|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 19:34:47   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4376
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
10.1.2011 19:51:44   
Ploha
čer!

sem zaspana, da ne govorim....sam nikol zvečer ne grem spat...kr nekej...

manca spi od 18.15, meta od 19.30.

meto skopala, nohte postrigla, temenca dol spravla, usesa spucala, generalna u glavnm user posted image

v kopalnici bomba, no sej v ostalih prostorih ni nič drugače, le še potencira se...

ene 2 stroja cot mam za posušit.

sva pa dons bla na UE...zrihtala vse. jancci: ni blo treba rojstnih listov...samo osebni dokument in ime, priimek ter rojstni datum obeh prič.

vabila bojo zdej konc tedna šele...ker sva dala delat vabila iz ročno delanega papirja po 400 let stari tehniki. Sam kdor tega ne pozna, ne bo vedu, da je vsak papir posebej delan...no men so lepa.

Do konca jih bova pa s prjatlco nardile...paus papir, pa mašnce, pa ženin in nevesta bosta narisana na sprednji strani...tko mal...sej bom poslikala pa pokazala...

dons je bla aerobika ala ploha user posted image
user posted image o jezus...user posted image user posted image

krtekxx: kaj je potem rekla P, do kdaj morjo bit doma? A maš mačka al tigra dons?

mima: s katere planine točno? Jst sm tud bila user posted image

ne naše tud smučanja ne bojo trenirale user posted image lahko harmonko user posted image

moj brt je bil včasih profesionalni kolesar...pa je tolk enga podtikanja in spletkarjenja da te mine čist vse...pokvarjeno do konca.

ronja: ja glede na to da nism zaščitena, potem se prepustim toku (pa je blo tudi obakrat prehitro, no zame čist super, samo preseneti te pa vseeno)...se valda pazi in gleda moj ciklus...itak večkrat pomislim, kako bi blo vse drugače če bi samo pri meti ostala,...ampak tko kot je zdej, je čist super. Bi imela ful otrok, samo kako je življenje drago...ne želim pa jih naštepat en avtobus, žvet al pa vsaj neke osnovne dobrine (s tem ne mislim samo kruh, toplo vodo in elektriko) jim pa ne morem nudit...edin to me mal hm...straši in žalosti...mah bo že,...zaekrat je medved na "številki" več kot tri...kako bo bomo pa videli...je pa moja mami zanč sanjala, da sem bla spet noseča user posted image in mi je rekla: naaa a vidš, pa si rekla, da se noseča ne boš poročila user posted image

zredila sem se v prvi nosečnosti za 23 kil. ko sem zanosila v drugo sem imela 4 kile višla, ampak sem na začetku shujšala za 2 kili pa še en mal...zredila sem se pa za tam nekej 12, 13 kil...zdej so mi ostale 3 al pa mogoče clo 4 kile...(vmes sem jih imela že manj, ampak te fardamani praznikiuser posted image )

strije: me ne motijo sploh...pač sem se sprijaznila, itak jih ne morm dol spravit..ampak trebuh bi pa lahko...pa kar ne gre pa ne gre...ker nism za med ljudi. ne morm niti ene mal lepš majce gor dat...sem k en jagr user posted image

ronja: luštni punčki, jst bi tud tooooo user posted image

ampak base jumper pa zmaga user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
10.1.2011 20:53:04   
Ploha
a bo treba res eno trdo kost vržt, da se mal prebudite al kva je zdej tole a babe?  user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
10.1.2011 21:24:36   
Ploha
no pa dejmo..user posted image sem preverjeno gledala prejšn tedn...

se vam zdijo/zdimo starši v tem času preveč "komplikatorski" in nasičeni nekih informacij, kako vzgajat otroka, kako ga spodbujat pri določenemu recimo športu,...kaj vse je prav in kaj ni...dojenčka pri 4 mesecih čim prej v vodo na plavalni tečaj, v vrtcu učenje tujega jezika, obvezno vsaj interesne dejavnosti, da bo ja uspešen itd, da ne naštevam.

se mi zdi, da vsi šimfajo vzgojo naših staršev, starih staršev, samo če pogledamo je bla mladina veliko bolj vzgojena kot danes, veliko manj so si upal, vedl so kje je meja (ne vsi), mel so neke vrednote...dons se pa vse to izgubi, je posledica spremembe vzgoje?

