ronja
|
Krtekxx, eh, seveda ni treba. In učiteljice NIČ ne pričakujemo in NIČ ne dobimo. Jaz sem pač samo tako zelo zadovoljna z vzgojiteljicama, ki sta res pozorni in nisem si delala nič preglavic s tem,pač zdela se mi je fajn ideja in sem jo porabila, ne maram pa tistih MORAŠ daril, ki potem nekje ležijo, nimajo svojga namena. Podpis, me bomo dale vzg. kekse, ki jih bomo skup napekle, v taki luštni embalaži (kao hiške, mam že narejeno, bom dala na blog). ampak ne zato, ker bi se mi zdelo, da morajo kaj dobit, ampak zato, ker so reeees fajn vzg. in bi se jim rada zahvalila s kako pozornostjo. Pa čisto majhno, da jim ne bo nerodno . Pri Ronji bomo dali pa čestitke, zvezane skupaj v kako knjižico - vsako čestitko je en otrok narisal, starši smo pa napisali. Lejla je bolna - in to ornk. Čez vikend je bila Ronja čisto boga, zdaj je Lejla čisto boga: kašlja, visoka vročina, tako da sva ji dala calpol, že včeraj, pa danes je isto... Ful je bogica, prej sem jo 2 uri sam cartala, zdaj je zaspala in sem hitro šla pojest nekaj... Ronja je pa že dokaj ok. Zato je včeraj šla samo Ronja na službenega dedka Mraza - Lejla je ful jokala, ko ni mogla it zraven, samo je bila res bolna, je bilo pa škoda, da še R. ne bi mogla it zato... No, saj potem se je hitro potolažila pri očiju in bila zadovoljna, ko sva ji prinesli darila . (pri nas imajo ful fajn sistem: dajo ti bone za 50E za Mulerja, sam izbereš in pustiš tam, da zapakirajo in potem prinesejo tja in dedek Mraz raztala). Pa še živali imamo prej: kače, legvane, krastače, ščurke... Taki so biološki dedki Mrazi:)...