bjondi -> RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del (28.2.2011 13:25:12)
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Hvala Bjondi. Sedaj so še bolj kodrasti, ker so oprani. Ampak pranje glave je postal luksuz. Gotova sem v 5 min, prej sem porabila 30 minut, da se o tem, koliko las sem potrgala sploh ne pogovarjam. Vse je za nekaj dobro...ma bod vesela da imaš tako močne lase... In tudi s spuščenimi sem se že navadila, le kadar sem pri konjih in hišnih opravilih, pa kadar kopam malo si jih spnem. In odziv drugih je bil zelo pozitiven, razen dveh skrajnih izjem. Ena je skoraj bruhala. :) Tako... v glavnem, zelo sem zadovoljna... le včasih malo v dvomih, ko grem mimo kakega ogledala. Ja te skrajne izjeme se vedno najdejo...kakorkoli si razlagaš je najboljše da si na take komentarje že v najprej pripravljena in nanj sploh ne reagiraš-sicer je težko to narest ,ker nisi natrenirana...ampak pač probaš preslišat...vedno se najdejo veliki plusi in nasprotje temu veliki minusi...tako da vedno kamorkoli se obrneš imaš pluse in minuse...tako da to ti je samo obraz kakšni so ljudje okoli tebe[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... Sicer pa dobro jutro punce, naj vam nov teden hitro in prijetno mine, pa upam, da bomo kako rekle, a ne No, pa začnimo. Katera je gledala EMO včeraj, in kako se vam zdi zmagovalka?
|
|
|
|