kam to pele...razpuščen smo/so kot ovce, nihče se nikogar več ne boji...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
10.1.2011 21:42:59   
mimi30
Ja to se pa tud strinjam... da bo mularija vsaj hotla bit zunej karkoli že bo počela, ker zdej vsi več al mn čepijo za računalnikom...user posted image

ja to bi blo zlo fajn...sam jaz kr dolg čepim za rač. če hočem po službi prebrat kar načvekate
kolkrat se spomnim kak je fajn, ko si doma in med drugim lahk tud RR-u slediš

mima WB ja jaz sem prišla za tabo....sem te še kr parkrat brala....je kr živahno spet postalo tukaj

ronja, super punčkice

Ploha, dobro se ti to pripravljaš na poroko...super idejice, že čakam na slikice
zanimiva tema....meni se zdi, da je informacij res ogromno, kaj vse bi bilo dobro in skoraj nujno za naše otroke...težava je v tem, da se starši velikokrat ne znamo opredeliti in izluščiti res tistega kar je potrebno....in v tej svoji zagnanosti gremo preko vseh meja, ne znamo se ustavit
res je da so nekatere stvari v današnjem sistemu in načinu življenja bolj potrebne kot so bile včasih...npr. brez znanja tujega jezika si še lahk kam prigural, kar je dandanes in bo še bolj, že skoraj nemogoče....
aktivnosti....fajn je da se z nečim ukvarjajo, ravno zato, da nimajo toliko prostega časa v katerem ne vedo kaj bi in si iščejo zaposlitev in družbo na napačnih koncih...tudi zato, da se naučijo reda in discipline in še kaj je pozitivnega v tem....ne rabijo pa se ukvarjat z vsemi šprti in bit pri vsem najboljši....v naših koncih je skor greh, če ne smučajo že skor pri treh, pol skor nujno je da igrajo nogomet, mal je še fajn, če drsajo,.....
še bi bilo kaj za povedat

no, naš hodi na plavanje....zdaj 2xna teden, čeprav bi mi bilo boljše 1x (sam te opcije sploh ni)...in kar hitro postaneš taxist....fajn bi bilo, če bi kasneje malo isto zanimalo, da kr dve muhi na en mah

drugače pa smo bolani....vsak dan ima en črevesno virozo....začela je špela v petek, pol dragi, jaz in danes še nejc...

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
10.1.2011 21:44:07   
mimi30
smajliji so zginliuser posted image , ker sem 3xkopirala objavo

tolk dolg pišem, da me vedno ven vrže

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
10.1.2011 21:48:14   
mimi30
Povejte mi ali majo vaši otroci še dudo, do kdaj so jo imeli... Ker pr ns je vsak dan borba zanjo. Ne neha tulit in bolj je star, rajši jo ima. Sej jst bi jo skenslala, sam kaj k pol Brini vzame. user posted image

nejc jo je imel do dveh let in en mesec...smo se pol lepo zmenili in jo je pustil na pomolu malim galebom, ki so jokali...na poti domov si jo je zaželel in smo se ustavili, pokazali sliko na fotoaparatu in je palilo....sem pa imela tisto in še par rezervnih v žepu....in kakšen teden po tem jo je še enkrat za par minut dobil, ker smo pogruntali, da je to najbrž razlog zbujanja in izpadov po kakšni uri spanja....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
10.1.2011 22:02:27   
*x*y*z*
oj, evo mene spet malo tu, otroci spijo, mož pa čaka name user posted image jst pa rabim še mal odklopa, tko da bom mal pokomentirala

Ploha o tem sem zadnje čase kar nekaj razmišljala, sej vzgojeni smo bili, mislim pa da smo dobili vseeno premalo ljubezni in to se danes kaže v nas. Koliko moških/fantov čez 30,40 še danes išče potrditev/ljubezen/pozornost pri mamah, po moje je za to ključnega pomena premalo ljubezni, smo pa mi zato na drugi strani danes preveč zaščitniški, preveč razvajamo oz nudimo otrokom tisto kar je nam primanjkovalo, kam to pelje, kako bo to vplivalo potem na naše otroke nimam pojma. Pa se držim kar 'stroge' vzgoje, po drugi strani pa imam ful slabo vest ko mu kaj prepovem ali pa preveč zjam na njega, si mislim da bi morala vse lepo mu povedat, brez povzdignit glasu, al pa če začne kaj noret in razmetavat, mu storim to pospravit oz. da mi pomaga, če mi noče mu vzamem kako igračo in jo spravim da je ne doseže in on seveda joče in meni se trže srce in se obsojam kaj delam otroku, ma kr neki... je pa to zlo težka debata, ker vsak mora poznat svojega otroka/otroke in jih vzgajat njim primerno in seveda različno.

