|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
30.12.2010 13:20:07   
bačko
No kosilo se kuha, Lora panča.
Potem pa prideta oba brata od moža na obisk da jih moja sestra postriže.Jutri pa končno ta Nov let.Komaj čakam da je vse mimo.
Tecka in Bjondi lepe fotke.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
30.12.2010 23:00:11   
lenika
V Novem letu vam želim veliko zdravja, sreče, osebnega zadovoljstva, čim več časa za preživljanje s svojo družino, čim več časa za prijatelje, čim več časa za zabavo. Zavedajte se, da življenje prehitro leti, mi pa se pehamo za raznimi nepomembnimi stvarmi, pozabljamo pa na najpomembnejše in to so medčloveški odnosi. Lepo praznujte

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
31.12.2010 7:28:57   
bačko
Drage moje punce!
Naj bo to najlepše leto
z obilico sonca,
z mnogo sreče,
naj z uspehi bo prežeto
naj pride v miru
in v miru se izteče.
SREČNO 2011!!!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
31.12.2010 10:07:17   
manna
živjo
Zelo lepe slikce ste prilepile, tecka in bjondi. Kako sta zrasla Srečko in Žigec!! Prav cela fanta sta že!
No, mi smo pa že cel teden doma, sem jaz vzela dopust ker sem mislila kako se bomo fino imeli in malo potepali naokrog, pa malo v šoping itd. pa ni nič od tega. Ker je naša miss zbolela. Smešno, ravno tisti teden ko je doma z mano, ona zboli. V torek je še nekak zgledalo da ni hudega, potem v sredo in včeraj je bila pa že vročina, pa lajajoč kašelj kot da imamo kužka..pa sva šle k zdravnici in je dobila nek sirup in operil in zdaj smo doma. Zunaj pa tako sonce, da se mi kar smeje skozi okno!
Kar se tiče mojega trebuščka - ko mi dela slabo, se pritožujem, ko mi pa neha delat slabo, pa tarnam kaj če je kaj narobe...skratka, če po pravici povem komaj čakam da bo tale teden mimo, da vidim kaj se dogaja v meni...Pri Manci sem imela skoz neke glavobole, slabosti, čudno prebavo,itd. zdaj pa kot da ni nič, samo parkrat mi je malo delalo slabo. Upam da ni kaj narobe.

No če se ne beremo več letos, vam vsem želim lepo, mirno, uspešno, družinsko obarvano leto. Naj bo polno zdravja, dela ravno dovolj, pa ne preveč, in naj v vaših toplih domovih vedno odmeva otroški smeh! Imejte se lepo in lepo praznujte!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
31.12.2010 10:27:51   
bačko
Manna ti naročaš stvari od Mothercare?
Ja upam da se boste čim prej pozdravili.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
31.12.2010 12:55:23   
tecka
Tečka in Srečko želiva vragolij polno leto 2011!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
31.12.2010 13:00:27   
mini86
vsem veeeliko smeha v novem letu in pa seveda zdravja!!!!!

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
31.12.2010 15:09:50   
Goldy
Lepo praznovanje in uživajte v družbi vaših najdražjih - malih in velikih sončkov!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
31.12.2010 16:14:24   
Tira
Lepo praznovanje ter zdravo, srečno, uspešno in z dobrimi prijatelji obkroženo novo leto 2011! user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
31.12.2010 18:26:02   
bjondi
Punce moje,

naj vam prihajajoče leto prinese čim več pozitivnih vibracij...in če bo teh veliko ,bosta sledila zdravje,sreča ,kupčki denarja in dobri poslovni odnosi...punce od vas samih bo odvisno koliko vsega boste dobile v vaša srca in naj vam bodo to samo testi ,ki so vedno rešljivi...kako in koliko hitro jih boste opravile,da boste prišle do željenega cilja ,pa  bo odvisno samo od vas samih...pa srečno pri reševanju user posted image ...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
31.12.2010 19:55:56   
Janci F
manna -  v prvi nosečnosti sem jaz več kot 2 meseca preživela v kopalnici in bruhala. Sedaj v drugi pa sem bruhala vse skupaj ene 7x pa še to zaradi migren in ne zaradi slabosti.
Popolnoma drži, da je vsaka nosečnost drugačna.

