|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
14.1.2011 21:29:32   
Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Plohca, nisemuser posted image

pa zdj?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
14.1.2011 21:36:14   
sonček33
Imaš zs, plohca.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
14.1.2011 21:41:42   
sonček33
Pikapoke za Lejlo.

Najki, kuku?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
14.1.2011 21:45:04   
ronja
Ej, nehajta šepetat!user posted image

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
   [Brisano sporočilo]
15.1.2011 14:00:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4455
15.1.2011 21:58:25   
Najki
Nisem imela energije splezat na RR te dni. Stres zaradi slabega dojenja, bolezni ipd.

IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

danes dobila alergološke izvide za M in so pokazali alergijo na pasjo dlako in jajčni beljak. Zdej moramo izločiti jajca in jajčne izdelke. A mi zna katera povedat kje vse je jajce???? Najki vem da ve. Sranje user posted image

Testenine! Biskviti, torte, ksni piskoti. Jaz tisto jajce v sledovih zanemarim. Moras pa pazit recimo v kasicah za dojencke, ce so testenine so zihr z jajcem. Polpeti, mesne struce ipd, pohanje, majoneza. Na majonezo nikoli res ne pomislis, ce kupis ksno francosko al pa sendvic na poti, jih ima veliko majonezo not, tudi mcdonaldsovi sendvici jo imajo vecinoma. JMju kupimo jusne testenine brez jajc v Hoferju, ostale pa itak niso problem dobit. Aja pa sladoledi, mislim da v sadnih ala sorbetih ni, pa vseeno vedno preveri. Sicer pa preberi vsako vprasljivo zadevo, v restavraciji pa ekstra vprasaj, sploh za testenine. Jaz sem se ze ful navadila, da avtomaticno preberem etiketo, ce je kaj za JMja.

marta nam niso lecitina nic omenjali, sicer je pa obicajno sojin lecitin uporabljen.

Kako se vam je pa alergija kazala? JM je moral biti pri enem letu cepljen na PK, ker je jajce v cepivu. Gre pa menda ta alergija v dihalne alergije ala cvetni prah in dlako in ce otroka izpostavljas jajcu, se veca moznost, da bo razvil ostale alergije. Drugace pa je sansa, da jajce prebolijo do tretjega ali cetrtega leta.

Jancci mi ga imamo v privat vrtcu, noces vedet cene user posted image .

JM bo koncno cepljen v sredo, drugi teden bo kar doma, ker je neka viroza v vrtcu, pa Lien je na AB zaradi usesa in me je P nahrulil, naj bo JM doma vsaj pol leta user posted image . Najino dojenje strajka, ma ga izboljsujeva, upam da ga JM, ko bo doma, spet ne podre.

Ste ze sprobale mothercare igralnico? user posted image

mima jaz sem tascini mami kupila roze v loncku in sicer 4 komade v dveh balkonskih lonckih. Bila je presrecna in rozice ji tako cvetejo celo leto, da so ji vsi faus. Cez dan jih postavi pred okno, ponoci pa not, ker je ze imela ene lepe (zivi v kletnem stanovanju z oknom v visini ceste), pa jih je nekdo ukradel... Mislim ukradel balkonske roze, ki se 10eur niso vredne halo? Ma ji res lepo cvetijo, se vidi, da jih ima rada user posted image . Samo je res odvisno od osebe, kaj ima rajsi. Jaz osebno bi si zelela soncnico v loncku ali veeeelik sopek tulipanov user posted image . Moja mama je pa mahnjena na orhideje in te res dolgo cvetijo, ce prav izberes.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
15.1.2011 22:27:07   
Najki
Aja vceraj sem v soku ugotovila, da Jan mai steje do 5! Sem stela rokice, ki jih umivava in ko sem prestela stiri, je nadaljeval pet. Potem sem ga pa malo stestirala in ocitno zna stet do pet user posted image . Pa danes je skiro hotel vozit, ki ga se v zivljenju ni imel pod ritjo niti videl koga na njem, pa je vedel kako. Vcasih se mi zdi, da ga nekdo uci za mojim hrbtom user posted image . Je pa shujsal, ima 13,5kg, kar je fajn, ker ga lazje dvigujem, pa se zavaljen ni toliko. Je bil ze na 15kg, pa se mi je zdelo prevec. Govori pa tudi vsak dan vec, se sploh vec ne sprasujem od kod jih pobira. Zdej ga ze skoraj vse razumemo, tudi ko razlaga, kaj je pocel cez dan ali v vrtcu.

