|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mama, kje si?
14.7.2010 9:51:27   
katipi
Živka, tukaj je njena slika. user posted image

www.slovenskenovice.si/clanek/112934

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 626
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 9:54:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 10:14:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
14.7.2010 10:16:17   
Nasara88
IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

pa kje ti to vidiš? pri meni je na njenem zidu vse postarem. Daj prilimaj link ali pa mi ga na FB pošlji, da preverim.

Očitno je tako, ker sem jo dodala za frendo.

a te je potrdila?

Neposredna povezava do sporočila: 629
   [Brisano sporočilo]
14.7.2010 10:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nasara88)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
14.7.2010 10:34:29   
Nasara88
sem jaz enako naredila in ker se mi je zdelo, da obstaja podobnost, sem iskala naprej. Ne samo nos in ličnice, meni se zdi še brada ter oči... kaj pa vem...

Neposredna povezava do sporočila: 631
14.7.2010 10:36:01   
Lolek in Bolek
PROSIM naj katera pripejsta še fotko iz fb, za primerjavo če se kateri da.

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 632
14.7.2010 10:41:43   
enea
user posted image  

< Sporočilo je popravil enea -- 14.7.2010 10:45:02 >

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 633
14.7.2010 10:42:54   
darja.mark
madona zdej se je pa res odprlo tole. me od včeraj popoldne ni blo gor, tole je blo že za zjutraj too much, bravo babe user posted image

Sam mene bega nekaj drugega...ko ga je dala v posvojitev ga je tako močno želela nazaj, prišla je k posvojiteljem in grozila kaj vse bo naredila če ji ga ne vrnejo. Kasneje napisala kartico v kateri piše da preveč misli na njega. Ok, mogoče ji je kdo grozil, jo spodil v čisto drug svet stran od sina, ampak mama je le mama in mislim da za svojega otroka bi se vsaka borila (po njenem obnašanju pa ona še sploh če ga je tako pogrešala in ga želela nazaj) če ne prej pa ko bi bil star 18 let se pravi polnoleten, bi ga po moje ziher poskusila poiskat.

Edino to me bega da mogoče ni vedela kako, ni mela financ, nobene ideje,....sam ni vrag da če si bi to tolk želela da ne bi koga zaprosila za pomoč ali nasvet kje naj začne iskat....sramota gor al dol, če je želja po sinu velika (kar pomoje pri njej je bila) mislim da bi nekaj naredila. Ne gre mi v glavo zakaj ga ni nikoli probala poiskat. Ali pa je, pa je mogoče kdo zvedel pa spet preprečil user posted image

In še nekaj mi ni jasno...zakaj je Marko ni začel iskat že prej? Zakaj je čakal tako dolgo? Saj je začel spraševati že v mladosti po svoji mami...ok, če ti nihče nič ne pove razumem, sam ko je bil star 18 let bi malo mrdnil...ne vem no....jaz bi začela brskat ne bi čakala tooooliko let...ne vem samo moje razmišljanje

Ustvarjanje je zakon :)

https://www.facebook.com/pages/Darja-Ustvarja/261668923903669

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 634
14.7.2010 10:45:14   
katipi
Ja, to bi bilo fajn, če bi katera naredila primerjavo med povečano sliko iz FB in staro sliko,  ker meni nekaj slik sploh ne odpre, ker nisem prijavljena na facebook-u. user posted image

(odgovor članu Lolek in Bolek)
Neposredna povezava do sporočila: 635
14.7.2010 10:47:48   
enea
Iz fb sem prenesla sliko sem gor, tiste iz časopisa pa ne morem in ne vem zakaj mi je ne prilepi, bom še poskusila, če pa katera ve kako se da pa naj sama proba,..user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 636
14.7.2010 10:50:14   
Kerensa*
Dobro jutro. user posted image

Majkumilu, spala sem do 10-ih, kar pa v bistvu ni nič čudnega, glede na to, da sem nazadnje prilepljeni link brala do 3-h zjutraj. Našla pa nič. user posted image

Če prav razumem, tistale "Giovanna Rodi" s Facebooka ni prava? OK, kaj pa "Giovanna Rodic" iz telefonskega imenika (tista, ki živi v istem kraju, kakor moja teta)?

