pupika
|
Hvala vsem puncam za okrevanje. Drugače pa jaz sploh nič nisem čutila, nobenih bolečin nisem imela, le malo rjavih izcedkov. Pri porodu me je zelo bolelo, ko je babica vlekla posteljico ven in jo je strgala, saj je zgleda bil en del priraščen na maternico, tako, kot so sedaj ugotovili na ginekološkem oddelku. Me je pa babica prišla vprašat, če je bilo s posteljico vse v redu pri prvem porodu. Tak, da so zgleda neke nepravilnosti posteljice ugotovili rekli pa mi nič niso. Mislim taka malomarnost, edino kar so mi povedali je to da sem imela krvavkasto plodovnico.Pa to so tudi rekli šele po tem, ko so posteljico spravili ven. Kajti plodovnice naj ne bi več imela in tudi predli mi je niso med porodom, zgleda je le tista kri potem malo pritekla. Ginekologinja pa je ugotovila tako, da me je najprej pretipala in rekla, da je maternica mehka, in da to pomeni, da naj bi bilo kaj notri, potem pa sva šli še na UZ, tam pa se je videlo, da je prevelika količina posteljice, da bi se samo sčistilo in mi rekla, naj takoj naslednji dan pridem na čiščenje. Glede čaja naša Gaja sploh nič ne sprejme, kaj ni dojka, se je mož prejšnji teden matral z flaško, da bi vsaj nekaj pojedla, ker sem bila jaz na operaciji skoraj 4 ure, pa ni hotela niti enega požirka, potem pa so mene pripeljali v sobo, pa sem si najprej mogla iztisnit mleko zaradi dveh narkoz, ampak je vseeno nekaj dobila in samo spala, se je prav videlo dva dni jo je kar jemalo. Naša spi na boku in jo tudi prestavljam na levi in desni bok, se je pa malo prej nekaj jokala in sem jo položila na rebuh pa malo po ritki potolkla, pa je zaspala, sedaj pa spi že eno uro na rebuhu. Se bo pa sedaj v tem času ko se moram jaz pazit kar malo razvadila glede spanja, ker spi zraven mene na postelji, ker je meni lažje glede dojenja, da je ne dvigujem preveč. Mož pa se je odpravil z velikim sinom v dnevno spat, kajti taveliki ima tako nemiren spanec, da me je bilo strah da me ne bi brcnil v trebuh, ker še vedno spi pri naju v postelji.
|