Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:36:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz nikoli nisem imela problemov z vidom...celo preveč super je bilo vse...sedaj...odkar se redno na rač....pa postaja slabše.Najbolj opažam, da me oči bolijo,ko pišem v temi...oz tipkam...kot npr.sedaj....ko nimam lučke prižgane, pa ko blešči od monitorja....kriza no Meni so pa nosečnosti in porodi zgleda malo popravili vid,sem prej dosti več problemov imela...računalnik pa res uničuje vid
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:40:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 moj smrkavec se je v vrtcu prilagodil tip-top,doma pa še vedno z muko uboga tako kot A..v vrtcu vse uoga, doma pa nič...najhuje je pospravljat....danes sta me namučile,da sem bila čist hin V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislim
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:41:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar P:S: Kaj pa kaka kava? Naslednji teden,pa se lahko za popoldan zmenimo,da lahko še Rubin pride! lahko...ampak v četrtek ne bo šlo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:43:11
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Marian Keyes je v romanu Suši za začetnike ustvarila tri like, v katerih se boste skoraj zastrašujoče lahko prepoznali … Tri ženske na robu sreče -- ali pa morda živčnega zloma? Prva je Lisa Edwards, uspešna in ambiciozna urednica ženskih revij, ki za nagrado za svoje delo pričakuje premestitev v svetovljanski New York, toda namesto tega jo nenadoma pošljejo na deževno, zakotno Irsko … Druga je vestna in organizirana pomočnica Ashling Kennedy, ki si dela skrbi glede vsega, od premalo izrazitega pasu do pomanjkanja moških v svojem življenju. Celo za nekaj grižljajev surove ribe ne zbere dovolj poguma … In še Clodagh Kelly, Ashlingina najboljša prijateljica že od otroških let. Clodagh že ima svojega princa, pa tudi dva prikupna otroka in prelepo hišo; skratka vse, kar si od nekdaj želi Ashling. Vendar Clodagh ni zadovoljna … V katero smer bodo zakorakale? hvala
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:43:57
|
|
|
|
arabela*
|
M spet jamra...... ...zakaj,zakaj,zakaj.....odgovora pa od nikoder........?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:44:42
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 moj smrkavec se je v vrtcu prilagodil tip-top,doma pa še vedno z muko uboga tako kot A..v vrtcu vse uoga, doma pa nič...najhuje je pospravljat....danes sta me namučile,da sem bila čist hin V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislim Zdaj veš,zakaj se veselim vrtca kot mali froc... Da bo od osmih zjutraj pa do dveh popoldan stanovanje podobno bivališču.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:49:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislim S. je itak mislila letos začet s cicibanovimi uricami,ampak ker res išče družbo otrok,sma jo dala kar redno v vrtec. Tvoja M. se mi pa še vseeno še zdi mala za vrtec
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:55:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya V takih dnevih študiram o vrtcu...potem pa si spet premislim S. je itak mislila letos začet s cicibanovimi uricami,ampak ker res išče družbo otrok,sma jo dala kar redno v vrtec. Tvoja M. se mi pa še vseeno še zdi mala za vrtec ja...zdaj bo dve stara ta mesec... ...ma saj zato ja...da bi jo vsaj do treh let pregurala,pa potem dala...
