|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
7.10.2010 22:48:56   
VRTNICA84
Zvezdica; Ja res je. Tak je če delaš v Klaseku, kjer se dogaja še veliko več nepravilnosti. Ampak jih ne bom na forumu razpravljala. Ko pa se spomnim kaj vse sem dala skozi, pa vem da je bolje za mene!
Sej bo. Porodniško tak dobim. Sedaj bom pač počakala, da bom dobila porodniško. Ker iz borze ne bom dobila žal nič.
Sem na koncu 3. meseca. Važno mi je, da me doma podpirajo.

Ko se otrok rodi, si ne moremo kaj, da ga ne bi ljubili in skrbeli zanj.
Epictetus

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
8.10.2010 1:10:43   
Najki
Zimske hlace za sneg za malcke v Lidlu 11.10., sem prvic napisala 7. ma sem slabo pogledala in je moj danes skocil tja za brezveze user posted image , tako da v ponedeljek, so pa od st. 86 do 128.

Pozdravljena Deja user posted image

Misko je nehal driskat in je bil danes ze v vrtcu, hvalabogu se nisem nicesar nalezla user posted image .

Danes sem se en dan prelikala, jutri grem se enkat v sluzbo in potem se eno rundo tetric prelikat, pa konc s tem. Potem me cakajo se flaske in pumpica za prekuhat, avtosedezi, mehke igrace in igralne deke za preprat, se ena generelka po hisi, potem se lahko pa lotim sprotnega perila user posted image . Tamali je uspel vso zalogo bodijev podriskat in sem mu komaj sproti kaj oprala. V glavnem ne bo zmanjkalo dela do poroda. Sem pa samo za tamalo preprala in prelikala kaksnih 7 strojev 6kg bobna. BTW hijacinta moje cotke niso bile nic flekaste, so bile pa oprane po zadnji uporabi pred pospravljanjem, ko jih je prerasel. Razen kak trmast flek od hrane, ki ze prej ni sel ven. Po moje ti bojo sli fleki ven, ko jih preperes. So pa verjetno od kaksne mastne kreme recimo ribje masti, ki s casom porumeni.

Kiara saj pravim, da imam zadosti zaloge in sem do ene 7ga meseca zgubila 4 ali 5kg, ki sem jih potem nadomestila s kake osmimi. Pri JM sem tudi pridelala + 5 ali 6kg, pa so sle vse dol s porodom. Sam pri tolk viska kot ga imam se nimam kaj obremenjevat s tem. Ce bo dojenje steklo, se bom upam se malo posusila user posted image .

Jao folk kaj majo proti user posted image pa user posted image user posted image ... Moja sestricna iz Reke je zdej 2 leti porocena in isce sluzbo povsod okoli ze ksne 3 leta, pa ji poskusam dopovedat, da je zdej najbols otroka skozi dat, da jo bojo potem lepse gledali, ker je ne vem zakaj lazje dobit sluzbo mladi mamici kot bodoci mamici user posted image . Pa se cas ima zato, ker ni zaposlena in tudi ne kaze da bo se ksno leto.

Ma Vrtnica, po koncani porodniski se bo tudi kriza upajmo malo umirila in folk ne bo tolk zaj* glede sluzb user posted image , pa se vec casa bos imela z otroci do nove zaposlitve.

Ok grem koncno spat, dragi mi ze par ur greje posteljo.

Nocka!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
8.10.2010 7:24:14   
nina166
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Mi smo ga peljali zobarci ze pri enem letu, nas je P napotila, tam so pa cukasto gledali zakaj tako zgodaj. Zobarca je rekla, da ga ni treba pripeljat do stalnih zob... Pa da so mislili glih neki program prvih pregledov spreminjat al neki takega in zamaknit prve obiske pri zobarju.

To se mi pa ful čudno zdi, ker pri nas pa tud mlečne zobke plombirajo. Baje lahko zgnit mlečni zob uniči tudi korenino od stalnega...tako so meni rekli. Daša je bla pri letu in pol...sem jo peljala zraven Domna da jo je pogledala in ima zaenkrat še vse vredu. Drugače pa pri nas dobijo otroci vabilo pri treh letih in ko sem Dašo peljala sem vprašala, če je še premala in je rekla, da ne. Ima pa zdaj januarja spet kontrolo. Domen pa ima že eno plombico, naslednji teden pa grema še po drugo.