Zdej grem pa v komo, jutri me caka generalka. Lahko noc!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
16.1.2011 13:44:38   
farfala
Kakšen lep dan!user posted image user posted image

Lisica pa je spet odpadla.

Včeraj šli k fotografinji, da nam naredi nekaj portretov, komaj čakam, da vidim, kako je izpadlo. Mali je kar sodelovaluser posted image
Popldan pa grem na eno predavanje o astrologiji oz. ascendentuuser posted image

Imejte se dobro in zdravo!!!!

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
16.1.2011 20:27:14   
sonček33
Farfalca, superca za slikanje, nam boš pokazal kakšno, kajne?

Ekola, pa je konec vikenda. Brzinsko. Veliko pešačili. Komaj čakam pomlad in dolge sprehode... pa poletje...Krtekxx, me ej prijelo, da bi šla na kolo..sam jaz res nimam zimskih cunj za na kolo ....

Mi slabo spimo. V bistvu se spet zbuja ful ponoči. Bi pasala, da bi počasi prespali noč.

Jutri spet vrtec. Končno.Tudi mali komaj čaka.

Danes sva naredila pajka iz volne..se mu je fajn zdelo.

Khurde, kako ste?
Pa ostale?
Zdravje?

Kaj boste torej ponudile gostom ob praznovanju rdjev?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
16.1.2011 20:29:08   
krtekxx
No, pa je konec dooolgih bolniških počitnic. Otroci so OK, jaz še ne čisto. V bistvu sem zmatrana po par korakih, na kraj pameti mi ni padlo, da bi npr. šla v tem soncu na sprehod. Mogoče je pa le bila gripa, ker se ne spomnim, kdaj sem bila tako zanič zadnjič...no, se spomnim, dobri 2 leti nazaj med in po meningitisu sem bila še 1000x bolj zanič.
BB je danes imela dieto: pojedla ni skoraj nič - pol hrenovke brez kruha in en monte maxi, pa eno čokoladno mleko je spila. Ta punca se včasih sprdne in nič noče, drugič bo pa pojedla še obrok od katerega od fantov. Res mi gre na živce kadar kuham, se trudim delati privlačno in raznoliko hrano, ona pa nič. Seveda, pašteto in kruh bi pa v neomejenih količinah.
Najki, starejši otroci so res problem s temi virusi. Če imaš možnost, je pametno za kak mesec (recimo do konca marca) starejšega imeti doma. Ampak če je pa to nemogoče, je pa nemogoče. Pika. Sicer pa so privat vrtci običajno manjši in s tem verjetno tudi manj okužb.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
16.1.2011 20:34:24   
krtekxx
sam jaz res nimam zimskih cunj za na kolo ....

user posted image za crknt. A imaš dolge bolj debele hlače? Ali pa dvoje tanjših. Navadnih, ne podloženih? A imaš zgornji del flisa, pa švic majco z dolgimi rokavi? Pa anorak? No, smučarska očala so tudi obvezna v tem mrazu, pa rokavice. Ampak sem prepričana, da to imaš!!! Ni ti treba imeti vse od galoš do podkape od GORE WEAR, kot moj, da greš pozimi na kolo. Jaz obujem kar navadne salamonove copate za tečt, ker si unih 5TEN za 100 EUR še nisem omislila. Hja, pa ščepec več volje kot poleti pa tudi rabiš, no.
Lepo jutri spet začnite v vrtcu. BB je danes že čisto navdušena, da jutri gre.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
16.1.2011 20:37:01   
sonček33
za crknt. A imaš dolge bolj debele hlače? Ali pa dvoje tanjših. Navadnih, ne podloženih? A imaš zgornji del flisa, pa švic majco z dolgimi rokavi? Pa anorak? No, smučarska očala so tudi obvezna v tem mrazu, pa rokavice. Ampak sem prepričana, da to imaš!!! 

