ronja
|
Ni mi jasno kako to otroci tak lahko prenašajo Sej ne vsi, moji sta čist hin nad 38. pozdravi se! nina ti pa malega! Kuhala sva: kruhove cmoke iz domačega kruha (je ostal, ker je bil mal velik za nas), kuhano ribo v foliji z baziliko (kupljene fileje, zelo na izi), popraženo blitvo s česnom in mladi grah s slanino (to dvoje je po Ramseyu, oz. blitva je bila impro, ki se je izkazala za enako kot on naredi ). Za čez so bili najprej sladoledi, zdaj ko se vrnejo iz sprehoda bo pa še borovničeva torta (končno sem naredila Ronji torto za rd, borovničevo, kot si je želela), tako na izi, da se nič ne peče. Ej, punce, moja rana od zoba oz. moj alveolitis GRE KONČNO NA BOLJŠE!!! Včeraj sem pojedla samo 2 Lekadola (enega popoldne, enega pozno zvečer), danes sem ravnokar vzela prvega!!! In sploh še ni hudo! Ampak zdaj nočem čakat, da se ful razboli, ker nima nihče nič od tega. Sem pa danes šla spet trakec zamenjat, mogoče pa vseeno pomaga . Jutri pa ne grem, ker so mi ga prejšnjič na Metelkovi tako not zatlačli, da je nardila še večjo luknjo, kot je bila - je razširila rano oz. odmaknila tam, kjer se je že zaraščalo, tako da je bilo potem še slabš ko prej... Zato jutri ne grem nikamor, razen na kak izlet z mojimi lupčki . Joj, kaj bi dala, da bi tole končno nehalo bolet in se zaraslo in bi lahko šla mirne duše na morje!!! Ker če ne bo ok, mora kirurg spet šivat, torej ga moram počakat, da pride iz dopusta, torej odpade naš dopust,... Skratka štala! Držte mi pesti, prosim!
|