Kilogrami in strije strij HB nimam, v prvi nosečnosti sem se zredila 23kg, ostalo mi jih je 10, v drugi nosečnosti sem se zredila 13, zdej 6 tednov po porodu sem šla dol samo 5kg, torej me čaka še spravit dol 18 kg user posted image mission impossible,  pa tudi če sem v prvo dojila 16 mesecev, cele noči, zdej polno dojim, sprehajam se ful, v prvo sem se ogromno, ma to ni dovolj, bo treba sladkor omejit pa resno začet razmišljat o kaki telovadbi - ma itak bo ostalo pri razmišljanju, od tega pa ne gredo dol kile, a ne???

Ronja tvoj blog redno spremljam, bravo zate in tvoji dekleti

Duda naš jo ima zdej pol leta ful, v bistvu ko se je končal dojit, prej jo je imel bolj malo, glih ko sem rabla ga mal potolažit, zdej pa zmeraj več, bom še malo počakala, zdej mu še ne nameravam je vzet, bom vidla, ko bo pravi cajt, ta mala pa nima pojma zakaj se rabi duda in zakaj flaška. Jst njej flaško v usta ona se meni smeje kot da nima nič v ustih user posted image Aja pa s todudo sem tudi zaščitniška, ker vem da mu ful pomeni  ga ful branim, če mu kdo vzame dudo al pa kej slabega govori o dudi.

Januarčki ki ste že praznovali vse najboljše!!!

tolko zaenkrat, je kar cel roman nastal, je moj že nestrpen

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
11.1.2011 11:12:05   
Jancci

ne naše tud smučanja ne bojo trenirale lahko harmonko

user posted image user posted image user posted image user posted image kwa s faca!!!user posted image

M ni nikol kej dost dude marala, smo jo s kapljicam mazal da je kake 2 minute žvečla, pol jo je pa ven vrgla. Z B je podobno.
Tardečo sem pa jest dobila 2 meseca po porodu in jo imela redno vsak mesec. Pa sem 6 mesecev samo dojila. Pričakujem enako tut zdaj.

Ploha za tole tvojo kost je pa zame še prezgodaj user posted image user posted image user posted image
Jest sem mojim staršem rekla, da so 30 let nazaj hišo naredil kot so jo pač takrat najbolj znal in mogel s sredstvi ki so jih imeli... vrjetno bi danes naredili čisto drugačno hišo, ker so v svetu nova spoznanja, tehnologije, način življenja... enako je z vzgojo!! Takrat so vzgajali in delali kot so najbolj znali, mi pa zdaj vzgajamo in delamo kot mi najbolj znamo glede na svet v katerem živimo. Mislim, da je te dva svetova težko primerjati!!? Poleg tega smo mi čisto drugi ljudje kot so naši starši..... čez 30 let bo pa spet vse drugače. Pa ni nujno da je to boljše ali slabše, je pač drugače! Tok o tem. user posted image

Aja.. moja B je bila včeraj 1 mesec in ima 5 kil. Lakom lačeeeen! user posted image user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
11.1.2011 14:09:20   
krtekxx
Fanta spet kuhata, BB pa noče spat. Sem jo zaprla v sobo in poslušala dialoge z vsemi njenimi punčkami, dojenčki, živalmi...potem je pa začela vpit mami, mami in sedaj teži spečima fantoma. Upam, da se to kmalu neha, ker nimam namena ratat profi kuharca govejih žup - to je edino, kar fanta pojesta. Tudi čokolad in bombonov zadnje dni ne marata. No, je pa BB danes zato opustošila smrekico in pojedla čokoladne kar so že bli.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
11.1.2011 17:59:15   
marta82
Punce, midva s Tinejem bova jutri okrog dveh v Lj in imava nekaj časa. Je katera za kavo?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
11.1.2011 19:42:48   
Zvezdica
Mima, živjo. Čestitke za brinouser posted image user posted image user posted image
sem vesela da si se javila. Pa taka dva cukra imaš domauser posted image

az ne razmišljam o več otrokih, ampak moji otroci pa. Danes sta fanta prijavila, da nujno rabita še eno sestrico, ki bi se igrala z BB, ker drugače ona stalno nagaja njimauser posted image

enako pravi naš ta velikuser posted image imela bi še punčko, ampak nosečnost in postopekuser posted image

Khurde + ostale mamice kdaj se dobimo na enem čveku???

sobotouser posted image

Glede krožkov in športov v šoli sm pa tudi že mal razmišljala... Tu pri nas je v šoli samo judo,kar mi pa ne potegne.

judo je pri nas zakon. tudi sam asem imela presodek ampak otroci se zabavajo, poučno in fajn za sproščat energijo:)
Sicer naš mali hodi na vse živo, nogomet, judo, pevske, športno gimnastiko.... Uživa in očitno mu odgovarja,ker ima energije še za izvozuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
11.1.2011 19:43:06   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Punce, midva s Tinejem bova jutri okrog dveh v Lj in imava nekaj časa. Je katera za kavo?

kje pa boš?

