Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 23.2.2011 15:08:25
|
|
|
|
vitae
|
No, še kakšno na hitrco.. Ko se spravim na piškot, postane žrtev le čokolada :) Sankam se ... Plavam Več pa zvečer... Moj sonček je že doma!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 23.2.2011 15:11:01
|
|
|
|
mini86
|
OOO RES JE FRAJER..fak spet te črke a kera gleda na pop brio ob torkih zvečer mesto čarovnic..matr je hudo..šit je edin k cel teden čakaš na naslednji del ki traja 45min itak je pa konc in gospodinj in talentov v belem..matr tazadni deli so zmeri tok napeti..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 23.2.2011 15:31:23
|
|
|
|
manna
|
mini, jaz ne gledam nič na TV edino kar gledam, če ulovim, so Scrubs na Foxlife. 10ka, nimam nasveta. Lahko pa povem zanimivost (ki očitno ne drži hehe) in sicer zadnjič sva imela z dragim v vrtcu eno predavanje o Montessori metodi vzgoje. In predavala je zelo, res zelo prijetna gospa (ta, ki je montessori prva uvedla v sloveniji) in je rekla, da bi bilo boljše če bi otroka dajali spat na ležalnik/jogi/nizko posteljo brez ograjice (tako kot jih dajajo v vrtcu-pač da ne more padet dol) in ne v posteljo z ograjo. Ker tako otrok ne bi imel razloga da protestira in hoče zlest ven. Tudi otrok ve, da ko je utrujen, se mu je lepo uležt na posteljico, in bi to tudi storil, če bi se navadil, če pa ga damo v ogrado, seveda protestira. Nekako tako. Najbrž pa je čisto druga pesem, če sta v sobi dva majhna otroka. vitae, kakšen šarmerček! Kar se pa tiče simpatij in tega, pa mogoče ravno zato ker ne hodi v vrtec, tako obožuje vrstnice? Naša miss recimo sploh ni tako zelo navdušena nad drugimi otroki, še posebej majhnimi. Všeč so ji pa kakšni dve leti starejši - recimo takoj se priklopi ko pride od moje sestrične 5-letnica in potem skoz ponavlja za njo, govori o njej, se ji smeji in vriska...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 7:19:13
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jutro punce. Vitae, mali je pravi cuker.... Mini, tudi meni je nemščina bila bljak, ko sem se jo piflala v srednji šoli in na faksu. Ko smo morali na pamet znat vse člene v tretjem in četrtem sklonu, nisem pa vedela kje in kako jih uporabljat. Ipd. Zdaj imamo predavateljico, ki to razloži po ZKP metodi (ZKP - zdrava kmečka pamet) torej preprosto in na preimerih. Pa mi je postala vedno bolj všeč. Je pa res, da sem do sedaj že presegla tisti nivo znanja, ki sem ga imela od prej. Sedaj pa bo treba začet malo delat. Tako, danes je moj dan D. Ob 17 se poslovim od moje čupice. Sploh ne vem, kaj naj pričakujem, kako bo izgledalo, kaka bo reakcija, ker sem vedno imela dolge lase in čop. Sem pa hkrati vznemirjena, ker me čaka ogromna sprememba. Ne vem samo, ali bi se pobarvala, ker nisem ravno tip, da bi hodila 1x na mesec k frizerju barvat lase. Torej, pridružite se mi pri klepetanju, da nam dan prej mine.... Lp
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 8:12:58
|
|
|
|
smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Jutro punce. Vitae, mali je pravi cuker.... Mini, tudi meni je nemščina bila bljak, ko sem se jo piflala v srednji šoli in na faksu. Ko smo morali na pamet znat vse člene v tretjem in četrtem sklonu, nisem pa vedela kje in kako jih uporabljat. Ipd. Zdaj imamo predavateljico, ki to razloži po ZKP metodi (ZKP - zdrava kmečka pamet) torej preprosto in na preimerih. Pa mi je postala vedno bolj všeč. Je pa res, da sem do sedaj že presegla tisti nivo znanja, ki sem ga imela od prej. Sedaj pa bo treba začet malo delat. Tako, danes je moj dan D. Ob 17 se poslovim od moje čupice. Sploh ne vem, kaj naj pričakujem, kako bo izgledalo, kaka bo reakcija, ker sem vedno imela dolge lase in čop. Sem pa hkrati vznemirjena, ker me čaka ogromna sprememba. Ne vem samo, ali bi se pobarvala, ker nisem ravno tip, da bi hodila 1x na mesec k frizerju barvat lase. Torej, pridružite se mi pri klepetanju, da nam dan prej mine.... Lp Srečno pri frizerju Pa pokaži nam kakšno sliko od before in after. pomoje nas vse firbec matra, kakšna bo sprememba
