|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
19.8.2010 10:49:14   
Ploha
spet sem tu user posted image

nekaj se počasi dogaja, čakamo na moje popadke...nasledna amnia v ponedeljek...in ja v pondelk sm bla odprta 2cm, dons pa skoraj 3 cm...tko da, še en recept za sex sem dobila user posted image user posted image user posted image je pa plodovnica bistra in pa plod je še previsoko, da bi kaj bilo...

je pa bla dons ena druga G, itak sem pa danes zvezdice vidla...ajooj...pol pa še jest vmes sprašujem, kaj pomenijo te številke teh "cevi" in ona drži prste v meni, itka si želim, da čim prej opravi, in začne razlagat...mi je blo kuj žov, da sm kej sprašvala...no sej pol ko je ta del mimo, je pa vse lažje....

to je to..

ctg v redu, edin vmes ga je mogla mal zbudit, ker je spal...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
19.8.2010 10:56:45   
ronja
Ma, pri meni ni nikoli nomalno, pravi lubi. Itak, da ne sam zdrli. Morali so seveda najprej prerezat vse, da so prišli do njega in ker je ležal horizontalno (vodoravno), so ga morali še iz kosti ven klesat, kar je bilo sploh smotano, ker je ta zob bil del sinusa - je zapiral luknjo od sinusa - in tako imam zdaj tam 3x3 mm veliko luknjo, kri se pa lahko podi gor pa dol, pa po drugi strani dol (beri: skozi nos), pa po tretji (beri skozi evstahijevo cev - tisto na mehkem nebu)... no, pa na koncu mora vse skup popilit (kost), pa mehka tkiva, ki stran štrlijo porezat in potem vse zašit (je kar nekaj šivov, mislim, da cca 4-6 sem mela prejšnjič)

Ja, vem, če ti izpulijo, lahko to v principu kar zobzdravnik naredi. In skoraj nič ne boli in nisi praktično nič zatečen - je mel lubi take situacije, enkrat so bili v 3 sekundah fertig! pri meni se je pa vsakič matral 1 uro, s spodnjim pa celo precej dlje. (to mislim efektivnega časa, ne tisto, ko te pripravljajo, pa dajejo lokalno narkozo, pa to - ampak samo tisto, ko se trudi zob dobit ven, pa reže, vrta, po kosih lomi ven, itd...) Pa glede na to, da ti na koncu popili kost, pa precej tkiva poreže, se mi zdi, da je dokaj normalno, da si zatečen, ker pač veliko kapilar pri tem poreže in je to tako, kot če bi ti roko operirali (tako pravi kirurg), čisto isti poseg, samo krvi malo manj zgubiš, to je pa vsa razlika.

Če pa je potrebna operacija, pa mora bit kirurg. In tudi tega je vmes parkrat kar oblilo - njegove besede: "ta zob pa je seratorski"user posted image . in pa: "o, šit, ta zob je pa del sinusa... To bo pa zdaj zabavno..."

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
19.8.2010 11:00:45   
kiara24
No jaz sem prebrala celo knjigo in je bila super ljubezenski roman Speči tiger priporočam, če je kateri kaj takega všeč.

Skuhala sem jagodni puding, zdej grem pa v trgovino k moram nekaj stvari nabavit, da bom lahko do konca naredila rižen narastek z jabolki. To mi je danes tolk zadišal, da sploh ne znam povedat.

Pa neki vam moram povedat pol.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
19.8.2010 11:02:07   
ronja
Opa, kiara, povej, povej!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
19.8.2010 11:11:21   
Najki
vceraj sva se pozno spravila spat in odkrila, da je mali kake 2 dl vode zlil sred postle... in kdovekdaj ze, je bil cel jogi namocen skozi nadvlozek user posted image . pol sva to rihtala cist zaspana in za silo lohk sla spat, dans sm pa cist zarolana.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
19.8.2010 11:22:17   
Ploha
kiara: a spet sam kost mečeš? user posted image hit povej!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
19.8.2010 11:28:33   
sonček33
krtekxx...človek se ob takšnih tragedijah začne šele zavedati, kako srečen je ... Uboga otroka, mož in vsi njeni.

