ronja
|
khurde in marta, pozdravita otročke! Upam, da ste zdaj že vsi ok. Držim pesti za vas in sočustvujem - vem, kako je to grozno! No, da se malo pohvalim: ME SMO PA VSE 3 ZDRAVE! in to že cel teden! Sem morala hitro napisat, ker ne vem, kdaj bo to naslednjič . Tako zelo smo zdrave, da je bila lahko celo Lejla cepljena včeraj zvečer!!! Kar prestavljamo že pol leta, ker je vedno nekdo bolan... In celo po cepljenju ni dobila vročine kot Ronja, tako da je danes lahko šla v vrtec! Sem čisto srečna! Delam v službi, potem grem po malidve in potem šibamo sem in tja, ker je non stop kaj, ampak danes bomo doma in se bomo samo cartale (cartali, ko pride še oči). Sicer pa vam moram povedat, da so moji zobje zaenkrat bp, da nimam NOBENIH problemov z astmo, odkar je lubi eliminiral plesen in odkar imamo robija (sesalec), pa sploh! Se mi ful pozna in sem čisto navdušena, kaj vse človek lahko, če ga ne mede, da bi skup padel . Pa trudim se malo več spat. naredim nekaj, potem greva pa kar v posteljo - prav fajn. happy time, skratka. Men se zdi, ko so druge noseče gre tik tak, ko sem bila jaz se je vleklo in vleklo. Zvezdica, podpis. jaz bi takoj imela še enega, če ne bi bilo teh nosečnosti in bolezni potem... Če pomislim, da bi mi bilo spet 9 mesecev slabo, da ne bi mogla hodit v službo (to mi je g. že povedala, da nimam šans, da naj kar računam), da bi mi spet vse delo stalo, da bi potem, ko bi spet prišla nazaj, spet bila malo tu, malo tam, ker bi bili otroci non stop bolni... me pa kar mine. Težko je bit pameten...