khurde
|
sonček, javlja se še ena navijačica za uspešen postopek, ko se pač odločita zanj in super za evre daj nam še recept zaupaj, prosim brita, jakob, vse najboljše za drugo svečko. pa če se ne motim, je lejla tudi praznovala te dni krtekxx, uf, to pa ni fajn. za bolne in držim pesti, da se ostali ne nalezete niia, mi smo imeli tudi mal problemov z vrtcem ta teden. sicer se je lepo oblekla in vse, ampak vmes vpila, da ne gre. potem je res laufala v igralnico, samo tista stavka doma obe kar malo v slabo voljo spravi. ni ravno začetek dneva po mojem okusu kako si ti? je glavobol minil? praznovanje... verjetno samo najožja familija v dveh delih in pri nas doma. torta, narezek, to je to. sem pa zmatrana... I je imela včer popoldne malo vročine, 38'3 in danes malo povišano temperaturo (točno 37), pa je malenkost sitna. je v četrtek spet začela malo kašljati in smrkati, pa tko lepo se je čez praznike pozdravila eh, sej vem, da je normalno, sam vseeno... to "mami, mami, mami" malo zmatra že tko neprespanega človeka A pa običajno zaspi takrat ko I, do osmih, danes me je pa do desetih matral. sva ga oba nosila, v izmenah, pa se je samo smejal zraven in to še tko lepo, da ne moreš bit niti najmanj jezen nanj drugače sva imela ta teden posvetovalnico pri 3 mesecih. cepljen ni bil zaradi prehlada. ima 6510 g in 65 cm. pa ker se že en mesec oz. malo več obrača s trebuha na hrbet, je za vsak slučaj dobil napotnico za RA. ekstenzijski vzorec naj ne bi bil, lahko pa ali eni refleksi nesimetrično izzvenevajo al pa sam prehiteva. I kliče. lahko noč!