< Sporočilo je popravil Saraya -- 4.8.2010 23:56:11 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 4.8.2010 23:57:19
|
|
|
|
arabela*
|
sem prebrala prspevek...oz temo o Rubin....groza....kaj se jim vse dogaja...upam,da porihtajo nekak že
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 0:08:50
|
|
|
|
arabela*
|
nič...grem proti postli...nočkabočka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 8:29:34
|
|
|
|
sami0804
|
Dobro jutro V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto,kar ti je namenjeno! V svojem življenju igrate glavno vlogo in ne dopustite si,da vam jo odvzamejo. Življenje-to niso dnevi,ki so minili, temveč dnevi,ki smo si jih zapomnili. Sprijazni se s svojim življenjem. Sprejmi ga takega,kot je.SEDAJ! Da ne zgrešiš še tistega drobca sreče, ki čaka nate. Dve indijanski pravili za kvalitetno življenje: 1.ne sekiraj se zaradi malenkosti! 2.vse so malenkosti!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 8:33:40
|
|
|
|
Sacherca
|
Dobro jutro bejbike Skrat tudi drugo noc brez plenice ampak zdaj pa mi je ze cudno...Danes ponoci ni sel nic lulat,zadnjic je lulal vceraj okoli devetih in od takrat niic.Zdaj sva ze skoraj eno uro pokonci pa se kar nic Vceraj zvecer gledala Mentalista,vmes vas na hitro prebrala.Potem se malo 1.umor brala pol pa padla v posteljo Sušija sem si tudi jaz ze rezervirala Vceraj smo imeli tortilje,danes pa kar sataraš pa pečenko.Ko sem vecraj mojemu rekla,da bo sataras danes,so mu skoraj oke ven padle dokler nisem dodala,da bo se meso zraven za njega Prej bi vam morala pisat,dete je pravkar slo na kahlico lulat Tudi jaz si zelim spoznati Rubin,Elevitko,Taso,Nebo,Vitabelo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 8:59:39
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali smo zanič. L je nonstop nekaj jokcal pa se zbujal. Edino tam okoli 6h je uspel zaspat pa sma spala do 8h polše pa pol urce poležavala. Zdaj pa pijem , pol pa grema na sprehod do Lidla in da vidim če boma kaj našla za njega.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 11:37:01
|
|
|
|
arabela*
|
jutro.....vidim ste v polnem čveku Jaz pa sem se že natrenirala...sva bile tak pridne danes...delale uro in pol...pasalo nenormalno...še sedaj vsako mišico čutim Najedla sem se pohanega sira, pa kumarc s kislo smetano...zdaj pa kavo pijem....potem pa šibam v knjižnico, mi je čtiva zmanjkalo katy...kak je zdaj s tabo, kdaj se boš vpisala....tu v Pristanu je res super, pa gužve ni zjutraj , pa glede na to, koliko vsega ponujajo, pa še fajn razgledi ....ni drago Kuhala ne vem,kaj bi...nekaj na brzake....otrok tak ni doma....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 11:39:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Skrat tudi drugo noc brez plenice ampak zdaj pa mi je ze cudno...Danes ponoci ni sel nic lulat,zadnjic je lulal vceraj okoli devetih in od takrat niic.Zdaj sva ze skoraj eno uro pokonci pa se kar nic mogoče slabo pije....pa zato manj? M pa je taka faca...obvezno gre vedno z A na WC...pa je zraven nje in po novem, ko A kaka...se tudi M v plenico isti čas pokaka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 11:41:08
|
|
|
|
arabela*
|
Nič..pičim naokoli...se tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 11:55:10
|
|
|
|
petea
|
Saraya, kako si se odločila glede študija?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:09:10
|
|
|
|
katy83
|
dan babike. moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z mene , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to. Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:10:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petea Saraya, kako si se odločila glede študija? ja...želja je...ampak se ne bom podala v pravo... Bom verjetno šla dalje kar za ekonomista....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:11:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z mene , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to. Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega. ojoj....ja meni se je takoj včeraj,ko si napisala, to čudno zdelo....fajn porihtaj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:12:00
|
|
|
|
arabela*
|
zdaj pa res šibam...ker bo dež počasi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:12:14
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya katy...kak je zdaj s tabo, kdaj se boš vpisala....tu v Pristanu je res super, pa gužve ni zjutraj , pa glede na to, koliko vsega ponujajo, pa še fajn razgledi ....ni drago tak bi rada, pa vedno kaj pride vmes očitno ne bo nič, pa še moj ma zadnje čase take izmene v službi, da ga itak ni nič doma mogoče bo po dopustih boljše, kaj te vem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 5.8.2010 12:12:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan babike. moja menstruacija se stopnjuje, kar lije z mene , zato sem poklicala v zdravstveni dom in moram nujno tja. Ampak so mi že vnaprej povedale da bom čakala. Zdaj čakam, da je mama fertik v službi in malega peljem k njej, pol pa grem... me kr skrbi. No, sem brala, da ti dajo neke tablete, ki ti ustavijo to. Vam javim zvečer kaj sem zrihtala, držite pesti, da ni nič hudega. ojoj....ja meni se je takoj včeraj,ko si napisala, to čudno zdelo....fajn porihtaj hvala
|
|
|
TaščaJanjikaaaaSte v rednem kontaktu in dobrih odnosih z partnerjevo mamo?Da, sva v zelo dobrih odnosih (
37%)
Da, sva v dobrih odnosih (le občasno se slišiva/vidiva) (
30%)
Pogovarjava se le o najnujnejših stvareh (
14%)
Nisva v dobrih odnosih, a se pogosto videvamo (
9%)
Nisva v dobrih odnosih in tudi v rednem kontaktu ne (
8%)
Z partnerjem sva skregana z njegovo mamo/starši (
2%)
Število vseh glasov: 208Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!