke. Jaz bom tak manjše rabla,št.62-68.Pa sem se ravno spomnila.kaj tiste stvari,ko so L že premale,imaš namen komu dat?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:51:42
|
|
|
|
matcar
|
Aja,pa naslednji teden ne bom mogla na kavo popoldan,ker delam namreč od pon do sre popoldan od 16-21,sre od 16.30-21.30.Razen če se bomo kaj prej dobile.Lahko pa v čet,delam sicer do 15-h,ampak bi šlo takoj po šihtu.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:56:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,super da si vse dobila.jaz bom tudi nekaj stvari probala nakupit kr za bodočega nečaka,ker imamo ful lepe stvrai za dojenčke! Se mi zdi da sem bodije doblia zadjo št. 86/92. Je pa blo še dosti bodijev za punčke. Jaz bom tak manjše rabla,št.62-68.Pa sem se ravno spomnila.kaj tiste stvari,ko so L že premale,imaš namen komu dat? Zaenkrat jih še šparam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:58:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Aja,pa naslednji teden ne bom mogla na kavo popoldan,ker delam namreč od pon do sre popoldan od 16-21,sre od 16.30-21.30.Razen če se bomo kaj prej dobile.Lahko pa v čet,delam sicer do 15-h,ampak bi šlo takoj po šihtu. Pa saj se lahko kaj pred šihtom tvojim dobimo Mormo se videt. Pa upam, da še jaz katero "novo" spoznam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 21:58:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Pa kje ste vse? ja če pa je bila tuga tu... sem pospravljala omare,pa nohte lakirala,pa juhico sem si skuhala in kaj si ugotovila? Da imaš/imate full preveč cot. Jaz bi to tud mogla jutri naredit. Ima katera kako sestro/sestrično/kogarkoli, ki rabi kake majčke velikost s ali m. Jaz imam kar nekaj tega, pa nekak ne bom več nosla ali pa mi ni prav. So pa vse lepe in ohranjene, tak da rečite, če ne bom dala na temo podarim. Jaz se javljam za cote. Nosim M št zaj,ko sem nekaj kg zgubla. res boš imela? No, bom jutri skup zbasala, pa dobiš. Ene so tak za doma, pač navadne, ene pa lepe, ki mi jih je škoda, ampak jih pač ne dobim nase, pa res ne vem kaj naj z njimi. Pa še izgovor imam, da si lahko kaj novega kupim, ko bo omara malo bolj "prazna". Ja,če ti rečem.Bom mela z veseljem! Itak nimam kaj oblečt. To jaz tudi pravim. No, ok, dobiš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:01:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,super da si vse dobila.jaz bom tudi nekaj stvari probala nakupit kr za bodočega nečaka,ker imamo ful lepe stvrai za dojenčke! Se mi zdi da sem bodije doblia zadjo št. 86/92. Je pa blo še dosti bodijev za punčke. Jaz bom tak manjše rabla,št.62-68.Pa sem se ravno spomnila.kaj tiste stvari,ko so L že premale,imaš namen komu dat? Zaenkrat jih še šparam. Ok.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:02:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,super da si vse dobila.jaz bom tudi nekaj stvari probala nakupit kr za bodočega nečaka,ker imamo ful lepe stvrai za dojenčke! Se mi zdi da sem bodije doblia zadjo št. 86/92. Je pa blo še dosti bodijev za punčke. Jaz bom tak manjše rabla,št.62-68.Pa sem se ravno spomnila.kaj tiste stvari,ko so L že premale,imaš namen komu dat? Zaenkrat jih še šparam. Ok. Kaj bi pa mela?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:03:06
|
|
|
|
katy83
|
aja, jaz imam spet eno vprašanje: Ste seznanjene s tem pod kakimi pogoji lahko zaprosiš za izredno socialno pomoč? Tisto, ki jo dobiš 2x na leto? Mislite, da če jaz zaprosim, bom dobila? Ne sprašujem za zdaj, ko sem študentka, ampak potem konec leta enkrat. Bi kao navedla, da moram olje za kurjavo kupit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:03:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če ti rečem.Bom mela z veseljem! Itak nimam kaj oblečt. To jaz tudi pravim. No, ok, dobiš. Ne,mi je več kot pol premalo,tak da me tudi čaka revizija,da se rešim tega,ker oblekla tak ne bom več nikoli,pa placa nimam.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:04:43
|
|
|
|
katy83
|
moram še vam povedat, da je moja naj kolegica . Sem ji rekla, da se nam mora obvezno na čveku pridružit, pa je rekla, da se bo, ampak čaka, da mine 12 tednov, da bo pomirjena, da je vse ok.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:04:53
