|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
5.1.2011 10:12:54   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no js tud učasih pomislm kako bi blo ime če bi biu nasledn fantek..pa nimam idej sploh..ker naj bi se začel tudi na črko m..in glih en "navaden" ime mi ne paše k marcelu..
men je ušeč maks, sam je moj proti k so mel včasih kužata maxa..

a bi vm bil to ful problem..

ker drugih imen na m pa ne vem..

Pri moji sestri imajo isti problem. So vsi na M in punčki je nekaj časa "grozilo" da bo Marcela. Zdaj je Mašauser posted image
In sem sodelovala v razpravi o imenih. Na M so meni všeč še Marja in Mark (moja sestra pa ima od prej Mateja in Martino).
Maks je bil tudi pri meni v ožjem izboru, pri našmu pa ne, ker pozna nekoga smotanga...pa veste kako to gre. Če ni že koga v žlahti, je pa smotan sodelavc, sorodnik, znanec...
No našemu Srečko ima prvo črko slučajno enako kot naš. In se prav dostikrat zmotim, da našga pokličem Srečko ali obratno. Jaz ne bi dala več prvih črk enakih. Da ne omenim, da sem imela celo idejo, da bi se naš Srečko imenoval enako kot njegov oče in bi bil Srečko III. HB da nisem storila te napakeuser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
5.1.2011 10:13:23   
bjondi

no js tud učasih pomislm kako bi blo ime če bi biu nasledn fantek..pa nimam idej sploh..ker naj bi se začel tudi na črko m..in glih en "navaden" ime mi ne paše k marcelu..

Pa valda boš mela punčko user posted image ...

Ma ja ta pasja imena s človeškim pridihom so men tud user posted image  ...drgač mi je ime maks user posted image  ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
5.1.2011 10:17:43   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Pa valda boš mela punčko user posted image ...

Ma ja ta pasja imena s človeškim pridihom so men tud user posted image  ...drgač mi je ime maks user posted image  ...

MA VAAALDA...more bit..da si dam duška iz oblekicami in špangicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak rezerva more bit aneuser posted image

ja marcel in mark bi pasal, samo kaj ko ga ima moja sošolka in se clo parkrat na let vidmo in slišmouser posted image

k rečmo marcel pa miha mi je pa user posted image sj me razumete ane..user posted image

no še zbiram ponudbeuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
5.1.2011 10:22:32   
bačko
Mini meni so pri P rekli da se ne sme kopati oziroma namakati ker potem dobijo še več noric.Mi se že odvajamo od plenic oziroma jo dajem na kahlico.Pri vsakem previjanju jo dam še na kahlico.In kar uživa na kahlici.user posted image user posted image user posted image
Jaz bi pa tako imela še enega fantka.Samo ga ne bo!user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
5.1.2011 10:27:21   
mini86
bačko-ja prou kopat ne..naj bi se namaku pa vn..seveda pa ko je moker ga ne smeš obrisat ker v tem primeru se potem ko mehurčki počijo raznese naprej..tako da je treba samo popivnat..

ma sej boš tvojga prepričala..a je kšn poseben razlog da ne želi..

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
5.1.2011 10:33:40   
bjondi

pol bo pa že kmal kahla prišla na vrsto...pa bo vse tko k more bit user posted image ...
user posted image user posted image user posted image

ej men je pa to odvajanje od plenic tok groza..prou nč komi ne čakam..sploh ne vem kako se lott..ni mi do tega da bi ga zdj neki pol leta prej dajala na kahlo..ne vem..loh me neki pič pa ga bom odvajala že to polete loh pa šele naslednje..sj se ne mudi nikamr ane..k mene je res tega groza..sploh pa ne vem zakaj..