V novem letu vam  želim veliko zdravja in prijetnih trenutkov z vašimi sončki in dragimi.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
1.1.2011 9:41:46   
bačko
Jutro!!!!!!!!!!!
No mi smo že od 6 pokonci.Imeli smo se super.Bili smo doma in smo plesali in se igrali.
Pa vi????????????

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
1.1.2011 10:07:02   
tecka
Dobro jutro, punce.
Tudi v novem letu ostajam zvesta RRuser posted image

Mi smo nameravali preživeti normalen večer, jaz z malo več mehurčkaste pijače, pa je potem prišel na obisk od našga brat s familijo, tako da je imel zabavo s 5-letnim kompanjonom tudi Srečko. Spil je toliko, da mu je plenica ponoči spustila. Vstal je kar zgodaj in zdajle z našim že veselo smrčita.

user posted image

No, prednovoletne obljube - da bom vsak dan malo "okrogla" - nisem izpolnila.
V novem letu si pa želim, da bi imela malo več plusa na bančnem računu in malo več minusa na tehtnici. Samo da ne bi bilo obratno!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
1.1.2011 12:39:00   
mk8
Živjo punce!

Evo, pa smo končno v novem letu, naj se vam izpolnijo tiste želje, ki si jih najbolj želite, itd... Ne bom smetila s svojimi voščili, ker nikol ne znam tko dobr napisat user posted image

Prednovoletne zaobljube, da bomo veroniki ukinli dudo, nismo izpolnili. Tko da ti  Tečka ne morem nič povedat...user posted image  Mah sej vem, da sva smotana, ampak najprej sva rekla, da ji ne bova vzela takoj, ko prideva domov, ker bi blo to prehudo. Potem smo šli v četrtek v kranjsko goro smučat in ji je nisem hotla vzet, da ne bi v avtu delala štalo. Učeri se pol tud nisem spravla k temu, pa še rekla sem , da itak ne bo spala, ker bojo petarde pokale, zakaj bi ji še dudo vzela. No dans je že sobota in nebi imelo smisla, ker gre v ponedeljek že v vrtec in sta dva dni za odvadit čisto premalo. Sej vem, sami neumni izgovori, ampak kaj čmo... Zdej smo jo itak zmanjšal na minimum - se pravi ko spi in ko je v avtu, drugače je nima in se niti ne spomni nanjo, razen če jo slučajno vidi. Tolk o tem, ane. Pač kdaj drugič.

Včeraj smo se imeli fino, smo delali tiste verige za na strop pa plesali smo, spat je šla šele 22.30. To je za njo ful pozno in ko je spila mleko, je zaspala brez kakršnega koli ugovarjanja. Se morem pa še malo pohvalit oz. Veroniko... Zdaj zna zapeti že Kuža pazi pesmico user posted image  Tok je lušna, sva bila oba ful šokirana, ko sva jo slišala pet.

Mini, jst bi mela Veroniko sigurno doma, glede na izkušnje z njo. Zdele pred prazniki je bila vsega skupaj tri dni v vrtcu, tretji dan je prišla domov s polnim nosom, naslednji dan smo bili že pri P in na ABjih. Čeprav bi bilo tudi men bed, ker vem da v vrtcu uživajo in se majo super, ampak to so pa čatežke in kopanje in je res fino, če ne bi mel vnetih ušes.. Ne vem, no.

Zdele grem pa mal službene maile uredit, da me ne bojo v ponedeljek zjutraj zasuli in bom takoj slabe volje. Uživajte na sonču, če je kje. Tuki v LJ. se zdajle mal kaže.

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
1.1.2011 12:39:41   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: tecka

V novem letu si pa želim, da bi imela malo več plusa na bančnem računu in malo več minusa na tehtnici. Samo da ne bi bilo obratno!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tečka, ti si faca user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mk8 -- 1.1.2011 12:40:25 >

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
1.1.2011 12:42:51   
mk8
Manna user posted image user posted image user posted image user posted image  za Mančico!!!

Veš, da je vse v redu s trebuščkom, samo čim manj se obremenjuj s tem. A si že prišla k sebi po novici?

