|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
29.7.2010 14:14:16   
Oceania
Glede na te javne objave si ga lahko že potunkala, odvisno od samoiniciative omenjenih nadzornikov. Kazen mislim, da je okoli 200 eur, mimogrede.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 976
29.7.2010 14:14:21   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Fleka
Kerensa,ti si pa prava detektivka.

Zaenkrat nič kaj preveč uspešna detektivka user posted image . Še maura/Marka v Grosupljem ne najdem (no, ja - ga nisem niti iskala).

Mater, saj res - Grosupeljčanke, help! Če ga kje srečate, mi sporočite. Njegova fotografija je v članku.

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 977
29.7.2010 14:15:29   
Oceania
A zdaj že oba iščeš? user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 978
29.7.2010 14:16:06   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Oceania
Glede na te javne objave si ga lahko že potunkala, odvisno od samoiniciative omenjenih nadzornikov. Kazen mislim, da je okoli 200 eur, mimogrede.

Mislim, da nisem nič konkretnega napisala, po čemer bi se dalo ugotoviti, kdo in kje v SLO je za minuto pogledal podatke. Če se pa slučajno izvoha, bom pa najprej v 3 p.m. poslala tistega, ki bo to prijavil. Saj vem, kakšna je zakonodaja, ampak tudi sodniki ne spregledajo namena.

Eh, klinc... kar je, je. Zakone naj spremenijo najprej (tiste ta blesave), potem pa serjejo.

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 979
29.7.2010 14:16:12   
mojca*
berem tole od prvega posta naprej...napeto, napeto.....
kerensa, madoniš, vsaka ti čast!

in j****tiš, marko, a se boš pojavil...vse to je zate in zaradi tebe....

napeto do amena.
pridem pogledat spet jutri.user posted image

(odgovor članu Fleka)
Neposredna povezava do sporočila: 980
29.7.2010 14:16:28   
Kerensa*
A zdaj že oba iščeš? user posted image

I guess. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 981
29.7.2010 14:32:31   
thaiss
uuuffff zakomplicirano....pa tej jeb*** zakoni...
čestitke Kerensa in Najaa (predvidevam) za obisk PU Grosupljeuser posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 982
29.7.2010 14:34:06   
Kerensa*
Mislite, da me bodo jutri na Ministrstvu butasto gledali (kolikor me sploh bodo), če pridem oblečena tako, kakor danes na policijo (cca. pol mikice, kavbojke in Crocsi)? user posted image

A ima katera odveč kakšen ženski komplet (hlače in "reklc") št. 36, nevtralne barve? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 983
29.7.2010 14:36:22   
thaiss

kazen mislim, da je okoli 200 eur, mimogrede.

ni panike, bomo na dobrodelnosti organizirale akcijo, da zberemo 200€ user posted image

(odgovor članu Oceania)
Neposredna povezava do sporočila: 984
29.7.2010 14:36:55   
Kerensa*
Ha!

Pravkar sem dobila e-mail s slovenskega veleposlaništva v Makedoniji.

Spoštovana,
v zvezi spodnega primera predlagamo da se obrnite tudi na spodnji elektronski naslov. Po naših informacijo so zelo uspešni pri iskanju pogrešanih oseb.
Sami smo obvestili tudi pristojne organe v R Makedonijo.

Ufff... it's moving.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
29.7.2010 14:37:32   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss
kazen mislim, da je okoli 200 eur, mimogrede.

ni panike, bomo na dobrodelnosti organizirale akcijo, da zberemo 200€ user posted image

user posted image user posted image user posted image

Takoj dam polovico.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 986
29.7.2010 14:39:28   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
A ima katera odveč kakšen ženski komplet (hlače in "reklc") št. 36, nevtralne barve? user posted image

jaz imam pa res enga, ampak pred vikendom pridem težko do njegauser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 987
29.7.2010 14:40:56   
Kerensa*

jaz imam pa res enga, ampak pred vikendom pridem težko do njegauser posted image

Saj do jutri niti jaz ne morem na tvoj konec. user posted image

To je bilo bolj za šalo. Jaz sem jaz in jaz sem v jeansu. Če komu to ni prav... je to njegov problem. user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 988
29.7.2010 14:43:47   
thaiss

Ha!

Pravkar sem dobila e-mail s slovenskega veleposlaništva v Makedoniji.

Spoštovana,
v zvezi spodnega primera predlagamo da se obrnite tudi na spodnji elektronski naslov. Po naših informacijo so zelo uspešni pri iskanju pogrešanih oseb.

Ufff... it's moving.

user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 989
29.7.2010 14:44:26   
thaiss

Saj do jutri niti jaz ne morem na tvoj konec. user posted image

To je bilo bolj za šalo. Jaz sem jaz in jaz sem v jeansu. Če komu to ni prav... je to njegov problem. user posted image

če pa boš res rabla mi kak dan prej povejuser posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
29.7.2010 14:44:57   
Kerensa*

Tole me najbolj veseli. Zaenkrat.

