|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
12.12.2010 23:15:35   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ploha a bi ti pokazala svoj prstan?

ga še nimam user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3951
12.12.2010 23:16:14   
farfala
Hrana? Smoki in kokakola.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tud razmišljam, da bo za božič  nekaj simpl, narezk in verjetno piščančji žur pa francoska mora bit, sladarije itakuser posted image , šampanjca nimamo kaj posebej radi, imam pa vinski liker in zelo dober rumeni muškat.
Za silvestrovo smo pa vedno doma, meni je to najbol všeč, če bosta otroka vzdržala do ognjemeta bo v redu, če ne pa tudiuser posted image . Ampak mislim, da ne bo težav s ponočevanjem.user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3952
12.12.2010 23:17:35   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

IZVIRNO SPOROČILO: farfala

ploha a bi ti pokazala svoj prstan?

ga še nimam user posted image

joj, sem jaz radovednauser posted image user posted image in neučakana

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3953
12.12.2010 23:18:52   
Zvezdica
a, po št. noge je pa resuser posted image user posted image . Ampak ko vidim fotografije drugih januarčkov, se mi tud zdijo zelo velikiuser posted image

Kdaj začneš delat?

ja sej so, sam tu se zdi samo tak FANTuser posted image .ko sva bila pri P včeraj sva se tehtala in ima mali 14,5kg, višine pa ni dovolil izmerit (ko sva ga morali tehtat zarad paracetamola). ja sej je velik, težak pa tudi :(. Št noge je pri nas zdaj 24, čevlji 25. Kaj pa vem, nekaj časa miruje, pa potem poskoči. mislim, pa da ima nogo normalno. Se mi zdi da poskoči ravno takrat ko kupim nove čevljčke in copatkeuser posted image

Začnem 20/12...komaj čakamuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.12.2010 23:21:34 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3954
12.12.2010 23:20:06   
Zvezdica
zvezdica: sej vem, na morila user posted image sej luštn user posted image

sej ne moriš, boš vidla kako bo luštno zdaj ko ste na svojem.
te pa razumem, da z vsemi skupaj pač ni tolk fajn. Čist štekam... dala skoziuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3955
12.12.2010 23:22:54   
Zvezdica

prav resuser posted image user posted image user posted image

Grlo me boli. Kaj naj? vse probala, sladoled, pivo, neoangin (ne svetujte kaj žganega, ker ne prenesemuser posted image )
Imate kako idejo?

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.12.2010 23:25:57 >

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3956
12.12.2010 23:29:07   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

prav resuser posted image user posted image user posted image

Grlo me boli. Kja naj? vse probala, sladoled, pivo, neoangin (ne svetujte kaj žganega, ker ne prenesemuser posted image )
Imate kako idejo?

granobil - jih moraš kar nekaj polizat, sladkan propolis, karamelno mleko,  angal S, sladoled meni pomaga, ampak sem potem 2-3 dni brez glasuuser posted image

a naslednji ponedeljek začneš? to bo pa spet ena sprememba pri vas, a se veseliš?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3957
12.12.2010 23:31:14   
farfala
a sej so, sam tu se zdi samo tak FANTuser posted image .ko sva bila pri P včeraj sva se tehtala in ima mali 14,5kg, višine pa ni dovolil izmerit (ko sva ga morali tehtat zarad paracetamola). ja sej je velik, težak pa tudi :(. Št noge je pri nas zdaj 24, čevlji 25. Kaj pa vem, nekaj časa miruje, pa potem poskoči. mislim, pa da ima nogo normalno. Se mi zdi da poskoči

pa mislim, da je S. tudi takšnih meruser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3958
13.12.2010 7:11:15   
krtekxx
BB pa ima precej manakenske mere: 11,5 kg, ene 90 cm, noga 21, rokavičke lahko damo gor tud tiste za novorojenčke.
Zvezdica, Farfala, vajina fanta sta res velika. In luštna.
Še eno user posted image , če bi mogoče katera vedela: naša mačka že ene par dni kiha, pa zdi se mi mal manj živa kot ponavadi. Drgač je cepljena proti vsemu živmu...a se mačka lahko prehladi?

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3959
13.12.2010 7:51:59   
Zvezdica
granobil - jih moraš kar nekaj polizat, sladkan propolis, karamelno mleko, angal S, sladoled meni pomaga, ampak sem potem 2-3 dni brez glasuuser posted image

a naslednji ponedeljek začneš? to bo pa spet ena sprememba pri vas, a se veseliš?

grenobil sem tudi...nič pomagalo, zdaj grem v lekarno po betaglucan, če ga imajo.

