Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 5.1.2011 14:06:16
|
|
|
|
bjondi
|
manna-danes si pa zmagala tukaj gor s posti ... ana konda lev blatnik živa jeza
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 5.1.2011 15:07:40
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no js tud učasih pomislm kako bi blo ime če bi biu nasledn fantek..pa nimam idej sploh..ker naj bi se začel tudi na črko m..in glih en "navaden" ime mi ne paše k marcelu.. men je ušeč maks, sam je moj proti k so mel včasih kužata maxa.. a bi vm bil to ful problem.. ker drugih imen na m pa ne vem.. Pa valda boš mela punčko ... Ma ja ta pasja imena s človeškim pridihom so men tud ...drgač mi je ime maks ... MA VAAALDA...more bit..da si dam duška iz oblekicami in špangicami ampak rezerva more bit ane ja marcel in mark bi pasal, samo kaj ko ga ima moja sošolka in se clo parkrat na let vidmo in slišmo k rečmo marcel pa miha mi je pa sj me razumete ane.. no še zbiram ponudbe No, mi imamo Maksija (pa full jih je in pa tut kužkov...), pa Mareta, pa ata je Marijan, drgač mi je pa kul tudi Miha, Martin, Matic, Marko-Mark, Matija, ...drgač pa Mojca, Mihela, Mia, Maja, Marin/a, Mladen/ka, Matej/a, Marica, Marjetka...no, tok se jih sedaj na M spomnem...je pa pri nas tudi tk, da jst kr podpišem kartice kao 4M (Mare, Maks, Marijan in mama-seveda) Ali U&3M (Urška& ostali na M) hehe
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 9:17:36
|
|
|
|
bjondi
|
Pomoje bo od manne Lovro ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 9:20:19
|
|
|
|
mini86
|
manna a dej zakaj ne poveš..sj naumo nobenmu povedale no..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 9:20:56
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi Pomoje bo od manne Lovro ... oh ja..to je bla moja prva vrtčevska ljubezen..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 9:26:06
|
|
|
|
bačko
|
Mala princeska sem dobila email.Hvala!!!!!!!!!!! No naša Žana pa ima zopet angino.S ponedeljkom sem zopet na bolniški.Danes in jutri jo bo čuvala moja mami tako da bom vsaj en teden v službi.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 9:33:51
|
|
|
|
mini86
|
bačko če si na bolniški pomen da si z nami..ker ko greš v službo se ne javljaš
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 9:50:11
|
|
|
|
bačko
|
Saj se ta teden javljam pa čeprav sem v službi.Sem popoldne.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 9:54:04
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Saj se ta teden javljam pa čeprav sem v službi.Sem popoldne. pohvaljena
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:07:48
|
|
|
|
manna
|
dober dan Evo mene s pregleda. Naš tanov je velik 2,2cm in vse je ok. Kok sem si oddahnila!!! PDP je 14.8. Ne, ne bo Lovro. Če boste še ugibale lahko povem, da je to ime morda bolj pogosto v ženski obliki kot v moški. Pa sej ni tok posebno, samo redko je. Pa tud ni izključno slovensko, pojavlja se tudi v drugih jezikih samo drugač napisano. Drgač pa je to ime izbral dragi, meni sploh ni tok všeč ampak on ne odstopi, ga je izbral že ko sem bla prvič noseča. Sem mal vraževerna pa nočem takoj vse povedat. Bom počakala do NS pol vam pa lahko povem. Zmenjeno? A zdej zbiramo imena na M za k Marcelu al kako? mini, kakšno ime imaš pa za punčko izbrano?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:11:59
|
|
|
|
10ka
|
pozdravljene upam, da se me še kaj spomnite, glede na to da sem za TAKO dolgo mrknila. bom poskusila biti bolj pridna zdaj in kaj več napisat, ne pa samo brat. najprej čestitke manna k . naj bo nosečnost lepa in prijetna, porod lahek, otročiček pa zdrav in vesel mi smo OK, preživeli smo novo leto, dedke mraze in vse njihove prijatelje. punčki se že kar lepo igrata druga z drugo, v vrtcu ni večjih pretresov, samo bolj malo se vidimo, ker sem cele dneve v službi. oblekice - na srečo me tašča (ki je zdaj slabo leto v penziji) zalaga z oblekami za punčke. ima pač užitek letati po trgovinah in kupovati stvari. no, saj tudi meni paše, samo žal mi časovno ne znese. tako da skoraj vsak teden dobimo kaj novega - zdaj, ko so razprodaje pa sploh. vseeno pa tudi razmišljam o Nextu in malo cedim sline, ko si ogledujem njihovo stran. katja že ogromno (za moje pojme) govori. najraje se postavi pod police v kuhinji in kriči "BON BON" - da bi dobila bonbon. ali pa - z isto jakostjo - zahteva "KAV KAV" - saj je postala neskončna oboževalka kakava. ko ji natočim mleko v flaško, ga dam še za slabo minuto v mikrovalnovno, da ga malo pogrejem. in takrat se vedno v joku vrže na tla. zadnjič je je sestrica prav kregala, češ da "katja, pa saj mama vedno speče kakav, preden ga piješ" pucanje noska - imam kar slabo vest, ko vas berem. jaz ji dam par kapljic fiziološke v nos, če je prehlajena, kar je na srečo izjemno redko. drugače je pa sploh ne matram. ima kar občutljiv nosek in začne po (poudarjam da zelo nežnih) posegih kar hitro krvaveti. tako da pač - če je res muz - dobi kakšno kaplico fiziološke, to je pa tudi vse. kakšno kremo za obraz v teh mrzlih zimskih dnevih uporabljate za svoje malčke? katja sicer ne rabi ničesar, starejša sestrica ima pa že celo zimo vneto kožo. zdaj jo mažem sicer z neko posebno kremo iz lekarne http://www.lekarnar.com/izdelki/cosmerba-ognjiceva-krema-rjava-100-ml in kar pomaga... me pa vseeno zanimajo tudi vaše izkušnje... uživajte in se še pišemo. pa ne bit preveč hude, ker se tako dolgo nisem oglasila.
