pilotina
|
DanijelaNeli...ne enega modrega, ki je bil v akciji...vibrira in ima igračke, ki visijo...danes mu je bilo všeč, ampak smo bili malo doma in je bi notri le par minut Martinčka...ta Dianatal pa je kar fajn ane...mislim, da ga bom pri naslednjem porodi imela tudi jaz .tojeto. ... naš je sprejel dudo skoraj takoj, ker je imel res izrazit sesalni refleks, no še ga ima in če smo hoteli, da ne poje vseh prstkov in rok, smo mu jo morali dati...sedaj pa jo ima kar veliko za tolažbo, tudi zvečer za zaspati, ker tudi če delno dojim, se ne carta na dojki...uspava ga 20 min podiranja kupčka po hranjenju - cartanje v mojm naročju z dudo v ustih...jo pa sam spusti, ko zaspi in je ne išče več...glede zraka ne vem, jaz sem opazila to le takrat, ko je že sit in naenkrat veliko popije in potem še zrak potegne in rabi trenutek, da zadiha, ampak to le redko...previjanje...ponoči ga ne previjam, če ni potrebno...previjem ga le takrat, ko mu gre čez in je moker, kar tudi sam pove, ker se zbudi in stokca...zato grem v pon. v nabavo nočnih pampresk...a ja,pa če je slučajno popkakan ga tudi previjem, ampak skoraj v temi in v tišini, ga še malo poguncam in ga nazaj položim v košek Bina83...to je pa lepo brati...priden zaspanko je ta tvoja miška ...petrca2507...tvoja tudi danes sva bila v posvetovalnici...David ima 5265g, 58 cm in premer glavice 37,5 cm...pediatrinja je bila navdušena nad njim in je rekla, da je že vse nadoknadil... ah, saj vam nisem nič kaj dosti o tem pisala, ker sem bila preveč prestrašena in žalostna...z Davidom smo kar precej na pregledih, ker mu hemoglobin pada prehitro in preveč (bila sva pet dni sprejeta na pediatriji)...sicer hemoglobin pada vsem dojenčkom, sam njemu preveč...potem...na popkovnici sem imela cel kup trombov (strjene krvi)...to so ugotovili šele po porodu...in še na njegovem popku je bil tromb tako, da mu je zelo pozno odpadel in so me strašili, da mogoče niti ne bo...zato je imel že v štartu zelo slabo kri in je bil bled...no in še njegova nizka porodna teža in je bilo dovolj, da so me dan po porodu prestrašili, da ne vejo kaj in kako bo z njim...predstavili so mi zelo črn scenarij in ni bilo nič fajn...ampak je mimo...no sedaj je lepo vse nadoknadil...sicer bomo še hodili v LJ na kontrole...bojijo se, da nebi bila kakšna hujša zahrbtna bolezen v ozadju...ampak zaenkrat kaže vse dobro, ker se mu je hemoglobin malo popravil, hvala Bogu
< Sporočilo je popravil pilotina -- 10.9.2010 22:40:15 >
|