|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerske nosečke
18.8.2010 10:48:50   
jagoda28
Evo še mene. Sem še zmeraj kindersurprise :D Meni se tak več ne da. Komaj čakam da bo konec. Lena sem za ubit. Smo bli včeraj še malo ne enem rojstnem dnevu. Jutri imam pregled v bolnici. Upam da bo kaj novega. Tiste ki ste že rodile pa ste bile po roku ali ti na dan poroda ko prideš v bolnico nardijo uz in pregled ali samo ctg in je to to?
jaznoseča v katerem vrtcu imaš tamalega? Jaz ga imam v pobreškem vrtcu in so mi rekli da bodo seznami po 20. avgustu
Nič morem it v trgovino.
Lepo se imejte pa javite se kaj

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 176
18.8.2010 15:45:43   
jaznoseca
jagoda naš je sprejet v vrtec Studenci. Sem bila danes tam - poden user posted image !! Kr neki mimo točkujejo - sem že pritožbo napisala. Sploh ne upoštevajo zakona - ampak gledajo v katero krajevno skupnost (!!!) spadašuser posted image . So nam gladko vzeli 6 točk in se pol še z mano krega, da ima prav. No, pa da jih vidim - se nerada kregam, samo za norca me pa ne bodo imeli. Čakam na pisni odgovor, in pol če bodo še kaj flancali grem najprej na občino, pol pa še gledat, če imajo kakšen drug nadzor. Sem besna kot user posted image user posted image . No, seznami so seveda viseli - kao od danes, obvestila bodo pa, ko bodo.... Aja, no za točke sem jezna, ker so nam jih po krivici odvzeli, pol pa nas vrgli v drugo enoto, ker jih kao za prvo izbiro nimamo dovolj.....

no, pa še to, ko gledam tvoj pdp imam ene čisto posebne občutke... sem imela namreč letos v 10 tednu ss, ki nam je prekinil saneje o pikici, ki bi se rodila na enak dan kot tvoj otroček. Smo imeli srečo, da se je hitro prijela nova user posted image . Zdaj verjamem, da bo vse ok.

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 177
18.8.2010 16:33:31   
mami41
pozdravljene . punce  pri nas še nič novega ..... od jutri naprej štartamo ....od jutri pa do 23.8 je cajt ko bi se moralo zjasnit kaj je al ni ..... dans sem bla na pohorju po gobe .... 8 jurčkov sem našla ... več pa nisem upala hodit ker mam še vedno tisti občutek da mi nekaj sedi na jačnikih......morem se malo gibat ...sem se čisto polenla ko sem  v bolniški .... not zaprta med 4 stene ..... jutri pa morem biti doma ker pride mogoče serviser za sušilec....  se javim kak bo kaj novega ....
...jagoda a je že kaj .....?????

Neposredna povezava do sporočila: 178
18.8.2010 16:40:52   
tsanika35
jagoda28 Jaz sem nosila enkrat 4 dni, drugič pa 9 dni preko in so mi delali samo ctg. Je pa od takrat že 6,5 let. Mogoče je sedaj drugače. Ni mi pa čisto jasno, kako pregledajo plodovnico, če je še čistauser posted image .
Glede vrtcev pa ženske full jamrajo. So tako polni, da nimajo v skupinah prostora. Ampak, dokler vse enote po MB ne bodo polne, pa ne bodo na novo odpirali skupin ali drugih enot. Pas lahko z ene strani MB-ja voziš na drugo stran!! Razen, če imaš veze....potem pa se vedno še kakšno mesto najde!user posted image
jaznoseča Glede na to, da smo tudi mi hodili v studenški vrtec....Kaj je to prijaznost?!( sploh, če si se s tajnico pogovarjala!) Tudi naša dva sta si nekaj časa delila sobico...brez problema. Tudi, ko se je tamali še prebujal ponoči, tavečje to sploh ni motilo.

