![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 21:29:41
|
|
|
|
Ploha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najki Danes je koncala akcija za narocilo imunoglukana 2 za ceno enega, sem danes izvedela, na hitro narocila, potem pa pozabila se vas obvestiti, ker sem laufala ven =[. Zdejle sem pogledala tja, pa je akcija ze zakljucena, ceprav naj bi 17.9. se veljala, ma zgleda da se ozirajo na delovni cas . Mi je prav zal, verjetno bi kateri prav prislo. ja nam , u bistvu bi blo bolš če drugič nebi sploh povedala (hec)
< Sporočilo je popravil Ploha -- 17.9.2010 21:30:59 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 21:30:52
|
|
|
|
marta82
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pa marta? Tukaj, tukaj... Je pa prav fajn občutek, da se spomnite name.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 21:41:35
|
|
|
|
Ploha
|
khurde: dobr ti gre tole gnezdenje. a si že kej živčna?? Še mal še mal, pa bo dihi dihi z mano
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:07:38
|
|
|
|
farfala
|
khurde zakaj bi ti rada, da dete še 10 dni počaka, a nimaš rok čez en teden? Drobnjak na drobno narežem in dam v malo posodico, nič se ne prime kaj dosti skupaj. Potem pa ga kar npr. v krožnik vroče juhe napraskam in je super. Sušim pa zdaj peteršilj, pehtran, origano in baziliko. Baje, da moraš shraniti posušene začimbe v lesenih posodah. Nimam niti ene
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:08:46
|
|
|
|
khurde
|
mah, glede poroda nič živčna. šta se mora, nije teško pa po vseh ocenah in meritvah naj bi bilo tole dete manjše kot I oz. ne večje. me pa mal za reakcijo I skrbi, tko kot verjetno vsako, k že me enega škorca doma. pa včas se mi zdi nepošten do I, ker zanjo ne bo več toliko časa. in nepošteno do ta drugega, ker ne vem, kako ima človek lahko še enega tako zelo rad. mah, verjetno tipični "problemi" mam moram še kakšno darilo za I najti. razmišljam o knjigi "maček muri" in istem cd-ju nece falk. ker je usekana na mucije dojenčka ima, verjetno še kakega dobi od babi, da ga bo lahko kopala, ker ta se ne sme, kao. od none dobi voziček za dojenčka. tko da mi za to ni treba gledat. dons ma moja mami rd. me je klicala po šihtu, če mam že kakšne popadke al kaj podobnega, ker če ni nič in če ne bo dobila I v varstvo še danes, bo šla mal žurat grem spat. lahko in mirno noč
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:10:13
|
|
|
|
Ploha
|
o joj kera znanost zmrzovanja, sm mislna pač daš v vrečko oz. posodo in "fokšen" v skrnijo...pa zgleda da ne...še velik se mam za naučit kdo bi si mislu
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:14:48
|
|
|
|
farfala
|
V kakšnem položaju spijo vaši mališani? Samo skoraj vedno spi v tisti "alah "pozi - na kolenih in glavi. Se mi ravno ne zdi najboljše za vratna vretenca, ampak očitno mu paše Pa niti pod razno ga ne smem pokrit, niti zdaj, ko je že hladneje. Takoj vse zbrca dol in se zbudi.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:19:40
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala khurde zakaj bi ti rada, da dete še 10 dni počaka, a nimaš rok čez en teden? ja, mam čez en teden in en dan jutri teden. jah, ne vem. I je zamujala 3 dni in G predvideva, da bo ta tudi kak dan kasneje. ni nujno, je pa običajno tako. čeprav mi trebuh dva dni nenormalno otrdeva, ampak nič ne boli, edino predvčerajšnjim ponoči sem se ene trikrat zbudila zaradi tega. pa rada bi, da je vaga pa da najdemo kak avto, ker s tem ne vem, kako bo pa gsm mi je šel v maloro in sem še brez tega moram novega kupit/najti... pa zase moram spakirat za v P in za ven, pa lupinico spucat, ker jo je I z banano zapacala pa blitvo pobrat cunje so posortirane, oprane, zlikane in zložene, vsaj neki včer sem se spomnila, da novorojenčka ne morem na wc posadit in mu kar rito pod pipo umit, tko da je treba kupit vato, krpice, pol pa še mandljevo olje, bepanthen, alkohol, sterilne zložence, fiziološko - to bo jutri na vrsti. pa vir80 zame moram najprej vse poštimat, pol pa lah dam dovoljenje za izkrcanje
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:25:35
|
|
|
|
farfala
|
khurde avto naj ata poišče, ostalo boš pa ti uredila 1,2,3, imaš 1 teden kar dovolj časa , a za spol veš, pa ime???
