khurde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha IZVIRNO SPOROČILO: khurde hijacinta, samo da sta oba v redu najki, tebi tudi IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 khurde, olimski sir je ful dober..sam sta pa dve vrsti..zadnjič sem enega v modri škatli kupila in mi ni bil všeč, tale zdajle zadnji je bil pa ful dober zvezdica, neki sem brez prave volje zadnje čase, pa se mi niti pisat ne da eh, bo že pri septembrkah sta dons dve rodili prilivaš olje na ogenj, a? a ti mene čakaš? eh, ploha, bo že. glede na to, da si že odprta, bo kmalu. pa če bo šlo tko naprej, boš ultra hit rodila. a ni bol fajn tko na izi? najki, niia, hvala. sem bila skeptična, ker me je strah, da bi pol ta drugi bolj zboleval, ker ne vem kok bo I kaj bolna, pa ker ne vem, kako ji bo vse to sprejeti (nov član + vrtec v tako kratkem času). pa mi je direktorica rekla, naj probamo, mogoče bojo problemi, mogoče jih sploh ne bo. in če ne probamo, ne bomo vedeli, v vsakem primeru se lahko še odločim in jo imam doma. sva dolg govorile in mi je rekla, da vsem mladim mamam svetuje, naj se razbremenijo in naj ne igrajo lika cankarjanske matere da jih nihče ne bo požrl, če bodo imele več časa zase in bile pri tem brez slabe vesti pol sem pa itak razmišljala, da je tem malim že cel dan ena taka dolga dogodivščina in da je zanje en mesec cela večnost, tako da verjetno rojstvo in vrtec zanjo ne bosta tako blizu skupaj kot sta meni se mi zdi pa skor nujno, da pride v družbo. ker je ful razlika od prej, od enega ali dveh mesecev nazaj. prej je samo živali gledala, zdaj pa prav išče sovrstnike. in zna teči do enega petletnika in ga kar pocukati za rokav in ustaviti in ga gledati pa probava se vključit v igro, zadnjič je tko enemu starejšemu fantku (3-4 leta) podrla eno konstrukcijo in jo je odrinil stran, ker je bil jezen je bila prav začudena, samo sem mogla mojemu prav ukazati, naj ju pusti, da se zmenita in naj ne sili zraven, ker ni bilo nič, da bi jo udaril al karkol. potem ga je itak njegova mamica malo okregala, I je pa samo čukasto gledala in zdaj sploh nima veselja z igrišči, če je sama tam. prej je bil tobogan zakon, zdej je zakon, če se lahko po toboganu poja skupaj z drugimi otroci. in se mi zdi, da ji ene 3, 4 ure družbe na dan ne bi škodile. prej ji niti ni bilo do tega, zdej pa tko jasno pokaže, da mi jo je škoda doma držat in nekako zadrževat njeno samostojnost. sva tudi o tem z uno direktorico govorili in je rekla, da očitno sama mal popkovino trga in da če ji ne pustim in jo vzpodbujam, lahko zavrem vse skupaj. ker vsak otrok je drugačen, eden to potrebo pokaže ful prej, od kolegice otroček je že skos ful zainteresiran za sovrstnike, ko je I sam pse in mačke in kure, krave pa peteline videla pred sabo spet kak drug do tretjega leta ne bo za stvar. in je fajn to mal upoštevat, če imaš šanso.
< Sporočilo je popravil khurde -- 19.8.2010 20:48:42 >