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
11.1.2011 19:43:50   
Zvezdica
drugače pa smo bolani....vsak dan ima en črevesno virozo....začela je špela v petek, pol dragi, jaz in danes še nejc...

mimi, za vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
11.1.2011 20:44:12   
krtekxx
Sej bi kaj pojamrala, ker se mi tako ne da bit več negovalka....sem šla mal laufat popoldan, pa na govorilne, sedaj pa srfam, zal samo po tem kompjuterju...no, saj v resnici srfat takole na morju z jadrom sploh ne znam.
Ploha, nobenega mačka nisem imela - razen od nočnega ustajanja in preverjanja čel. Dolgčas!!!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
11.1.2011 20:52:19   
marta82
Zvezdica, Bostjana odlozim na onkoloskem, midva bova sla pa verjetno v BTC ta cas.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
11.1.2011 22:51:58   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Zvezdica, Bostjana odlozim na onkoloskem, midva bova sla pa verjetno v BTC ta cas.

škoda, jaz v centru delam. Imaš zs.

i belive i can fly....

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 13:25:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4393
   [Brisano sporočilo]
12.1.2011 13:26:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4394
12.1.2011 13:35:41   
krtekxx
Aja a je katera zasledila, da je calpol u ne vem kolkih državah prepovedan????!!!

Sonček ej o tem pisala slab teden nazaj. Problem Calpola je po moje v tem, da ima veli delež raznih E-dodatkov, barvil, sladil....Pri nas sta oba fanta po Calpolu vsa pikasta po obrazu, najbrž kaka alergija na katero od sestavin. Zato, kadar se le strinjata in ne protestirata, dobita ustrezen del (običajno pol) Lekadola. Ne vem pa, kaj bi bila ustrezna alternativa. No, Paracetamol v svečkah zanesljivo. BB tega dajemo, ker noče Calpola, sam eni otroci imajo pa ful odpora do tega (ni glih fajn velikemu otroku to v ritko tiščat).
Fanta sta brez vročine, zoprna pa kot strela. Smo se ornk skregali, ko sem dajaa BB spat, ker sta fejst razgrajala. Ta velik ima sedaj zapor, ker se ga z besedo ne da več umirit.

Neposredna povezava do sporočila: 4395
12.1.2011 13:57:49   
Ploha
oh kva vse je dons strupen, sej še sami ne vemo...

itak imam skos v glavi, da ko bo konec sveta bo pršu meteor in nas vse pometel...pa konec človeštva...ne, ne to bi blo čist preizi...sami sebe bomo počasi uničl. Pa seveda naravne katastrofe, za katere smo krivi sami....

grem naprej južno kuhat. Metp spat dat, pospravt....ma čuda enga dela...

še kmetijske stroje poslikat, ker prodajmo nekaj...

se oglasim še kej, ker da bi pa sam delala, pa tud ne no user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
12.1.2011 13:59:43   
Ploha
mimi: a si na FB?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
12.1.2011 14:04:59   
*x*y*z*
danes dobila alergološke izvide za M in so pokazali alergijo na pasjo dlako in jajčni beljak. Zdej moramo izločiti jajca in jajčne izdelke. A mi zna katera povedat kje vse je jajce???? Najki vem da ve. Sranje user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
12.1.2011 14:22:20   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

danes dobila alergološke izvide za M in so pokazali alergijo na pasjo dlako in jajčni beljak. Zdej moramo izločiti jajca in jajčne izdelke. A mi zna katera povedat kje vse je jajce???? Najki vem da ve. Sranje user posted image

ojej....a pa to kaj premine???

Od medveda nečakinja je bila alergična do 3 leta na mleko in jajca. Lahko njo prašam, če hočeš, ona je diplomirala iz prehrane zaradi te alergije.

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
12.1.2011 14:35:15   
*x*y*z*
Še prav nič ne vem, morem do moje P, upam da izveni, kontrola je čez 1 leto. Naj bi izzvenelo, če se držiš kake dve leti stroge diete, lahko pa preide v še druge alergije, najpogosteje na mleko.

Ma dej praši Ploha ja, ker na netu so samo prepovedana in dovoljena živila na dieti brez jajc in mleka, nikjer pa samo brez jajc. Pa vem da so določeni piškoti, pa čokolade k vsebujejo beljak, tko da če ve kaj blj podrobno bi bila res hvaležna.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.