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
8.10.2010 8:00:01   
*x*y*z*
Jutro vsem

Kiara pri zobarju smo bili pri enem letu, zdej gremo spet pri dveh, je pa pri nas odvisno kdaj te priporoča pediater, ker eni ti sploh ne povejo, lahko pa se sam naročiš pri nas je do 3.leta ena pedontologinja za vse otroke.

Hijacinta - rumene fleke sem jaz tudi opazila ko sem dobila sposojene cunjice za M, ma se ne spomnem ali sem jih spravila dol al ne. Zdej se bolj ubadam s čokoladnimi madeži, teli mi včasih res ne grejo dol

Deja dobrodošla

Nina166 - tebe že dolgo ni bilo...

Najki - a te daje gnezdenje, lepo da ste boljše

Vrtnica - poznam tvojo situacijo in ogromno je tega, pa država pusti da se tko dela, ah škoda zgubljat besede in kot si napisala, važni so naši sončki, delali bomo itak še preveč...

Jannci - hvala za link, sem naročila Z otrokom lahko sodelujete, sem dolgo čakala na kako priložnost

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
8.10.2010 8:00:47   
krtekxx
najki, da ne boš slučajno poslušala te trapaste zobarce. Mlečni so zasnova za stalne. Mi smo z mlečnimi po 2x na mesec pri zobarju.
O, Vrtnica, so pa packi, res.
je že boljš imet službo v javnem sektorju, Jancci, a ne?
Od vrtca do službe sem se vozila cca 1h. Me prav zanima, kako resne so une nesreče, ali pa je to le način policajske stavke. Včeraj sem imela zvečer plan dolgega tuša in umivanje las, pa delo za službo. nakar je začela BB kašljati, pa jokcati da au uho...celo noč se je tiščala k meni in brcala. Zjutraj še malo kašljala (no saj je včeraj tudi, pa jaz tudi), sedaj je v vrtcu, jaz pa v službi zaradi neizpolnjenih včeraj zastavljenih ciljev in današnjih zastojev na cesti precej slabe volje...

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
8.10.2010 8:12:42   
Jancci
je že boljš imet službo v javnem sektorju, Jancci, a ne?

To pa res. Pa vsakega 10ega ziher dobiš plačico. user posted image

Krtekxx user posted image user posted image user posted image za B in tebe. Poglej iz svetle plati.. petek je!!! user posted image Kako možiček in njegovo okrevanje?

Vrtnica user posted image

Ploha nisi mi povedala... a si dobila vabilo za Meto za P a si sama klicala? Ker jest nimam še nič user posted image

Moja M je včeraj zaspala v tanovi postelji + jest zraven. To mi ni najbolj všeč ker pol nimam nič časa z mojim debatirat. Ampak vseen je zaspala in spala do 3.30 pol pa v jok, pa moj tja, pa ni bil on dober, je hotla mami in jo je prinesel k nama in je pol spala z rokicami okoli mojega vratu user posted image user posted image   Nam gre bolj počasi tole uvajanje.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
8.10.2010 8:26:12   
Hijacinta
Jutro punce.

Vrtnica tudi jaz to poznam. Tudi jaz bom drugo leto brez službe ko pridem nazaj iz porodniške. Bi bila že letos, ampak sem bila zopet user posted image pa mi niso nič mogli. Ravno septembra je prišla ena nazaj iz porodniške in so ukinili njeno delovno mesto. Pa da ne boš mislila delam v farmaciji kjer je ogromno denarja, vendar smo mlade mame nezaželene. Tudi skrajšanega delovnega časa ne moremo koristiti čeprav nam pripada po zakonu. In tako naprej. Ravno zato je tudi meni ta stavka javnega sektorja user posted image . Ampak nočem o tem, ker ratam čisto preveč jezna.
Drugače ti pa čestitam za user posted image user posted image user posted image user posted image . Da bi bilo vse tako kot mora.

Midva sva bila pri zobozdravniku lani novembra, letos pa kontrola zopet novembra.