Neposredna povezava do sporočila: 179
18.8.2010 18:45:54   
jagoda28
Katastrofa je s temi vrtci. Jaz če nebi imela vez nebi še 2 leti vrtca dobila.
tsanika35 sta se ti oba poroda potem spontano začela ali so ti sprožli. Mene že tak šraufa ko se spomnim da morem jutri na ctg v bolnico. Nervozna sem ko nevem kaj. ž
mami41 kaj nisi ti v bolniški? Nevem kak lahko pol po gobe hodiš user posted image . Jaz jih imam tak rada, pa nemorem več nikamor.
Tak me dol tišči, da mam občutek kot da mi bo glih ven pado :D
Aja pozabla sem da sem ponoči že 2x rodila, tak mi psiha dela da že sanjam.
jaznoseča upam da nisi preveč huda ne mene zaradi tega. Jaz sem to že tudi 1x skozi dala. Vem da je zelo neprijetno. Hvalabogu da se je hitro prijelo. Jaz sem se tolažla da je bolje takrat kot pa da je potem kaj narobe z otrokom. Mi je ginekoliginja rekla, da narava včasih poskrbi za takšne stvari.
Lep večer vsem, mogoče se še kaj javim

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 180
18.8.2010 19:16:43   
tsanika35
Obakrat se je začelo spontano. Če je vse OK in dete ni v stiski ti porod sprožijo šele 14 dni čez rok. Menda pa sem po terminu morala na dva dni hodit na ctg. Se mi je zdel vsak dan čez rok kot mesecel dolg. Drim pesti, da se ti čimprej začne. 

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 181
19.8.2010 8:41:04   
talika81
punce, mene že zdaj kar zmrazi, ko berem, kake težave imate glede vrtcev. kaj šele bo, ko bom jaz hotela otroka vpisat v vrtec.
groza, kak to delajo.

jaznoseča, upam, da boš kaj dosegla s pritožbo. jaz nimam glih ne vem kako dobrih izkušenj glede teh pritožb - enkrat sem za kolegico pisala pritožbe tudi glede vrtca. in na vse možne naslove. pa nisma mogle nič dosečt.
ampak upam, da ti boš lahko kaj dosegla, sploh če so delovali mimo zakona. sam si pa upajo. a res mislijo, da smo ljudje še vedno tako butasti, da ne vemo, kaj se dogaja in kako je kaj urejeno?

upam, da bo meni teta kaj pomagala glede tega, ko je vzgojiteljica. upam.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu tsanika35)
Neposredna povezava do sporočila: 182
19.8.2010 12:04:14   
mami41

IZVIRNO SPOROČILO: jagoda28

Katastrofa je s temi vrtci. Jaz če nebi imela vez nebi še 2 leti vrtca dobila.
tsanika35 sta se ti oba poroda potem spontano začela ali so ti sprožli. Mene že tak šraufa ko se spomnim da morem jutri na ctg v bolnico. Nervozna sem ko nevem kaj. ž
mami41 kaj nisi ti v bolniški? Nevem kak lahko pol po gobe hodiš user posted image . Jaz jih imam tak rada, pa nemorem več nikamor.
Tak me dol tišči, da mam občutek kot da mi bo glih ven pado :D
Aja pozabla sem da sem ponoči že 2x rodila, tak mi psiha dela da že sanjam.
jaznoseča upam da nisi preveč huda ne mene zaradi tega. Jaz sem to že tudi 1x skozi dala. Vem da je zelo neprijetno. Hvalabogu da se je hitro prijelo. Jaz sem se tolažla da je bolje takrat kot pa da je potem kaj narobe z otrokom. Mi je ginekoliginja rekla, da narava včasih poskrbi za takšne stvari.

ja res je sem v bolniški ...ampak ne morem skozi v bajti čepet že zaradi hčere ne .... morma malo na luft .... slabo mi je lahko v gozdu tud ...al ne ..... sej je isto doma mi je tudi slabo ..... pa avtu pa .... dans ne vem več kako naj zračunam kdaj bi morala priti menza ...kolegica mi je dans rekla da se računa od prvega dne zadnjega perila ...eni pa pravijo od tistega dne ko bi morala vzeti ponovno tabletke .... zaj pa so me že čisto zmešali.... če je od zadnjega perila ...bi moglo biti danes ... če pa od tabletke pa v nedeljo .... zaj pa ????????'a mi lhko katera pomaga s temi izračuni .... matematiko sicer obvladam sam .....

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 183
19.8.2010 12:29:41   
zaljubljena23
dolžina cikla se računa od prvega dne zadnjega perila...