Služba, ja zelo se veselim. user posted image Drugače je ko greš delat ko je otrok že večji, zna kaj povedat, že zelo samostojen kot če greš preden otrok dopolni eno leto, vsaj predvidevam, da je tako lažje. (jast sem pri obeh bila malček dlje doma.). Menim, da je skrajni čas da grem med ljudiuser posted image
Sej me mal stisne, ker sem že dve leti in pol doma, v bistvu še dlje, sam po drugi strani pa komaj čakam, da počnem kaj drugega kot kuham, perem in peglamuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3960
13.12.2010 8:15:13   
krtekxx
Sej me mal stisne, ker sem že dve leti in pol doma, v bistvu še dlje, sam po drugi strani pa komaj čakam, da počnem kaj drugega kot kuham, perem in peglamuser posted image

Pismo, dobra si, da si toliko časa zdržala. Meni se je po 3 tednih porodniške trgalo od zapečkarstva. No, sej potem sem se navadila.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3961
13.12.2010 8:29:41   
Ploha
krtekx: moje laično mnenje pravi da se mačka lahko prehladi...ne em pa zihr..

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3962
13.12.2010 9:03:24   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

tukaj, ravno malega uspavala. sva bila zunaj, se nadihala zdaj pa spi

sem te hotla vprašat, kako ti pripravljaš ribe - imam vitkega soma

vitki som je zelooo dober v koruzni moki. jaz ga posolim in dam v koruzno moko, pa pečem na olivnem olju in to je to zraven ponavadi, krompirejva solata.

Jancci-no tole pa je nekaj vidiš amnia je malo pospešila vse skupaj, upam, da ni bilo krize, no glede na čas ko si se nam oglasila se pravi da je bilo hitrouser posted image . Bravo mami in bravo Brina!!!user posted image user posted image user posted image

Farfala- kar bo. Milsim pa da sem zdej že kaj jast naslednja k sem na vrsti. Zmatrana od vikenda, k nas nč ni doma alip a imamo obiske. Samo je luštkan pa res je velik.

Zvezdica- no upam, da je P kaj bolje.

Ploha- ja sem pekla pa pol popoldan sva mogle s Klaro vse znosti tja ka so imeli praznovanje...  pri nas pa moj pravi da bi za NL nekam šli da nebi bili doma pa jaz ne vem ali kako bo pol ko bo šla Klara spat mora bit en pri neje, a ni tako? a sem čudna? Kar se tiče okraševanja in postavljanan smrekic, je pa tako da meni tudi ni filing da je to že vse prej kot bi moralo biti, ker potem sploh ni pravega občutka kdaj je čas za to.

Mere pri Klari so: velika je 92cm in pa težka 11.8kg nekaj takega.

grem nekaj pojest pol pa šibam v KR za porodniško zrihtat upam, da bo šlo brez porblema skoz!!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3963
13.12.2010 9:21:43   
Zvezdica
Še eno user posted image , če bi mogoče katera vedela: naša mačka že ene par dni kiha, pa zdi se mi mal manj živa kot ponavadi. Drgač je cepljena proti vsemu živmu...a se mačka lahko prehladi?

BB modeluser posted image

Ja se mi zdi da je lahko.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3964
13.12.2010 9:25:15   
Zvezdica
Pismo, dobra si, da si toliko časa zdržala. Meni se je po 3 tednih porodniške trgalo od zapečkarstva. No, sej potem sem se navadila.

vem,meni se je med bolniško mešalo,pa še ležat sem moralauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3965
13.12.2010 9:37:08   
Najki
farfala lepe slikice user posted image . tele sanke so super ideja, kot poganjalcek z na sneg. kje se kupijo? moj dragi studira fiziko, po tem izpitu bo vpisal doktorat, ce bo slo, sicer pa magisterij. odvisno od casa.

za NL imamo mi obicajno mesni fondue pa ful zelenjavnih prilog.

med zvezdica. pa grgraj zajbljev caj ali pa ustno vodico.