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 8:30:24
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bom poiskala kaj v arhivu....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 9:09:32
|
|
|
|
bjondi
|
Uau kok ste naklofale ...oooo vitae se je le javila -jakob pa je iiiiiii luškan ... Počitnice-me ravn sosed vpraša če je kej folk na počitnicah al so vsi doma ...sem rekla da ne vem,je reku a vi tud ne gresete nič...sem rekla pri nas je problem trenutno čas ,da dnar bi se že najdu...pol mu ni blo pa nč jasn ...enim je pač dolgčas... Dh-če si se odločila za spremembo že mora tako biti...ne bodi preveč v pričakovanju,da te ne bo potem sprememba še bolj iztirila...vrjetno ti bo vse skupaj velik šok in ne poslušaj komentarjev drugih sploh če bodo negativni...ponavadi hodijo iz ust tistih ki so nevoščljivi ...tko da glavo pokonci boš vidla da bo vse kul...mogoče te bo pa že frizerka za prvič malo manj šišnila,če imaš že tako dolge in te naslednjič potem na dolžino ,ki si jo ta trenutek želiš...definitivno boš drugačna in veliko boljše zgledala z urejeno čupo kot pa skoz z tistim čopom...lasje so tudi del nas in nam kažejo koliko damo sami sebi...pa še ledvica se bojo malo odpočila ...tako da bo vse v redu in zaupaj vase...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 10:00:35
|
|
|
|
dreamhorse
|
Bjondi, tale tvoj komentar mi je kr dvignil moralo. Klinc gleda, kaj pravijo drugi. Res me pa zanima, kako bo izgledalo. Še vedno je alternativa potem čop, še bolj pa ravnanje in frizura. Skrbi me, kako se bom navadla spuščenih las. Iz srednje šole se spomnim sošolke, ki je mela full čupo, in tudi skos čop. Potem se je postrigla in od takrat nosi spuščene kodre in ji full paše. Sprememba bo, še vedno se pa dajo zravnat ali spet ... tako da... vam javim jutri prve vtise... pa sliko dodam, če bom uspela.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 11:16:33
|
|
|
|
Tira
|
Ojla! Ste bile pa pridne... sem imela kar nekaj za prebrat Jz sem pa spet bolna in brez glasu Moj ima dopust in pri mami beli kopalnico in wc, mali je na sprehodu z mami, jz pa smrkam za računalnikom ob celi kahli čaja. Včeraj sem imela posvetovalnico in me je kar malo na rit vrglo, ko je rekel, da sedaj sva pa že 35 teden. Ojoj, to pomeni, da grem lahko vsak čas rodit. Sem potem zvečer doma hitro torbo pripravila, ker do sedaj nisem imela še nič. Kahljica... mi hodimo vsakič, ko se previjemo. Včasih trmari, da ne gre, večino časa pa gre in potem vztraja gor dokler ne spusti vsaj kapljice. Mu je kristalno jasno zakaj je kahlja. Ko bo topleje bomo pa tudi mi odstranili plenice. V varstvu pa redno hodijo. Je pa ratal naš mali en lumpek, ki na veeeliko uveljavlja svojo voljo. Noro. Kaj nas čaka šele čez kakšno leto, uf... Tobogani... jih tudi jz iščem... pa nisem še nič pametnega zasledila. Bi kupila enega ne premajhnega in ne največjega. Tudi v RA nam je rekla, da naj otroci čim več plezajo... na kavč, na posteljo, na tobogane... Kosilo danes... nimam pojma, ker kuha mami... jupiii
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 11:41:20
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi ..lasje so tudi del nas in nam kažejo koliko damo sami sebi...pa še ledvica se bojo malo odpočila ... Ledvica?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 11:43:36
|
|
|
|
dreamhorse
|
Tira, še malo ... pa saj že veš kako to gre... in pravijo, da gre v drugo lažje.Jaz ne vem... Ja res... samo ne vem kaki tobogan bi imeli, da ne bom potem zraven stala v strahu, da ne pade dol. Pa bi tobogan in gugalnico, motor na akumulatro, pa poganjalec... jao.... bo zmanjkalo denarja za morje...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 12:40:15
