ronja
|
deja, dobrodošla še od mene! Mi je žal za tvojo službo, upam, da najdeš kakšno, ki ti bo še bolj všeč, mogoče bojo pa v naslednji bolj fajn šefi. vrtnica, a ti tudi? Madona, saj niso resni, no! A se jim splača enega novega šolat zato, ker te pač 1 leto ne bo? Mah, naj grejo nekam! PO drugi strani pa je to zate konec koncev dobro, ker boš našla boljšo službo, sicer se je pa ne bi spravila tako aktivno iskat. Pa če boš hotela, boš lahko kak mesec več z malim, ti ga ne bo treba dat z 11 meseci v jasli... Saj mali otroci ne stanejo veliko . Pa čestitke za nosečnost! Punce, moje koleno se cajta, nisem pa glih še za na bicikel (zadnjič probala, ko sem mela zobozdravnico, pa je bolelo), gleženj pa še malo bolj boli tudi kar tako. Ampak to se vse zrihta in to niso tiste tazoprne bolečine, teh sem navajena in se jih tudi lažje zdrži, hehe. tamalidve sta zdravi in veseli, Lejla zna že svašta rečt, ampak navano noče - samo če ji "uide", hehe. Sicer naredi pa vse, kar Ronja: skače, pleza, riše v krogih, ma vse, kar češ Trenutno rišeta, mamo naš petek . Danes gresta z babi (mojo mami) v knjigarno, da si zbereta vsaka eno knjigico . Včeraj pa sva midva bila na Carrerasu, je lubi dobil od kolega ene zastonj karte . Krasno je pel, pa tudi sopranistka je bila super in cel orkester zelo uigran, pohvale! se vidi, da so se vsi res zelo pripravljali na to! Je pa na sredi ene skladbe zazvonil nekomu telefon in je potem v odmoru na monitorju pisalo, da Jose Carreras sprašuje, ali je fantek ali punčka (kao je to edini opravičljiv razlog, da ti med recitalom zazvoni telefon ). zobozdranik: ja, Lejla je že bila, že lani septembra, pa letos smo tudi že naročeni, samo je taka gužva, da smo šele novembra na vrsti - ker pač zaenkrat ne zgleda nič narobe. jaz ju bom lepo vodila vsako leto na pregled, bolje preventiva kot pa kurativa. Nam so povsod rekli, da prideš, ko pridejo ven prvi zobki, do 1 leta enkrat: to so rekli na šoli za starše, pa od vseh zobzdravnikov sem isto slišala... Pa kolikor vem, še vedno plombirajo tudi mlečne zobke - da se karies ne širi. Sicer srčno upam, da nikoli ne bosta potrebovali nobene zvezdice, ampak vseeno bomo hodili k zobozdravnici. A sem še kaj pozabila?
|