|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
24.11.2010 8:30:14   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

Zakaj se zapira porodnišnica kranj in kdaj ???? 

user posted image user posted image user posted image user posted image
O tem jaz ne vem nič, jaz sem slišala drugače naj bi se zaprla Jeseniška porodnišnica, v KR pa naj bi ostala, gledajo kao na stroške.... samo ne vem kam jih pol mislijo dat, ker v KR je že tako premlo placa.

Najki- ni , ker sem jo včeraj poslikalauser posted image user posted image user posted image meni se zdi blazno mejhen in me malček skrbi da ne bi bilo kaj narobeuser posted image . Že kar nekaj časa mi držimp žličko ali vilčko, pa sedaj hoče juho jesti z veliko žlisco saj jo imamo mi tudi a neuser posted image .

No dobr da sem rekla da me ne bo na srečanje, ker serejem ko vidra, sorry. Jaz bi kuj prišla .....

Ploha- kdaj gre pa spat pol, če tolk časa spi?

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
24.11.2010 9:12:39   
Zvezdica
Mi smo JM dali v gatke, sem jih zadnjic kupila in so se ravno oprale, pa je najbrz mislil, da je plenica in naredil luzico. Potem je pa ves presenecen stal in gledal, kaj se je zgodilo user posted image

user posted image user posted image user posted image
tole je pa znano,če je nag šiba po kahlico, če je oblečen v gatke se polulauser posted image pri nas to tud ne gre najbolje, sem pa tja nama rata v kahlico, potem smo pa spet 14 dni na plenički. Bo že enkrat valjda.

Super da ste zdravi.

plohca super za šoping. Mi2 sva hotla prit na srečanjeampak je P dobil vročino zjutraj, tam 37,5, nos poln, samo iz ene nosnice, slina do popka. Spodnja petka je na eni strani zunaj, zadnji konec je zdaj začel prodirat. Dlesen adijo otečena. DOST MAM TEH ZOB.

Farfala,mimi, sonček kje ste?

Khurde, daj nam kako slikco gor vrziuser posted image

Nosečke, je kakšna že na poti v rim?

Sicer smo

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
24.11.2010 9:32:35   
farfala
O, kake lepe fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kiara, kako lepo je K.. naš ne zdrži dolgo z žlico, prsti so zakon, pravi pocar je

zvezdica in ti to kar tako by the way poveš, da imaš službouser posted image user posted image pa nisem niti vedela, da jo iščeš. kdaj pa začneš?

ploha kajte zdaj muči z obleko, saj si jo že izbrala, al neuser posted image

Mi smo malo driskasti, v šoli je neka viroza, je veliko otrok obiskalo zdravnika zaradi bolečin v trebuhu, A. je bil v pon. že OK, včeraj je pa spet dobil drisko, ta mali je pa tud rahlo siten,ker je tud on včeraj ponovno dobil drisko in posledično je spal slabo.
Meni je še na trenutke rahlo slabo (kot bi bila nosečauser posted image user posted image ) in malo sem napeta ob vsaki bolečini, ki se mi pojavi v spodnjem delu trebuha, ker se sprašujem al se je spet ponovilo al ne. Ma bo že...

Sem pa bila včeraj v IKEI, brez otrok - 3,5 ureuser posted image user posted image user posted image  in kar nabavila nekaj stvariuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse, ki vas kaj boli ali ste bolni!!! A ni tečen ta november???

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
24.11.2010 9:45:25   
Najki
Nas je z zlico od prvega leta sam jo prav ravbarsko drzi. Ga poskusam pri barvicah ucit drzanja, pa se ne da.

V nasi bajti se je tudi driska naselila user posted image .

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3579
24.11.2010 10:06:16   
kiara24
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Nas je z zlico od prvega leta sam jo prav ravbarsko drzi. Ga poskusam pri barvicah ucit drzanja, pa se ne da.

V nasi bajti se je tudi driska naselila user posted image .

Pri nas lepo drži tudi svinčnik, čisto pravilno sploh ne vem kako to. Noben ji ni pokazal ampak ona ga vedno prav zdrži.

Kaj boste kaj kuhale danes? Jaz ne vem če se mi ne umiri tole driskanje bo očitno bolj švoh južna.

Za vse bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica- jaz pa pravim da 37.5 ni za otroka nobena vročina. user posted image

Ploha- še to sem brala pri februarkah, da naj bi se res kao Jesenice zaprilae in to kao še vse še bolnicouser posted image user posted image user posted image user posted image baje je bilo v Delu?!

yelci- ku-ku

< Sporočilo je popravil kiara24 -- 24.11.2010 10:07:42 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
24.11.2010 11:21:41   
Zvezdica
zvezdica in ti to kar tako by the way poveš, da imaš službouser posted image user posted image pa nisem niti vedela, da jo iščeš. kdaj pa začneš?

ma ja in ne. V bistvu mi je nekaj v vodo padlo, pa so mepkl. Takrat ko sem zanosila P  oz preden sem zanosila sem se tammenila za delo. In ko sem izvedela da sem noseča sem imela že podpisano pogodbo, tak, da sem jim povedala in sem koristila zavod. Moje dejanje se jim je zdelo korektno in so me pkl ravno v pravem času.

