|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.1.2011 17:05:28   
Najki
krtekxx mene je bilo od poroda najbolj groza tega, da bi mi tamala zakuhala. Ko se je pa zgodilo, smo pa delali enako kot pri JM in nisva prav nic panicarila. Sem se sebe presenetila. Je pac tisti obcutek, da je pri tako malem to ful bolj grozno, pa v resnici ze imas vso prakso narejeno user posted image . Vse najboljse in veliko energije za vse, kar si zelis naredit!

mima jaz sem imela mastitis prvi mesec, pa sem se AB izognila. Ko sem se zbudila z vrocino in mastitisom, sem pac najprej grela, masirala in pumpala dojke, pa sem se cel dan matrala in ni bilo dosti boljse. Sla sem se pokazat in po recept za AB, ker je bil ravno petek in sem hotla imet recept pri roki. Samo sem pa po brskanju po netu prisla do zelo ucinkovite resitve! Vzela sem malo tetrico in jo namocila v snops, ker pac nisem imela alkohola, zavila sem jo okoli dojke na strani mastitisa, gor sem pa prislonila termofor z zavreto vodo, da me je ze skoraj pekel. Cez kako minutko sem zacela se pumpat, medtem ko sem drzala gor tetrico s snopsom in termofor. Ti povem, da po koncanem pumpanju nisem vec nasla vnete zleze! Sem pa vseeno se rocno premasirala, da je slo res vse ven. Po tem sem samo cutila malo bolece na tistem mestu, samo zleza je bila prazna in vrocine ni bilo vec, normalno sem naprej dojila.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 18:54:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Najki)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
9.1.2011 19:32:21   
Ploha
jancci: ne vem, bom jutr vidla...ker nisva uspela do UE pridt....sva pa bla pri župniku in začuda ni kej dost komentirov, ful je bi vesel k sva pršla.

a nima dons od spetko TIAN RD? Vse najbolše tian! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4353
9.1.2011 19:50:31   
farfala
krtekxx in tian vse najboljše!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mima83 midve pa se ne poznavauser posted image , helov

sonček, lepo je slišat, da sta se odločila, pa saj kg niso toliko pomembni, al pač?

Pri nas je bilo danes sončno, ampak zelo vetrovno.
Bili na kosilu in se imeli super, mali je kar užival v pozornosti. ki mu je bila namenjenauser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
9.1.2011 19:52:55   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Katerega pa praznuješ?
41

No, pa greš proti abrahamu. user posted image user posted image

Želim ti vse dobro, veliko smeha in lepih trenutkov.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
9.1.2011 19:53:36   
marta82
Mima pozdravljena. Tudi midve se še ne poznava.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
9.1.2011 20:59:19   
ronja
krtexx, vse najboljše! Želim ti veliko zdravja, smučanja, kolesarjenja in čim manj "ravnateljevih dni"user posted image . A bo ok? Briti in bratcema želim pa, da okrevajo in da bi bila to zadnja bolezen letos.

Mi smo se danes potepali: smo šli v Tivoli, ker si je Ronja ful želela it na vrtiljak - ga je videla na starem koledarju (tisti od Jelke Reichman) in zdaj sanja o tem vrtiljaku in danes je bilo sonce in smo šli. Nazajgrede smo se še pri babi in dedu (tašči in tastu) ustavili, da sta končno videla našo prikolico, ki sta jo pomagala financirat;). Fajn dan, škoda da je jutri že ponedeljek... Pa ta teden bo sploh ubitačen, ker lubije od srede zjutraj do verjetno sobote ne bouser posted image . Ga že zdaj pogrešam! Blesavo, ampak res.