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 184
19.8.2010 13:45:10   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: zaljubljena23

dolžina cikla se računa od prvega dne zadnjega perila...

no sej sem si tako mislila ..... torej bi zaj moglo to bit .... dans al pa jutr .... sedaj se še nič ne kaže .... da bi se kaj rdečega pojavilo..... samo celo noč smo hodli lulat na 1h pa neki pritiski v sp.delu .... ne vem no .....slabost in dvigovanje še vedno prisotna tud če zjutraj kaj pojem ........ sicer pa že nekaj noči ne spim vredu ..... ps. zaj grem od jutra menda tud že 5 ič lulat .... spila pa še nisem skoraj nič

< Sporočilo je popravil mami41 -- 19.8.2010 13:49:19 >

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 185
19.8.2010 14:16:40   
talika81
kaj pa prsi? imaš kaj boleče?

jaz samih prsi nisem imela bolečih, sem imela pa bradavice. so me bolele ko user posted image . čeprav se vse to lahko pojavi tudi kasneje.
jaz sem tud pogosto na začetku hodila lulat. non stop me je tiščalo in si nisem mogla pomagat.

drugače ti pa svetujem, da probaj čim več spit tekočine. ker si napisala, da so sedaj nisi skoraj nič spila tekočine.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 186
19.8.2010 15:42:39   
jaznoseca

joj kje pa jagoda user posted image , vesela sem zate in ti želim lep, hiter in neboleč porod user posted image . Pač pomislim na to, da nam ni bilo usojeno... - imaš pa prav - narava ve, kaj dela. No, saj zdaj smo spet v igri user posted image  in prav veseli smo, da je tako.

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 187
19.8.2010 15:48:40   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: talika81

jaznoseča, upam, da boš kaj dosegla s pritožbo. jaz nimam glih ne vem kako dobrih izkušenj glede teh pritožb - enkrat sem za kolegico pisala pritožbe tudi glede vrtca. in na vse možne naslove. pa nisma mogle nič dosečt.
ampak upam, da ti boš lahko kaj dosegla, sploh če so delovali mimo zakona. sam si pa upajo. a res mislijo, da smo ljudje še vedno tako butasti, da ne vemo, kaj se dogaja in kako je kaj urejeno?

upam, da bo meni teta kaj pomagala glede tega, ko je vzgojiteljica. upam.

Veš kako je, danes sem govorila z občino in dobila uradno potrditev, da so nrobe točkovali - bravo jaz user posted image , samo sem pa tud neuradno zvedela, da so v vrtcu zdaj besni kot user posted image , ker sem se uradno pritožila user posted image . Me prav zanima kaj bodo odgovorili. Žal je tako, da točke bodo morali spremenit, odločitev v katero enoto gre kateri otrok bi pa praviloma ravnateljica morala obrazložit, a je še vseeno baje v domeni ravnateljice... - tako, da še se da mimo in poleg rihtat, če maš prave veze. Pa saj je bilo vedno tako user posted image .

Kakorkoli v vrtec smo vpisani - če ne bomo nič uspeli, ga bomo pač vozili v najbolj oddaljeno enoto tukajšnjega vrtca, kaj čmo.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 188
19.8.2010 16:35:47   
tejči28
Jaz pa sem danes tak brez energije,da to ni res.Včeraj sem šla z malin na sprehod,očitno predolgi(3ure),da ponoči nisem mogla spat,ker me je tak trebuh tiščal,zdaj pa mi nič ni za delat.user posted image
Jagoda je verjetno šla rodit.Držim pesti za njo.

Prsa so tudi mene zelo bolela celo nosečnost,sploh bradavice so bile občutljive,vseh modrcov sploh nisem mogla nosit.

mami41,upam,da se čimprej pokaže kaj je krivo za tvoje težave.

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

Neposredna povezava do sporočila: 189
19.8.2010 18:00:21   
jagoda28
Ne se veselit da že trpim, jaz sem še tukaj user posted image .
Sem imela zjutraj ctg, pregled pa uz. Ni bilo nič kaj novega. Še vse normalno. Odprta en prst( kje jih je še pet), me je pa dr. tak pregledal da sem prste čutla v grlu user posted image . Mi je reko se vem da boli in je neprijetno ampak vam hočem s tem pomagat da bi vam sprožil porod. In nevem če mu ni uspelo. Me boli že cel dan nenormalno v križu, potem me na čase boli trebuh vse dol do nožnice in cel je trd. Smešno samo res nevem če so to popadki user posted image .
Na uz mi je nameril da bi naj imel nekje 3450g, malo me je stisnilo ko je izmeril obseg glavice 36,5. Jan je imel ko se je rodil 34.
Pa plodovnice še je dovolj, skratka vse bi naj bilo ok. Če ne rodim za vikend imam v ponedeljek ponovno pregled.
Jaz imam še zdaj full občutljive prsi. Sploh mojemu ne pustim do njih :D

Kako se imate kaj?

