Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.2.2011 15:07:10
|
|
|
|
manna
|
mini, nesi nazaj, če misliš da ne boš rabila. Mi smo lani kupili inhalator in ga sploh ne rabimo... Če pa že, smo naredili tko, da smo v zaprti kopalnici Manco skopali v kopeli materine dušice in tačas ko se je kopala smo zalaufali ta inhalator proti njej, čimbliže, a ne na obraz. Tko da pride cela kopalnica kao mal v "pari". Ampak to bi lohk delali tud brez inhalatorja... No, ma sej drugač je pa zanimiv ta inhalator, če ne drugega za naju z dragim, on ima itak skoz probleme s sinusi pa menda je dobro inhalirat. Mi tud nismo bli še cepljeni, ker je naša zdravnica skoz neki na dopustu, lepo enim. Jah tud jaz sem razočarana nad vašo (ne)zgovornostjo. Sem celo pomislila da bi šla mal povohljat k avgustovkam. Sam k ste mi ve tok ljube Aja, tecka, mogoče bomo šli mi kaj v Ikeo, sam nevem če prav v tem tednu, ampak kmalu pa, tko da če se ti ne mudi ti lohk jaz kupim tist antilop. Sam boš mogla povedat kjere barve, pa kjere dodatke zraven (tudi mizico in blazino al ne).
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.2.2011 15:17:37
|
|
|
|
mini86
|
manna-ja ga bom kr nesla nazaj..ker u bistvu sem si ga zalaufala v soboto k smo ga kupl pa potem ne več..no tok o moji rabi tega.. tecka-kako kej rožce js mam sicer že od lanskega leta že skoraj vse zunaj in zdej čakam poooomlad me je pa spet neki prijelo..letos bi rada imela še korita na oknih..pa mi tašča svetuje naj dam raj mal več za korita in kupim una ki zadržujejo vodo in se zalijejo enkrat na teden..khm to bi mi pa pasalo..ker nism čist zihr če bi vsak dan dajala rože in notranje okenske police dol pa komarnike gor da bi loh une zunaj zalila..no in sem jih najdla na netu za 4€..samo velik problem-vsaj zame je ker ni belih.. namreč imam bela okna z belim križem in si ne predstavljam kako bo zgledalo potem da bi imela rjava korita..khm..sicer ko so rožice se korit ne vidi glih dost ampak vseeno me zanimajo vaša mnenja..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.2.2011 15:20:12
|
|
|
|
mini86
|
aja no da bote vele o čem govorim.. http://www.dobracena.si/izdelki-za-vrt/korito-z-vodno-rezervo-in-merilcem-nivoja.html pol sm pa klicala v eno vrtnarijo v radovljici-so jo na netu omenjal..ja oni pa majo dražja korita in seveda bela
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.2.2011 15:53:04
|
|
|
|
bačko
|
Manna mi smo delali na začetku v kopalnici paro ampak se mi to zdi inhalator veliko bolje.Preden jaz naredim paro v kopalnici traja. Mini jaz sem z inhalatorjem zadovoljna.Obe sta kmalu nehali kašljati.Res da ni tih kot piše gor samo je vseeno uredu. Drugače pa vam vsem želim lep Valentinov dan. In vsem poklanjam rožico.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 14.2.2011 19:00:00
|
|
|
|
fragola
|
en lep valentinov večer vam želim
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 8:21:21
|
|
|
|
mini86
|
dobro jutro.. kako ste preživele valentinovo.. js sm mojmu spekla čokoladne muffine oblite z čokolado, potem pa sva šla na večerjo.. kaj bote danes kuhale..js še nimam nč idej kva narest..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 8:23:51
|
|
|
|
mini86
|
aha še eno vprašanje.. okenske police imam dolge 1,73 m..zdej pa ne vem kera dolžina korita bi bla najbolj primrna..al tiste 80cm, al 100cm.. tašča prav da 80 ker pol se itak še rože razrastejo samo morm še vs uprašat
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 15:20:57
|
|
|
|
manna
|
helou spet zatišje? Mini, korita bi jaz vsekakor bela. Glede širine pa nevem - okenska polica 1,73m je meni kar nekam prevelika da bi bilo korito samo 80cm? Ampak mogoče se pa res rože tok razrastejo. No, jaz kokr sebe poznam bi verjetno vseeno vzela 1m korita. Ampak jaz se ne spoznam na rože prav dosti (beri:nič) Kako smo preživeli valentinovo? Moj dragi je spekel čevapčiče in zelenjavo. Pol smo se napapali in šli na kavč. Smo aktvni, ni kaj Študiram pa, da bi šla za vikend morda po dveh letih v kino - v LJ v kolosej. In sicer bi si vzela prav lep prost večer in bi šla še na večerjo. Tko da bi princesko pustila moji mami. Upam da uspe ker resnično nisva bila nikjer sama že sto let.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 21:35:49