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:14:08
|
|
|
|
mini86
|
manna pol je pa zihr vasja.. loh je punčka in fantek za zdej sem imela zbrani imeni lina ali pa lija-nisem se mogla odločt..no pa mamo marcela..in te dve imeni pač odpadeta ker nista na m.. če bo punčka bi mija ma kaj js zdej to pišm..sj nism noseča.. manna dj nm še kšn namig no..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:25:08
|
|
|
|
manna
|
mini, ma ne, sej nisem mislila da je ime rabljeno kot žensko, ampak je lahko tudi v ženski obliki (tko kot naprimer Marijan-Marija, Matej-Mateja). No pa sej nevem morda bo kjera pol rekla da ni pogosto v nobeni obliki..nevem...dejmo pozabit to ime zdej, bom že povedala. Drugač pa Lina ali pa Alina je bilo moje "ime št.1" za punčko in sem bila čist zaljubljena vanj v prvi nosečnosti.Dokler mi ni dragi rekel da odpade, ker mu zveni "južno" namesto slovensko. Da ga spominja na kakšno ukrajinko ali romunko. Pa je splavalo po vodi. Ampak mi je še zmer ful všeč in se mi zdi da če bi se jaz odločala še enkrat bi prišlo še vedno v poštev.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:28:36
|
|
|
|
manna
|
mini, zakaj bi moglo bit pa tvoje ime za fantka nujno na M ? Sej ni tok bistveno ta prva črka al je..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:29:41
|
|
|
|
manna
|
Drugač pa na M za fantka: Martin (zelo internacionalno) ali pa Matia. Ali pa Maj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:43:42
|
|
|
|
mini86
|
na m naj bi bilo zato ker smo mi 3-je na m ane.. martin odpade ker je moj martin maj pa tud-čeprav bi pasu k marcelu ker ga ma hrenovka
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:47:21
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 manna pol je pa zihr vasja.. ma kaj js zdej to pišm..sj nism noseča.. manna dj nm še kšn namig no.. vanja je tudi lahko žensko ali moško, če se ne motim pa še boš, maš da mini avgusta na Pagu brez pripomočkov (mislim kondomčkov), da bo Marcel dobil eno poletno sestrico
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:50:08
|
|
|
|
Mala_princeska
|
manna se tkole zmenimo - ugibamo, tista ki pa ugane dobi pa čokolado poveš pa po nuhalni in btw za pregled, pobožaj bušijaaaa sem za ime Vanja.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 10:52:23
|
|
|
|
manna
|
mini, kakšna hrenovka? ne razumem mala princeska, božam božam bušija, je že nekam velik ker skoz neki jem
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 11:14:07
|
|
|
|
Mala_princeska
|
jaz sem pa bila zjutraj z mojo prvošolko na govorilnih urah z razredničarko in naj gre tako naprej. Vse brez večjih težav, napredna na vseh področjih. znakovni jezik za dojenčke - ste slišale, ravnokar je na Slo 1 nekaj govora o tem.....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 12:02:43
|
|
|
|
mini86
|
hrenovka-to je una kolegica k če se spomneš k tamau je samo pire, juho iz vrečk, čokolino pa hrenovke..pa pol se jo je na srečanjih ali privat kavicah prijel vzdevek hrenovka da vse vejo za kero kolegico gre princesa-ja če mi rata prepričat mojga mamo delo od avgusta do novembra manna čakam prvi namig
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 12:03:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: manna dober dan Evo mene s pregleda. Naš tanov je velik 2,2cm in vse je ok. Kok sem si oddahnila!!! PDP je 14.8. ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 12:06:50
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: 10ka kakšno kremo za obraz v teh mrzlih zimskih dnevih uporabljate za svoje malčke? katja sicer ne rabi ničesar, starejša sestrica ima pa že celo zimo vneto kožo. zdaj jo mažem sicer z neko posebno kremo iz lekarne http://www.lekarnar.com/izdelki/cosmerba-ognjiceva-krema-rjava-100-ml in kar pomaga... me pa vseeno zanimajo tudi vaše izkušnje... o 10ka nismo nate pozabile... No o tem sem se jaz ravno zjutraj spraševala...ker so lička in rokice ratale rdeče od mraza...hvala za predlog...za telo sicer uporabljam od a-derme...morm it vprašat če obstaja tudi za obraz...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 12:07:17
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 hrenovka-to je una kolegica k če se spomneš k tamau je samo pire, juho iz vrečk, čokolino pa hrenovke..pa pol se jo je na srečanjih ali privat kavicah prijel vzdevek hrenovka da vse vejo za kero kolegico gre princesa-ja če mi rata prepričat mojga mamo delo od avgusta do novembra manna čakam prvi namig ahaaaaaa to je ta hrenovka no no, le zaposli ga s tem kolektivnim delom, mu dovolim nč grem kuhat, drgač bomo lačni
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.1.2011 12:08:16
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 manna pol je pa zihr vasja.. Aleš-Aleša
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
sexanjasakolikšna je pravjšna dolžina penisa v cmdo 15 (
24%)
do18 (
40%)
do22 (
22%)
do24 (
4%)
do27 (
3%)
več (
7%)
Število vseh glasov: 343Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!