|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
20.12.2010 13:39:31   
sonček33
Ojla
kako ste?
Sonček! Juhej.
Še 4 dni, potem pa počitnice. user posted image

Vsem bolančkom pikapoke.
Vsem utrujenim in neprespanimuser posted image

Danes sem naredila super nakup - 8 knjig za 35 €. Pa imam darila.

Za vzgojiteljici sem pa naredila kar mešanico sestavin za piškotke. Bom dala slikco gor.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4076
20.12.2010 13:43:03   
sonček33
user posted image

Evo, takole, dodam še nalepko s setavinami in dokončno pripravo. Meni ej luštno.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4077
20.12.2010 14:43:51   
krtekxx
Sonček, zivjo!

A da za vzgojiteljicam daš darilo???? A potem tudi učiteljice pričakujete darilo? Ne vem zakaj mi je to nekam skregano z mojim "občevanjem" z učiteljicami in vzgojiteljicami mojih otrok....A sem mal smotana? a mi lahko to po pravici poveš (brez heca, res se ne zafrkavam, ampak do sedaj sem mislila, da to res ni treba).

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4078
20.12.2010 15:32:02   
sonček33
Krtekxx, eh, seveda ni treba. In učiteljice NIČ ne pričakujemo in NIČ ne dobimo.
Jaz sem pač samo tako zelo zadovoljna z vzgojiteljicama, ki sta res pozorni in nisem si delala nič preglavic s tem,pač zdela se mi je fajn ideja in sem jo porabila, ne maram pa tistih MORAŠ daril, ki potem nekje ležijo, nimajo svojga namena.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4079
20.12.2010 16:31:16   
kiara24
Sonček- ful zanimivo darilo.user posted image

Jaz bom varuški od Klare nekaj nesla samo malenkost, ne bo pa ne vem kaj samo tolk kot malo pozornost.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4080
20.12.2010 21:12:01   
farfala
sonček - lepo darilo!user posted image  pa kje si dobila tako poceni knjige - bukvarna, al tiste za 3 evre?

zvezdica kako si preživela prvi dan? si še bolj utrujena, kot včeraj?

kiara - ja dobri so bili, ampak nisem delala po tvojem receptu, ampak po tem:
http://www.kulinarika.net/recepti/3026/sladice/huzarski-krapki/

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4081
20.12.2010 21:22:10   
krtekxx
Sonček, hvala za pošten odgovor.
Zvezdica, kako????
Jaz "službujem" na kavču medtem ko vsi spijo. Takole zvečer zlahka uredim misli in marsikaj kar mi čez dan ne gre in ne gre, z lahkoto v nekaj trenutkih razrešim.
Farfala, a si si opomogla od zabave?
No, jaz na našo službeno zabavo nisem šla. Sem jim povedala, da grem raje spat ali pa smučat. In sem šla spat.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4082
20.12.2010 21:32:09   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

Farfala, a si si opomogla od zabave?
No, jaz na našo službeno zabavo nisem šla. Sem jim povedala, da grem raje spat ali pa smučat. In sem šla spat.

že, žeuser posted image user posted image , ma ne vem, kako so si izmislili imet to v četrtekuser posted image , naslednji dan pa naj bi učinkovito delali - valda, da nismo

krtekxx a ti pa nimaš prave družbe, da bi te zabava pritegnila?al si bila enostavno preutrujena?
Si pa pridna, da sedaj še delašuser posted image user posted image , jaz sem prišla malo sem pogledat, zdaj pa grem brat knjigo - Beli tiger - zanimiva zgodba

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4083
20.12.2010 21:36:22   
farfala

Sonček, zivjo!