pol pa se furaš v avtu pa mami mene lulat..pa si u trgovini pa mami mene lulat, pa si ne vem kje pa mami mene lulat..aaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ne ne ne mini...pol je pa tko da predno greš od doma greste še lulat user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
5.1.2011 10:36:26   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Mini meni so pri P rekli da se ne sme kopati oziroma namakati ker potem dobijo še več noric.Mi se že odvajamo od plenic oziroma jo dajem na kahlico.Pri vsakem previjanju jo dam še na kahlico.In kar uživa na kahlici.user posted image user posted image user posted image
Jaz bi pa tako imela še enega fantka.Samo ga ne bo!user posted image

eej bačko kaj so teli z navihanimi usti na dol spet ...ej nikoli ne reci nikoli...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
5.1.2011 10:42:04   
bačko
Moj pravi da imamo dosti dve punci in se boji da če bi se odločila še za tretjega otroka da bi bila zopet punca in tudi pravi da je dovolj.Drugega razloga ni.Jaz bi imela vsaj še dva če bi imela malo večje stanovanje.Rada imam otroke.Čeprav moj pravi da sem preveč živčna in da delam razliko med Žano in Loro.Sem opazila da ima prav in se zdaj učim da obe enako obravnavam oziroma ne delam razlik.user posted image user posted image

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
5.1.2011 10:57:01   
tecka

Miha je bil tudi v mojem ožjem izboru, pa ni bil izbran zaradi sklanjanja.

Moj naslednji predlog je pa MIRKO.

Tole pa verjetno poznaš
http://www.behindthename.com/

in tole (samo se ne da gledat po črkah, smola):
http://www.stat.si/imena.asp

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
5.1.2011 11:38:20   
Mala_princeska
Bačko si dobila mail? (na unega privat, ne na mami)

evo mene....čvekeee...če bo tko celo leto, vas ne bom dohajala - vas grem malo prebrat user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
5.1.2011 11:40:20   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

Miha je bil tudi v mojem ožjem izboru, pa ni bil izbran zaradi sklanjanja.

Moj naslednji predlog je pa MIRKO.

user posted image user posted image

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3761
5.1.2011 11:42:22   
bjondi
Čak čak mini a maš kej v planu v bližnji prihodnosti user posted image ...pa zanč nisi hotla povedat da se ne bo izfižilo...pa smo jo dobil user posted image ...

Ej vse se uresniči ,samo verjet moraš v to...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
5.1.2011 11:43:50   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mi pa smo tud prenehali z dojenjem...en dan je bila majčkena krizica,ampak to zato ,ker se mojmu ni dal ustat da bi ga ponosil user posted image ...drgač pa z lahkoto user posted image ...

user posted image user posted image user posted image  bjondi zate in za pogumnega žigeca in RECEPT PROSIIIIIMMMMM.....

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
5.1.2011 12:08:55   
manna
o klepetulje
Manči spi, jaz kuham joto.
Imena - mini, žal ne smem povedat, ampak zaupam ti pa, da je ime tako, da niti slučajno ni in ne bo nanj nobena pomislila. Je sicer poznano ime, ampak zelo redko, še v knjigi imen ga ni, oziroma je samo v ženski obliki. Moj dragi ima taka precej redka imena na seznamu, za Manco je imel recimo željo da bi bila Marja ali Arja. Jaz pa seveda, čist kontra, hotla sem ime ki je popolnoma običajno in slovensko. Hotla sem, da če nekomu po telefonu rečem ime, takoj razume da je to slovensko žensko ime. Ker že celo življenje ne prenesem tega, da moram svoje ime vedno 5x povedat ker noben ne razume prav. Potem imam pa še zoprn priimek in tko običajno nobenmu ni jasno nič, ko povem kdo sem. Zato sem tudi Manci dala samo očkov priimek, ki je precej bolj običajen (Blatnik)

