|
RE: Mama, kje si? 14.7.2010 10:50:14
|
|
|
|
Kerensa*
|
Dobro jutro. Majkumilu, spala sem do 10-ih, kar pa v bistvu ni nič čudnega, glede na to, da sem nazadnje prilepljeni link brala do 3-h zjutraj. Našla pa nič. Če prav razumem, tistale "Giovanna Rodi" s Facebooka ni prava? OK, kaj pa "Giovanna Rodic" iz telefonskega imenika (tista, ki živi v istem kraju, kakor moja teta)? Mauro/Marko je za Džovanino ime izvedel pri 15-ih letih. Ne vem, od koga. Zakaj je ni začel iskati že takrat oz. vsaj pri 18-ih letih, ko je dobil vsa pooblastila, ne vem, lahko pa sklepam po sebi in po mojem iskanju moje biološke družine. Tudi jaz sem že v svojih najstniških letih izvedela, da je bila moja mama posvojena, vendar se mi je takrat dogajalo toliko stvari, da nisem niti pomislila, da bi spraševala, kdo je bila prava družina ali da bi celo koga iskala. Niti pri 18-ih ne. Očitno se je morala zgoditi prelomnica in žal je bila to smrt moje mame leta 2006. Takrat sem začela iskati in žive sorodnike sem našla šele prejšnji teden. Iskala sem 4 leta, vedela pa nisem nič kaj dosti več, kakor me danes vemo za Džovano. Nisem imela nikogar, ki bi pregledal CRP in nikogar, ki bi mi dal EMŠO ali vsaj ime in priimek od koga. Iskala sem na blef. In našla. Zato tudi verjamem, da bomo Džovano, živo ali pokojno, našli.
|
|
|