A da za vzgojiteljicam daš darilo???? A potem tudi učiteljice pričakujete darilo? Ne vem zakaj mi je to nekam skregano z mojim "občevanjem" z učiteljicami in vzgojiteljicami mojih otrok....A sem mal smotana? a mi lahko to po pravici poveš (brez heca, res se ne zafrkavam, ampak do sedaj sem mislila, da to res ni treba).

potem sem jaz tudi, to mi je vedno bilo tako čudno in nikoli nisem sama dajala daril vzgojiteljicam ali učiteljicam, če se je zbiral denar na koncu šolskega leta, sem prispevala, to je pa tud vse.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4084
   [Brisano sporočilo]
20.12.2010 22:13:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu farfala)
  Neposredna povezava do sporočila: 4085
20.12.2010 22:36:47   
Zvezdica
zvezdica kako si preživela prvi dan? si še bolj utrujena, kot včeraj?

hvala za dobre željeuser posted image

izčrpana sem. Podatkov miljon, je blo kr mal hudo že. Pa baje rabiš pol leta, da za silo naštudiraš vseuser posted image
Drgač pa sodelavci so ok (za zdajuser posted image ), pisarna luštkana, fajn je da sem sama. ker bi težko v paru delala. Pa pogled imam na najbolj butično ulico v lj.

če verjamete sem tako izmučena, da nisem nič brala za nazaj. jutri.

Nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 4086
21.12.2010 0:12:04   
Najki
ooo nice js bi tudi delala v centru user posted image , sam do tja bi se pa s taxi helikopterjem pripeljala user posted image . sem rajsi narocila caj za dojenje po netu kakor ga sla v center iskat, pa se cenej je blo s postnino vred...
izmucena bos pa se par tednov, dokler se ti novi ritem uleze.

jaz se bom spravila piskotke pect, mi je soncek dala idejo. sem razmisljala katere piskote dat noni od dragega, ki je diabetik na zolcni dieti. marmelade sem ji ze nasla, za piskotke mi pa prej sploh ni kapnilo, da bi jih sama spekla. pa se JM lahko pomaga in bo pranona toliko bolj zadovoljna user posted image . samo ne sme cukra, bele moke, jajc, cokolade, oresckov, bo pa vesela cesarkoli sladkega, kar je dovoljeno. upam da mi rata kaj spacat, ker nisem od peke.

jutri imam G, pa sem bila ze par dni brez cisce, danes pa spet rdec flek... upam da ni ze menstra, ceprav me je nekaj PMS dajal.

s tamalo imava probleme z dojenjem, ker me do vecera popolnoma scuza in se mi zdi, da se popoldan sploh ne uspe najest. upam da mi ne pohaja mleko user posted image .

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 4087
21.12.2010 6:50:25   
Zvezdica

Objave: 1319
Član od: 3.7.2008
Kraj: LJ
Status: odsoten ooo nice js bi tudi delala v centru user posted image , sam do tja bi se pa s taxi helikopterjem pripeljala user posted image . sem rajsi narocila caj za dojenje po netu kakor ga sla v center iskat, pa se cenej je blo s postnino vred...
izmucena bos pa se par tednov, dokler se ti novi ritem uleze.

jaz se bom spravila piskotke pect, mi je soncek dala idejo. sem razmisljala kat

Najki, jaz sem šla kar na avtobus. In vožnja nazaj mi vzame 20min. No danes bom videla koliko časa traja pot do centra(glede na to da me je včeraj moj peljal). Sem razmišljalao avtu samo parkirnina je precej draga, parkirno mesto v garaži je po tamalem 150 € in več, tko da odločitev sploh ni bila težka.

Piškotki, sem probala,pa kaj ni šlo, pa sem mal po svoje naredila pa so ratali super.

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Evo, takole, dodam še nalepko s set_avinami in dokončno pripravo. Meni ej luštno.

sonči super ideja. Moj ima poleg službe še dodatno dejavnost s parimi strankami, pa sva ravno tako kupila lepe posodice, moj je ustvaril krasne nalepke in jaz naredila piškote.

To bova tudi v vrtec in šolo neslauser posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 21.12.2010 6:54:16 >

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4088
21.12.2010 9:05:28   
kiara24
Zvezdica- no upam, da se čimprej navadiš na novo službo in da ne boš tako izmučena vsak dan.

Jancci in Ploha- Kje pa sta vedve???!!

Ploha- Kako kaj M?

Jancci- pa vi se dobro štimate?

Najki- upam, da se ti tole z dojenjem uredi, meni je drugače včasih pomagalo če sem jedla polento kuhano na mleku. Čaj je pa meni bolj malo pomagal.

Danes imam pa milion stvari za zrihtat, v KR. Muller, pa trgovina moram po zelejnjavo in sadje pa  kruh. Pa za piškotke bom maso naredila pol popoldan bova pa s Klaro pekli, pa smrekico bomo postavljali.