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 190
19.8.2010 18:57:24   
mami41

Ne se veselit da že trpim, jaz sem še tukaj user posted image .
Sem imela zjutraj ctg, pregled pa uz. Ni bilo nič kaj novega. Še vse normalno. Odprta en prst( kje jih je še pet), me je pa dr. tak pregledal da sem prste čutla v grlu user posted image . Mi je reko se vem da boli in je neprijetno ampak vam hočem s tem pomagat da bi vam sprožil porod. In nevem če mu ni uspelo. Me boli že cel dan nenormalno v križu, potem me na čase boli trebuh vse dol do nožnice in cel je trd. Smešno samo res nevem če so to popadki user posted image .
Na uz mi je nameril da bi naj imel nekje 3450g, malo me je stisnilo ko je izmeril obseg glavice 36,5. Jan je imel ko se je rodil 34.
Pa plodovnice še je dovolj, skratka vse bi naj bilo ok. Če ne rodim za vikend imam v ponedeljek ponovno pregled.
Jaz imam še zdaj full občutljive prsi. Sploh mojemu ne pustim do njih :D

Kako se imate kaj?

ja tak je dans nič novega ....mAlo mam neke čudne krče v sp.delu ... opazila sem neke male bradavice zraven mojih ( na kolobarjih) kot majhne mozolje ... sem že paniko zagnala ... pa sem pol ne enem forumu prebrala da se to tudi lahko zgodi .... sej sem pila več potem samo ne pijem rada če sem v avtu ... od začetka ko se je pojavila tista prva slabost sem imela pekoče bradavice sedaj pa me v prsih rahlo špika ... ne vem .... več ...pustimo se presenetit .... moram it spet lulat ....pa še nekaj je spat na trebuhu ne morem ker me tako pritisne lulat ....sem prisiljena ležat na hrbtu ...sej zato pa verjetno ne spim dobro .... jagoda vso srečo če se boš te dni odpravila v Rim ....ps.dans mi je v avtu tako dvignilo da sem se razjokala od sile ....

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 191
20.8.2010 8:00:31   
D0aisy
jagoda28 upam, da rojevaš in da ti gre lahko od rok. Saj veš kako pravijo; vsak naslednji porod je lažji, tako da boš tudi to malo večjo glavico stisnila skozi. Držim pesti!

Jaz pa po neuspelem poskusu prejšni vikend končno na morje!

Zaljubljena23 si že imela morfologijo?

Do torka...

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 192
20.8.2010 8:34:39   
Lun1ca
A to so z vrtci taki problemi?! U hudiča.. no še mam nekaj časa mir, pa načeloma vrtec tudi čez okno vidim, pa še jaz sem sem hodila.. mogoče bojo to plus točke in ne bo problema user posted image

zaljubljena23 danes je ne?

mami41 kaj pa če probaš kak test naredit? Bi ti blo po mojem lažje.. če je dovolj dni od O in glede na to da imaš že znake - to bi že lahko pomenlo tudi, da je torej dovolj dni od O, da testek pokaže nosečnost. Al pa kakšnega krvnega.

Najin ♥ prišel 25.3.2011

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 193
20.8.2010 9:02:06   
mami41
IZVIRNO SPOROČILO: Lun1ca

A to so z vrtci taki problemi?! U hudiča.. no še mam nekaj časa mir, pa načeloma vrtec tudi čez okno vidim, pa še jaz sem sem hodila.. mogoče bojo to plus točke in ne bo problema user posted image

zaljubljena23 danes je ne?

mami41 kaj pa če probaš kak test naredit? Bi ti blo po mojem lažje.. če je dovolj dni od O in glede na to da imaš že znake - to bi že lahko pomenlo tudi, da je torej dovolj dni od O, da testek pokaže nosečnost. Al pa kakšnega krvnega.

ne ne bom delala testa ...ker imam z njimi slabe izkušnje .... včerej bi moglo bit pa ni blo nič ... naj pripišem da pred M nikoli nimam krčev .... ali pa čisto rahle kaka dva dni prej pa glava me običajno boli zdaj pa o glavobolu ni ne duha ne sluha ....slabost in siljenje na bruhanje pa sta še vedno prisotna znaka , imam neke čudne krče v trebuhu če se vležem na bok ... če pa ležim na hrbtu je malo bolje .... nekje sem prebrala da imaš tudi bolj vlažno nožnico če si noseč (eden izmed znakov).... jaz imam blazno mokro ...pa ne se smejat .... moj je včeraj rekel da bo kar odplavala ....