Upam samo, da nimajo tako zbrkljanih evidenc, kakor ZDA ali BiH. user posted image

Aja... pa sedaj je potrjeno, da tudi na SLO veleposlaništvu v MK berejo tole temo. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
29.7.2010 14:49:08   
Kerensa*
Aja... pa ker sem rekla, da bo vse v zvezi s tem iskanjem javno (razen virov user posted image ), sporočam tudi to, da sem vsem članom FB skupine "Išče se Džovana Rodič / Traži se Džovana Rodič / Looking for Dzovana Rodic" poslala ZS s prošnjo za pomoč pri iskanju podatkov o tem, kdo se je od avgusta 1971 pa vse do Džovaninega izginotja ukvarjal z Džovaninim primerom.

Mišljen je bil predvsem CSD, dobrodošli so pa tudi ostali podatki.

Če gre moje iskanje komu v nos, naj me pa brez skrbi kontaktira. Ne bom ga likvidirala. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 992
29.7.2010 14:58:42   
Kerensa*
Če gre moje iskanje komu v nos, naj me pa brez skrbi kontaktira. Ne bom ga likvidirala. user posted image

Je pa možno, da bi/bom pošteno zagrenila življenje (vendar čisto legalno)  tistemu, ki bi/bo poskušal ovirati iskanje Džovane.

To ni grožnja. Opozorilo je. user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 993
29.7.2010 15:14:47   
malilump
Svaka čast Kerensauser posted image

Ziher si vse policaje na PU Grosuplje očarala, da so bili tako zelo prijazni user posted image  očitno pali tvoj đinsuser posted image  

Me ful veseli, da se nekaj spet dogaja. Je pa res vse skupaj čedalje večja skrivnost...user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 994
29.7.2010 15:23:20   
Kerensa*
Sporočam, da prevzemam nase (v kolikor je po butasti SLO zakonodaji to možno) celotno odgovornost glede dostopanja do podatkov v evidencah glede Džovane Rodič. V kolikor pa to NI možno, pa sporočam, da bom naredila POPOLNOMA VSE, kar je/bo možno, da nastalo situacijo rešim tako, da za določeno osebo ne bo nobenih sankcij s posledicami, kakršnih ne želi.

Istočasno se pa še opravičujem (moja neumnost, ja, ampak hotela sem pač, da je zadeva transparentna), ker sem sploh objavila, kar sem in se "zahvaljujem" osebi, ki je link do te teme POSLALA INFORMACIJSKI POOBLAŠČENKI.

Javno prosim go. Natašo Pirc - Musar, naj me kontaktira, preden (morda) ukrepa.

user posted image  (beri: fasala bom popi*ditis)

P.S. Zdaj je pa menda ja DOVOLJ OČITNO, da nekdo ne želi, da brskam po tem, kajne?

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 995
29.7.2010 15:29:00   
malilump

P.S. Zdaj je pa menda ja DOVOLJ OČITNO, da nekdo ne želi, da brskam po tem, kajne?

Žal se je pokazalo ravno to.

In kolikor te poznam, ti bo zdaj še večji izziv user posted image

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 996
29.7.2010 15:29:40   
malilump
Kerensa, kje je najnovejša slika od Marka?

Val - 16.10.2006
Neva - 27.3.2013

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 997
29.7.2010 15:29:51   
RAKICA2007

Sporočam, da prevzemam nase (v kolikor je po butasti SLO zakonodaji to možno) celotno odgovornost glede dostopanja do podatkov v evidencah glede Džovane Rodič. V kolikor pa to NI možno, pa sporočam, da bom naredila POPOLNOMA VSE, kar je/bo možno, da nastalo situacijo rešim tako, da za določeno osebo ne bo nobenih sankcij s posledicami, kakršnih ne želi.

Istočasno se pa še opravičujem (moja neumnost, ja, ampak hotela sem pač, da je zadeva transparentna), ker sem sploh objavila, kar sem in se "zahvaljujem" osebi, ki je link do te teme POSLALA INFORMACIJSKI POOBLAŠČENKI.

Javno prosim go. Natašo Pirc - Musar, naj me kontaktira, preden (morda) ukrepa.

user posted image  (beri: fasala bom popi*ditis)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

me res zanima ja... nekdo je vdrl v moje podatke pri mobilnem operaterju, preverjal telefonske pogovore, poslane in prejete sms-e... podala ovadbo zoper neznanega storila,... in po celih 3 mesecih (če ne več) prošenj, dobila iz urada pooblaščenke, da nimajo nič shranjenih podatkov...
pa še razmišljam, ali naj tožim ali ne, pa sej bo prej zastaralaro user posted image user posted image user posted image

sorči, čist neumestna... ampak me to grrrrr

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 998
29.7.2010 15:30:32   
špelin@

Hja, ali pa je nekdo samo zelo žleht in uživa v tunkanju drugega v drek user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 999
29.7.2010 15:31:11   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: malilump

Žal se je pokazalo ravno to. In kolikor te poznam, ti bo zdaj še večji izziv user posted image

V tem trenutku sem besna kot ris user posted image , ampak imaš pa prav, ja. Samo dve stvari sta:

1.) Kolikor se da, zaščititi moj(e) vir(e) in
2.) Zdaj bom šele ZARES začela iskati.

Sunce jim šalabajzersko...

(odgovor članu malilump)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?