Farfala- a ja. Pol bom pa jaz tudi tega porbala da vidim če je kaj razlike.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4089
21.12.2010 11:10:50   
ronja
Krtekxx, eh, seveda ni treba. In učiteljice NIČ ne pričakujemo in NIČ ne dobimo.
Jaz sem pač samo tako zelo zadovoljna z vzgojiteljicama, ki sta res pozorni in nisem si delala nič preglavic s tem,pač zdela se mi je fajn ideja in sem jo porabila, ne maram pa tistih MORAŠ daril, ki potem nekje ležijo, nimajo svojga namena.

Podpis, me bomo dale vzg. kekse, ki jih bomo skup napekle, v taki luštni embalaži (kao hiške, mam že narejeno, bom dala na blog). ampak ne zato, ker bi se mi zdelo, da morajo kaj dobit, ampak zato, ker so reeees fajn vzg. in bi se jim rada zahvalila s kako pozornostjo. Pa čisto majhno, da jim ne bo nerodnouser posted image . Pri Ronji bomo dali pa čestitke, zvezane skupaj v kako knjižico - vsako čestitko je en otrok narisal, starši smo pa napisali.

Lejla je bolna - in to ornk. Čez vikend je bila Ronja čisto boga, zdaj je Lejla čisto boga: kašlja, visoka vročina, tako da sva ji dala calpol, že včeraj, pa danes je isto... Ful je bogica, prej sem jo 2 uri sam cartala, zdaj je zaspala in sem hitro šla pojest nekaj... Ronja je pa že dokaj ok.

Zato je včeraj šla samo Ronja na službenega dedka Mraza - Lejla je ful jokala, ko ni mogla it zraven, samo je bila res bolna, je bilo pa škoda, da še R. ne bi mogla it zato... No, saj potem se je hitro potolažila pri očiju in bila zadovoljna, ko sva ji prinesli darilauser posted image . (pri nas imajo ful fajn sistem: dajo ti bone za 50E za Mulerja, sam izbereš in pustiš tam, da zapakirajo in potem prinesejo tja in dedek Mraz raztala). Pa še živali imamo prej: kače, legvane, krastače, ščurke... Taki so biološki dedki Mrazi:)...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4090
21.12.2010 12:21:25   
krtekxx
dajo ti bone za 50E za Mulerja

O a dej?? A za vsakega otroka 50 EUR? Če je tako, potem pa kršijo zakon, ker po zakonu je max. za obdarovanje otrok 46 EUR. Bom našim povedala, škrtice....dejmo kršit zakon, če ga lahko. No, mi smo dobili tudi bone za Mullerja 25 EUR + lutkovna predstava, sladkarije in vsak še eno malo darilce (BB dobila žogo, S rubikoco kocko, D pa balinčke).
Ronja, čimprej ozdravite. Pri nas v vrtcu je menda škrlatinka. Sicer mi sploh ni jasno - v resnici je nalezljiva bolezen, po drugi strani pa se je ne naleze vsak?

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 4091
21.12.2010 12:22:31   
Jancci

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  FACA SI!!!!!

Mi smo OK. B ima že 4 kile.user posted image   user posted image

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4092
21.12.2010 12:39:31   
khurde
oj,

ronja, tko mamo mi. dons se je z 39'8 zbudila, sem ji s calpolom zbila, zdej pa spet gre gor. do 40 že od sobote user posted image  prej pa dva dni do nekje 38,5. baje ena taka viroza okol hodi, mi smo bili v petek pri zd, ampak je taka gužva, da če ni super nujno (težave z dihanjem al pa da niti calpol ne zbije), lahko šele jutri pridemo. ju moram spat dat, sta sitna. oba. pa mami tut, občasno. neprespana, zmatrana, pa skos "mami, mami, mami" poslušam s takim v iber sitnim cvilečim glaskom, da mi možgane para zraven. sej je revca, ko ima vročino al pa ko narašča. A je pa tut začel kašljat user posted image

user posted image user posted image user posted image  za bolne

jancci, ornk babo mate

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 4093
21.12.2010 13:27:01   
kiara24
  Jancci- wao to gre pa hitro..... maš dost mleka a ne? Ti že v prvo nisi imela mnobenih težav če se prav spomnim.