Danes nas čaka sestavljanje omar, tako da bom končno lahko začela pripravljat za user posted image . Sem pa čisto brez glasu in kar orenk prehlajena. Upam da se čimprej pozdravim. Mi je pa danes že drugič zapovrstjo odpadel ginekolog pa upam da drug teden bo, da dobim vsaj napotnice pren grem rodit user posted image

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
8.10.2010 9:07:52   
kiara24
Jutro,

že na vse zgodaj zjutraj polno letanja, najprej Klaro naštimatm, pa ol hitro po mojga v službo, da sva ga plejala do dermatlologa in pa pol hitro klaro v vratsvo, pa nazaj v KR, hitro v trgovino, pa spet po mojega k je bil med tem časom že fertik, zdej moram pa še nazaj k grem še jaz do DR. po bolniški listek. Pa bi najreje še v kontakt stopila z njo, ker me že cel teden boli grozno želodec in skoraj nič ne jem , ker ne morem.

Vrtnica- joj, upam, da se nisi prevče sekirala sedaj je najpomembnejša tvoja pikica, ki raste v tebi. So pa zelo nesramni, sploh človk ne more vrjet, samo a ni tako da nosečnost ne sme biti vzrok za odpuščanjeuser posted image Vrtnica a pol imaš tam nejkej aprila rok?

Ploha- mi samo ugibamo....user posted image user posted image kaj nam pripravljašuser posted image

Jancci- tudi mi še nismo bili pri P, tako da ne vem kaj je to. jaz bom danes klicala da vidim kako je in pa povprašala še zaradi zobkov kam se naj obrnem, če mi lahko dajo števiklo. Vse ste pridne in ste jih že dale v svoje sobe, jaz je še nisem in tudi ne vem kdaj jo bom,  ker mi je prav fletkanno k jo lahko pobožam in pokrijem takoj ko se zbudim.

Krtekxx- ne bit slabe volje, danes je petek in sledi vikend, ki bo sončen, kar me nadvse veseli, da bomo lahko večina časa zunaj. je pa res da je danes grozna gužva na cestah.

Grem pospravit, pol pa šibam v KR.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
8.10.2010 9:22:01   
ronja
deja, dobrodošla še od mene! Mi je žal za tvojo službo, upam, da najdeš kakšno, ki ti bo še bolj všeč, mogoče bojo pa v naslednji bolj fajn šefi.

vrtnica, a ti tudi? Madona, saj niso resni, no! A se jim splača enega novega šolat zato, ker te pač 1 leto ne bo? Mah, naj grejo nekam! PO drugi strani pa je to zate konec koncev dobro, ker boš našla boljšo službo, sicer se je pa ne bi spravila tako aktivno iskat. Pa če boš hotela, boš lahko kak mesec več z malim, ti ga ne bo treba dat z 11 meseci v jasli... Saj mali otroci ne stanejo velikouser posted image . Pa čestitke za nosečnost!

Punce, moje koleno se cajta, nisem pa glih še za na bicikel (zadnjič probala, ko sem mela zobozdravnico, pa je bolelo), gleženj pa še malo bolj boli tudi kar tako. Ampak to se vse zrihta in to niso tiste tazoprne bolečine, teh sem navajena in se jih tudi lažje zdrži, hehe. tamalidve sta zdravi in veseli, Lejla zna že svašta rečt, ampak navano noče - samo če ji "uide", hehe. Sicer naredi pa vse, kar Ronja: skače, pleza, riše v krogih, ma vse, kar češuser posted image Trenutno rišeta, mamo naš petekuser posted image . Danes gresta z babi (mojo mami) v knjigarno, da si zbereta vsaka eno knjigicouser posted image .
Včeraj pa sva midva bila na Carrerasu, je lubi dobil od kolega ene zastonj karteuser posted image . Krasno je pel, pa tudi sopranistka je bila super in cel orkester zelo uigran, pohvale! se vidi, da so se vsi res zelo pripravljali na to! Je pa na sredi ene skladbe zazvonil nekomu telefon in je potem v odmoru na monitorju pisalo, da Jose Carreras sprašuje, ali je fantek ali punčkauser posted image (kao je to edini opravičljiv razlog, da ti med recitalom zazvoni telefonuser posted image ).

zobozdranik: ja, Lejla je že bila, že lani septembra, pa letos smo tudi že naročeni, samo je taka gužva, da smo šele novembra na vrsti - ker pač zaenkrat ne zgleda nič narobe. jaz ju bom lepo vodila vsako leto na pregled, bolje preventiva kot pa kurativa. Nam so povsod rekli, da prideš, ko pridejo ven prvi zobki, do 1 leta enkrat: to so rekli na šoli za starše, pa od vseh zobzdravnikov sem isto slišala... Pa kolikor vem, še vedno plombirajo tudi mlečne zobke - da se karies ne širi. Sicer srčno upam, da nikoli ne bosta potrebovali nobene zvezdice, ampak vseeno bomo hodili k zobozdravnici.

