|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
19.8.2010 12:58:38   
ronja
No, to smo že vedele - če ne smeš nič dvigat, pa še neki časa ne, pa zdravniške prepovedi (1+1=4user posted image )... Sem mislila, da se bosta poročilauser posted image
Ti pa vseeno čestitaaaaaammmm!!!!user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ronja -- 19.8.2010 12:59:15 >

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
19.8.2010 13:00:30   
*x*y*z*
Čestitke user posted image user posted image user posted image sem vesela zate in ti želim vse dobro še naprej... Kdaj je dan D? Kako si zdej preživela te tedne? A imaš kar avtomatično rizično al je blo kej narobe?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
19.8.2010 13:07:18   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

kiara, ja, smo vesele, ker vemo, kako si si tega želela. srečno do konca in naprej.

podpis.

sam da bo vse ok. Sem vidla da si dala tikerček pa nisem upala komentiratuser posted image
Naj bo vse ok še naprej. Vem da bo. Jast sem imela s p rizično, pa krvavitve do 25 tedna, pa poglej ga danes. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
19.8.2010 13:10:41   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

ok vam povem k ste firbčne itak če ste pa babeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sam nočem obešati na veliki zvon, ker je kritično,.... itak bi pa lahko že same ugotovile če bi šle gledat mal na moj profil....

sem v balženem stanju, sam je ful rizično, zato je tako da sem tolk časa skrivala sedaj pa upam, da bo šlo tako kot je treba.... Ampak še vseeno ne smem nič dvigovat in pa še nekaj stavri mi je prepovedal.

a ste zdej hepiuser posted image k sem vam dala kost za poglodat!

Čestitam  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   Sem res ful vesela. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
19.8.2010 13:22:05   
farfala
bravo, kiara, čestitam!!!!!user posted image user posted image user posted image , pa saj smo vedele, samo od tebe smo hotele slišatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
19.8.2010 13:34:39   
kiara24
hvala vsem......

Ne ni kar tako rizično res je. Zeloooo nizko nosim to je ena stvar, zato ne smem dvigovat, prepovedal mi je sp. odnose, pa steres.... ter še ostale stvari ki povzročajo krčenej maternice. Ko smo prišli domov iz turčije so se mi začele krvavitve, ki se niso hotele ustaviti, ustrašila sem se da je ponovno kaj narobe in strah me je bilo ko ne vem kaj se ne da opisati. Zato so me dali v P, ker so se krvavitve tam ustavle, seveda ker sem pridno počivla, so me po 4 dneh spustili domov. In potem že isti večer me je razkuril brat kar je prineslo do pšonovnih krvavitev.... zato sva tiho in še bova, ko bodo pa videli trebušče bova pa povedal seveda nekateri vedo ni jih pa prav veliko. Predpisali so mi strogi počitek in tablete dobroston če kattera pozna.... v gl. če lahko tako rečem sem šele sedaj vesela da sem noseča ker me je bilo prej vsak dan starh ali je vse ok ali ni, seveda zradi krvavitve. Ko so delali UVZ so v maternici videli hematome, katerih pa nihče ne zan pojasniti zakaj so nastali itd... ne bom več morila samo toliko da boste vedele. Dan D pa je 2.2.2011 in mi je datum zelo všečuser posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
19.8.2010 13:44:54   
ronja
Zeloooo nizko nosim to je ena stvar, zato ne smem dvigovat, prepovedal mi je sp. odnose, pa steres...

Nekak tako: "ne smeš več nosit svoje tamale, ne smeta več seksat s fantom, zelo je rizično, lahko se kaj zakomplicira, nič ne moremo naredit, samo čakamo lahko, pa upamo, da bo vse ok, samo da se ne bi slučajno kaj sekirali zarad tega, ker je stres tudi prepovedan!" Poznam touser posted image .

itak poznamo dabrostonuser posted image . Pa magnezij pij, ta tudi pomaga. Pa na izi si vzami, kolikor lahko!

Vso srečo ti želim! če ti kaj pomaga: mojidve sta obe bili rizični, pa ju poglej danes! pri lejli mi še danes ne gre v glavo, kako je ni odplavilo ven, ko sem tako krvavela! Ampak mala je fajter, čisto po mamiciuser posted image . Vso srečo! Saj vsak dan si bližje cilju!

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
19.8.2010 13:56:23   
ronja
UVAAAA, punce, mene pa ornk mede!!! Slabo mi je ko hudič, tipkam čist počas, torej si lahko mislite, da sem čist čorava... Ves čas se mi oči zapirajo in mi šumi v ušesih in se moram non stop trudit, da ne odletim skup. Saj past nimam kam, sem se tko naštimala, sam vseeno mi to ni všeč!