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:34:20
|
|
|
|
khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala khurde avto naj ata poišče, ostalo boš pa ti uredila 1,2,3, imaš 1 teden kar dovolj časa , a za spol veš, pa ime??? mah, on kupuje avto kot da bi šel v trgovino po kruh. ta prvega, k mu je malo všeč. jaz pa tečnoba gledam še na letnik, vsako picajzlasto stvar, razmerje med letnikom in ceno, porabo, iščem po forumih itd. ... gledam že par mesecev, pa mi je šele danes ena zafira v oči padla, par dni nazaj pa ena lybra, samo so jo zelo hitro prodali. tipo pa iz ljutomera, tko da ni bilo šans, da bi šla na ogled med tednom - tudi ni varstva za I, ker so vsi po službah. ta otroček naj bi bil pa fant, bomo videli. ime... pojma nimam pa saj pri I tudi do odpusta iz P nisva bila odločena ja, sej en teden je dovolj. pa še vaga v tem tednu zamenja devico
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:44:29
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: khurde http://www.ringaraja.net/clanek/etno-selo-stanisici_3301.html to mi je všeč lepo,res evo, tak kot ti pa tud jaz kupujem avtek že nekaj mesecev, imam pa vedno večje zahteve in vedno manj denarja in zdaj že vem, če je prava cena, avto takoj prodajo, tako, da če mi bo kateri res všeč, moram takoj ponj
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:46:40
|
|
|
|
farfala
|
khurde saj device so tud fajn
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 22:48:00
|
|
|
|
farfala
|
Ma, grem spat, me zebe. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 23:06:29
|
|
|
|
Zvezdica
|
ojla mismo imeli obisk, mojo sestro pa njene...do mal prej...je bil prav prijeten večer. Khurde...a dej, a ž kr je PDP tukaj? mmmm..,.kdaj je pa minilo? Plohca, ma ja ta biznis sej veš. Sekaj kmalu vidmo? Punce, kako dežuje. Upam, da vam ne bo nič zalilo in bo vse ok. Grem spat,...nočka
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 17.9.2010 23:22:19
|
|
|
|
Ploha
|
joooj zdej sm se spovnla khurde, sem sanjala da si rodila in to punčko z imenom na B...ime je bilo res nekaj posebnega, se pa ne spovnem....ampak očitno sem falila že s spolom zvezdica: če navte vi sm pršli, bomo pa babe v lj.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 0:03:35
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica: če navte vi sm pršli, bomo pa babe v lj. user posted image pridem :) sicer pa komot pridete . Se zmeniva.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 3:58:32
|
|
|
|
Ploha
|
na juriš na juriš
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 8:53:43
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha na juriš na juriš Kaj pa ti počneš pokonci ob tej uri? No, sej midva s P jem sva bila 5.05 pokonci. Vsako jutro enako. 4.45 ga začne metat in potem najkasneje 5.05 vstane. utrujena. Ena kavica s priboljškom za vas. Dobro jutro
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 18.9.2010 8:54:03 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 12:46:19
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha na juriš na juriš a ta marš je pa Manca diktirala??
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 12:48:55
|
|
|
|
farfala
|
zvezdica tisti mafini ob kavi izgledajo slastni jaz pa sedaj pečem slivove mafine Kaj pa vreme, vam je všeč? Mi vsaj poplavljeni nismo.
< Sporočilo je popravil farfala -- 18.9.2010 12:49:16 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 13:46:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kaj pa vreme, vam je všeč?user posted image user posted image user posted image user posted image Mi vsaj poplavljeni nismo. v LJ je veliko poplavljeno. Jast sem sicer na 9. nadstropju tko da...ampak imam pa ljubljanico čist zraven. je pa hudo povsod k so poplave. Bogi te ljudje kolk je to enga sranja.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 13:50:41
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Kaj pa vreme, vam je všeč?user posted image user posted image user posted image user posted image Mi vsaj poplavljeni nismo. poglej na FB (sem dopoldan slikala) - mi smo poplavljeni z vseh strani (ceste, trte, breskve, hiše), naša hiša je HB na varnem
< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 18.9.2010 13:51:53 >
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 14:13:42
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Kaj pa vreme, vam je všeč?user posted image user posted image user posted image user posted image Mi vsaj poplavljeni nismo. poglej na FB (sem dopoldan slikala) - mi smo poplavljeni z vseh strani (ceste, trte, breskve, hiše), naša hiša je HB na varnem uh bemti a res...grem gladt. Samo da ostanete na suhem.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del 18.9.2010 14:23:28
|
|
|
|
petra88
|
ooj ja to vreme ga res biksa, nam je ponoči začelo kapljat v spalnico in še zdaj kapla če malo bolj pada. Je pa sosednji kraj odrezan od sveta ker je enih 30m ceste poplavljene. sem probala naredit slivovo marmelado, bomo videli kaj bo ratalo iz tega če ne bo le sok za popit
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKam se lahko odpravite na Prešernov dan?Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.