|
|
|
|
Mala_princeska
|
včer je blo Valentinovo, pa ni blo cajta za RR smo
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 21:38:25
|
|
|
|
Mala_princeska
|
meni dogaja 100/h, več poročam jutri ko izvem kako in kaj hmmm Mini firbček, btw tud jst sem te pogrešala. Samo toliko: jutri se odločam med dvema službama (moja stroka proti drugi stroki ) + dobila sem ponudbo za extra delo preko avtorske oz.podjemne pogodbe o katerem moram fejst razmislit,ker naj bi bila nosilec dejavnosti oz. prokurist tolk za zdej se slišmo kasnej
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 15.2.2011 21:40:15 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 21:39:16
|
|
|
|
Mala_princeska
|
aja ena služba bo za vas zanimiva, ker vam bom lahko o akcijah poročala igrače,...pripomočki,...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 21:45:34
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka končno smo opravili - prejšni teden sistematiko pri 18 m, danes pa še cepljenje. težka je 12 kg, višine nismo mogli izmeriti, ker ne more biti pri miru. jaz sem šla včeraj prvič po letih smučat - bilo je super. katja je postala "tudi". karkoli dela njena sestra, mora ona tudi - tudi računalnik, tudi bonbon, tudi nodi itd. zadnjič je starejša v avtu zacela jamrat, da jo boli trebuček. sem se ustrašila, da ji je slabo od vožnje, zato sem jo vprašala, če bo bruhala. in katja se je takoj začela dret "tudi buha, tudi buha" . k da je to eno tekmovanje za čokolado ali pa kaj podobnega. a se je vašim malčkom že oblikoval okus za hrano? jaz sem namreč mislila, da so vsi otroci enaki - samo sladkarije, salamice in smokije obožujejo. zato sem čisto presenečena, ker najmlajše sladkarije sploh ne ganejo. sicer bi jih vedno "tudi", samo potem piškot dvakrat oblizne in ga pusti ležat na mizi. je pa sposobna zmazat dva bifteka naenkrat . pa 4 krožnike govoje juhe z narezanim korenjem in mesom se podpišem pod vse točke edino cepljeni še nismo bili
< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 15.2.2011 21:46:41 >
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 21:47:46
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino nč joook ....drugič še kej.... ne jokat, bodi pozitivna kar si želiš - to dobiš, res pomaga vizualizacija
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 21:49:45
|
|
|
|
Mala_princeska
|
za poroko ga. Tira za spanje
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 15.2.2011 21:51:59
|
|
|
|
Mala_princeska
|
JančiF super, da uživate za vožnjo bratca ob vozičku
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 8:02:01
|
|
|
|
tecka
|
Dobro jutro, punce. Jaz sem pa za valentinovo pripravila resnično presenečenje. Sodelavec mi je na ključku prinesel en film, da bo kao presenečenje, ko sem ga kopirala na pc, sem sesula vindovse. Pa sploh ni rečeno, da so problem vindovsi, lahko da je šel napajalnik, matična plošča ali gr. kartica. Skratka, kot kaže bo treba nov računalnik, ta je prestar za popravilo, do takrat pa sem na netu samo v službi. MP - evo, zdaj boš imela pa kmalu preveč dela
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 8:19:10
|
|
|
|
mini86
|
princeska-me zelo veseli za tele stvari kar po delčkih poročaš..čeprav mi to ni niti malo ušeč..ornk al pa nč tecka-zdj morš pa v službi nadoknadt z RRjem tud to kar bi doma..tko da kr veselo na delo.. upam da bote dons bol zgovorne kokr učeri
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 10:16:25
|
|
|
|
Tira
|
Jutro! Najprej hvala za čestitke Komaj čakam, da se spremeni vreme... jz sem prov grozna, pa ne vem ali zaradi nizkega pritiska in vremena ali je še kakšen drug razlog. Včeraj sem šla v trgovino in gledam cunjice za dojenčke in me začne ful oblivat, pa sem šla ven na zrak in potem nazaj noter na blagajno. Medtem ko je blagajničarka pooočasi računala tisto meni začne spet slabit in v zadnjem momentu povem, da mi je slabo in grem ven v predprostor... no tam sem pa dol padla. K sreči je bil za mano na blagajni en moški, ki me je pobral, prodajalka je pa takoj stol pa vodo prinesla. Kaj mi je bilo nerodno Groza, to se mi še ni zgodilo. Danes sem pa tudi tko čudna.... najraje bi cel dan prespala, samo kaj ko me potem vse boli. Ampak prav zgovorne pa res nismo bile zadnje čase. Midva valentinovega nisva praznovala, sej je bilo v soboto dost