Mi smo malo driskasti, v šoli je neka viroza, je veliko otrok obiskalo zdravnika zaradi bolečin v trebuhu, A. je bil v pon. že OK, včeraj je pa spet dobil drisko, ta mali je pa tud rahlo siten,ker je tud on včeraj ponovno dobil drisko in posledično je spal slabo.

a dej,povsod ena sama driska. za bolančkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zvezdica- jaz pa pravim da 37.5 ni za otroka nobena vročina. user posted image

vročina morda res ni huda, je pa to povišana temperatura in znak da se nekaj kuha.
men se ne zdi ok, da otrok takrat znaj lezi, še manj pa gre v vrtec.

i belive i can fly....

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
24.11.2010 17:13:08   
krtekxx
Zdravo, moje zdravje je na psu: kašljam, smrkam, vse me boli, že 3.teden. Otroci pa OK.
Kiara; klara res lepo je. No, saj naša BB tudi lepo je, ampak je tak vragec, da noče več imeti slinčka. In potem si lahko mislite, kako je po vsakem obroku...No, v vrtcu je ap seveda angelček in v vsem uboga.
Komaj čakam petkovega snega, da gremo sprobat njene nove smučke, ker se bo če ne parket znucal od drajsljanja po njem.
ma dobre ste vse z malimi dojenčki, zame je to prava znanstvena fantastika - po moje je en drug skrbel za BB v prvem letu, ker meni se sedaj zdi, da je nemogoče, da bi to jaz.
Me pa moj sedaj nagovarja da bi začela razmišljati o delu za krajši delovni čas. Moram razmisliti koliko mi pomeni, da ne bi bila s časom tako na psu, pa di za otroke in moža bolj sproščeno skrbela, itd....v primerjavi z izgubo zasluška. Hkrati pa sem imela še dodatne karierne načrte in sedaj sem v hudi dilemi in bo treba vse skupaj pretehtati...
No, upam, da se moje zdravje do konca tedna izboljša in bom lahko srce spet spravila an prave obrate.
Lepo se mejte.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3582
24.11.2010 17:55:34   
sonček33
Ojla, punce. A smo gut?
Krtekxx, pozdravi se, da boš šla smučkat.

zvezdica, tudi jaz ti čestitam za službo

luštne slikice

pestri dnevi

fajn vreme

čakam sneg

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
24.11.2010 17:59:26   
Najki
S tamalo sva koncno prisli do sprehoda user posted image . Sam se bo treba naslednjic oblect v eskima brrrr.

V lesnini imajo jutri v akciji bicikle poganjalcke, bom peljala mulcka sprobat in mu ga kupila, ce bi mu znal bit na pomlad prav. Je pa nekaj cez 20 eur.

krtekxx pozdravi se.

cisto sem zarolana user posted image ...

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 3584
24.11.2010 19:19:28   
sonček33
Marta, kako si?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
24.11.2010 20:45:00   
Zvezdica
tamalo sva koncno prisli do sprehoda user posted image . Sam se bo treba naslednjic oblect v eskima brrrr.

to je nakaj najboljšega, sprehodiuser posted image
ja oblečt se je pa treba, sploh v teh dneh.

Kje si vidla to akcijo? To je pocen, sploh če je to tisti ki si želimo user posted image

sonči,kuku.

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 24.11.2010 20:53:10 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
24.11.2010 21:59:46   
Najki
zvezdica prospekt so nam vrgli v kaslc. pa tuki imam lesnino 200m od doma, ker sem z brda, tako da mogoce samo v bliznji okolici mecejo v kaslc, ne bi vedela... tak poganjalcek je, ki na sredi nima visoke stange ampak je znizana in spodaj naredi policko za noge gor dat. tako se tudi lazje usedejo, ker ne rabijo noge cez glavo dvigat, da se usedejo user posted image . zic je nastavljiv po visini, pise pa, da je za 3 leta, ne vem visine zica. tudi balanca zgleda nastavljiva. kolesa so precej velika, samo na sliki zgledajo plasticna user posted image . je pa iz 60eur znizan na 30eur, ker imajo 50% popusta na vse igrace.

s tamalo sva bili zunaj ksno urco in pol, me prav zanima, kaj vse me bo jutri bolelo user posted image . mogoce sem malo prevec nasopala za prvic zunaj po tolikem casu. ona je pa uzivantsko spanckala na toplem in udobnem, sem ji bila prav fous.

