|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.1.2011 8:14:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4476
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
18.1.2011 12:18:41   
kiara24
Marta- čimprej se pozdravi  in malček tudi....

Krtekxx- ti tudi upam, da se hitro znebiš kašlja..... Sincod ga imam jaz doma, pa nič ne vem da se ga nebi dalo dobit.

IZVIRNO SPOROČILO: Najki

IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Od torka naprej pove za vsako lulanje in kakanje in hodimo na kahlico....

user posted image vsaj nekaj pozitivnega user posted image . No samo da ste se prebili skozi virozo. Cepljena predvidevam ni bila?

Ne ni bila cepljena ker se mi je zdelo to cepljenje takrat predrago, pa saj fora je v tem da dobi pol otork samo v lažji obliki.

Imela sem obiske kolegica na kavi, pa drikala sem po mojga v službo pa ga peljala v Kr, pol grem ponj..... doma perem in sušim, da vse naštimam. zdej je pa že čas da kako stvar pripravim. Juhica je kuhana pa za dvakrat v skrinji. Pa še nekaj stvari bom skuhala za vsak slučaj, včasih prav pride.

Bila sem danes tudi v lekarni in sem tam pustila 50 E da sem nabavila vse potrebno za bebija - fiziološko, pa lanolin, pa bepanten, pa hladilno mazilo....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
18.1.2011 12:56:49   
kiara24
Mal bi se lah potrudle da bomo šle na 3 del no..... zato bi lahko mal več čvekale.............................. STE ZA?!

Ker danes samevam tukaj gor vam pa napopam mojga bušija v 38Tuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
18.1.2011 14:43:51   
farfala
marta za vaju velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kar ne pridete na zeleno vejo z zdravjemuser posted image

kiara, sem včeraj urejala album s slikami  iz leta 2008 in tvoj trebušček (in postava) je prav manekenskiuser posted image user posted image v primerjavi z mojimuser posted image . Ampak sem bila pa lepa nosečnicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , bi še kar enkrat bilauser posted image

sonček kaj pa Kope, Ribniška koča? Potem pa se lahko mimogrede oglasite pri nas.user posted image

zvezdica pa kje si ti, preveč delaš. Ste zdravi?

Naš ta mali je pa danes 1. prespal v vrtcu, brez problema, je rekla.user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa postal taka mala "opica" zahtevnauser posted image . Ati mu pravi kar gangsteruser posted image . Mu ni  kaj prav pa avtki, knjige in ostalo kar leti po sobi. In čvekica je tud postal. Smo se zadnjič peljali mimo trgovine obi in ker pozna o , i in  b, ki mu reče be, je zvenelo, kot, da je prebral OBEIuser posted image user posted image Pravi genij, ni kajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
18.1.2011 20:24:16   
krtekxx
Kiara, res imaš prav mini trebušček. Bomo videli, kaj skrivaš notri.
Farfala, gotov čist po mamic, kaj, tale Samo???
Naša BB pa ni gangster, temveč parkelj. Svoja bratca neprestano od ljubezn tepe in grize. čakam, da jo bo kateri nazaj mahnil, da bo naredil končno konec temu terorju, ki ga sedaj izvaja nad njima. K sreči ej zopet v vrtcu, kateremu se zahvaljujem, da je spet red v naši hiši. Punca spi od 7:30, fanta tudi. No, in tudi jaz bom zelo kmalu šla kamor oni.
Ampak tile mali so pa res face z govorenjem. Zadnjič je očiju razložila, da je medo pokvarjen, ker mu je nekdo uček iztaknil. On ji reče, da ga gre v delavnico popavit, ona se pa vsede na stol in reče: tu te bom počakala. Dobesedno.
Uživajte. Jutri spet sneži. Skrajni cajt.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
18.1.2011 22:08:21   
Najki
Danes smo sli vsi trije prvic sami na sprehod in je kar zneslo user posted image . Ceprav smo sli opoldan, ko bi mali spal, tako da se je nazajgrede vozil in zaspal v stolcku, potem sem morala v rundah nosit oba v his iz garaze user posted image . Sem pa slabo spala in malo, pa se JM se je hitro zbudil ves naspidiran, tako da sem bila ze apriori utrujena, pa ni bilo hudo cez dan.