Se pa drugač pred drugimi hecava z dragim da mu bova dala, če bo fantek, ime Lev. (glej priimek)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
5.1.2011 12:11:34   
Mala_princeska
Duda – pri taveliki jo je ptiček v Grčiji odnesel k mladičkom (pri 2 letih), ker smo jo izgubili, nekaj časa smo jo pa v smeti nosili; zelo dobra knjigica na to temo (jo imam doma): »Adijo Duda« o zajčku Matevžu, ki vrže dudo v smeti…..
Mini – hvala za davčno / a kera ve – a je bolje da otročke – naši dve uveljavlja mož, ki ima večje dohodke – a je bolje da jest, ker sem bila lani celih 4m v službi??? (začetek leta še porodniška aaan???)
Vrtec – pri nas jih je v skupini trenutno 7 od 14. Včeraj sem bila pri vzgojiteljici, je pokazala mapo s fotkami in sem se kar topila, kako so jo ujeli, pa v vrtcu pravi V da malo popapca, da brez problema zaspi – včasih z dudo, včasih brez, da pa govori še bolj malo – doma pa čeblja; z vrstniki se ok razume….smo pa včer copat izgubili…na poti do šolske učilnice??? Nimamo pojma, včer ga nismo našli, dala sem druge copatke….da ni revca bosa
Plenice – imamo 4, tašča je zamutila nakup in kupila ene v velikosti 6 (tko da bjondi tud naša tašča kiksa in ga biksa) – a rabi katera 6-ko???
Next – jaz bi naročala 2-3 years, ker sem bundico naročila do 1,5 let v velikosti 86 in ji je ravno prav… Ko ste pri body-ih jaz ji oblečem nekatere še 86, potem že 92…hlače so ji pa nekatere tud še 80 prav, tko da cifre so čist različne…..
Pikepoke za vse bolančke
Manna – srečno jutri na pregledu
Mini – o kahli, lulanju…..verjem da se bo vse srečno izteklo, ko smo pa pri potrebi – naša manca najraje lula in kaka v tuš kabino
user posted image user posted image user posted image user posted image  sem se vam želela letos oglasit z novico, da sem spet user posted image  ker mi je M zamujala, pa je potem po novem letu prišla - no ne delamo na tem, lahk bi nam pa ratalo.....samo moj namen je da prej določene stvari uredim, vam pa povem da bi bila vseeno veselaaaa srečka nosečka, če bi se zgodilo....

Neposredna povezava do sporočila: 3765
5.1.2011 12:12:26   
mini86
u načrtu je zihr enkrat..samo je prvo v planu mojga prepričat..itak bi meu on tud še enga samo zdej ni glih rožnata situacija glede financ..bi pa mela še enega poletnega tako da neki časa še mam da mu piham na dušouser posted image

drgač bi mela pa zdej še enga pol pa ne vem nekje pri 29 š enga..ampak pustmu času čs al kako se reče..

bačko..glede razlik..pomoje prvi je le prvi..ne vem nam pametna k nimam še druzga..pr prvem je on eden in edini ima ves tvoj čas..pri ta drugem pa hočš nočš delaš razliko že takoj ker je tukaj še nekdo ki rabi tvojo pozornost..

Neposredna povezava do sporočila: 3766
5.1.2011 12:13:25   
Mala_princeska
Manna hudooo - Lev Blatnik sam ne nooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
saj ime je lepo, sam nekako norčavo, igrivo zveni zdraven priimka.....

Neposredna povezava do sporočila: 3767
5.1.2011 12:13:52   
dreamhorse
Včeraj mi je pediatrinja rekla, da lahko grema ven, če ni vetra, ker veter škodi očkam. Vročine nima, in je tudi ne mislim imet cel dan noter... danes verjetno že, saj malo piha veterček... Očke niso fejst vnete, dobila je tobrex mazilo in kapljice, pa ji oboje težko not spravim, ker je pogurntala, da če fejst zapre očke kapljice stečejo ven, kremo pa tudi morem dat na notranjost spodnje veke... user posted image
Kaj naj naredim. Nosi ima tako zamašen, da ji ga nobena fiziološka in pumpica ne odpreta... teče ji pa nič ne ven... kake predloge...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
5.1.2011 12:14:47   
Mala_princeska
grem kuhat in pospravljat - sicer še ne vem kaj bom stenstala...

aja še to - včer imela predstavitev Tuperwarja - sem jo gostila in dobila sem noro dobro darilo, pa možek mi je kupil nekaj uporabnih kosov :-)))