ma , a veš, da to pa imam :)
slab izgovor, kajne?

dej, ti se pa že zrihtej...naj te tile gripozni bacili zapustijo za kakšen let..vsaj

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
16.1.2011 20:38:45   
sonček33
5TEN za 100 EUR

ma letos jih pa kupiva...si jih zasluživa...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
16.1.2011 21:12:00   
krtekxx
ma letos jih pa kupiva...si jih zasluživa...

Hjam, se bojim, da so odbitki mojih bolniških kar znatni...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
17.1.2011 9:32:08   
kiara24
ooooo

lepo da ste me pogrešale.... mi smo imeli hudičev teden in to grozen teden. Vsaj zame. Klara je imela rota virus in je teklo podnevi od nje k je tolk kakala, ponoči mi je pa od 3 do 6tih zjutraj bruhala. V torek sem klicala P in me je naročila v sredo dopoldan da sva šle tja in je rekel da je to rota virus, in je bila že na meji z dehidracijo, poslal naju je domov pa rekel da naj ji dam čim več stvari za pit kar hoče za jest, ni važen važno da pije in nekaj malega poje. Tako da sem jaz kuhala juhice in pa čajčke pa dajala v čaj sol da je malo nadomestila kar je izgubila pa sokec sem ji dala in naslednji dan sva šli na kontrolo in ker je bila Klara tako pridna da je spila liter tekočine in tudi nekaj malega pojedla sva se zabaslai ven iz tega. V petek sem šla v lekarno še po linex in ji dala v pijačo da je popila tako se ji je potrm tudi uredila prebava. Od torka naprej pove za vsako lulanje in kakanje in hodimo na kahlico....
Tako da jaz sem čisto fuč ker je bilo cel teden vse na meni, skoz je bila mami mami mami.... ponoči podnevi v gl. 24 ur. Zdej pa kašlja pa smrka samo ni krize, najbolj kašlja ponoči.

Jaz na srečo nisem dobila nič in upam tudi da ne bom ker tega si trenutno pa ne morem privoščit.....

Vsem januarčkom ki ste že praznovali vse naj naj.....

Mima- doborodšla nazaj!

Za vse bolančke k ste čimprej se pozdravite....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

****- upam, da alergije mine.

Farfala super slikice in Samo je luštkan.

Mi smo praznovanje prestvili smo ga mislili imeti ta vikend pa ni šlo zaradi klare sva rekla da je bolje počakati.

Jaz sem pa itaq čist ful, vse me tišči, sploh spodaj kot da bi bila glavica že čist dol v luknji skoraj zunaj. Pa včeraj me je cel dan špikalo tako da ne vem če bom jaz še zdržala tolk časa.... je pa res da je mogoče vse tole bilo zame preveč.

Jancci- a ni nek  na netu obrazec za izračun vrtcauser posted image Midva plačujeva privat vrtec 12 E na dan, če gledaš bi to prišlo za cel mesec 260E. Plačaš pa tolk kot je otork tam.

Zdej grem pa vse še enkrat prperat kar je bilo v stiku s klaro da se nam rota ne ponovi.

Pol grem pa na kavč, da se malo spočijem.

Uživajte.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
17.1.2011 13:34:28   
sonček33
Kiara, ojej, samo da je mimo. Upam, da se uspeš malo spočiti.

Krtekxx, pa dobr no... pa sej glih zato, ker je tolk enga sranaj, je treba nekje najdt ventil.

Q: Mi bi šli februarja za 3-4 dni nekam na mini oddih. Bližnja Avstrija, tudi Italija al pa kar v Slo - bi pa radi kaj za zmerno ceno (kdo pa ne bi?), pa da bi bile tekaške prge, kakšen kucl za sankanje, pa smučanje (sam ne kej spešl, ker jaz ne smučam, moj pa tudi že 10 let ni, ampak bi blo pa fajn, da bi se lahko šel ene parkrat spustit). Ideje?