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4357
9.1.2011 21:00:12   
ronja
PS: mima, kako bo ta biskvit leden, če ga pa pečeš?user posted image Mal heca, fajn pecivo in dobrodošla nazaj (jaz te nicke vedno zamenjam, tako da ne vem, ali sem ti že kaj pisala ali ne).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
9.1.2011 21:11:40   
khurde
krtekxx, vse najboljše še tu!

mima, veliko nas je že z dvema, še nekaj jih ima pa že naročene user posted image  naslednja je kiara, februarja. potem vrtnica, yelci, spetko, pa skor zihr sem še kakšno pozabila. imam pa jaz I v vrtcu, je šla, ko je bil A en mesec star. aja. ulla se je na fb preselila user posted image

sonček, kako je L?

niia, super, da si bolje user posted image

tko... moja dva spita, I malo kašlja, smrka, vročine sicer nima, ima pa malenkost povišano temperaturo (37 stopinj). ampak samo zdele zvečer, tko da ne vem a se kaj kuha al je samo od upiranja, ko sem ji nos pucala. razmišljam, da bi jo jutri še imela doma, pa bomo videli.

jancci, res se bo treba kaj zmenit. samo da vidim, kako bo z I, v sredo imam pa RA z A.

zvezdica, za konkretno srečanje bi pa jaz bila bolj za kak vikend kot popoldne. ker ko gre I iz vrtca, noče drugam kot ali domov ali pa k prababici (ker ima psa in mačka in ribo in je oh in sploh fajn te živali gledat user posted image ).

tko... par "starih" še pogrešam. uršiko***, pa aq, pa saša se je javljala, kasneje še nea, k ima tri in živijo v stuttgartu, če se si prav zapomnila, pa symone že en čas ni bilo, snikolina se tko bolj redko javlja, mimi tudi (na začetku sem vaju z mimo vedno mešala user posted image ), barba je zaposlena s šivanjem, ostale pa z otroci user posted image

grem nekaj pojest

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
   [Brisano sporočilo]
9.1.2011 22:46:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 4360
10.1.2011 7:28:02   
krtekxx
No, pa greš proti abrahamu.

in penziji, seveda.
Z otroki sem doma. Niso več bolni, če kašelj ne šteje. Mogoče odpeljemo bicikl na servis. Potem pa pokličem P in vprašam, koliko časa morajo biti doma. Mal je zoprno, ker nimamo trenutno nobenega varsta ala dedi/babi in mora eden od naju biti na bolniški za sicer skoraj zdrave otroke.
No, še aml o kuhanju: od sobote imamo še nekaj lazanje, včeraj sem naredila eno zelenjavno-mesno-krompirjevo juho.
Lepo se imejte.

Neposredna povezava do sporočila: 4361
10.1.2011 9:01:47   
Jancci
Jutro! user posted image

Jancii pa ti še živiš v Kranju? S kje pa si? Kolk si pa stara? UUU obe imava Brino!!! Meni je prelepo ime...

Ja, Primskovo, kristusova tolčem. user posted image Pa ti?
me Brina je bilo pa men všeč že ko sem zbirala za prvo, ki je zdej Meta, sem se pa že takrat odločla, da če bom mela še eno punčko da bo Brina. Moj je pa za fanta zbiral, ker jest nimam idej za fanta.

M je v varstvu, B še spi, jest pa čajčkam ker kave ne pijem. user posted image

Lep dan!

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 4362
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 9:58:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4363
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 10:01:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Jancci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4364
10.1.2011 11:29:57   
ronja
khurde, piši kaj, kako vam gre, ko boš mela čas. Če prav vidim, se stvari normalizirajo in grejo na boljše? (bolezni ne štejem, to je pač nujno zlo, če maš malčke)

mima, moj odg. te ne bo ravno potolažil: jaz sem zanosila s 54 kilami in sem rodila prvič z 62-63 kilami, drugič pa s 64-65 kilami, torej za nekje 10 - 12 kil; obakrat sem iz p. prišla z 58 kilami (2. sem bila namreč precej bolj zatečena, sploh v noge, tako je bilo 2 kili samo vode, po porodu sem ful  lulala). POtem je v nekaj mesecih prišlo nazaj na normalo, brez kakršnegakoli odpovedovanja, nekje pri 6ih mesecih sem bila na isti teži oz.  pod njo (sem imela obakrat potem problem, da se nisem mogla zredit in sem bila presuha in se me je vsak drek od bolezni prijel). Po moje je bil pri meni ključ v dojenju in sprehodih, ker pri hrani res nisem nič pazila, saj sem se po porodu vsaj tako nažirala kot med nosečnostjo, ker sem bila še bolj lačna od dojenja... Res pa je, da nisem nek fen ocvrtih jedi in mesa in imam zelo rada sadje in zelenjavo. Ampak sladkarije pa obožujemuser posted image .