Mauro/Marko je za Džovanino ime izvedel pri 15-ih letih. Ne vem, od koga. Zakaj je ni začel iskati že takrat oz. vsaj pri 18-ih letih, ko je dobil vsa pooblastila, ne vem, lahko pa sklepam po sebi in po mojem iskanju moje biološke družine. Tudi jaz sem že v svojih najstniških letih izvedela, da je bila moja mama posvojena, vendar se mi je takrat dogajalo toliko stvari, da nisem niti pomislila, da bi spraševala, kdo je bila prava družina ali da bi celo koga iskala. Niti pri 18-ih ne. Očitno se je morala zgoditi prelomnica in žal je bila to smrt moje mame leta 2006. Takrat sem začela iskati in žive sorodnike sem našla šele prejšnji teden. Iskala sem 4 leta, vedela pa nisem nič kaj dosti več, kakor me danes vemo za Džovano. Nisem imela nikogar, ki bi pregledal CRP in nikogar, ki bi mi dal EMŠO ali vsaj ime in priimek od koga. Iskala sem na blef. In našla.

Zato tudi verjamem, da bomo Džovano, živo ali pokojno, našli.

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 637
14.7.2010 10:55:33   
mojamura
grrr popuser posted image nekaj popravim in ni več slike aaaaa

< Sporočilo je popravil mojamura -- 14.7.2010 10:58:38 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 638
14.7.2010 10:57:43   
darja.mark
a pa je sploh kera poklicala to 'ta pravo'

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 639
14.7.2010 10:58:10   
Kerensa*
Mislim, da ne.

Pravkar sem sporočila Džovanino EMŠO v banko... looking. user posted image  

< Sporočilo je popravil Kerensa* -- 14.7.2010 11:00:31 >

Neposredna povezava do sporočila: 640
14.7.2010 11:00:38   
katipi
Kerensa, si povprašala za nasvet detektivko? Ti je že kaj odpisala? user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 641
14.7.2010 11:01:26   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: katipi
Kerensa, si povprašala za nasvet detektivko? Ti je že kaj odpisala? user posted image

Poslala e-mail. Odgovora še ni.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 642
14.7.2010 11:01:49   
darja.mark
Zakaj pa ne? Čeprav dvomim da če bi jo klicali in če je prava, da bi kar priznala da je prava ko bi ji povedali zakaj se gre. Ziher bi jo fršlokuser posted image  in panika....nekako bi mogli sam zvedet če je prava ali ne, pol pa nagruntat kako ji najbolj nežno to stvar povedat, sporočit, da se ne prestraši in 'pobegne' al pa spet zgine.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 643
14.7.2010 11:05:21   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: darja.mark
Zakaj pa ne? Čeprav dvomim da če bi jo klicali in če je prava, da bi kar priznala da je prava ko bi ji povedali zakaj se gre. Ziher bi jo fršlokuser posted image  in panika....nekako bi mogli sam zvedet če je prava ali ne, pol pa nagruntat kako ji najbolj nežno to stvar povedat, sporočit, da se ne prestraši in 'pobegne' al pa spet zgine.

Če jo najdemo živo, se mi zdi, da bi bilo v vsakem primeru treba tako nekako...

Aja, pa še en e-mail(ček) sem dobila... Ne, ne poskušam si lastiti zaslug za potencialno najdbo Džovane. Želim samo pomagati Mauru/Marku, da jo najde in/ali obratno - če ona še išče njega, da ga najde. Vseeno mi je, kdo jo najde - jaz, katera od vas ali pa čisto neka tretja oseba. Zadnja stvar, ki bi si jo želela ali pričakovala, je to, da nekdo začne po časopisih pisati "Kerensa našla Džovano" ali kaj podobnega. Bi bila pa vesela, če bi s svojim razmišljanjem in raziskovanjem pripomogla k temu, da se jo najde in zdelo bi se mi fer, da bi izvedela, če jo najde nekdo drug (sploh kdo, ki ne sodeluje na tejle temi ali nekdo, kogar ni v FB skupini). Že zato, da bi vedela, da neham iskati.

Neposredna povezava do sporočila: 644
14.7.2010 11:07:45   
mojamura

user posted image

user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 645
14.7.2010 11:13:08   
katipi
mojamura, user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 646
14.7.2010 11:15:52   
katipi
user posted image Mislim, da to ni ta ženska... Poglejte čez oči, prava Džovana ima oči bolj skupaj... user posted image

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 647
14.7.2010 11:23:08   
Kerensa*
A mislite, da se splača (al' bi bila brca v temo?) poslati e-maile na vsa slovenska veleposlaništva v tujini (predvsem po Evropi, vključno z ex YU)? Pa mogoče še na bližnji vzhod v države, od koder naj bi bil vlak, na katerem so jo našli.

E-maile imam... več, kot "ne", ne morejo reči.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 648
14.7.2010 11:25:45   
aleži
Ja pošlji!!! kot praviš, več kot ne, ne morejo rečt.user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 649
14.7.2010 11:27:48   
Kerensa*
Smejte se, kolikor hočete, ampak e-mail sem poslala še eni jasnovidki.

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?