Kerensa* -> RE: Mama, kje si? (8.7.2010 21:31:49)
|
Sicer mi ni popolnoma nič jasno, pa vendar... Mauro/Marko je bil moj sodelavec in tudi sodlavec mojega g. Moža. Ena od naših skupnih bivših sodelavk, ki se mi ne želi predstaviti, pa trenutno trdi, da je včeraj govorila z Maurom/Markom po telefonu in da ji je on zanikal, da bi kdajkoli govoril z mano glede svoje mame, še najmanj pa predvčerajšnjim. Jaz nisem imela Maurove/Markov nove telefonske številke, zato je novinarka članka v Oni mojo posredovala njemu in me je on sam poklical. Priča pogovoru je bil tudi moj g. Mož. Mauro/Marko me je prosil, naj dam vse skupaj na FB in po možnosti tudi objavim Džovanino fotografijo (ne morem - skener zafrkava). Sedaj pa naj bi trdil, da to vse skupaj sploh ni res... Nič mi ni jasno, ampak to je morda razlog, da se mi od včeraj ne javlja na telefon, niti ne odgovarja na SMSe. Zato sem mu pravkar poslala SMS, da naj mi, če ne želi več, da mu pomagam najti mamo, to sporoči, pa bom takoj prenehala. Če odgovora ne dobim do jutri zvečer, potem dvignem roke od vsega skupaj. Proti tuji volji ne bom delala ničesar. Ampak RES ne vem, kaj se zdaj to dogaja...
|
|
|
|