Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 7.9.2010 15:14:50
|
|
|
|
Janchek81
|
KlaraMay .. dobrodošla ... jst sm bal pri dr.Strahovi in morm rečt, da sm bla nadvse zadovoljna, od odnosa, pregleda .. vsega, res ... ženska je res prjazna, s tabo komunicira in tko ... men je blo waw, res :P pa tko pozitivizem pa eno tako pozitivno energijo je oddajala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 7.9.2010 16:09:51
|
|
|
|
Teyla
|
KlaraMay dobrodošla jaz bi ti priporočala raje pušenjaka ali kakega drugega (sama sem bila v Dravljah pri Lomškovi- tud zelo v redu). Mislim, da ne bo zamerila, če povem, da je imela Pilotgirl z njo zelo slabo izkušnjo. Še Pušenjak je odkimaval nad izvidi dr.Strahove. Če imaš šanso pojdi v Dravlje, meni je naredila tudi 3d in 4d, čeprav to sploh ni všteto v pregled (sem kasneje izvedela, da sem bila srečnica- sama sem mislila, da to naredijo vsem).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 7.9.2010 17:45:50
|
|
|
|
katrinka
|
klaramay - dobrodosla jaz sem bila dvakrat v dravljah - enkrat lomskova enkrat pa ena druga - pozabla priimek - ta k je predstojnica ginekoloske klinike... obakrat zadovoljna,pusenjaka hvalijo - tudi strahovo a ze dve poznam k sta ble s strahovo zelo zelo nezadovoljne...jaz ti predlagam dravlje
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 7.9.2010 20:54:06
|
|
|
|
planikica
|
KlaraMay, tudi jaz sem bila v Dravljah in zelo zadovoljna. Srečno!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 7.9.2010 22:43:41
|
|
|
|
nina42
|
Jaz sem bila danes v Dravljah, ko sem se naročila niti nisem vedela h komu bom šla.... Bila sem pri dr. Reševi, je bila full v redu, prijazna, dobila sem še 3 3D slikice... Vse razloži, tko da priporočam... Aja, dobim pa
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 7.9.2010 22:50:05
|
|
|
|
nina42
|
PDP pa je 25. 3. 2011
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 8.9.2010 7:56:21
|
|
|
|
Janchek81
|
Men se pa zdi, da odkar ma dr.Strahova svojo ordinacijo je res 1A ... je tako kot Pušenjak strokovnjakinja, jaz pa poznam eno punco, ki je bila nadvse razočarana nad Pušenjakom, glede odnosa, glede odgovorov in podobnih stvareh .. zgleda, da ima vsak svojo izkušnjo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 8.9.2010 12:06:42
|
|
|
|
katrinka
|
ja res je,najdes tiste k so ful zadovoljne z pusenjakom in tiste k ne,isto velja za strahovo,veliko jih tudi v porodnisnico hodi na nuhalno...baje je uredu
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 8.9.2010 21:19:48
|
|
|
|
pikizenc
|
KlaraMay dobrodosla Kaj se pa kaj s tinkatonko dogaja? Sej ona je bla neki aktivna kak mesec nazaj ...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 8:47:15
|
|
|
|
Janchek81
|
Dobro jutro vsem so a mi lahko da kakšna kakšen predlog glede materinske šole, kdaj naj začnem/začneva, kam bi mi priporočili, ... kje si naj kaj o tem pogledam, ker bi rada čimprej se nekako tega rešila, ker pol ko bo zima in sneg, ne vem kako bom kej okol pohajkovala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 10:41:43
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikizenc KlaraMay dobrodosla Kaj se pa kaj s tinkatonko dogaja? Sej ona je bla neki aktivna kak mesec nazaj ... pri septembrkah je aktivna,vceraj se ni rodila,danes se nisem nic pogledala kako so nase...drugace je ok IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro vsem so a mi lahko da kakšna kakšen predlog glede materinske šole, kdaj naj začnem/začneva, kam bi mi priporočili, ... kje si naj kaj o tem pogledam, ker bi rada čimprej se nekako tega rešila, ker pol ko bo zima in sneg, ne vem kako bom kej okol pohajkovala glede nato da mas januarja rok bi ti jaz kar oktober predlagala,zna biti se lepa jesen, jaz sem hodila v staro lj porodnisnico in sm bla ful zadovoljna,malo je parking zoprn a sva mela sreco da se je takrat lih nekaj delalo in so ble vse rampe spuscene in si parkiral cist pred uhodom,sedaj tudi nekaj delajo - no so tritedne nazaj k sm jaz rodila, je pa baje po zdr.domovih tud dobr organiziran sola...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 10:55:02
|
|
|
|
Janchek81
|
katrinka: sj zravn porodnisnice imam jaz tudi svojo ginekologinjo .. zanima me, če ima kdo kakšno stran od teh materinskih šol? Kdaj se začnejo, kje so ... itd. Že v naprej vam hvala
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 11:01:02
|
|
|
|
Janchek81
|
Masha M: hvala hvala in še enkrat hvala ;)
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 11:04:13
|
|
|
|
Masha_M
|
Malenkost.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 11:59:50
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 katrinka: sj zravn porodnisnice imam jaz tudi svojo ginekologinjo .. zanima me, če ima kdo kakšno stran od teh materinskih šol? Kdaj se začnejo, kje so ... itd. Že v naprej vam hvala ups...nism vidla,no sej ti je masha poslala...
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 15:18:26
|
|
|
|
petrca2507
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janchek81 Dobro jutro vsem so a mi lahko da kakšna kakšen predlog glede materinske šole, kdaj naj začnem/začneva, kam bi mi priporočili, ... kje si naj kaj o tem pogledam, ker bi rada čimprej se nekako tega rešila, ker pol ko bo zima in sneg, ne vem kako bom kej okol pohajkovala Mislm...v isti bajti sva, pa nič ne rečeš... Za začetek ti lahko moje zapiske in literaturo dam. Jst sm bila s predavanji v ZD ful zadovoljna.
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 9.9.2010 19:40:34
|
|
|
|
Masha_M
|
IZVIRNO SPOROČILO: planikica Hoj Maša, mislim, da so poleg tega tudi kar na Kliničnem centru. Tvita tudi njihov @babicar Ja ja, vem da so, samo se mi ni dalo še tistega linka iskat.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 10.9.2010 9:42:28
|
|
|
|
katrinka
|
dober dan...dons naj bi blo lepse vreme...upam
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 11.9.2010 20:46:37
|
|
|
|
katrinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: NiNiBo In se original SMS od tinketonke posredovano od archie: Kuku...nov Lampljcek je tu! Danes sem postal veliki brat bratcu po imenu JAKOB, ki se je rodil danes ob 14:35 uri in ima 3580 g in 35cm. Pozdravcek, Anej! iskrene cestitke se tu tinka
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 4.del 12.9.2010 14:07:15
|
|
|
|
pikizenc
|
tinka iskrene cestitke
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?