Jutri ima JM koncno cepljenje, mi je malo smotano, da gre Lien zraven, sam pac nimam varstva ma naj bi sla itak na vhod za zdrave. Upam, da le ne bo snezilo, ker bo toliko bolj zoprno oba trogat okol, pa se v nabavo moram potem.

kiara busi je ze vecji kot zadnjic user posted image . zdaj si pa ze skoraj v nizkem startu. sej cepljenje za rota je ravno zato, da so blazji simptomi. JM je dal ze veliko trebusnih viroz cez in prenesel na nas, sam pa je imel najvec 3 dni driske, obicajno pa samo en dan, nikoli bruhal, pil in jedel vse normalno. Pa je bil cepljen samo z eno dozo.

spat cajt!

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
19.1.2011 10:57:21   
Ploha
daaaaaaan!

smo iz cepljenja in ima manca 8 kil user posted image ni čudn da je težka, zdej mi je še težja user posted image

drgač pa nč novga...

za ohcet rihtam, vabila počasi delam...zdejle čakam patronažno, pride zarad GH...

kiara: ja buši je pa res zrasu od prejšnič, tud mene zanima kaj se skriva notri user posted image

včer nardila mega bombastično tortico skutno-jagodna...ful mi je dobr ratala...tko da jo bom za metin rd nardila.

zvečer imam okulista in vabit greva.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
19.1.2011 10:57:40   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: farfala
kiara
, sem včeraj urejala album s slikami  iz leta 2008 in tvoj trebušček (in postava) je prav manekenski v primerjavi z mojim . Ampak sem bila pa lepa nosečnica , bi še kar enkrat bila

Hvala. Kaj pa čakaš potem hitro zdej daj, še enega.

PLoha- kje si ti kaj? A maš priprave na poroko, ti vzame veliko časa.....

Jancci- pa vi kako ste kaj?

Pa ostale, kje ste? Ronja, Mojca, Barba,XZY, Rubica.....

Danes ima moj sonček 2 rojstni dan

Krtekxx- ja prav m,ajhno sigurno ni ker me skoz nekaj žuli pod rebra in pa v sp. del trebuha.... že Klara je bila velika.

Najki- ja mal večji pa je ni kaj.....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
19.1.2011 11:36:07   
Ploha
kiara: vse najbolše klari za 2 RD! Eno veliko tortico! Pa lepo praznovanje!

ja kar nekaj dela, zdej je grande finale

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
19.1.2011 15:03:39   
spetko
dober dan punce...

jaz pa sem še vedno doma ki sem fasala od tiana..on je HB bolši..pa hodi v vrtec jaz pa sem morala ostat doma in sem na juhicah in čajčkih..upam da čimprej mine..

vsem bolančkom pa pikapoke..da čimprej mine..

ploha...uu meta pa je prava punca..:D...super...vidim da za poroko kr gre kot treba vse priprave?

kiara...buši pa je res zrastel od zadnjič...
čestitke za 2 roj.dan Klari...pa veliko vsega kar si želi user posted image

najki...tian tudi šteje do pet sam in pol naslednja je osem..:)))...tudi jaz sem ostala kr šokirana..ker smo se igrali skrivalnice po stanovanju in sem rekla da bom štela in pol ko je on mene iskal pa je tudi začel štet...sem kr prišla ven in ostala šokirana in dala ljupčka in ful oh in sploh..in on me gleda..mama skriva..user posted image

farfala..ja tian tudi že abecedo govori...in isto kot tvoj Samo B reče be...in pol ful smešno izpade ko kaj črkuje..:))...smešni so ni kaj...pa kr šokirajo vedno znova..
super za Samota da je tako priden in se hitro navaja na vrtec..

