*x*y*z*
|
oj, evo mene spet malo tu, otroci spijo, mož pa čaka name jst pa rabim še mal odklopa, tko da bom mal pokomentirala Ploha o tem sem zadnje čase kar nekaj razmišljala, sej vzgojeni smo bili, mislim pa da smo dobili vseeno premalo ljubezni in to se danes kaže v nas. Koliko moških/fantov čez 30,40 še danes išče potrditev/ljubezen/pozornost pri mamah, po moje je za to ključnega pomena premalo ljubezni, smo pa mi zato na drugi strani danes preveč zaščitniški, preveč razvajamo oz nudimo otrokom tisto kar je nam primanjkovalo, kam to pelje, kako bo to vplivalo potem na naše otroke nimam pojma. Pa se držim kar 'stroge' vzgoje, po drugi strani pa imam ful slabo vest ko mu kaj prepovem ali pa preveč zjam na njega, si mislim da bi morala vse lepo mu povedat, brez povzdignit glasu, al pa če začne kaj noret in razmetavat, mu storim to pospravit oz. da mi pomaga, če mi noče mu vzamem kako igračo in jo spravim da je ne doseže in on seveda joče in meni se trže srce in se obsojam kaj delam otroku, ma kr neki... je pa to zlo težka debata, ker vsak mora poznat svojega otroka/otroke in jih vzgajat njim primerno in seveda različno. Kilogrami in strije strij HB nimam, v prvi nosečnosti sem se zredila 23kg, ostalo mi jih je 10, v drugi nosečnosti sem se zredila 13, zdej 6 tednov po porodu sem šla dol samo 5kg, torej me čaka še spravit dol 18 kg mission impossible, pa tudi če sem v prvo dojila 16 mesecev, cele noči, zdej polno dojim, sprehajam se ful, v prvo sem se ogromno, ma to ni dovolj, bo treba sladkor omejit pa resno začet razmišljat o kaki telovadbi - ma itak bo ostalo pri razmišljanju, od tega pa ne gredo dol kile, a ne??? Ronja tvoj blog redno spremljam, bravo zate in tvoji dekleti Duda naš jo ima zdej pol leta ful, v bistvu ko se je končal dojit, prej jo je imel bolj malo, glih ko sem rabla ga mal potolažit, zdej pa zmeraj več, bom še malo počakala, zdej mu še ne nameravam je vzet, bom vidla, ko bo pravi cajt, ta mala pa nima pojma zakaj se rabi duda in zakaj flaška. Jst njej flaško v usta ona se meni smeje kot da nima nič v ustih Aja pa s todudo sem tudi zaščitniška, ker vem da mu ful pomeni ga ful branim, če mu kdo vzame dudo al pa kej slabega govori o dudi. Januarčki ki ste že praznovali vse najboljše!!! tolko zaenkrat, je kar cel roman nastal, je moj že nestrpen
|