krtekxx
|
Ploha, dej mal preveri rojstni list, ker te mam na sumu, da nisi original z Gorenjske. Takele obleke, prstani, ohcet...pa a ti veš, da lahko tudi brez tega dobiš poštempljan poročni list? Jancci, upa, da bo porod predvsem hiter. Mene Cerar ni dal nič na CTG, tudi pogostejših pregledov nisem imela. Imela sem 1.12, naslednjič 29.12, potem me je naročil čez en teden, pa nisem šla, ker sem že rodila. Je bil totalen flegmatik in mi skoz govoril, da sem zdrava nosečnica (po hiperstimulaciji in meningitisu), pa da je otrok zdrav (po 6-ih splavih prej). No, zgleda, da je on res vedel, jaz sem se pa na porodni tresla, ker sem mislila, da bom rodila žabo in en BB. Rubica, čestitke. Ronja, ma mene ti sinusi niti ne bolijo. No, za ene par lekadolov na dan. Ampak si res nisem mislila, da se meni lahko en prehlad zaplete. Doslej se še nikoli ni. Ja, kaj čmo, z leti pride tudi vse slabo. No, dobra stvar je, da bo zdejle ene par dni padal dež na 3000 vm in sneg zabetoniral, potem se bo shladilo in ga še mal ruknilo, drug vikend bodo fantastične razmere, jaz pa zdrava. BB je (spet) prehlajena, zaenkrat nič hudega. Včeraj so nas doma obiskali parkelji: otroke je bilo takoooo strah, da so se potem še cel večer stiskali na kavču in si še lulat niso upali sami. BB se je tiščala z glavo v mojo ramo, se me rokami in nogami oklepala in se delala "mene ni". No, potem je le povedala, da ji bo miklavž prinesel punčko.
|