Upam, da če bom še kdaj noseča (čeprav mi kar slabo rata, če pomislim na svoje nosečnosti), da bo to ostalo enako. Jaz se v nosečnosti (sploh prvi) nisem mogla kaj dosti zredit, ker sem non stop bruhala - čeprav sem se tudi takrat, ko sem bruhala po 5x na dan, ampak v nedolged ipak ne gre... Pa pri Lejli sem imela en mesec dieto brez sladkarij (napaka v meritvi, sama kriva, sem se ponoči pred merjenjem sladkorja v krvi nažrla nugata;) in takrat sem celo shujšala pol kile - v 7. mesecu, ko se sicer največ zrediš... Jaz brez sladkarij takoj shujšam. Samo to je grozno - bit brez sladkarij, samo za otroke to človek (človek jaz mislim)zdrži...

krtexx, wellcome to the club - imam podobne probleme, samo da je Lejla trenutno kar bolna - ima 38°C, kaj ji je ne vem - verjetno viroza. Kašlja ne, smrka ne, samo boga je in vročino ima. Pikic nima (razsajajo norice v vrtcu), zdravnice ne dobim...

O imenih pa ne razmišljam, se morava najprej odločit, če sploh bi še enega - pri nama ni tako, da bi rekla: bo, kar bo, ker potem je lahko že 1. mesec... (vsaj tako je bilo do zdaj...) Bi mela še kakega, po drugi strani pa je tako fajn, ko že lahko kam gremo, pa če bomo drugo leto že izven teh bolezni, da bom lahko normalno delala, pa še en kup takih praktičnih zadev (recimo ne veš, koliko potem, ko so v šoli pridejo vsi krožki in športi in glasbene... rada bi te stvari nudila otrokom, no, ne da majo vsi vse, samo da si vsak lahko zbere 1 ali 2 stvari po svojem okusu - z nekimi omejitvami, seveda, smučanja ne bojo trenirale, ker ju ne bom vozila vsak dan v Kranjsko goro;)... Pa ne vem, koliko se bom potem lahko ukvarjala z njimi, če jih bi bilo več, itd... Tako da zadnje čase ful razmišljam o tem... Se mi zdi, da se je za 1 in 2. otroka veliko lažje odločit in tudi kdaj. Kako pa ve razmišljate o več otrocih? Če bi se zgodil, bi ga bila oba vesela, ampak noben ne upa kar rečt: če bo pa bo, ker je to pri nama tako zelo... hitro... (no, do zdaj je bilo).

Neposredna povezava do sporočila: 4365
10.1.2011 11:50:41   
krtekxx
Kako pa ve razmišljate o več otrocih?

Jaz ne razmišljam o več otrokih, ampak moji otroci pa. Danes sta fanta prijavila, da nujno rabita še eno sestrico, ki bi se igrala z BB, ker drugače ona stalno nagaja njimauser posted image
Zdravje: ta mali fant je OK, ta velikemu spet vročina raste (že trtji dan je od večera do naslednjega poldneva OK, potem pa vročina na 39,5). BB samo kašlja, vročine nima, je tako, da ni šans, da bo misica ali pa anoreksična.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
10.1.2011 11:52:17   
krtekxx
smučanja ne bojo trenirale, ker ju ne bom vozila vsak dan v Kranjsko goro

To tudi moji ne bodo trenirali. Ampak ne zaradi denarja, temveč zaradi poškodb! No, čeprav se mi to zdi v resnici zelo drag šport.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
10.1.2011 12:06:41   
Jancci
Men so pa tile dojenčki taki piškotki, da bi mela kuj še enega, samo če bi bil moj noseč namesto mene!!! user posted image

Mima jest sem se zredila v prvo iz 56 na 74 pa v enem letu prišla na 54... sem eno leto dojila in vrjetno je to razlog. V drugo sem začela enako in imam zdej 63 tko da upam da bo čez eno leto nazaj na svojih kilah. Sem pa zelo slabe volje ker imam od druge nosečnosti cel trebuh razpokan. Strija pri striji ki bodo pstale zgleda za vedno!!!! user posted image user posted image user posted image Prav grozno je vidt!! user posted image

S kerim športom se bodo moji otroci ukvarjali? Kaj pa vem kaj jih bo pičilo... upam da kej takega kar bom rada hodila gledat. Glih do fuzbala mi ni! user posted image

Khurde + ostale mamice kdaj se dobimo na enem čveku???