niia ...kavica, kakšen sprehod po naravi pa pride dobra volja nazaj

farfala, ne še, azčnem v torek, pol spet kak dan frej, pa 30. še konferenca pol pa akcija ... superca za #samoto"

najki...ojej...mogoče je hotel anrdit bazen ...saj vem,da tebi ni bilo smešno

jaz en vem, tale naš mulček je kot en velik ...do sedaj ej pojedel 2 dcl mleka, kos kruha z maslom, 2 grisina, jabolko, 2 suhi figi, 1 žemljo, grozdje user posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1432
19.8.2010 11:32:03   
Najki
ronja zmiksaj si hrano, sadje pa v sok in na slamico.

malcek mi lezi med nogami in naslanja na trebuh, sestrca ga pa tako brca, da me zivci bolijo na trebuhu user posted image .

ojej ktrekxx... pa je vedela za raka med nosecnostjo? kje ga je pa imela? februarja je umrla ena punca kanadcanka (poznala z neta), 26 let stara, samohranilka dveh malckov (oce je bil pedofil), fasala je pa pljucnico in umrla po treh tednih v bolnici... pa imajo raka v familiji in je tudi tega prebolela ze v najstnistvu... ena gospa s primorske je v istem letu izgubila 20 letnega sina v prometni nesreci, psa je zbil avto, mamo je pa odnesel rak, partnerja ni imela. enim se res vse naenkrat sesuje na glavo user posted image .

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
19.8.2010 11:33:24   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

krtekxx...človek se ob takšnih tragedijah začne šele zavedati, kako srečen je ... Uboga otroka, mož in vsi njeni.

točno to! user posted image sam a ni žalostno to, da se šele po takih tragedijah zavemo, zakaj se ne prej???

niia ...kavica, kakšen sprehod po naravi pa pride dobra volja nazaj 

farfala, ne še, azčnem v torek, pol spet kak dan frej, pa 30. še konferenca pol pa akcija ... superca za #samoto"

najki...ojej...mogoče je hotel anrdit bazen ...saj vem,da tebi ni bilo smešno

to bo 1x pri nas kmalu, ker iz kopalnice tiste svoje žabice nosi in pol stisne in gre voda vsepovsod...

jaz en vem, tale naš mulček je kot en velik ...do sedaj ej pojedel 2 dcl mleka, kos kruha z maslom, 2 grisina, jabolko, 2 suhi figi, 1 žemljo, grozdje user posted image user posted image

user posted image naša pa deci mleka in 1 jogurt...pravi jedec, pa saj je prav, a ni? Bolj to, kot da bi za njim letala z žlico...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
19.8.2010 11:52:56   
krtekxx
Oj, Najki, je vedela za raka med nosečnostjo. So kar precej trepetali, da se je prek posteljice prenesel na punčko, vendar se k sreči ni. Meni je res tako hudo.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
19.8.2010 11:58:28   
sonček33
Krtekxx, objem. Kruto je to. In emni se takole vedno začne porajti tisoč vprašanj...kaj vse se kuha v mojem telesu. In zadnjič sem resno razmišljala o tistem celovitem pregledu ... pa magari samoplačniško.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
19.8.2010 12:08:19   
kiara24
Krtekxx- joj kako mi je hudo....

Ja mal sem kost vrgla... čaki ne vem še če bi.......user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1437
19.8.2010 12:14:49   
farfala
krtekxx res žalostnouser posted image user posted image ma vedno se sprašujem, zakaj se mora to dogajatuser posted image

kiara kaj nas zdaj matraš????user posted image user posted image

ploha a praviš, da bo kmaluuser posted image user posted image , počasi pa zanesljivo

user posted image user posted image Agar-agar: a ga katera kupuje, kje je najcenejši?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
19.8.2010 12:15:30   
ronja
Ktexx, jaz bi sprejela naravni zakon, da mlade mamice ne smejo umirat - če bi bila kreator. To je en od razlogov, da nikakor ne morem bit kreacionist. Narava je včasih kruta in ne razmišlja, ne predstavljam pa si nekega božjega načrta tu... Is he out of his *** mind??? Pustit 4m in 5l brez mame!!! Da ne govorim o možu, ki bo moral pri vsej tej žalosti še maladva tolažit... Ma, grozno, res! kir bog bi to dovolil?
sonček, jaz pa nikoli ne pomislim, da bi bilo kaj takega v meni, prav hecno, dokler nisi napisala, mi niti na pamet ni prišlo - samo vedno sem vesela, da mi pa "smo zdravi" - tako generalno gledano - da ni nič hujšega narobe...