Ronja-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za  L, upam, da se čimprej pozdravite.... super darila si si zamislila za vzgojiteljice. To so pa super detki mrazi, če je tako, vsaj ne dobiš traparij....

krtekxx- joj vi se pa tudi pozdravite, pa upam da A ne bo preveč kašljal. pa da bo mali tudi kamlu vročina padla.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 4094
21.12.2010 13:27:34   
kiara24
  Jancci- wao to gre pa hitro..... maš dost mleka a ne? Ti že v prvo nisi imela mnobenih težav če se prav spomnim.

Ronja- Za  L, upam, da se čimprej pozdravite.... super darila si si zamislila za vzgojiteljice. To so pa super detki mrazi, če je tako, vsaj ne dobiš traparij....

krtekxx- joj vi se pa tudi pozdravite, pa upam da A ne bo preveč kašljal. pa da bo mali tudi kamlu vročina padla.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4095
21.12.2010 17:54:46   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24
Najki- upam, da se ti tole z dojenjem uredi, meni je drugače včasih pomagalo če sem jedla polento kuhano na mleku. Čaj je pa meni bolj malo pomagal.

Caj za dojenje delam iz grskega sena in zelo deluje. Ko se dojke enkrat nafilajo, so res nafilane do konca, samo kaj ko mala mis izcrpa zalogo na manj kot uro, pol bi me sam se infuzija v dojko refilala user posted image . Vceraj sem jo ob enih zjutraj kar zbudila, ko so bile dojke polne in potem sva obe mirno spali. Danes se pa kar lepo drzi mleko, ker smo bili po stacunah pa dohtarjih in tako pogosto gor visela.

grem dojit

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 4096
21.12.2010 18:36:30   
krtekxx
Ojojoj Khurde, mene ob živce spravlja taka visoka vročina. Sej se ti mora mešat, če je še A začel kašljati.
Jancci, pa res ne vem, kaj bi hodila na službeno zabavo: 50 km vožnje v vsako smer je malo preveč za kakega 0.8. Kaj bom pa na zabavi brez kozarca v roki. Žal nisem take sorte, da bi sam sok pila. Uf, 4 kg!! Še ene pol leta, pa bo težja od M. Pravzaprav se kaj takega velikokrat zgodi.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 4097
21.12.2010 21:22:15   
khurde

Ojojoj Khurde, mene ob živce spravlja taka visoka vročina. Sej se ti mora mešat, če je še A začel kašljati.

ej, si dost dobr zadela user posted image  sem že tok zmatrana, skos to dol zbijat, pa kopeli, pa calpol, pa spet v banjo, ker še ni "čas" za calpol, pol sem pa še jaz imela vročinske krče, ko sem bila ene dve, tri stara in je to mal dedno pogojeno, tko da je sploh žur user posted image  sem ko zombi user posted image  prej jo je kar v ZD peljal, so ji naredil saturacijo, ker se ji pri dihanju ugreza pri sapniku (čisto malo, res minimalno), pa dons je med spanjem imela tudi po 48, 49 vdihov na minuto (ampak z vročino, pa še je naraščala, meja je kao 50). sicer nič posebnega... viroza, pač, zdele je baje ena taka naokol user posted image  velik pit, nos pucat, to je to. pljuča pa ok. ušesa tut, sam za A zna bit dost večji problem, če se naleze. je pa fajn, ker dojim in ker naj bi bil vsaj delno zaščiten. tko njun P pravi.

jaz sem bila pa včer toooook zmatrana, da sem šla spat ob osmih in mi ni ratal zaspat user posted image  sem ene 40 minut ležala, pol pa pod vroč tuš in v posteljo in je bilo ok. zdej sem pa en radler spila, arašide jem, pa prot postelji počas.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 4098
21.12.2010 21:42:07   
Zvezdica
ojla

sam pozdravim in zaželim vsem bolančkom čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kiara...ti pa še malo. Sem prej pogledala tvoj tokerček...33 tedenuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 4099
   [Brisano sporočilo]
21.12.2010 23:51:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Zvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  162 163 [164] 165 166   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.