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
17.1.2011 14:41:39   
krtekxx
Ideje?

Po moje bo še najbolje, če ostaneš kar doma in se vsak dan zapelješ na Pokljuko, ki ima vse kar opisuješ, d abi rada.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
17.1.2011 16:39:40   
sonček33
Ideje?
Po moje bo še najbolje, če ostaneš kar doma in se vsak dan zapelješ na Pokljuko, ki ima vse kar opisuješ, d abi rada.

Ma ja, krtekxx, saj imaš prav.najbolj se morda splača...mi res nikamor ne rinemo... naj je najljubše se peš spustiti do Šobca, ali biti na travnikih nedaleč od hiše.... ne potrebujemo daljnih ino eksotičnih krajev ... mali je itak najbolj zadovoljen s kadidov, kombinirkami, šraubencigerjem in kleščami ... pa eno dilo, odlomljeno vejo .... ampak meni bi pa paslo nekam it...da nimaš tistih vsakdnajih domačih opravil... čeprav, roko na srce,  jaz nimam veliko dela z njimi, ker nisem picajzlasta ... ja no...ideje?user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
17.1.2011 17:15:34   
marta82
Tinej že od četrtke kuha (39 pa zbijemo pa spet), jaz pa od sobote (do 39,5).user posted image  Jaz sem bila danes pri zdravnici, sem mislila, da mi bo samo bolniško odprla pa sem Sumamede dobila, B pa jutri Tineja pelje, ker bo že 5. dan vročine pa glede na to, da sam jaz dobila antibiotik morda tudi pri njemu ni samo viroza. Mah.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
17.1.2011 18:03:37   
krtekxx
Marta, ja kaj ti pa je?
Naša 2 sta kuhala do 40 6 dni, pa je bila samo viroza.
Sonček, Jancci bi gotovo vedela kam, ona se gre včasih mal ven dričat.
Jaz mam tak neznosen kašelj: 2 uri brez premora kašljam, potem 15 minut ne in zopet ponovi vajo, da sem sedaj mojega poslala v lekarno po Sinecod ali Panatus, ker brez tega se ne grem več.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
17.1.2011 18:51:06   
sonček33
Sinecod

tega nie delajo več
je pa zakon, mi ga imamo HB še skoraj polno stekleničko

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
17.1.2011 19:02:53   
sonček33
Marta, ojej. Dej se čimprej pocajtejte, pa upam, da T. ne dobi antibiotika in da boste kmalu fit.

DEjmo začela bom taplave delit -niia, jancci, ploha, zvezdica, rubica, ****, spetko, khurde, mima, mimi, farfalca, najki, ronja, kiara, hijacinta, vrtnica, saša, AQ, ulla, nina166   pa vse, ki sem jih pozabila naštet.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
17.1.2011 19:29:35   
krtekxx
tega nie delajo več

Kako da ne? Moj ga je ravnokar prinesel iz lekarne.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
17.1.2011 19:35:23   
sonček33
tega nie delajo več
Kako da ne? Moj ga je ravnokar prinesel iz lekarne.

a res?
meni je zadnjič dr. rekla, da se ga ne da več dobit ... mogoče je bil še na zalogi al pa je korupcija na pohodu :)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
17.1.2011 19:57:17   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Od torka naprej pove za vsako lulanje in kakanje in hodimo na kahlico....

user posted image vsaj nekaj pozitivnega user posted image . No samo da ste se prebili skozi virozo. Cepljena predvidevam ni bila?

soncek jaz sem tudi hotela predlagat pokljuko. vcasih se ksno zdravilo zatakne pri proizvodnji ali dobavi in se trenutno ne da dobit, pa lahko traja vec tednov. al pa ga konkretna lekarna ne dobavlja.

danes sta bila oba doma in sta bila celo pridna. JMse je veliko igral z mamico, Lien se je celo vec dojila kot prej in se zmeraj sem se uspela spocit in skuhat user posted image . mogoce nam se uspe lepo prezivet ta teden user posted image .

bolancki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.