krtekxx...hehhe..si me nasmejala...tvoja BB je prav smešna po komentarjih..deluje cukrček mali..:D...
ampak to pa je res..kadar so v vrtcu imajo svoj ritem in ni boljšega..tudi mi smo imeli zdej borbe ko je bil doma bolan in je spal do 10h zjutraj pa šel kasneje spat kot ponavadi in zdej ko je bilo treba it v vrtec pa jok in stok zjutraj da on bi še nanal...no sej počasi pa se že navaja..:D

sonček...evo me...sem se prikazala malo...:D...
jaz sem ponudila za RD od Tiana...narezke,francoska solata,pohano svinjsko meso...in je bilo več kot preveč...pol pa naredila doma kinder paradiso,torto in par piškotov..za tamale pa itak smokije in palčke...

ostale pa jih kr ni...zvezdica,jancci,..
čeprav tudi jaz ne vem kako bom pol ko bo še drugi otrok..kako mi bo vse sfolgalo..verjetno bom tudi tako bolj izostajala.pa se vsake tolko javla...:D :D

lep dan vam želim..

9.1.2009 ob 02.31 se nama je pridružil sonček Tian
10.7.2011 ob 00.50 pa še en sonček z imenom Gael

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
19.1.2011 15:10:10   
*x*y*z*
Ojla

Kiara lepa lepa si, prav elegantna, samo trebušček je videt, drugače pa se nisi dosti zredila. Pa fajn da ste ozdravli, si mislim daje bilo kar hudo

Ploha sem ti kar fouš za poroko

Drugače pa naša mala princeska spi ogromno, zvečer od 22h pa do 9 zjutro, danes celo do 11h. Je samo ob 5h, čez dan tudi spi, je in vmes se smeje, je prav eno zlato bitje. Matija pa je tudi zlati fant, še bolj kot je bil. Se mi zdi da je že prelepo in da bo kmalu kej vmes prišlo. No, če ne drugega imam v ponedeljek sodišče user posted image

Upam pa da ne dobi M bronhitisa, zdej sem mu inhalacije naredila. Ima 38 vročine in kašlja.

Najki super za sprehod. Mi tudi večkrat gremo in sta oba zelo pridna. J takoj ko je v vozičku zaspi, M pa lepo hodi zraven, uboga, naredimo pa en krog v vasi v uri in pol, če bi bila sama pa bi prehodila v 15min. Je treba jit vse gasilce pogledat, pa bagre in kopače, pa viličarja, da o traktorjih ne govorimo.

No egg - a je katera že uporabljala. Zanima me postopek za pripravo palačink. Vem da se da namesto 1 jajca eno žličko, sam naprej pa ne vem kao to zmešat.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
19.1.2011 15:11:42   
*x*y*z*
Klara vse najboljše, lepo praznujte, pa veliko daril user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
19.1.2011 16:42:30   
Zvezdica
KLARA vse najboljše malčica, pa za vse prince in princeske ,ki ste že praznovali vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
19.1.2011 16:44:13   
Zvezdica
Jast na boniški, vročina, prehlad, vse na kupu user posted image .
patrik je imel drisko, zdaj je ok, navihan bolj kot ponavadi.

Kako ste ostali, zdravi?

Se javim zvečer ko dam otroke spat, ker tale luna ima pri nas posebne učinkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
19.1.2011 19:43:18   
Najki
JM je bil koncno cepljen, pa koncno sta oba spet zdrava user posted image . Sem pa cistcrknjena, ker sem sele domov prilezla, tako da se gremo vsi skupaj hitro spravit spat.

Vse najboljse Klara in ce je se kateri skrat praznoval te dni user posted image .

Ostanite in postanite spet zdravi!

Lahko noc!

