Kerensa* -> RE: Mama, kje si? (9.7.2010 10:39:03)
|
Dobro jutro... [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zaspan.gif[/image] ... zdajle sem vstala. Hvala za vse spodbudne besede, ampak od Maura/Marka še ni glasu in jaz ga ne bom več poskušala kontaktirati. Če bo želel, me lahko on sam - ve, kje najde tako mene, kot tudi mojega g. Moža. Teorije zarote, pravite [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]... hja... 1.) Maurov/Markov oče = samo dve možnosti sta. Da je vedel za nosečnost in da ni vedel za nosečnost. Ne vemo niti tega, kdo je bil in predvsem, koliko je bil star. Če je bil mladoleten, kakor Džovana, potem vedno obstaja možnost, da so ju ločili in da o vsem skupaj sploh nič ne ve oz. če je še živ, da ni nič vedel do objave članka. Lahko, da je kontaktiral Maura/Marka po objavi - ne vem. Če je bil polnoleten, je pedofil, ne glede na to, ali je za nosečnost vedel ali ne. V tem primeru še razumem, zakaj Maura/Marka ni nikoli iskal, četudi je vedel zanj. Če je bil kdo od zaposlenih, potem je imel možnost Maura/Marka nadzirati iz daljave tudi po tem, ko je bil posvojen in ko je Džovana izginila. 2.) Posvojitev = glede na to, da je Džovana sina hotela nazaj, verjamem (lahko pa, da se motim), da ga v posvojitev ni dala prostovoljno. Je pa kasneje obupala nad tem, da bi ga dobila nazaj in je izginila. Nič nenavadnega se mi ne zdi (sploh po vseh zgodbah, ki sem jih prebrala na Internetu), da bi takratni CSD otroka slušno in/ali govorno prizadete mladoletnice brez preteklosti (in koga, ki bi ji pomagal) dali v posvojitev. 3.) Ljubosumna punca - odpade. SMS-i so bili popolnoma jasni - v zvezi z Džovano. Če je kdorkoli poleg Maura/Marka prebral samo en SMS, potem mu je bilo jasno, da je bil tudi neodgovorjen klic v zvezi s tem. 4.) Džovana ne išče več - možno. Iz dveh razlogov - ker je obupala, ko ni bilo nobenega odgovora na pisma, ki naj bi jih pošiljala Mauru/Marku ali pa, ker ni več živa. Vendar - če je še živa, verjamem, da ga želi srečati (če ga v teh dveh dnevih še ni). 5.) Da sem na nekaj naletela? - to je slišati že preveč filmsko. Da bi bilo resnično? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley24.gif[/image] Če je Mauro/Marko našel Džovano ali očeta, bomo to iz medijev dokaj hitro izvedeli. Jaz sem se pa tudi odločila. Poziv po iskanju Džovane je bil javen, kar pomeni, da jo lahko išče vsakdo. Zakonito ali nezakonito pridobivanje podatkov - vsak se odloča sam. Z mano vred. In jaz sem se odločila za oboje. Locirala jo bom. Če je živa, ji bom dala Maurovo/Markovo telefonsko številko, dalje pa naj se odloči sama. Če je pokojna, bom Mauru/Marku poslala SMS z lokacijo groba. Vmes, med raziskovanjem, pa ga ne bom več obveščala. Ko in če ga bo zanimalo, bo poklical sam. Aja, pa še tistile linki: e-maile sem poslala v dom Malči Beličeve, v Zavod za gluhe in naglušne, v arhiv RS in objavila sem nekaj oglasov na način "išče se" po različnih evropskih portalih. Če me bodo pa slučajno kontaktirali iz oddaje "Sve za ljubav", jih bom pa preusmerila na novinarko (ona pa dalje do Maura/Marka).
|
|
|
|