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, jaz imam spet eno vprašanje: Ste seznanjene s tem pod kakimi pogoji lahko zaprosiš za izredno socialno pomoč? Tisto, ki jo dobiš 2x na leto? Mislite, da če jaz zaprosim, bom dobila? Ne sprašujem za zdaj, ko sem študentka, ampak potem konec leta enkrat. Bi kao navedla, da moram olje za kurjavo kupit. Za ISP lahko zaprosijo vsi,tudi zaposleni.Lahko navedeš bilokaj, s tem da imaš 15 dni čas,da priložiš dokazilo o tem,da si dejansko denar porabla za navedeno stvar!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:06:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če ti rečem.Bom mela z veseljem! Itak nimam kaj oblečt. To jaz tudi pravim. No, ok, dobiš. Ne,mi je več kot pol premalo,tak da me tudi čaka revizija,da se rešim tega,ker oblekla tak ne bom več nikoli,pa placa nimam. evo, moj je tudi jezen, ker bom kao zdaj te cote stran dala, ampak sem mu lepo razložla, da sem samo slabe volje, ko odprem omaro, pa vidim lepo majčko not, pa si jo oblečem, pa...špeh vun gleda . Če pa slučajno na mojo srečo shujšam , pa bom že nove nabavla. Kramar bo spet služo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:08:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ly,super da si vse dobila.jaz bom tudi nekaj stvari probala nakupit kr za bodočega nečaka,ker imamo ful lepe stvrai za dojenčke! Se mi zdi da sem bodije doblia zadjo št. 86/92. Je pa blo še dosti bodijev za punčke. Jaz bom tak manjše rabla,št.62-68.Pa sem se ravno spomnila.kaj tiste stvari,ko so L že premale,imaš namen komu dat? Zaenkrat jih še šparam. Ok. Kaj bi pa mela? vbistvu bi dala svakinji,stvrai za novorojenčka.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:09:46
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram še vam povedat, da je moja naj kolegica . Sem ji rekla, da se nam mora obvezno na čveku pridružit, pa je rekla, da se bo, ampak čaka, da mine 12 tednov, da bo pomirjena, da je vse ok. Čestitke!Te pa je že cajt,da se še jaz cuj spravim počasi,mi same lušte delate.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:10:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, jaz imam spet eno vprašanje: Ste seznanjene s tem pod kakimi pogoji lahko zaprosiš za izredno socialno pomoč? Tisto, ki jo dobiš 2x na leto? Mislite, da če jaz zaprosim, bom dobila? Ne sprašujem za zdaj, ko sem študentka, ampak potem konec leta enkrat. Bi kao navedla, da moram olje za kurjavo kupit. Za ISP lahko zaprosijo vsi,tudi zaposleni.Lahko navedeš bilokaj, s tem da imaš 15 dni čas,da priložiš dokazilo o tem,da si dejansko denar porabla za navedeno stvar! aja? fajn. Ja, to z dokazilom tak vem. Je mama danes rekla, da bo konec leta olje kupla, pa bomo pač na mene račun dali, pa je to to. No, upam. Vsak € prav pride. Zdaj mi še tak gre skozi super, ko imam štipendijo, potem pa...ah, ja v vsakem primeru bomo nekak, ker itak nismo nekaj zahtevni. Ampak kot pravim, vsak € je dobrodošel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:13:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram še vam povedat, da je moja naj kolegica . Sem ji rekla, da se nam mora obvezno na čveku pridružit, pa je rekla, da se bo, ampak čaka, da mine 12 tednov, da bo pomirjena, da je vse ok. Čestitke!Te pa je že cajt,da se še jaz cuj spravim počasi,mi same lušte delate. sem bla full šokirana, ker mi je vedno pravla, da bo najprej službo, pa potem bebika. ampak sem pa full vesela. Pa še pomagala ji bom lahko, ji kako opremo posodla, pa cotike, ker je itak v isti situaciji kot jaz (študentka), s tem da onadva nimata kje bit oz, bdo zdaj nekaj porihtali. Ja, ti pa se kr spravi na delo, če bi rada imela bebiko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:13:52
|
|
|
|
katy83
|
Saraya, si se zgubla v sladoledu? Joke.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:15:42
|
|
|
|
katy83
|
aja, še to: delam čistko po stanovanju... Rabi katera digitalni fotoaparat? Fora je, da fleš ne dela, ampak tak čez dan, ko ni fleš potreben so dobre fotke. No, povejte, če ne gre v koš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 22:15:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar vbistvu bi dala svakinji,stvrai za novorojenčka. Ja vem da je za svakinjo. Kdaj ma rok.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
imedojenček223katero im ti je najlepšetia (
36%)
mia (
27%)
tai (
12%)
taj (
12%)
samanta (
7%)
rosita (
6%)
Število vseh glasov: 857Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!