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
20.1.2011 12:10:54   
marta82
Moj bogi pikec že 7 dni kuha čez 39. Samo spi in jamra, da ga "buba".user posted image Je pa kri pokazala, da je virus, tako da nimamo kaj drugega kot zbijat temperaturo. Upam, da bo kmalu mimo. Čas bi že bil.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
20.1.2011 12:17:01   
farfala
Farfala, gotov čist po mamic, kaj, tale Samo???

user posted image user posted image user posted image user posted image

kiara mi smo pa že prestari in premalo premožni za še enega otroka

spetko in zvezdica kaj ga biksata, saj vesta, da mame nimamo časa bit bolaneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

x-y-z palačinke brez jajc narediš enako, kot jih delaš z jajci, jaz dodam malo kurkume za rumeno barvo pa so čist v redu, lahko jih narediš tudi z vodo, ne z mlekom

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
20.1.2011 12:19:50   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Moj bogi pikec že 7 dni kuha čez 39. Samo spi in jamra, da ga "buba".user posted image Je pa kri pokazala, da je virus, tako da nimamo kaj drugega kot zbijat temperaturo. Upam, da bo kmalu mimo. Čas bi že bil.

ojojuser posted image user posted image user posted image user posted image za vaju oba. Kaj ga boli - vse mišice al glava al grlo al vseuser posted image Ubošček pa tako dolgo že trajauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
20.1.2011 12:22:12   
kiara24
Hvala vsem za voščila....

****- ja je bila kar kriza ko smo bili bolani. Tko fajn je brat tiste k mate 2 otorka že pa vam tako lepo uspeva pa tako lepo se razumejo otroci med seboj.

Midve s Klaro sva imeli včeraj prvič zobarja in je dobila florove tabletke drugače je pa rekla da je vse ok. Malo je dala tudi napotkov kako pit (sladke napitke- sledek čaj, sok....)in jest, kaj je dobro in kaj ne. Pa kako umivati zobke. Zelo zanimivo.

Danes sem imela pregled in je sedaj konec, 2.2. mi je dal amnio, če bo pa kaj prej se naj pa le oglasim je rekel.

Bila v Mullerju in nekaj stvari nabavila drugače pa imam ful še za naštimat za v P nimam še nič naštiman, nekaj stvari je pa doma že naštimanih.

Uživajte.

Pa pozdrvaite se vse bolane.....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
20.1.2011 13:19:20   
Zvezdica

marta, nekaj podobnega je imel moj L pri dveh letih... grozno je blo je se spomnim, vročina kr ni šla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vas.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
20.1.2011 13:26:16   
Zvezdica

Danes sem imela pregled in je sedaj konec, 2.2. mi je dal amnio, če bo pa kaj prej se naj pa le oglasim je rekel.

a dej,ti si že čisto na koncu.

Men se zdi, ko so druge noseče gre tik tak, ko sem bila jaz se je vleklo in vleklo.

uglavnem, 2.2. bo tik tak tu, pa na Patrikov rojstni dan. Garantirano dobiš vražičkauser posted image

ara mi smo pa že prestari in premalo premožni za še enega otroka

farfala, stara lih nisi no. user posted image
mi2 sanjava še o eni "PRIDNI" punčki ampak potem si mislim  stara bom 33, večji del dneva smo po službah...kaj pa vem....se mi zdi da se babice več vidijo z otroki kot mamice:(. in potem vem, da sta dva dovolj.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
20.1.2011 14:02:13   
khurde
ojla, punce,

mi2 s tamalim sva bila na pediatrični.  je v soboto zvečer začel malo hitreje dihat, zdravnik pri nas je rekel, da vdihi niso merilo za nič in da je bilo to sigurno na tv-ju user posted image  tko da sem ga peljala k dežurni v kranju, k je pa rekla, da je začetni bronhiolitis, ampak da so pljuča čista, saturacija pa tut okej, vročine ni imel... ker jo je skrbelo, da ima sepso (bil ful nerazpoložen, jamral...), naju je poslala na jesenice kri dat (v lj so imeli gužvo in niso hoteli sprejeti kao neurgentne zadeve). tam so pa rekli, da je vse ok, ampak da bi ga opazovali, ker je majhen, tut gužve niso imeli in ker bi se res lah kakšen bronhiolitis razvil. tko da sva bila na opazovanju 2 dni, merili so mu saturacijo na štiri ure in dobival je inhalacije s fiziološko raztopino za mehčanje sluzi in lažje izkašljevanje.

