smrketa24
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna Živjoo mala princeska, super za službo!! Držimo pesti! Punce, bo treba malo več klepetat začet, kje ste vse? No, mi smo v redu. Dobila sem izvide DHT testa in rezultat je odličen. Tako da sem v teh dneh že privlekla na dan nosečniške hlače in tudi pogumno naznanila nosečnost drugim, čeprav ne še vsem. Prav smešno, da mi vsi rečejo, da so slutili. Kako, če še jaz nisem Včeraj sem se ful razjezila na taščo. Prav pihala sem, ampak samo sama pri sebi, rekla nisem nič. Namreč gre zato da kamorkoli pridemo, ob katerikoli uri, vsi bi strašno radi nafutrali Manco z raznimi čokoladami, salamo, pecivom, piškoti, skratka tlačijo vanjo kar najdejo, in se jim ne da dopovedat da RES NI TREBA. In včeraj jo je tašča tako nahranila s poli salamo, brez da bi sploh kaj vprašala ali je sploh lačna. No, kakorkoli že, Manca je grabila salamo kot da je zlata, in se je tako nabasala, da je čez nekaj ur bruhala ven cele kose salame. Matr sem bila jezna. Pa kaj je nora da ji da jest tako količino salame ?! Na živce mi gre ker noben nima mere, tudi ko ji dajo kaj sladkega, ji dajo vedno absolutno preveč, jaz pa igram zraven policaja, in "kompliciram" glede prevelikih količin sladkorja itd.. a je pri vas tudi kdaj tako?! super za rezultate DHT moja tašča je popolnoma enaka. pa ji vedno rečem, da če mu že da, naj mu da malo sladkarij, ker jih je že doma dobil, ampak ona tega ne upošteva. ko se pa razjezim, mi pa reče zakaj smo sploh prišli, če mu ne sme dajat sladkarij. halo no. saj ne pridemo k njej zato, da bo dobil sladkarije, ampak zato, da vidi Mateja.