Mala_princeska -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (5.10.2010 11:22:50)
|
hvala za objemčke in pikapoke, pomagajo po zelo neprespani noči, saj pikica ni želela drugega kot da sem jo po rokah nosila - zdajle spi :-) In ni pa ni želela, da jo odložim v posteljico, to je uspelo šele atiju okoli pol treh zjutraj, pa povštr sva ji dala v posteljico da ima dvignjeno vzglavje, pa nos sem ji spucala - resno razmišljam o baby vacu za na sesalec - kje se ga da kupit??? ker ne teče nič iz nosa, ko pa našopam fiziološko v nos in potegnem z ustnim sesalcem za nos, pa kar nekaj bele sluzi ven potegnem. ljubljančanke [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley2.gif[/image]- sem vam fouš za vse lidle in hoferje, jst jih nimam v bližini - krško ali pa ljubljana, no sedaj v Ivančni Gorici, tam ko prideš dol z AC, včasih je bila tam gostilna Mini (mini ne se smejat res se je tko reklo), v krožnem križišču nasproti Mercatorja gradijo Hoferja. No že stoji, sam ne vem kdaj ga bodo odprli. Mini, ne nimam napotnice - žal ne in škoda ker je nimam in ne obsojam študentskega dela, jst ga nisem izkoristila, ker sem šla takoj po SŠ v redno službo. Mini, danes mi pa ne boš fouš za pospravljanje - ker se mi ne daaaa - utrujena sem in bom sam pospravla kar mi je Manca razturala - mojo torbicoooooo in cote po kopalnici in spalnici, ker povsod ležijo...pa skuhala bom pire krompir + špinačo, za mojega pa par cmokcev, ki so v skrinji ostali. Jaz bom pa kar krompir jedla; Nina ima v šoli kosilo in potem samo večerja.
|
|
|
|