najki, ja, saj jem te šejke že 2 dni, da mi že ven gledajo! pa lubenica zmiksana res ni to to... Nekaj se trudim. Trenutno jem lučko, sladoled itak moram, da si hladim, hehe.

kiara, povej,d a bo vsaj ena dobra novica!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
19.8.2010 12:15:40   
*x*y*z*
pojedla juhco
vas malo prebrala
zapomnila sem si da je Ploha še v enem kosu in da se ne boji več amnio user posted image
pa pr farfalci sem najprej prebrala da je spala celo noč in sem že tela čestitat Samotu, sem kmalu ugotovila da je bla sama user posted image
Kiara meče kosti, vse pa komaj čakamo da nam končno pove kake lepe novice user posted image
tu se konča

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
19.8.2010 12:16:05   
ronja
Agar-agar: a ga katera kupuje, kje je najcenejši?

v sanolaborjuuser posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
19.8.2010 12:17:16   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Ktexx, jaz bi sprejela naravni zakon, da mlade mamice ne smejo umirat - če bi bila kreator. To je en od razlogov, da nikakor ne morem bit kreacionist. Narava je včasih kruta in ne razmišlja, ne predstavljam pa si nekega božjega načrta tu... Is he out of his *** mind??? Pustit 4m in 5l brez mame!!! Da ne govorim o možu, ki bo moral pri vsej tej žalosti še maladva tolažit... Ma, grozno, res! kir bog bi to dovolil?

evo, natanko moje misli

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
19.8.2010 12:18:29   
farfala

Agar-agar: a ga katera kupuje, kje je najcenejši?

v sanolaborjuuser posted image

ma ne, oni za kuharijo

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
19.8.2010 12:25:24   
ronja
sej vem, zato pa user posted image . V kalčku in zrnu do zrna majo, ne vem, kje je cenej.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
19.8.2010 12:43:38   
farfala

sej vem, zato pa user posted image . V kalčku in zrnu do zrna majo, ne vem, kje je cenej.

a ti ga uporabljaš, izkušnje so dobre?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
19.8.2010 12:52:09   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Nobenega veselja ni danes v meni. Sodelavcu je zaradi raka umrla 30-letna snaha, mamica 4-mesečne punčke in 4-letnega fantka. 

o boščka ta dva mala otročka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zelo žalostno.

Naj počiva v miruuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.8.2010 12:53:48   
ronja
Sem ga že uporabljala, ja - tudi tistega laboratorijskegauser posted image . Ma, izkušnje so ok, ni pa to nič pretresljivega. Želatina je meni bolj všeč. Ampak če ne ješ nič živalskega, potem ti pač ostane samo še agar agar. Ma svoje cake, moraš ravno prav časa kuhat na dovolj visoki temperature, sicer se ne strdi. Mal bolj je zafrknjen kot želatina, skratka. Ni pa nobena huda znanost. Kuhinjski je lažji z manj triki za uporabo kot laboratorijski.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.8.2010 12:55:37   
Zvezdica
pet sem tu user posted image

nekaj se počasi dogaja, čakamo na moje popadke...nasledna amnia v ponedeljek...in ja v pondelk sm bla odprta 2cm, dons pa skoraj 3 cm...tko da, še en recept za sex sem dobila user posted image user posted image user posted image je pa plodovnica bistra in pa plod je še previsoko, da bi kaj bilo...

user posted image plohca upam, da čimprej greš. No pa ne danes in jutri k tvoj praznujeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.8.2010 12:55:53   
kiara24
ok vam povem k ste firbčne itak če ste pa babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam nočem obešati na veliki zvon, ker je kritično,.... itak bi pa lahko že same ugotovile če bi šle gledat mal na moj profil....

sem v balženem stanju, sam je ful rizično, zato je tako da sem tolk časa skrivala sedaj pa upam, da bo šlo tako kot je treba.... Ampak še vseeno ne smem nič dvigovat in pa še nekaj stavri mi je prepovedal.

a ste zdej hepiuser posted image k sem vam dala kost za poglodat!

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.8.2010 12:57:41   
sonček33
kiara, ja, smo vesele, ker vemo, kako si si tega želela. srečno do konca in naprej.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?