Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (5.10.2010 23:18:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna NO, nimamo težav z zdravjem, jih imamo pa še vedno s "sindromom mama" ker še vedno je stok in jok če jaz slučajno izginem iz vidnega polja. Obup! Počasi me spravlja ob živce, resno. Začela sem že razmišljati kaj je vendar narobe s tem našim otrokom. Ali pa mogoče z mano? Poleg tega je naše nočno spanje grozno. No, razen seveda če jo dam kar k sebi, potem spimo znosno. Sploh ne prenese, da je v svoji posteljici, nevem od kdaj in kdaj se je to zgodilo... in nevem kako naj jo spet navadimo da bo vsaj pol noči v svoji posteljici ?! Kar naprej kolebam med tem, ali naj jo začnem privajati na samostojno spanje, ali naj še počakam, ker je pač še pod vplivom vstopa v vrtec... Itak pa nevem ali je tako sitna zaradi vrtca, zaradi zobkov, ali morda zaradi mene..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Kakšni nasveti? ej ta sindom mama je najbrž pri vseh naših sončkih trenutno. gotovo je kriza zaradi vrtca, novega okolja, vreme je bolj tako da še ven ne moreš veliko,....NIČ NI NAROBE ne s tabo, ne z njo. Meni je brat od mojga rekel, da kaj jo imamo tako po rokah našo malo, da njegove niso tako crkljali, ko je bila tok mala??? Pa se ne oziram na besede.... Je pa res, da so ji moji M. pokukale ven obe zgornje trojke nenkrat in obe spodnje trojke (zobki) rinejo ven. In pleničnega izpuščaja nikakor ne morem preprečit, mažem in mažem.....pa kar ne izginejo pikice na ritki in sem se sprijaznila, da je to od rasti zobkov....
|
|
|
|