JMja so ksn mesec nazaj izmerili 86cm, on je pa ze 92 konfekcijo pospravljal user posted image . tako da se mi niti ne sanja koliko je visok. kile pa 14-15, ga vcasih doma stehtam. mogoce je zdej ze cez. nogica 23-24. 24 ceveljcke ima.
lien je pa pri enem mesecu presaltala na 62, ker ji 56 ze tisci, pa ravno tako so jo zmerili 55,5 cm pri mesecu, rojena pa s 55cm user posted image , njej pa 62 skoraj nic lufta ne pusca. da ne govorim kako so mene tehtalipri G. pa so me hotli prepricat, da njihove tehtnice se ne motijo, ker so vse kalibrirane in usklajene, pol najbrz vse narobe kazejo user posted image .

pri nas snezi user posted image , z malo bova sli pa v soping, popoldan pride pa teta necaka pogledat.

ja muca se lahko prehladi.

"Na svetu je samo en najlepši otrok in vsaka mama ga ima."

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3966
13.12.2010 9:45:59   
krtekxx
moj dragi studira fiziko, po tem izpitu bo vpisal doktorat, ce bo slo, sicer pa magisterij.

O, pismo, fizik...mene v službi obkrožajo skoraj sami fiziki in vsem po vrsti bi lahko podelili častni doktorat iz teorije kaosauser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3967
13.12.2010 9:58:57   
Najki

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

moj dragi studira fiziko, po tem izpitu bo vpisal doktorat, ce bo slo, sicer pa magisterij.

O, pismo, fizik...mene v službi obkrožajo skoraj sami fiziki in vsem po vrsti bi lahko podelili častni doktorat iz teorije kaosauser posted image

user posted image

a so vsi mal zgubljeni, ne znajo multitaskat, pozabijo kaj so imeli namen narest in rajsi razmisljajo kot prakticirajo? user posted image

< Sporočilo je popravil Najki -- 13.12.2010 10:00:26 >

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3968
13.12.2010 10:51:04   
khurde
ploha, farfala, spetko, luštni otroci, fletne slikice user posted image

user posted image user posted image user posted image  za patrika

sonček, še nimam pojma za novo leto

zvezdica, 2-3 kapljice propolisa na kocko sladkorja in počasi topit v ustih, karameliziran sladkor in gor vlito mleko, počakaš da zavre, piješ. grgranje žajblja, lahko se tudi pije, ampak je treba pravilno pripravit, da se neki strupi razgradijo. žlica (po možnosti dobrega domačega) medu pred spanjem, čez pa nič piti, da ti "ostane" v grlu (to je zadnjič pri meni fajn delovalo). in user posted image user posted image user posted image  za službo

krtekxx, mačka se lahko prehladi. kiha in prav smrka, včasih izgleda kot da tudi njim iz smrčka teče. ima pa BB podobne mere kot naša gospodična, edino noga ji je zrasla. ima nekje 22-23, samo čevlje pa nosi 24, da ima žabe + debele nogavice in da mi ne bo treba spet kupiti nove čez en mesec.

kiara, meni se podobno nikamor ne da za novo leto, ker so otroci premajhni in ne bi nič imela od tega. A bo tko šel normalno spat, I verjetno ne bo zdržala do polnoči, če bi pa oba prespala noč, ju pa tudi ne bi "upala" nekje kar sama pustit.

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3969
13.12.2010 10:56:25   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

user posted image

a so vsi mal zgubljeni, ne znajo multitaskat, pozabijo kaj so imeli namen narest in rajsi razmisljajo kot prakticirajo? user posted image

pazta se, a ni naša barba tut med njimi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3970
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 11:05:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3971
13.12.2010 11:09:13   
khurde
niia, a je O bolan? sem spregledala, očitno. user posted image user posted image user posted image  tudi zanj

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3972
   [Brisano sporočilo]
13.12.2010 11:13:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu khurde)
  Neposredna povezava do sporočila: 3973
13.12.2010 11:24:19   
krtekxx
Fiziki: se nanaša samo na moške! Barba in ostali 2 fizikalki, ki ju jaz poznam, so OK.
Khurde: BB lahko obuje 21 z najdebelejšimi štumfi.
No, zgleda, da je mačka res prehlajena. Evo ni miru pri bajti: non stop kdo smrka. Upam, da bo kmalu OK.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3974
13.12.2010 11:36:23   
Najki
sem se spravila letos sodelovati v milerjevem adventnem koledarju, upam da kaj zadanemo, ker ful pridno izpolnjujem. se se katera ubada s tem?

user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  157 158 [159] 160 161   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.