Čez pol ure naj bi šla po tamali v vrtec... Sem sporočila lubiju, če lahko prej konča, ker tole ni ok, si ju ne upam tkole met... O, fak! no good. Blesav dan! Sem mislila, da bo danes boljš, pa ni čist nič, še prej se je začelo! a ma kira kako idejo?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.8.2010 13:59:08   
krtekxx
Kiara, čestitam (sej bi ti že kak mesec nazaj, sam nisi hotla, da povemo, da vemo). Dabroston pač dajejo za vsak slučaj, čeprav pri hematomskih krvavitvah res nič ne pomaga. Pomaga le pri odpovedi rumenega telesca (prašej mene, jaz ti zrecitiram celega Pušenjaka izpred nekaj let). Ja, pazi se, pusti se pedenat, zdrži še teh dobrih 5 mesecev, potem bo pa itak nornhaus.
Mi gremo pa na morje  jutri zvečer. pa-pa za nekaj časa.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.8.2010 14:16:00   
Ploha
kiara: čestitam! Naj bo vse OK do konca in pusti se pedenat! user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.8.2010 14:21:57   
kiara24
hi hi.... k da se kera pusti pedenatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.8.2010 14:28:20   
Ploha
jst bi se če bi imela rizično...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.8.2010 14:57:06   
Zvezdica
Dan D pa je 2.2.2011 in mi je datum zelo všečuser posted image .

na Patrikov RDuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.8.2010 15:16:49   
khurde
kiara, iskrene čestitke! user posted image user posted image user posted image  sej sem te sumila, ampak sem si rekla, da boš že povedala, ko boš mislila, da je čas ta prav user posted image  res fajn, sem ful vesela user posted image  zdej si pa ta tretja punca, k jo poznam, k ma rok februarja user posted image  mi je včeri ravno ena bivša sošolka povedala, še ena pa par tednov nazaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Dan D pa je 2.2.2011 in mi je datum zelo všečuser posted image .

pa na moj tut user posted image

krtekxx, grozno, no user posted image

ronja, če bi kavo pila, bi te poslala eno si skuhat, ker to pa res ni fajn user posted image user posted image user posted image user posted image

farfala, apetit je tko tko... sem šla pol kile gor od zadnjič, no, skor pol kile user posted image  bo že, dvakrat tedensko ali trikrat mam požegnane prekrške v prehrani, da kalorije nabiram user posted image  

agar agar uporabljam. kupujem v eni lokalni bio-eko-vegan-veggie trgovinci, k je res Lokalna z veliko začetnico user posted image  kalček ima tut, samo za ceno tam ne vem, verjetno malo nižja kot pri nas. mi je pa kul, na začetku sem malo sprobavala, da sva se ujela user posted image  pa itak je na pakungi napisan način uporabe. in gre fajn. za res želejast efekt uporabljam agar agar, za zgoščevanje in bolj tekoč "žele" pa gustin. odvisno za kaj se rabi.

sonček, sem se zadnjič spomnila, ko sem jedla... kako ti je všeč olimski sir za žar? user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.8.2010 15:45:23   
mimi30
dan dan user posted image

kiara, čestitkeuser posted image user posted image user posted image ....zelo vesela za tebe, itak stiskamo pesti in vemo da bo vse kot mora bit....fajn datum

ronja, ti maš pa res sranje user posted image in to zarad zobuser posted image ....user posted image da se čim prej porihtaš

krtekxx, grozno res,  user posted image ...bogi ljudje, kako krut je ta svetuser posted image user posted image user posted image

prišla iz službe, deca spijo, varuška (mama) odšla v Celje, jaz pa končno uspela prit in prebrat mal rr

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.8.2010 15:52:59   
Zvezdica

pa na moj tut user posted image

a ne ga lomituser posted image   In kje se skrivaš ti?

prišla iz službe, deca spijo, varuška (mama) odšla v Celje, jaz pa končno uspela prit in prebrat mal rr

sem te prav pogrešalauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 19.8.2010 15:53:55 >

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.8.2010 16:13:05   
Hijacinta
Živjo punce,

me ni blo kar nekaj časa. Malo smo bli na morju, večino časa pa sem preživela v bolnici. So mi operirali slepič, ki je bil že čisto pred razlitjem. Danes sem prišla domov, hvalabogu je z malim vse ok in tudi možnost prezgodnjega poroda je samo še minimalna. Me še kar boli, tako da se javim ko bom malo boljše.

Sem vidla da moram čestitat kiari user posted image user posted image user posted image , držim pesti da bo vse ok.

Plohca pa še zmeri 2 v 1. Sem bla sigurna da že cartate.

Pozdravček vsem

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.8.2010 16:45:00   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta

Živjo punce,

me ni blo kar nekaj časa. Malo smo bli na morju, večino časa pa sem preživela v bolnici. So mi operirali slepič, ki je bil že čisto pred razlitjem. Danes sem prišla domov, hvalabogu je z malim vse ok in tudi možnost prezgodnjega poroda je samo še minimalna. Me še kar boli, tako da se javim ko bom malo boljše.

Sem vidla da moram čestitat kiari user posted image user posted image user posted image , držim pesti da bo vse ok.

Plohca pa še zmeri 2 v 1. Sem bla sigurna da že cartate.