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
24.11.2010 22:07:11   
farfala
najki a potem misliš, da se poganjalec dobi samo v LJ?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
24.11.2010 22:28:11   
Najki
je katalog za miklavzeve popuste, sam po pravici povedano ne vem, kako ima lesnina zrihtane akcije. zadaj sta navedeni lesnina brdo in rudnik (samo pohistvo), izdajatelj kataloga je lesnina brdo, ne pise pa nic specificno v katerih podruznicah naj bi bila ali ne bila akcija.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
24.11.2010 22:31:08   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

je katalog za miklavzeve popuste, sam po pravici povedano ne vem, kako ima lesnina zrihtane akcije. zadaj sta navedeni lesnina brdo in rudnik (samo pohistvo), izdajatelj kataloga je lesnina brdo, ne pise pa nic specificno v katerih podruznicah naj bi bila ali ne bila akcija.

zvezdica spomnila sem se, da imajo nek bicikel poganjalcek v akciji v BCju, na rudniku sem zadnjic videla, mislim da je iz 40 ali 50 eur znizan tudi na okoli 30. zdej bojo sicer igrace povsod v akciji, tako da si malo poglej, kje prodajajo izbrani poganjalcek in ce bo v akciji.

(ja dobr, da sem se citirala namesto uredila sporocilo user posted image )

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3590
24.11.2010 23:20:56   
Zvezdica
(ja dobr, da sem se citirala namesto uredila sporocilo user posted image )

user posted image user posted image user posted image

hvala za info. nek bom že kakega našla. Itak je to eno izmed daril, ki jih bodo dobri možje prinesliuser posted image
Pa pri nas hodijo vsi trijeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
25.11.2010 10:21:50   
Najki
Danes je zacel smucarski sejem na gospodarcu. Mogoc se bomo jutri odvlekli tja. Ce bi se prej spomnila, bi verjetno poceni dobila smucarske hlace za mulcka. Oci bi ga pa rad ze na smucke postavil, pa bova se za to lahko pogledala. Pa se za skibucke ali zimske skornje, ce imajo ksne nove.

Tamala me cuza kot pijancek, mi je ze dvakrat skoraj popila zaloge, da sem ze razmisljala o dodatku za naslednjo rundo. Zdejle je fajn napokana in se preteguje po postli zraven mene.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
25.11.2010 10:37:35   
Najki
Moja moja sestrca user posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
25.11.2010 10:59:31   
Ploha
najki: luštna!!!!! user posted image user posted image user posted image

gremo devat! user posted image medvedu pomagat, otroc v varstvu...

se utrjujem na mraz, da bom februar preživela brez posledic user posted image

včer nardila narkočok mafine / mafini z nutelooooo --> božanski! user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Ploha -- 25.11.2010 11:06:31 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3594
25.11.2010 11:22:44   
Najki
ful si mi sline pocedila s temi mafini

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
25.11.2010 11:46:32   
kiara24
sam tolk da se vam malček oglasim.... sem čisto boga....

prebava me še vedno jebe..... pa še švoh sem ratala ker sem včeraj ful malo jedla mi ni sedlo..... se mi skoz vrti v glavi in pa skoz sem omotična tako da bolj ležim....

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
25.11.2010 11:48:33   
rubica
ploha a bi dala recept za mafne plis, mam nov pekač pa še ni bil stestiran user posted image .

x *  y* z* kje si, kako si?

najki  kok sta kjut user posted image user posted image , full sta luštna user posted image ,a za JM že maš kombinezon?

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
25.11.2010 11:50:06   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

prebava me še vedno jebe..... pa še švoh sem ratala ker sem včeraj ful malo jedla mi ni sedlo..... se mi skoz vrti v glavi in pa skoz sem omotična tako da bolj ležim....

user posted image user posted image user posted image user posted image , pomagajo banane in bobi palčke- meni so

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
25.11.2010 12:04:35   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: kiara24

A te driska in bruhanje daje? Tocno tako sem imela jaz v nosecnosti, cel teden sem bruhala, da je samo se zolc ven prisel, ker nisem spravila nic vase... Pasejo pa ksne bolj slane juhe pa prezganka, pij po malem, jest se ne rabis silit, vazno da pijes. Ce ti uspe spravit po grlu, ksn rehidracijski prasek spij al pa probiotike.

patronazka je tu =]

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
25.11.2010 12:30:40   
Najki
grrr ni bila patronazka, ena mamica je fehtala denar.

rubica JMju je se prav kombinezon od lani, vedno vzamem tako, da bo za dve sezoni. sem pa dokupila smucarske hlace (BC) in bundico (hofer), pa skornje (gore-tex superfit).

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.