Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:09:34
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: marta82 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Bo treba hiško zgradit in v njej knjižnico. To pa ne,za hišo pa nisem glih...sem 25 let živela v hiši,pa je nič ne pogrešam (edino vrt za otroke ,to pa ja ) si ista kot jaz...jaz tud nebi v bajti živela Jaz pa upam, da bom ko bom velika. To je en od najinih ciljev. Pa nikoli nisem - vedno v bloku. Ampak si ful želim, predvsem zaradi vrta, da se lahko zunaj vsedem al pa vležem na ležalnik pa da kaj na žar vržemo pa da so otroška igrala pa po možnosti še bazen za malo namoćit pa...ah. jaz bi imela edino bajto v centru maribora...tam na gosposvetski ali pa tomšičev drevored..je vredu relacija....živahna...drugače pa ne ne Ja saj jaz bi bila tudi v naselju, ampak ne tako strnjenem, da ti sosed v krožnik gleda. Ne bi pa bila nekje na samem. Tak, da sem z avtom hitro v mestu pa da je šola blizu ipd.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:10:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi imela edino bajto v centru maribora...tam na gosposvetski ali pa tomšičev drevored..je vredu relacija....živahna...drugače pa ne ne Jaz tudi. Je tu okoli mene kar nekaj praznih hiš, ki bi ji bila jaz kaki z veseljem lastnik.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:13:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa vrtni hiško z knjižnico. ja kaj ni to isto hiša? Bi pa mela vikend,to je tudi mala hiša,ne? odvisno...naš je velika hiša Ne ne,moj bi bil mali,kot naše stanovanje naš je za deset mojih stanovanj ...ampak predaleč, jaz osebno pa ne maram vikendov, mi je brez veze....vlagat še tja...bi pa imela magari eno sobico malo za prespat na slovenski obali
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:14:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi imela edino bajto v centru maribora...tam na gosposvetski ali pa tomšičev drevored..je vredu relacija....živahna...drugače pa ne ne da maš blizu do Mitnice in Kalvarije...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:15:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ja saj jaz bi bila tudi v naselju, ampak ne tako strnjenem, da ti sosed v krožnik gleda. Ne bi pa bila nekje na samem. Tak, da sem z avtom hitro v mestu pa da je šola blizu ipd. saj se ograja naredi,sem ravno včeraj na poljanah eno super varjanto vidla....ne jaz pa ne maram bit od avta odvisna...mi pomeni to,da lahko vse pešaki porihtam...in da imam vse pred nosom
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:16:23
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa imela magari eno sobico malo za prespat na slovenski obali Saraja midve pa imama podobne želje.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:16:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz bi imela edino bajto v centru maribora...tam na gosposvetski ali pa tomšičev drevored..je vredu relacija....živahna...drugače pa ne ne Jaz tudi. Je tu okoli mene kar nekaj praznih hiš, ki bi ji bila jaz kaki z veseljem lastnik. ja lepo je......
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:17:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa imela magari eno sobico malo za prespat na slovenski obali Saraja midve pa imama podobne želje. res? jaz si full želim...bi kak vikend skočila tja...brez obremenitev
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:17:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Te pa vrtni hiško z knjižnico. ja kaj ni to isto hiša? Ne ta bi bila manjša. Bi obsegala samo knjižnico in kopalnico. Kaj se režiš, lepo pa bi bilo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:18:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa imela magari eno sobico malo za prespat na slovenski obali Saraja midve pa imama podobne želje. res? jaz si full želim...bi kak vikend skočila tja...brez obremenitev Točno tak.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:18:43
|
|
|
|
ly117
|
Nič grem spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:18:51
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naš je za deset mojih stanovanj ...ampak predaleč, jaz osebno pa ne maram vikendov, mi je brez veze....vlagat še tja...bi pa imela magari eno sobico malo za prespat na slovenski obali Mater,pa kaj maš ti to,vilo? Saj zaradi vdrževanja pa jaz bajte ne bi imela,se spomnim iz otroštva,da sta sratša nonstop nekaj poporavljala,na hiši,pa na štali,pa nikamor prav nismo šli zaradi živine...eh,puno je tega. Na morju se pa jaz tudi ne bi branila sobice,ali pa prikolice,zaj ko se bolj na kampiranje obračam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:19:27
|
|
|
|
marta82
|
Jaz imam pa take želje, da z učiteljsko plačo ne bo šlo skozi, bo moral kar moj dobro služit... Hiša in vikend na obali. Mogoče pa kdaj - nikoli se ne ve.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:22:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz imam pa take želje, da z učiteljsko plačo ne bo šlo skozi, bo moral kar moj dobro služit... Hiša in vikend na obali. Mogoče pa kdaj - nikoli se ne ve. Odvisno od apetitov,če maš bolj skromne želje,lahko marsikaj ustvariš.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:24:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa imela magari eno sobico malo za prespat na slovenski obali Saraja midve pa imama podobne želje. res? jaz si full želim...bi kak vikend skočila tja...brez obremenitev Jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:37:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mater,pa kaj maš ti to,vilo? ma vila glih ni...je pa bajta...na novo porihtana...v starem stilu,pa dost posestva zraven...na deželi...danes so nam sosedove krave lepo mukale
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:37:52
|
|
|
|
marta82
|
Punce nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 1.8.2010 23:38:43
|
|
|
|
arabela*
|
grem jaz tud k mojemu v postlo...nočka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 7:56:17
|
|
|
|
ly117
|
Jitro! Jaz sem pa imela pred pol ure prisilno vstajanje. Mi je mulc spet iz pojstle pobegno. Jaz bi pa še tak spala. Pa vse me boli, sem očitno tak čudno spala.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 2.8.2010 8:22:53
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgen! Pri jutranji kavici-mmm kak paše Ly,premikate se v pravo smer,samo,da se še dete nauči poiskat risanke na tv,pa ste zmagali... Ma trenutno rajši odajo Na zdravje in podobne kot pa risanke.
|
Ime za fantkamisarNajbolj všečno ime za fantka?Nejc (
38%)
Karim (
3%)
Žiga (
23%)
Ean (
5%)
Vsa (
1%)
Nobeno (
30%)
Število vseh glasov: 652Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!