|
RE: Mama, kje si? 31.8.2010 9:18:49
|
|
|
|
ronja
|
kofetkam v cyber-ju. Eno vpr.: kje v Lj. je cyber caffe? So me že spraševali, pa nisem vedela... Zakaj potrebujem odvetnika, sunce jim šalabajzersko? Dežurni je omenjal državno varnost. Pa halo - saj ne dre za DV danes, ampak leta 1976! Možno je, da je naredila kako kriminalno oz. kaznivo dejanje in tega pač ne morejo povedat vsakemu - a bi si ti želela recimo, če bi naredila kaj takega, da bi to povedali tvojemu bivšemu? Glede na to, da se nekaj časa nista ravno razumela, bi znal to izkoristit proti tebi... Štakaš? Oni ne vejo, v kakšnem odnosu so njeni sorodniki z njo, mogoče ji to ne bi bilo prav in zato potem tega ne povejo ne tebi, ne Marku. Saj če tako pomislim, da jaz naredim eno veliko bedarijo tudi ne vem, če bi si želela, da povejo mojim otrokom (če jim sama nisem, imam očitno razlog, če pa so posvojeni, pa sploh ne bi rada, da imajo potem skoraj edine info o meni to, da sem bila kriminalka). Zato je po svoje logično, da ne povejo teh podatkov kar komurkoli, tudi če je sorodnik. No, sem videla, da so že druge napisale... PS: tudi če do vseh teh spisov prideš, dvomim, da bojo not njene želje, kam v tujino bi rada šla (da je želela v tujino, pa je tako povedalo že precej ljudi in poizkus nelegalnega prestopa meje to tudi potrjuje - če je to prav Džovana). Tako da če jo boš hotela najt danes, boš morala po moje še kako drugo smer poizkusit, ja. A tisto Katjo Bašič ali kaj je že si že kaj kontaktirala? Pa gospo iz CSDja, ki je takrat tam delala?
|
|
|