A sem še kaj pozabila?

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
8.10.2010 9:34:15   
Najki
Ja nina sej po moje tudi bolje, da hodi, jaz celo sumim, da bo razvil krizni ugriz kot jaz in to je treba ze zgodaj zacet maltretirat user posted image . Mogoce se vse petke pocakamo, mogoce so ze zunaj sploh nisem pogledala user posted image , pol ga bom pa tudi kar peljala na kontrolo.

x.y.z. ni nic gnezdenje, ze ksn mesec zamujam s pripravami, ker nekak ne pridem do zasluzene porodniske. vmes se delam, pa itak je bil mali zdej doma zaradi driske, samo za vikend sem kaj premaknila prej, pa se takrat je sel oci studirat za vikend in mulcek doma... vse bi moralo biti ze zdavnaj porihtano, imam samo se dobra 2 tedna do roka. dragi pa itak bolj malo pomaga, ker je cez glavo v rokih in projektih in vcasih tako tecen, da bi ga kar odselila. tako da mi kar pase, da ga za vikend ni user posted image .

Sicer pa v ocijevi odsotnosti JM dostikrat ponoci pristane pri meni in je tud ful kjut, ko se ksne pol urce zjutraj tiho slini k meni in me cisto na blizu gleda, ce se bom zbudila, pa prislanja licka, ko pa enkrat le odprem oci pa takoj zacne cebljat na ves glas ker zdaj pa lahko user posted image . Pa tudi ponoci, ce se zbudi, ga je veliko lazje uspavat nazaj. Sicer ima pa postlej zraven najine in zdaj bo se zibka tam, bo najbrz kar kaos ponoci in bomo vsi kot zombiji.

JM vceraj pred spanjem ni pustil plenicke montirat, je sel rajsi na wc in ful mehurcek spraznil. Sam kaka pa se zmeraj rajsi v plenico user posted image .

A se je pri vas tudi cez noc zledenilo vceraj? Jaz nisem nic zmrzljiva, pa nisem sla izpod dekice cel popoldan, danes sem pa ze razmisljala, ce bi JMju dala bundico v vrtec... Tam pa ful hajcajo in mu je hitro prevroce, zato sva dala zraven se debelejse hlace za ven in tanke za not... Lihkar bo rabil sal in rokavicke pa se zabice spodaj brrr.

Moram se pocasi oblect in odvlect do sluzbe, imam samo par uric dela, popoldan bom pa mojega z bicem gnala v pospravljanje user posted image .

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
8.10.2010 11:54:08   
Ploha
jancci: ja, dobil smo pošto, 1 teden prej je prišla pošta, se pravi prejšni teden smo dobil,...samo to je čudno, da še niste dobil, ker ste bli verjetno prej cepljeni kot meta??? Meta naj bi imela avgusta vakcinacijo al kuga je že to...pa so zarad dopustov in ne vem še česa prestavl...

pa drgač ? user posted image user posted image

kuham južna user posted image

včer zvečer sm hladilnik ribala, sem odkrila bogate zaklade, ki predvsem smrdijo user posted image

se še pol oglasim,...otroke nafutrat in spat dat...pol pa prat začet...bom vse pliškote oprala in vse deke, cunje, postelnino,...zdej ko bo kao sonce...so bli že potrebni user posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
8.10.2010 13:44:25   
kiara24
Jancci- jaz sem danes klicala, pa mi je rekla med. sestra da zobarja imajo otorci pri 3 letih in dobiš domov vabilo, če je pa kaj drugače da se ti zdi kaj sumljivo potem pa ga/jo lahko prelješ prej. Glede P je pa tako da dobiš datum, ki ti ga oni pošljejo domov. Se pravi boš dobila pošto. Tako je bilo meni danes rečeno.