Običajni prvi znaki nosečnosti, ki pa niso nujno prisotni pri vseh nosečnicah:
izostanek mesečnega perila
slabost in bruhanje, najpogosteje zjutraj, lahko ob kateremkoli dnevnem časun
nenavaden kovinski okus v ustih
spremenjena želja po hrani
čustvena nestabilnost
pogostejša potreba po uriniranju
povečane, na dotik občutljive dojke
splošna utrujenost, zaspanost
omotičnost, vrtoglavica
močnejši izcedek iz nožnice

< Sporočilo je popravil mami41 -- 20.8.2010 9:10:38 >

(odgovor članu Lun1ca)
Neposredna povezava do sporočila: 194
20.8.2010 9:12:06   
jaznoseca
mami41 dobra si, ko takole čakaš... jaz bi bila preveč radovedna. Zakaj imaš slabe izkušnje, mogoče nisi imela pravega testa. Jaz sem bila 3x noseča - 3x delala test ene 3 dni po pričakovani M, vedno s CB testom, in vedno je bil razultat takoj pravilen s prvim testom. Edino v prvi nosečnosti sem malo prehitela in nardila test 3 dni pred pričakovano M, pa je bil kjub nosečnosti negativen test - morda je bilo prehitro. No, kakorkoli - ti želim, da je rezultat takšen kot si ga želišuser posted image .

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 195
20.8.2010 9:14:54   
jagoda28
Evo mene spet. Nevem kaj se dogaja ampak nekaj očitno že. Kak dolgo bo pa trajalo pa ? Včeraj so me cel dan po pregledu kr fajn mučli popadki. Ampak taki neredni. Nisem vedla kaj bi lahko blo iz tega. Malo pred spanjem so me zgrabli še taki 3 konkretni na 3minute in sem mislila tak gotovo, nebo spanja danes. Pol me je pa neka panika zagrabla za brezveze, da sem se trest začela in na bruhanje mi je šlo, ampak tukaj se je vse skupaj končalo. Tako da sem še zdaj tukaj.
D0aisy uživajte na morju.
mami41 naredi že test prosim, ker smo že vsi nestrpni
zaljubljena23 čakamo še tvojo morfologijo in držimo pesti.
Lep dan vsem

(odgovor članu mami41)
Neposredna povezava do sporočila: 196
20.8.2010 9:30:10   
talika81
mami, jaz bi na tvojem mestu naredila test. ker mislim, da imaš ta prave znake za user posted image  ...

ja, eden od znakov za user posted image  je lahko tudi povečan beli tok, ni pa to nujno.

zaljubljena, poročaj, kako je bilo na morfologiji ...

(odgovor članu jagoda28)
Neposredna povezava do sporočila: 197
20.8.2010 9:34:10   
zaljubljena23
Punce, ob 11.45 jo imam..Se bom potrudila, da javim do večera :)..

Mami, jaz sem delala prvi test zdaj nazadnje, ko je en teden zamujalauser posted image

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 198
20.8.2010 9:45:04   
baby1978
Hello, bila sem včeraj na pregledu. Veliki smo za 19 tednov, tako kot mora bit, zredila sem se od začetka do zdaj za 1 kg, bila zelo kregana- kaj pa moram, če moram jest po malo, drugače leti vse iz mene. Za Morfologijo se bom naročila pri dr. Japlu v UKC Maribor.
Tudi mi ga pičimo za vikend na morje, je napovedano Sončece, zato, treba izkoristit.

mami- naredi test, zadj bo ziher pokazal na čem si......

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 199
20.8.2010 10:01:40   
talika81
user posted image   user posted image   user posted image  baby za pregled. jaz tud komaj čakam na 30.8. ko imam morfologijo, da vidimo, kako user posted image  napreduje.

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?