|
|
|
|
tecka
|
Živjo, punce. Pridno se javljam iz novega računalnika . Evo, fantje v službi so mi inštalirali vse programe in zdaj lahko hodim po svetu in se oglašam od povsod:)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 12:51:21
|
|
|
|
dreamhorse
|
IZVIRNO SPOROČILO: tecka Živjo, punce. Pridno se javljam iz novega računalnika . Evo, fantje v službi so mi inštalirali vse programe in zdaj lahko hodim po svetu in se oglašam od povsod:)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 13:04:22
|
|
|
|
tecka
|
No, zdaj pa lahko malo komentiram... IZVIRNO SPOROČILO: manna Aja, kar se tiče pečenja krompirja v actifry - daš samo eno žlico olja, če pa uporabiš kupljen zmrznjen pomfri, pa ne daš nič olja. Jaz sem tudi imela popadke, da bi kupila tole fritezo. Pa se na koncu vedno prepričam, da je ne potrebujemo. Dej, Manna, samo to mi še povej. V tem pečen pomfri verjetno nima enakega okusa kot ocvrt, kajne? Jaz doma cvrem zelo malo, če si zaželimo, gremo na ocvrto v gostilno in se ne ubadam s tem.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 13:06:22
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitae Številka čevljev - naš ima 23, a bo potrebno počasi vse zamenjati. Prav tako tudi oblačila, ker se je potegnil v zadnjem času. In kot nora iščem bodije 92, pa nič ne dobim. Jaz sem (clarove) dobila v baby centru, ampak samo v lj, btc. Pa še to sem se morala zadovoljiti z bež, belo in rumeno barvo, drugega za fantka ni bilo. Sem jih pa kupovala s kratkimi rokavi (to si tudi jaz predstavljam pod pomladno kolekcijo).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 13:07:14
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 js pa ne izključujem misli da bi ga dala na wc drugo leto poleti..vsaj kokr sedaj kaže letos tega ne bomo osvojili.. Pri nas tudi vse kaže na to - kahlilca ga ne zanima sploh.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 13:11:50
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna 10ka, nimam nasveta. Lahko pa povem zanimivost (ki očitno ne drži hehe) in sicer zadnjič sva imela z dragim v vrtcu eno predavanje o Montessori metodi vzgoje. In predavala je zelo, res zelo prijetna gospa (ta, ki je montessori prva uvedla v sloveniji) in je rekla, da bi bilo boljše če bi otroka dajali spat na ležalnik/jogi/nizko posteljo brez ograjice (tako kot jih dajajo v vrtcu-pač da ne more padet dol) in ne v posteljo z ograjo. Ker tako otrok ne bi imel razloga da protestira in hoče zlest ven. Tudi otrok ve, da ko je utrujen, se mu je lepo uležt na posteljico, in bi to tudi storil, če bi se navadil, če pa ga damo v ogrado, seveda protestira. Nekako tako. Najbrž pa je čisto druga pesem, če sta v sobi dva majhna otroka. Manna - tole sploh ni slab predlog. Mi smo dali v Srečkovo sobo na tla en jogi od prenosne posteljice, da lahko skače po njemu in se včasih kar vleže gor in sploh ni problema. In sva že študirala z našim, da ko ga bova selila v njegovo sobo, mu odstranimo posteljo in ga dajeva spat samo na jogi. Moram še razmisliti...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 13:22:41
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Tobogani... jih tudi jz iščem... pa nisem še nič pametnega zasledila. Bi kupila enega ne premajhnega in ne največjega. Tudi v RA nam je rekla, da naj otroci čim več plezajo... na kavč, na posteljo, na tobogane... No, tobogana pri nas zaenkrat (in verjetno nikoli) ne bo. Ker lani bi jaz kupila tamauga in bi ga do letos že prerasel. Letos bi kupila....pa bo drugo leto premajhno. Tako pa gremo na bližnje igrišče, gremo na primeren tobogan, pa je problem rešen in sva zadovoljna oba s Srečkom. Smo pa na vasi in na igrišču še ni pretirane gneče, včasih sva tam tudi popolnoma sama. Ostalih pripomočkov, ki služijo kot plezala, pa pri nas ne manjka. Trenutno je in sprehajanje po stranici od kavča.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 15:01:04