No evo sem zmatrana ko ne vem kaj grem počivat, pol pa hitro kosilo narest sladko zelje s krompirjem in pa zrezki piščančji. Pol pa že šibam po Klaro.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
8.10.2010 13:57:16   
Ploha
jancci: meni je pa metina P dala en list s številko za zobarja, če želim da gre kaj prej...

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
8.10.2010 20:15:32   
Najki
Prisla ob sedmih domov... Me tako rita boli, da se sedet ne morem, tako da ne bom nic peglala danes user posted image . Najbrz od tistih 5 ur zuljenja pisarniskega stola. Sva sla po vrtcu z JM do pradedka pa potem po ocija in se na kratko v Supernovo, so imeli neke delavnice pa ples za otrocke, ma vse za malo starejse user posted image . Tako da smo sli kmalu v milerja po par stvari in domov. JM je v uber prijaznem moodu in ful druzaben danes, nic sitnobe, zdej ociju nosi knjigice, da jih skupaj bereta. Pa ful ceblja. Ma je zaspan, da se ze po tleh valja, se bomo najbrz kar vsi trije vrgli v posteljo po hitrem postopku.

Nocka!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
8.10.2010 21:39:29   
yelci
Hojla, da se še jst malo oglasmuser posted image . Mi smo super, zdravi, Kristjan že pridno čeblja, trme skoraj ne poznamo, mu pa zdele spodnj trojkice vn hodjo, tak, da bol malo spimo, pa še po novem se je začel zbujat pred šesto zjutraj, pa čeprav gre spat okol pol devetihuser posted image
Khurde, čestitkeuser posted image , lepo se rihtajte
V sredo gremo mal v tople kraje, v Tunizijo, upam, da tokrat letalo poletiuser posted image , komaj čakam, že kar malo pgrašam morje.
Zobar, mi še nismo bili, sm se pa zmenila z eno mojo stranko, k je otroška zobarca, da bova pčakali še na  ti dve trojki ,pol ga bom pa peljala k njej, k me kr mal skrbi kako je, k se mi ne pusti umivat zobk in priznam, da ga dam kr večkrat spat z neumitimi zobmi user posted image

Aja, aprila 2011, bomo spet cartaluser posted image

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
8.10.2010 21:59:59   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: yelci

ja čestitam user posted image user posted image user posted image lepo nosečnost ti želim user posted image .

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
8.10.2010 22:19:23   
Zvezdica

čestitke yelci.

pa bolj pogosto se javi.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
9.10.2010 11:01:54   
Zvezdica
jutro

sonček jeuser posted image user posted image user posted image ...pa en auser posted image za vse.

mi2 z mojim letiva v IKEO. otroka bosta pri babici. user posted image

Uživajte.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
9.10.2010 11:51:26   
Ploha
yelci čestitke! user posted image user posted image user posted image

zvezdica: uživajta!

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
9.10.2010 13:29:35   
Najki
cestitke yelci user posted image user posted image user posted image pa uzivajte v Tuniziji user posted image user posted image

Prisla s trznice, mali je v komi, mene pa likanje caka. Zuni je mrrrrz je bil JM cist leden v rokice in licka, rokavice in sal bi ze rabil user posted image . Pa flisasto kapo je ze imel in zabice pod debelimi hlacami... Ste ve ze privlekle bundice iz omar?

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
9.10.2010 13:34:55   
khurde
ulla, yelci, še vama hvala user posted image

yelci, tebi še čestitke user posted image user posted image user posted image  lepo nosečnost brez problemov ti želim, pa večkrat se oglasi, ko nas že bereš dokaj redno user posted image

deja, dobrodošla

ostalo pa ne vem več... dons sem crknjena... A je sicer ful priden, I tudi, ampak dons ni noben spal user posted image  I je kašljala, se premetavala, čvekala, A pa pač ni zaspal do polnoči, sej potem je pa fajn spal. ampak sem ful zmatrana, ležim že cel dan in počivam, I je šla k babi na obisk za par uric, A spi... midva pa čakava pico, ker dons tudi ne kuham user posted image  ponavad grem spat ob ene devetih, pa dobim A previtega in dostavljenega v spalnico okoli enajstih zvečer, včer sem bila pa sam jaz ok... sej sta cukra, oba user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
9.10.2010 15:23:43   
Ploha
khurde: sej se boste ufural user posted image user posted image kakšen mesec portpi pol je pa prou luštn, ne glih vsak dan ampak na sploh pa user posted image user posted image

