|
RE: Mama, kje si? 1.9.2010 15:45:06
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ja, Peggy ... grem izpolnjevat' vse obrazce, ki jih je Pubertetnik danes privlekel iz šole. Začuda niso dobili vseh tistih prospektov za revije, zavarovanje, tečaje in ostalo. Najbrž me to še čaka. V glavnem... nič kaj konkretnega v zvezi z Džovano nimam zdaj na sporedu. Še vedno grem lahko obiskat sintska in romska naselja na Gorenjskem, kontaktiram romska društva, vključno z njihovimi časopisi in radii itd. - vse ostalo bo pa majstr Skok uredil. Aja, pa Mauru/Marku sem že sporočila tole in slišati je bil zadovoljen. Naslednjič, ko pride v Ljubljano, mi bo še podpisal pooblastilo, potem se pa spet lahko podam na sprehod po uradnih inštitucijah. In Skoku skačem v zelje. Brez zamere, g. Skok (ker vem, da berete) - malo heca mora bit'. Iz golega firbca sem "vprašala strica Googla" o pogrešanih osebah v Sloveniji. Vraga, nisem vedela, da jih je toliko. Najstarejša zadeva, kar sem jo našla, je punčka Maja Vojvoda, ki je izpred domačega bloka izginila leta 1986, ko je bila stara 11 let. Do danes ne duha, ne sluha o njej. No, ampak pri njej je policija že naredila vse, kar je lahko in jo imajo samo še v evidenci. Enako velja tudi za natakarico Heleno Sedej, ki je "mrknila" pred 10-imi leti na poti iz službe domov. Pa za Jureta Plevnika - uzela ga magla. Katera je bila že tista RR-ovka, ki me je spraševala za pogrešano... kaj že - sestrično?... Evo, zdaj imam čas. In voljo. In živce. Pa tista... Stojanovič - a ne?... s Štajerske. A je o teh dveh kaj novega? Ja, Peggy - bom poskrbela za svoje potomstvo , ampak za Boga milega - dajte, prosim, koga pogrešat'.
|
|
|