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 10:19:07
|
|
|
|
manna
|
Evo mene, javljam se iz službe Nevem kam ste vse izginile res, tole redkobesedičenje ni podobno ničemur. Mala princeska, super za službe, poročaj naprej! Jaz se pa ubadam s tem, kam bi lahko letos šli na morje. Prav daleč ne mormo it ker bom noseča 7mesecev. Ima kjera kakšno idejo?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 10:24:04
|
|
|
|
mini86
|
Ampak prav zgovorne pa res nismo bile zadnje čase. Midva valentinovega nisva praznovala, sej je bilo v soboto dost user posted image mi o tem ne vemo ničesar..nobene fotoreportaže, komentiranja..ničesar..a misleš da zdej ko si gospa ti pa ni treba nč povedat tko da..kr z besedo in slikami na dan
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 10:26:49
|
|
|
|
mini86
|
manna-7 mesec oz drugo obdobje vemo da je najbolj super tako da se js nebi preveč obremenjevala oz komplicirala..no ampak vem da si že sama po naravi taka-kot si sama rekla tko da ti pol to verjetno ne uide js bi na tvojem mestu šla km tko kle v istro..kšn poreč al pa kej podobnega..niso ravno neke lepe dalmatinske plaže ampak se da vseeno uživat maximalno..pa kam ste že lansko leto hodil čez vikende..tud ne ravno daleč ane..no in letos greste loh tud ane.. js kle ne vidim problema
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 11:58:29
|
|
|
|
bačko
|
Tira čim več počivaj če se le da. No jaz sem danes na dopustu in sem vse lepo pospravila.MOž je šel za dve dni v Maribor tako da smo same.Se imemo zelo lepo. Grem pa zdajle malo počivat ker me že ene tri dni kar naprej boli glava.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 12:50:35
|
|
|
|
Janci F
|
Midva sva ravno od zdravnice, kjer je bil cepljen. Velik je 92 cm in težek 13250g, je bil pa ful cmerav pri zdravnici in je rekla, da pri tej starosti jih več kot polovica joka pri njej. Tako, da nismo edini. Evo smo pa včeraj tehtali, ko je bila stara točno 1 mesec in je v tem času pridobila skoraj 1 kg gor (natančneje 990g) od odpustne teže in nas je patronažna prav pohvalila in je rekla, da smo šolski primer in da si želi več takih otrok.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 13:27:18
|
|
|
|
manna
|
mini, ma ne sej nisem mislila komplicirat (res ne ) sam ponavadi smo šli na ta dolg dopust-dva tedna nekam daleč, pelješac, recimo. Letos pa ne bo šlo. "Samo" v Vrsar pa ne bi rada šla, pa ne me razumet narobe, je krasno, ampak kot si rekla, ni neke dalmatinske plaže. Skratka, rada bi šla nekam blizu, ampak da je vsaj malo bolj "divje" oz. da ni masovni turizem. Še najraje bi kakšne majhne hiške v borovem gozdičku, kakšnih 50m od plaže ampak da ni več kot 2-3 uri od doma... JanciF super za Evico! Pa za velikega bratca tudi, seveda.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 16.2.2011 14:27:02
|
|
|
|
smrketa24
|
Hej hej punce! No, pa se spet malo več čveka na forumu Imam malo časa, preden grem po Mateja v vrtec, pa se vam malo javljam. Pri nas je vse po starem. Bomo pa v kratkem naredili otroško igrišče pred hipo (podobno kot hutko, na ta način). Tako da greva z mojim v soboto v Lesce po tobogan. Od moža bretranec je pa mizar in nama bo vse naredil tako kot je treba. Zraven bova dala pa še plezalno steno (tako kot je pri hutkotih), gugalnico in peskovnik. Upam, da nam uspe pred Matejevim rojstnim dnevom vse uredit, da se bodo lahko otroci igrali v hišici. Tira - čestitke za poroko. Želim vama veliko ljubezni še naprej. Mini - tudi jaz bi dala bela korita, če je možno. Kaj boste kaj danes kuhale?? Jaz sem ravno pripravila vse za sarmo ter pire krompir. Midva se pa sploh še ne pogovarjava o morju in dopustu. Verjetno bomo spet šli na Pag. Punce, eno vprašanje: ali je katera od vas kdaj imela kakšne krvavitve med ovulacijo?? pri meni se zadnje 3 dni pojavlja krvav izcedek in ne vem kaj bi to lahko bilo. Sicer ga ni veliko, vendar me malo bega. Pa ravno sedaj, ko spet delamo na
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?