manca tud hodi spat ob 23.00, ma je točna k švicarska ura...dobr kšn dan je prej, res redko, ampak načeloma pa ob 23.00, pa spi do 8.00, tudi dlje...zdej morm sam še odločt se in nekak premaknt ji to uro na vsaj 21.00 user posted image user posted image

dons sta obe hkrati ob 8 tulile, juhej, veselica user posted image

perem že od včerej vse kar se v naši hiši sploh oprati da...postelnina, cunje, plišaste medvede, deke, povštre, še nad čevle se morm spravt...

mam generalno, vsak dan en prostor...

telovadba trpi user posted image ko pa telovadim, pa trpim jaz, močno user posted image

meta je pri tašči na kufet, manca na tleh spi...

khurde: a ponoči ti skos spi al se kaj dojita? Al ga zbujaš? aja sm pa prou P prašala kaj je s temu streptokokam je pa rekla da je un AB med porodom dovolj user posted image je pa ena dr. k sm bla pri njej na dodatnem UZ v dravljah rekla, da se doktrina tuki ne more zment al je dovolj al ni, oz. al se streptokok zdravi kaj med nosečnostjo, je to sploh smiselno...tko da, odvisn na koga narajmaš,..a kej veš v kolkem času se okužba pojavi?

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
9.10.2010 16:28:16   
farfala
yelci čestitke!!!!user posted image  

Zdaj bi pa lahko naredile seznam tistih, ki nismo nosečeuser posted image user posted image oz. niso pred kratkim rodile -  bi bil krajšiuser posted image
Saj vam ne sledim več!!user posted image - jancci, najki, hijacinta, yelci, kiara, vrtnica, rubica, x-y-z, katero sem še izpustila???

pa daj najki nehaj likatuser posted image user posted image user posted image in ja, S.že nosi tanjšo bundico, ker je že res mrzloooo

khurde, fajn, da lahko greš hitro v posteljo in se malo spočiješ, bravo za atijauser posted image . Dojenje je dobro steklo?
Ne  mi zamerit, ampak mi je fajn, ko imaš  zdaj I. A.user posted image user posted image user posted image

deja boš dala kako slikico gor??user posted image Iz katerega konca Štajerske si? A nas že dolgo bereš?

Danes sem končno jedla kostanje! Bili smo na Pohorju, na neki prireditvi, na srečolovu zadeli 3 knjige, se ceneje peljali z gondolo. Kar fajn, čeprav me je malo zeblo, S. je pa spal.
Prave jesenske barve so že!

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
9.10.2010 20:00:24   
Hijacinta
Yelci čestitke user posted image user posted image user posted image . Lušno nosečnost.

Najki naš ima zjutraj (ob 8 ko smo šli na sprehod) tanko bundico, kape in žab pa še ne.

Zvezdica mi smo dons tud bili v Ikei. Spet user posted image . Včeraj v I nismo vsega dobli, pa smo dons šli še v A. Je bilo kar naporno ker je bil mali z nama tko da sem čist crknjena.

Upam da je kaj fajn po TV, se grem knedlat. No ampak sem vesela ker je že kar nekaj pohištva zrihtanega, tako da počasi bo. Pa upam da bo letos čimmanj vlage. Sem trapa pustila okno odprto ker sem mislila da bomo že ob ene 4 nazaj, smo pa prišli ob pol osmih, notri pa 18 stopinj user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
9.10.2010 22:30:51   
farfala
Pa smo že tu:user posted image

http://www.ringaraja.net/koledar_otroskega_razvoja/18-23-mesecev.html

Danes je S.: popisal celo sedežno, vzel iz koša lonček od jogurta in ker ga je bilo še malo not, ga je razpacal po preprogi, vse knjigice zmetal iz polica, A. izpraznil torbo in peresnico, iz lončnice zmetal malo zemlje, vrgel v koš nov bidon....user posted image

(odgovor članu VRTNICA84)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.