Pozdravček vsem

o jest sem pa mislila, da uživate na morčku. user posted image user posted image
Sam da sta ok. Javi se ko boš lahko.

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.8.2010 17:58:37   
ronja
khurde, kava tle ne pomaga. Jo spijem kadar je res kriza s pritiskom, čeprav potem navadno baje še bolj pade, ampak vsaj takrat pomaga. Ampak tole ma druge vzroke, nista kriva ne pritisk, ne astma. Tako da nimam pojma, kaj naredit, da bi blo boljš.

mimi, hvala, kopriva ne pozebe, sej vešuser posted image . Sam jo pa očitno dostikrat pokosijo, hehe.

hijacinta, o, hudiča, ne ga biksat! Madona, no! Grozno! kako si se mogla ustrašit! Upam, da si zdaj ok, otroček pa se očitno nič ne sekira - saj baje so v glavnem kar trpežni in jih kaj dosti ne prizadane, kaj se mamam dogaja - dokler je kaj zaloge zanje... ampak vseeno si ne predstavljam, kako ti je moralo bit... POČIVAAAAJ! pusti se stešt! odspred in odzad, vse naj ti k riti prinesejo! Upam, da te bo čim prej nehalo bolet!user posted image zate!
Jaz vedno luščine od jajc ven pobiram, če mi kdaj kak drobec pade, ko jih ubjam in se sama sebi blesava zdim, ker so me učili, da se potem to lahko v slepič zatakne, pa vem, da to ni mogoče, pa vseeno to delamuser posted image .

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.8.2010 18:09:04   
ronja
hijacinta, če kaj rabiš, da ti pomagam, povej, smo blizu, saj veš! Danes pa verjetno še jutri ne bom glih neki najbolj v pomoč verjetno, ker me je treba občasno pobirat, ampak predvidevam, da se to v par dneh zrihta in ti lahko kdaj otroka popazim, al pa če rabiš kaj skuham,... sporoči mi, ok?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.8.2010 19:11:11   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Oj, Najki, je vedela za raka med nosečnostjo. So kar precej trepetali, da se je prek posteljice prenesel na punčko, vendar se k sreči ni. Meni je res tako hudo.

user posted image user posted image user posted image si ne morem niti predstavljati. edina dobra stran je, da se je imela cas posloviti in da je malcico varno spravila na svet user posted image .

joooj kiara, sem videla tvoj ticker pa sem se ful sprasevala, ce si to ze objavila ali ne? pol pa nisem hotla nic vprasat user posted image . cestitke user posted image user posted image user posted image . pa se k si sprasevala o brusnicah med nosecnostjo user posted image . lep datum imas user posted image . ce je maternicni vrat kratek, dajo zdaj nek obrocek gor, da ga drzi zaprtega. je pa to v poskusni fazi in ga v bistvu dobis kot del raziskave. to sam pravim, ce se bo krajsal zaradi nizke lege. ti se lepo pusti razvajat, ne se delat super zenske pa nabavi si zalogo ctiva al pa filmov user posted image . frendica je imela dve rizicni nosecnosti in je skoraj celo pri trimesecje prelezala v bolnici, pa se je vse lepo izteklo in mulcka sta super. sta pa kar pogumno probala v drugo, ko sta ze vedela, kaksne komplikacije bojo. pa pri vsem tem ni se imela splavov.

jaz sem pa danes zdrsnila, naredila spago in se pribila direkt v medenico. bolijo kosti in vezi, zihr kej nategnjeno, sam tamala  se ne pusti motit pri brcanju. js bom pa probala ostat v horizontali do jutri in ne obremenjevat medenice.

hijacinta operacija v nosecnosti? samo da se je v redu izteklo!

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.8.2010 19:13:24   
sonček33
jaz sem pa danes zdrsnila, naredila spago in se pribila direkt v medenico. bolijo kosti in vezi, zihr kej nategnjeno, sam tamala se ne pusti motit pri brcanju. js bom pa probala ostat v horizontali do jutri in ne obremenjevat medenice.

ojej, čuvaj se

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.8.2010 19:14:36   
sonček33
khurde, olimski sir je ful dober..sam sta pa dve vrsti..zadnjič sem enega v modri škatli kupila in mi ni bil všeč, tale zdajle zadnji je bil pa ful dober

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.8.2010 19:26:48   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

khurde, olimski sir je ful dober..sam sta pa dve vrsti..zadnjič sem enega v modri škatli kupila in mi ni bil všeč, tale zdajle zadnji je bil pa ful dober

jaz sem ravno vceraj gledala tega v modri skatli in se sprasevala, ce ima novo embalazo... imam pa doma enega v prozorni, tisti vem da je ful dober. zdej se mi pa sline cedijo po njem user posted image . mogoce ves, v cem se razlikujeta? je druga sirarna ali vsebnost mascob?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.8.2010 19:28:09   
sonček33
najki, pojma nimam, v čem je razlika...vem samo, da ta v porzorni embalaži res dober pride, ko ga popečeš ...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?