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
1.1.2011 18:22:47   
MIŠEL09
Življenje je potovanje, za katerega nihče ne dobi zemljevida. Vsakdo potuje po svoje in si sproti riše svoj zemljevid. Vsaka risba je nov smerokaz za vse, ki hodimo po čudovitih poteh življenja.
2011 naj bo pot dobre volje, ljubezni, zdravja in srečnih dni!

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
1.1.2011 18:22:52   
lino
VSEM SREČO, ZDRAVJA, SMEHA, DOBRIH PRIJATELJEV, SOLZ SREČE, PRIDNIH IN ZDRAVIH SONČKOV, UBOGLJIVIH PARTNERJEV, PRIJAZNIH in POTRPEŽLJIVIH SODELAVCEV,... pač vse NAJNAJNAJ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
1.1.2011 21:16:06   
mini86
no pa smo preživeli-tako kot vsako letouser posted image

morm vm povedat tole k se mi zdi zelo čudno..

kokr sm napisala je celi od ponedeljka do četrtka lepo zvečer sam zaspal..v pon je blo mal cmihanja potem pa ne več..se pravi je sam zaspal 4 večere..no včeraj pa je kr neki jokal, pa sm šla k njemu, mu dala dodo, pobožala.........skratka kr ene parkrat..ok sm rekla da je mogoče zarad pokanja, čeprav ni občutljiv na hrup..
kar me je pa presenetilo je bilo pa danes..jok, jok, jok..kr ihtel je..in jokal ene pol ure..seveda sem ga malo pustila, pla do njega....
čeprav sem rekla da z jokom ne bom navajala na samostojno spanje ne vidm več poti nazaj..če zdej popustim je pol konec..sm pa odločena da nadaljujem..bega me samo to ker je 4x lahko lepo zaspal potem pa takole..no se tolažim da naj bi bilo vsak dan manj joka..držte pesti za celija in zameuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
2.1.2011 13:57:44   
bjondi
Pomoje ni nič drugega kot da probava...velik je že dost ,da ve do kje in do koga gre s kakimi fintami in forami...sej si lepo napisala da ti ni ravn do tega da ti bo jokal do nedogleda...se pravi bo od tebe odvisno ali boš speljala do konca ali pa pač ustregla celiju...jaz vsekakor držim pesti ,da se izteče tako kot se mora user posted image ...
Obnova napisanega-pa da vidimo koliko je mini močnauser posted image  ...

Mi pa smo tud prenehali z dojenjem...en dan je bila majčkena krizica,ampak to zato ,ker se mojmu ni dal ustat da bi ga ponosil user posted image ...drgač pa z lahkoto user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
2.1.2011 22:26:55   
bjondi
Drugače smo pa pri nas preživeli silvestra kot vsak navaden dan...nam ni v nekem posebnem čaru tale prestop v novo leto...žigec je zaspančkal 8.15 .karin 21.30 jaz sem kinknila okol desetih user posted image ,možek pa tud...nakar se petnajst do dvanajstih zbudiva obesiva cunje user posted image ,da naujo pomečkane... si voščiva ...nato se seveda od pokanja zbudi žiga in še karin...jaz vzamem malega k sebi ,fotr gre k taveliki in smo začorili do zjutraj...