Neposredna povezava do sporočila: 3769
5.1.2011 12:16:43   
mini86
dh-a veš da sm glih zanč študerala kako za vraga daš mazilo pa kaplce u očke..no zdj vem..težkouser posted image
za nos pa priporoča baby vac

Neposredna povezava do sporočila: 3770
5.1.2011 12:48:49   
Mala_princeska

za nos pa priporočam baby vac

priporočam baby vac, sicer pri nas noče - ne pusti da ji pucam z njim, ampak nam rata in pol lažje dihamo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
5.1.2011 12:49:33   
Mala_princeska
kosilo - bo kar carski praženec iz vrečke + kompot user posted image
tko da se ne mudi kuhat, grem kej druzga delat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3772
5.1.2011 13:49:54   
manna
dreamhorse-če še nimaš babyvaca absolutno nabavi! Brez babyvaca si jaz ne predstavljam več življenja, resno. Seveda se upira, ampak to bi se itak, ne glede na metodo pucanja. Ampak je pa hitro in res učinkovito. Drugač pa moja pediatrinja vedno svetuje kapljice ali sprej Operil za otroke - daš enkrat zjutraj in enkrat zvečer. To omehča in razstopi sluz, da je bolj vodena, da ni zabasan zelen smrkelj, da gre lažje vse ven.
Mala princeska, verjameš al pa ne, ampak na našem faksu je bila punca z imenom Ana Konda. Resno. Poznam pa tudi eno deklico, ki je Živa Jeza.
mini, absolutno se strinjam, da hočeš nočeš, starši delajo razlike med prvorojencem in drugorojencem, temu se ni mogoče izogniti, prvi bo vedno prvi.

Neposredna povezava do sporočila: 3773
5.1.2011 13:52:58   
Tira
Mala princeska res si si zastavila dobre želje ob novem letu... Moje so pa takele:
- poročiti se
- odseliti se na svoje oz drugam
- začeti študirati tisto kar si res želim

Pa še kaj bi se našlo. No, in s prvo željo začnemo že 12.2., ko se bova poročila user posted image user posted image  Upam, da bo šlo vse tko lepo po planih naprej.

Glede razprodaj... letos ne vem, če bom sploh kaj šla. Mali ima čez glavo cunj, jz sem pa tak balonuser posted image , da jih trenutno ne potrebujem. Mali ima kar nekaj bodyjev 92, ki so mu po dolžini prav, samo rokavčki so pa mal kratki.
Plenice imamo 4+ in gre tudi včasih pri strani skozi...

Trenutno se obremenjujem s prstani in pa otroško posteljico. Rada bi malemu kupila posteljico ala Mali princ, tako da je malo višja in so spodaj predali in omare. Edino ta varianta nam pride prav, ker pač nimamo veliko prostora za omare.

Sedaj grem pa počasi po malega v varstvo. Sem imela danes posvetovalnico in so mi hoteli "cuker test" delat, pa sem smotka zjutraj popila čaj... pa ga valda ne bi smela user posted image  Tko, da grem jutri ponovno user posted image

Uživajte...

Neposredna povezava do sporočila: 3774
5.1.2011 13:53:19   
mini86
če še nimaš babyvaca absolutno nabavi! Brez babyvaca si jaz ne predstavljam več življenja, resno. Seveda se upira, ampak to bi se itak, ne glede na metodo pucanja. Ampak je pa hitro in res učinkovito.

ej ampak tole je pa za okvir..user posted image user posted image

se spomnem neki časa nazaj k si se bala pucat noska manci k je jokala pol smo te pa komi prepričale za ta baby vac in res se ne da brez njega ane..super za spremembo mnenja..
js mam kr razpršilo operil in takrat k je višek smrkanja ga dam tud večkrat na dan..

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Domača opravila za otroke: Od 2 do 12 let
Preverite, katera so tista hišna opravila, ki jih lahko naložite otroku glede na njegovo starost. Presenečeni boste, kaj...

sex
anjasa

kolikšna je pravjšna dolžina penisa v cm

do 15 (24%)

do18 (40%)

do22 (22%)

do24 (4%)

do27 (3%)

več (7%)

Število vseh glasov: 343

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!