enkrat ste imele o saturaciji debato. normalna vrednost je od 92 gor. je pa odvisno od utripa (to je una druga vrednost, k jo aparatek meri). otrok ima lahko 96 in ni okej, če utrip ni fajn, lahko ima pa 93 in je super, če je utrip pač sorazmeren. A je imel enkrat 95 in utrip 145, pa je rekla, da bo ponovila, ko se malo umiri, ker ni ravno briljantno. čez dve minuti je imel 95 in utrip 121, pa je rekla, da je super.

bom kasneje za nazaj brala.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
20.1.2011 14:02:47   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

a dej,ti si že čisto na koncu.

Men se zdi, ko so druge noseče gre tik tak, ko sem bila jaz se je vleklo in vleklo.

uglavnem, 2.2. bo tik tak tu, pa na Patrikov rojstni dan. Garantirano dobiš vražičkauser posted image

ara mi smo pa že prestari in premalo premožni za še enega otroka

farfala, stara lih nisi no. user posted image
mi2 sanjava še o eni "PRIDNI" punčki ampak potem si mislim  stara bom 33, večji del dneva smo po službah...kaj pa vem....se mi zdi da se babice več vidijo z otroki kot mamice:(. in potem vem, da sta dva dovolj.

Ja čisto na koncu sem že..... kar bo pa bo važno da so otorci zdraviuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Marta- uapm, da vročina pri malem čimprej mine....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
20.1.2011 14:22:01   
ronja
khurde in marta, pozdravita otročke! Upam, da ste zdaj že vsi ok. Držim pesti za vas in sočustvujem - vem, kako je to grozno!

No, da se malo pohvalim: ME SMO PA VSE 3 ZDRAVE! in to že cel teden! Sem morala hitro napisat, ker ne vem, kdaj bo to naslednjičuser posted image . Tako zelo smo zdrave, da je bila lahko celo Lejla cepljena včeraj zvečer!!! Kar prestavljamo že pol leta, ker je vedno nekdo bolan... In celo po cepljenju ni dobila vročine kot Ronja, tako da je danes lahko šla v vrtec! Sem čisto srečna! Delam v službi, potem grem po malidve in potem šibamo sem in tja, ker je non stop kaj, ampak danes bomo doma in se bomo samo cartale (cartali, ko pride še oči).

Sicer pa vam moram povedat, da so moji zobje zaenkrat bp, da nimam NOBENIH problemov z astmo, odkar je lubi eliminiral plesen in odkar imamo robija (sesalec), pa sploh! Se mi ful pozna in sem čisto navdušena, kaj vse človek lahko, če ga ne mede, da bi skup padeluser posted image . Pa trudim se malo več spat. naredim nekaj, potem greva pa kar v posteljo - prav fajn.user posted image happy time, skratka.

Zvezdica, podpis. jaz bi takoj imela še enega, če ne bi bilo teh nosečnosti in bolezni potem... Če pomislim, da bi mi bilo spet 9 mesecev slabo, da ne bi mogla hodit v službo (to mi je g. že povedala, da nimam šans, da naj kar računam), da bi mi spet vse delo stalo, da bi potem, ko bi spet prišla nazaj, spet bila malo tu, malo tam, ker bi bili otroci non stop bolni... me pa kar mine. Težko je bit pameten...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
20.1.2011 15:42:35   
sonček33
Pikapoke Zvezdica in marta.

Tudi L je SPET bolan. ma sita sem teh bolezni. Prejšnji teden je bil doma cel teden, zdaj 3 dni v vrtcu, danes sept doma. Kašlja ful.  Prav žalostna sem.

Kaj ve date svoji malim, če ful kašljajo - suh in dražeč kašelj? A mu lahko da Sinecod? A je boljše samo zvečer, zdaj pa pač sirup za izkašljevanje pa mazat z materino dušico?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.