Zakaj se žigec boji pokanja? Ker je tašča privlekla od nekje balone in so jih ne vem koliko popokali-mene ni bilo zraven...naslednji dan poči petarda in tamau v tak jok ,da se je kar tresel,sem ga komaj potolažila...pol sem pa karin vprašala kaj je bilo pri babi,ker so omenili neke balone,pa je razložila...ja nimamo kaj...pač še ena nepremišljena poteza naše tašče user posted image ...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
3.1.2011 10:35:56   
manna
živjooo
Pozdravljene v novem letu. Naj bo tako kot si želite!
bjondi, tako novo leto bi tudi jaz imela - počivanje doma. Ampak sva imela obiske povabljene tko da jih pač nisva mogla skenslat. Pa sej je blo kar v redu.
janci F, tudi jaz sem imela migrene v prvi nosečnosti, zdaj pa nobene. Niti najmanj me ne boli glava. Absolutno nič. Samo občasno mi čisto malo dela slabo, to je vse. No ja, pa utrujena sem tako da hodim spat takoj za Manco ker niti gledat več ne morem.
mini, kar se tiče uspavanja; nevem, res ne bi rada pametovala, ampak jaz ga ne bi pustila predolgo samega. Ker moje mnenje je, da ne izsiljuje nič, pač pa samo izraža kako se počuti. Očitno je bil nekaj večerov miren in je sam zaspal, zdaj pa ga je pač nekaj zmotilo. Pri nas je prav podobno - zdaj smo v takem stanju: Jaz jo nesem spat, ji zavrtim pesmico, povem pravljico, nato jo nekaj minut božam in grem ven. Včasih je tako, da mi sama že na sredi pravljice reče "Konec.Mamica ven!", včasih pa moram povedat pa tri pravljice, pa še pet pa nevemkaj. Večinoma pa vse skupaj ne traja več kot 20 minut. In na koncu vedno sama zaspi. Tako da - meni se zdi da tudi na tak "mehak" način se da mirno pridet do tega da otrok sam zaspi. Še vedno se mi zdi najbolj pomembno, da zaspi mirno in dobre volje.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
3.1.2011 11:20:38   
manna
mini, če povzamem; ti bolj poznaš Marcela - če se ti zdi, da te samo malo heca s tem uspavanjem, potem nadaljuj tako kot si do zdaj - da greš do njega vsake par minut, če pa se ti zdi da ga kaj resno matra, potem ga pač potolaži in počakaj pri njem da zaspi.  Nikakor pa se ne sekirat, če ga pač enkrat dlje crkljaš pred spanjem - včasih je pač tak dan in morda to res potrebuje. To ne pomeni da si popustila!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
3.1.2011 11:23:25   
manna
A pozna morda kjera kakšen recept za kakšno jed z moscarpone-jem ampak da ni sladica?

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
3.1.2011 14:06:50   
tecka
No, punce, kakšne bodo kaj novice danes?
Mene so v službi presenetili in smo takoj zjutraj pričeli z delom s polno paro.

Bjondi, čestitke za prenehanje dojenja.
Mini, no kako ti je včeraj uspelo uspavanje? Upam, da je bil jok samo prehodnega značaja.

No, pri nas je dnevno odvajanje dude tudi uspelo. Samo je res treba biti vztrajen in pri nas dudo enostavno skriti. Jo je včeraj videl na zakonski postelji popoldne in je bil jok. In sem si mislila, da bo v življenju še dosti "dud" in problemov, ki bodo preizkušali trdnost prevsem staršem in sem ga lepo zamotila in je kriza minila.
Za naslednji vikend pa načrtujemo, da bomo probali z opoldanskim spancem brez dude.
Mk, v tvoji situaciji tudi jaz verjetno ne bi začenjala z odvzemanjem dude, jaz sem bila pač na počitnicah in sem imela ves čas tega sveta.

Pa en mali čudež se je zgodil pri nas. Danes sem morala Srečka zbudit za vrtec. Ni ga zbudila niti vibro budilka, niti prižgana nočna lučka, niti da sem šla na wc in pri odprtih vratih potegnila vodo, niti da sem se oblačila poleg malege. On je lepo spančkal (in to od 18.30 včeraj, torej skoraj 12 ur). Ponavadi on budi mene, se ne spomnim, kdaj sem mu nazadnje ušla izpod kovtra.

Manna - lahko pripraviš kakršno koli jed, ki bi jo pripravila s skuto. Sem ti pomagala, a ne
Konkretnega recepta ne vem, sem si pa zamislila, da bi naredila bučni narastek. Naribaš pribl. 750 g bučk, nič ne stiskaš, ampak takoj dodaš en šalco (2 - 2,5 dcl) gresa, pustiš stati ene pol ure, da se gres napne.
Dodaš 1 jajce, malo pancete ali sira (po okusu) in mascarpone (ampak ne več kot 250 g za te količine). Zliješ v pekač in pečeš ene pol urce. Mi jemo to kot samostojno (vegi) jed, lahko je pa to tudi priloga.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.

njam
pita54545

katero znamko čokolade imate najraje????????? :-)

milka (57%)

gorenjka (8%)

kinder (15%)

lindt (19%)

figaro (0%)

navadno (merkatorjevo,šparovo) (0%)

Število vseh glasov: 340

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!