|
|
|
|
vitae
|
DH - dobro opravi, kar pogumno! Vsi iščete tobogane, jaz pa imam za letos edini projekt, ki je še ostal PESKOVNIK! A ima katera že zagledanega - da je dovolj velik, pokrit, po možnosti pri kraju s sedalnim delom. Mali spi že 2,5. Sva bila dop. skoraj 2 uri zunaj. Raje ne napišem, kakšen je prišel domov - UMAZAN kot en potepinček! Ampak meni je tako lepo gledati srečnega in umazanega otroka! Danes me pa čaka pakiranje in morje!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 15:14:07
|
|
|
|
manna
|
živjo tecka, kar se tiče okusa krompirja v ActiFry je tako; če uporabiš zmrznjen kupljen pomfri, razlike ne občutiš, je res kot da bi bil ocvrt. Če uporabiš navaden krompir je pa zelo odvisno katero vrsto krompirja kupiš. V knjižici z recepti ki jo dobiš zraven actifry-ja je prav navedeno katera vrsta krompirja je najbolj primerna. Če je torej krompir taprave sorte, potem je razlika med ocvrtim res minimalna, pravzaprav je še bolj okusen predvsem zato, ker ni masten, približno tako kot če bi ocvrtega res dobro obrisala v papirnato brisačo. Če pa krompir ni taprave sorte, potem pride pa lahko tudi precej mehek, nič hrustljav ampak bolj ..hmm....skuhan?. Nevem koliko ste pač gurmani in koliko vam je to pomembno. No, kakorkoli že: Ne, tega cvrtnika ne potrebujete. To je moje mnenje. Midva pač nisva imela niti friteze, niti električne teflonske posode, niti mikrovalovne, pa sva rekla Eh pa naj bo, in sva kupila actifry ko sva imela za porabit pike v merkatorju. Uporabljava ga še kar pogosto, ampak nisva prav delikatna glede okusa krompirja recimo, bolj mi je udobno zato, ker fliknem notri in prižgem in mi ni treba popolnoma nič drugega nardit, nič pazit, mešat,..samo počakam kakšnih 25 minut in je pečen. Je pa res, da je na primer porcija takega krompirčka zelo nizkokalorična v primerjavi z ocvrtim pomfrijem. (imaš tudi kalorične vrednosti v tisti knjižici)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 15:17:07
|
|
|
|
Janci F
|
Mislim, da je res skrajni čas, da vam pokažem našo lepotičko, tukaj je pa še njen starejši brat. Evo, tako izgledata naša sončka, ki ta moment trenutno oba spita.
< Sporočilo je popravil Janci F -- 24.2.2011 15:18:24 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 15:47:50
|
|
|
|
tadejluka
|
rove) dobila v baby centru, ampak samo v lj, btc. Pa še to sem se morala zadovoljiti z bež, belo in rumeno barvo, drugega za fantka ni bilo. Sem jih pa kupovala s kratkimi rokavi (to si tudi jaz predstavljam pod pomladno kolekcijo). jest sem jih kupla u leclercu 7xdolgi rokav...8.99eur...so tko za u vrtec pa za doma, pa 3x rdeče oranžni z zajčkom gor (so imeli tudi v modri in rumeni kombinaciji)...7.90 eur in sicer nosimo večinoma še 86-92 št. tuki sem pa vzela za 36 mesecev pa so mu še malo veliki...so meli ene 14 dni nazaj akcjio
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 24.2.2011 16:24:53
|
|
|
|
mini86
|
vitae-mi mamo peskovnik sonček kupljen lansko leto v pikapolonici..je za pokrit in tudi sedalo ima..sem pa klicala lansko leto v BC in pikapolonico in kjer so mel navečjiga tistga sem uzela.. janci f-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kera cukra..lepotcu če nebi vedla kok je star bi rekla da je star 3 leta no mi imamo skos 38,7 vročine in calpol ne pomaga nič..ponoč sem mu prou obkladke dajala gor okrg glave in po rokicah..pa je šla lepo dol za 1 stopinjo..bošček je res..sam nimam kej..čakat morm do jutr ko bo 48 ur po prvi dozi AB in šele takrat gremo lahko nazaj zamenjat.. je bolj slabo..pije tud bolj ne k ja..mal mu probam juhico pa edin borovnice je..
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?