*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Dojenje: se mi zdi, da je rekla Ula zadnjič, da so tut zaključil in da zdej celo noč spi. Pa da ni bilo težav. Ronja če te zanima moje mnenje... ko se boš ti odločila in zaključila bo tut tamala to sprejela. Sej otroci so ful brihtni. Tak da je odločitev kdaj nehati čist v tvojih rokah. Samo moje mnenje. Ja, samo mene bolj zanima, kako to odločitev speljat - tehnični vidik. Ker pri Ronji sem se kar precej prej odločila, predno je ona nehala . Res potem ni bilo nobenih problemov, ampak vseeno - če bi bilo po mojem, bi nehala še par mesecev prej. Pri lejli je pa tako, da mi tako grozno ni, kot mi je bilo pri ROnji, ko me je dojenje res fejst bolelo, ker sem bila noseča in so me bradavice pri tem res grozno bolele. Mi gre pa vseeno mal na živce, nimam pa še nekega strašnega razloga, da bi jo na silo dol vlekla, ko vidim, kako je srečna, kadar se doji. Zdaj sva na zjutraj in zvečer, (in ponoči) pa upam, da kmalu uspe vse skup skenslat. POpoldne sem jo včeraj že dala spat brez zize, samo sem res počakala, da je bila že fejst zmatrana in mi je kar s polnimi ustmi hrane v rokah zaspala . Zvečer nam je zadnjič enkrat tudi ratalo, ker ji vedno rečem, da naj gre v posteljo in me tam počaka in je šla in ker je bila tako crknjena, je zaspala. Ampak naslednji dan pa potem ni hotela tam čakat. Je šla, pa ker sem se obirala (v upanju, da bo mogoče zaspala), je prišla pome . Ne bi rada nekaj ful na silo, pa z jokom in dretjem, bi tako "naravno"... Pa ne vem, kako to izpeljat . Jst sem istega mnenja, da dokler ti nisi čisto prepričana da bi nehala, potem pač ne nehaj, ko boš imela pa res vrhan koš vsega, potem bo mačji kašelj nehat. Jst sem mislna tudi da ne bom nikoli nehala, še posebej ker se je dojil najmanj 10x na noč, pa sem en večer rekla da provam brez in je šlo, sem mu potem tisto noč dala 1x ponoči, naslednjo noč pa nič več in tako smo nehali. Nikoli ni več vprašal, pa sem kar razmišljala o tem da če me vpraša in če bo iskal, da mu bom verjetno dala, ampak sem bla res trdno prepričana da je čas da se to ustavi. No in od takrat vsaj malo lepše spimo... tko da moj nasvet je, da se zdej ne obremenjuj s tem in ne išči nasvetov kako so druge, ampak ko boš res hotela nehat bo šlo samo od sebe...
|