ronja
|
Ronja če se prav spomnim si nam enkrat napisala točno številko nekih projektov al kako temu ti rečeš ki si jih naredila. Imam občutek da bi se ful rada nekomu dokazala, pa če kuj sama sebi!?user posted image Kaj pa vem, če delaš stvari res samo zaradi veselja, zakaj se toliko obremenjuješ? A si pišeš projekte v exelu al kaj? Kot vem npr. Barba tut šiva in kuha in peče in ustvarja pa nikoli ne piše neke statistike.. no ja, ne bom pametna, vsak po svoje. haha, tole z excellom je lubijevo maslo: začelo se je tako, ad sem si jaz odkljukala recept, ki sem ga že naredila, zato da ga nisem naslednjič ponavljala, ampak sem rajši probala drugo stvar - ker si ne morem zapomnit toliko receptov, ki sem jih že sprobala, jih pač kljukam. potem se je on spomnil, da bi bilo zanimivo videt, kdaj sva kaj skuhala in da bi zraven pisala še datume - in sem začela pisat še datume. No, potem se je pa spomnu, da bi pisal še excellovo datoteko, kaj jemo in koliko je bilo zelenjave, da bi vedel, koliko je je treba pridelat . Tako da kar se hrane tiče, je to to - to ma on čez - jaz se samo probam spomnit, kadar mu zmanjka - "kaj smo že jedli včeraj?" Potem sem na eni ustvarjalni strani, kjer so sami taki friki, kot jaz, videla ene take "izzive" -ala naredi 50 projektov v letu. In sem si rekla, u, to mora bit pa hudo! No, pol so me pa vprašale, kolk pa sem jaz letos naredila in sem začela seštevat, potem sem pa začela sodelovat z eno revijo in zdaj mi je pa koristno vedet, kaj sem naredila, ker navadno se spomniš nič, če nimaš napisano . Pa ker moram tam recimo pokazat ideje, jih večinoma poslikam in si jih napišem v en zvezek, zato, da vem, kje moram slike za kaj iskat - ker slik imamo ogromno, brskat med njimi ali jih non stop urejat, nimam ne časa ne živcev, tako da je to najbolj ziher - po datumu, hehe. v bistvu nič globljega, to delam čisto iz "materialističnih vzgibov" . Res pa je tudi, da me je statistika vedno zanimala in mi je zabavna - ja, vem, sem čudna - ampak taka sem, vsak ma svoje veselje . Khurde odseli se! user posted image Sam sej vem evrotki.....user posted image A je tvoj že dobil službo? Podpis. Sem mislila, da tvoj dela... rubica, pozdravi se! ploha, v kuhinjo (svojo seveda) daj ene 3 valjerje - si zaželi za rd . Pa vse najboljše! hijacinta, saj so ti tut stara prav lepo pasala . ronja, kar išči izgovore user posted image user posted image user posted image sam pomoje ti še vedno preveč teraš in si mogoče prevelike cilje zadajaš, vsaj če praviš, da hočeš v polovični čas isto količino dela spravit. Haha, ja, saj maš point. Ampak to kar samo od sebe pride... Najprej sem rekla: ok, naredim mal več kot pol, ker je 5 ur pač več kot 4. Potem sem vidla, da to komot gre in bi se dalo več. In sem rekla, ok, fajn bi bilo mal več, itak mi voda v grlo teče... In sem probala več. In potem še mal več... In pol ko lih mam živali še mal več...
|