< Sporočilo je popravil Jancci -- 10.1.2011 12:07:39 >

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
10.1.2011 14:04:21   
ronja
Jaz ne razmišljam o več otrokih, ampak moji otroci pa. Danes sta fanta prijavila, da nujno rabita še eno sestrico, ki bi se igrala z BB, ker drugače ona stalno nagaja njima

Hehe, Ronja tudi navija, da bi imela še bratcauser posted image .

To tudi moji ne bodo trenirali. Ampak ne zaradi denarja, temveč zaradi poškodb! No, čeprav se mi to zdi v resnici zelo drag šport.

nisem mislila zaradi denarja, ampak zaradi časa - vsak dan sem potem lahko samo taksi služba za otroke - bi še kaj drugega počela v lajfu. Je pa tudi drago, ja. Na sploh ne bi bila najbolj srečna, če bi se odločili za katerikoli profi šport, ker so pri vsakem poškodbe in bi rajši, da vse samo rekreativno športata, ne da res trenirata.

jancci, strije zginejo. vem, da vsi pravijo, da ne, ampak jaz sem mela pri Ronjo po porodu strije na spodnji strani prsi, pa se zdaj nič več ne vidi. Ratajo bele, pa kar nekak zginejo. Ne sekiraj se:)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 14:29:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 4370
10.1.2011 14:36:33   
krtekxx
Naš ta velik je trenutno fusbalerček. Ta srednji je rojen za kaskaderja, ta mala bo pa base jumper, ker zleze na mizo in se potem kar kot lastovica vrež na tla. user posted image
Jaz sem tudi za to, da se z vsem ukvarjajo po malem rekreativno, seveda so to računi brez moža, ki sanja o vse čem drugem.
Mima, o to je pa res grozno, da si imela tak porod. jaz sem 4 ure po porodu šla po stopnicah par štukov do pritličja na avtomat na kavico (tudi v Kr). Prvič v sobi sem jo dojila sede po turško. 3 tedne po porodu sem šla na prvo smuko....ni pravice na tem svetu, kaj? No ja, bi pa nikoli ne želela več biti noseča s takim sr... kot sem ga imela.

Neposredna povezava do sporočila: 4371
10.1.2011 14:49:17   
sonček33
Mima poznam tole s šivi ...jaz sem kar jokala, ko sem morala na WC ali pod tuš.

Sami športniki. Jaz si samo želim, da bo rad v naravi, vsaj zdaj tja do pubertete...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
   [Brisano sporočilo]
10.1.2011 15:06:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 4373
10.1.2011 17:43:12   
ronja
NO, tole sem pa danes končala: http://1.bp.blogspot.com/_iUxWtX_1Xtg/TSsPKlq1xdI/AAAAAAAAAdA/k2V714XkoIg/s320/IMG_4050.JPG

Sicer pa že cel dan kličem mami, če bi imela čas jutri pazit Lejlo, pa je ves čas nedosegljivauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4374
10.1.2011 18:16:29   
Jancci

ta mala bo pa base jumper, ker zleze na mizo in se potem kar kot lastovica vrež na tla.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mima sem mela jest prvi porod 21 ur, drugega pa 3. Pa to vsaj približno kmalu mine, nosečnost je pa 9 mesecev dolga!!! user posted image

Ronja tole kar je men tale nosečnost na trebuhu pustila se vidi iz aviona in bi bil pravi čudež če bi zginlo. Še moja M čudne frise dela ko se mažem z eno kremo... zdej po toči... tko za psiho, sej pomagal itak ne bo! user posted image

Tako drobcene ročice,
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.